Veckan!

Träning - Jag kommer att ha alla träningar som jag brukar om ingen ställs in denna veckan också... Men på onsdag kommer Susan att vara tränare och det var verkligen längesen jag hade henne som tränare. Den första tränaren jag hade ju!

Skolan - Skolan är skolan och något man aldrig kommer ifrån känns det som. Denna veckan har jag en redovisning och ett läxförhör/prov på viktiga länder och huvudstäder i asien... Annars tror jag inte att det var mer denna veckan.

Vänner/Familj - Lite tid för vännerna kommer jag nog ha. Men jag vet inte, veckan känns inte så jättestressad men där finns ett par vänner som jag inte har pratat med på länge som jag behöver träffa igen.

Övrigt - På onsdag ska vi ha en utedag i skolan vilket betyder att vi inte kommer att ha några lektionen! Däremot ser jag inte riktigt meningen med att man måste gå till skolan då dagen ändå inte går ut på att lära sig något. Som att vara där bara för att man ska. Menmen, det får ju gå. På söndag kommer jag att stå och sälja för föreningen så då blir det en söndag då jag faktiskt gör något mer eller mindre vettigt...


En kort runda med epor.

Efter skolan lyckades jag tjata mig till att få åka med Christian. Egentligen var jag nog lika jobbig som en barnunge men vad gör man inte när man vet att det funkar? Senare mötte vi Mikael och Håkan och då bytade jag så att jag åkte med Håkan istället. Efter ett tag så körde han hem mig och nu sitter jag här!


Skoldag.

Dagen började med vikarie så jag gjorde i stort sett ingenting där förutom att jag och Nicole satt och prata ihjäl varandra om helgens händelser. Men morgontrött och ett roligt samtalsämne gör att man i alla fall klarar att hålla sig vaken men inte jobba något.

På mattelektionen som var precis efter så började jag och Hanna prata lite om hur vi haft det i helgen även om vi var största delen av helgen. Den lektionen jobbade jag i alla fall samtidigt som jag pratade.

Sen var det svenska och efter det So. Dom två lektionerna händer det aldrig något oväntat på. Så tråkigt egentligen!

Skoldagen avslutades med Hemkunskap. Jag lagade en köttfärsgratäng och karmeliserade päron. Och misslyckade inte idag heller! Jag blir nästan förvånad varje gång!



En Bild!

Måndag morgon.

Jag är väl inte direkt pigg men inte så jättetrött. Snart får jag åka iväg till skolan, suck. Jag längtar tills lovet men jag får väl glädja mig med att det bara är en vecka kvar nu.

Nej nu får jag gå och göra vid mig... Och idag måste jag som sagt komma ihåg att ta lite bilder!


Söndag idag, Måndag imorgon.

Det har varit en riktigt rolig helg och veckan har inte varit rent för jobbig den heller. Men helgen tar tyvärr slut någon gång men alldeles för fort denna gången. Vi missade ju en hel timme denna helgen!

Menmen, nu får jag väl ta vara på dom sista timmarna av denna helgen och börja längta till nästa.

Mer tv...

Nu ska jag gå och äta och efter det så ska jag sätta mig och se Gossipgirl. Jag har blivit en riktig nörd på den serien och har nog inte missat en hand avsnitt. Menmen, när det slutar får jag se om där är något annat på tv eller om jag ska gå och lägga mig. Fast jag är lite piggare nu.

xoxo

Sov sött.

Men oj, jag var visst tröttare än vad jag trodde! Jag såg klart filmen, bangkok dangerous, men så fort den var slut så somnade jag och sov några timmar. Jag har aldrig riktigt lyckats somna till en film utan väntar alltid med det tills den är slut eller så går jag upp och stänger av den.

Men för fem minuter sen kom mamma och väckte mig.

Skolarbete på söndarar borde förbjudas.

Just nu var jag tvungnen att ta en paus från No-arbetet även om jag mest suttit och skrivit vid msn. Men No är verkligen inte mitt favoritämne och just nu är jag så trött att jag funderar på att gå och lägga mig.

Men jag har inte sett någon film idag så jag tror jag vet vad jag ska göra sen...  eller snart.

Kamera till önskelistan!

När jag kollar igenom min blogg märker jag att det verkligen saknas bilder. Jag menar, bilder är ju halva meningen med att ha en blogg?

Jag kan ju skylla på att jag inte har någon bra kamera men jag borde ändå skärpa mig och fota lite oftare. Men nu önskar jag mig en systemkamera så att jag slipper fota med mina dåliga kompaktkameror eller mobilen.

Men det är ju bara runt en månad kvar nu...

Nej nu ska jag gå och göra vid mig!

Söndag.

Idag var jag riktigt trött då jag vaknade men man kan ju inte sova bort hela dagen så det var bara till att gå upp. Som tur är så hade mina föräldrar redan dukat fram frukost.

Resten av morgonen har gått till att blogga men snart ska jag gå och göra vid mig och sen måste jag nog ta tag i mitt No-arbete om droger.

Valla.

Förfesten hos Nicole blev riktigt lyckad! Dock var det jättemånga som hoppade av i sista minuten för att dom var för trötta sen igår. Men vi blev sju tjejer totalt och alla dom var roliga så det gjorde inget att vi inte var fler!

Jag missade i för sig matchen, Sverige-Portugal, men den slutade 0-0 så det var kanske inte så farligt att missa den ändå. Men vi hade faktiskt släkt under Earth Hour, eller hela kvällen för vi hade ljus.

När valla började var vi fortfarande kvar hos Nicole och vi blev kvar där ytterligare en halvtimme för vi hade så roligt.

Men sen var det dax att ge oss iväg. Valla var trevligt men där var inte så jättemycket folk. Menmen, man får ju själv se till att det blir roligt och det blev det också.

När det var dax att åka hem var jag helt slut och det ar riktigt skönt att bara krypa upp i sängen.





















Förfesten

Fix och sen till Nicole.

Idag så kommer Nicole bli första och näst sista stoppet eftersom vi ska till Valla sen. Men nu ska jag gå in i duschen och sen ska jag göra vid mig och sen blir det iväg!¨

Ser fram emot en trevlig kväll!

Roligt, roligt, roligt.

Jag kom precis hem från träningen. Vi var kanske inte så duktiga på att träna på vad vi skulle men ibland måste man ta det lite lugnt annars tröttnar man bara på det man ska göra. Vi hade lite extra lång uppvärming och sen tränade vi ungefär en timme på vad vi skulle sen den sista tiden så fick vi lära oss lite nya saker.

Att lära sig nya saker är alltid mycket roligare än att stå och tjata det gamla och det passade perfekt att göra det idag eftersom alla var ganska sega också var vi inte så många.

Men sen tog träningen slut och jag gick hem. Och det var soligt och tio grader ute!

God morgon!

Jag vaknade redan vid halv nio och var riktigt glad över att ha inställd morgonträning för annars hade jag behövt gå upp en timme tidigare.

Jag åt en rejäl frukost och gjorde vid mig och sen ville mamma att jag skulle följa med henne till Eckerlunds för att leta efter en vårjacka till henne. Jag hade inget annat för mig så det var lika bra. Hon hittade ingen vårjacka och det var tur för alla där var ganska tantiga enligt mig. Men jag hittade däremot två tjocktröjor som nu ligger bra till på önskelistan. Är det inte typiskt att då man inte behöver några tjocktröjor så hittar man det och nu börjar det ju bli vår och varmt så då finns det ju ännu mindre anledning att ha tjocktröja... Fast fina var dom.

Sen jag kom hem har jag bara suttit och drygat bort tiden framför datorn och snart får jag äta lite middag så att jag kan gå till träningen sen. Jag är lite smått avundsjuk på mamma för hon ska spendera eftermiddagen i Kristianstad och shoppa. Men har man träning så antar jag att man måste missa något.

Trevligt värre!

Festen blev riktigt lyckad enligt mig! Det blev en typiskt klassisk garagefest men det var gott om plats att dansa och så var där dukat långbord.

Vi började med att äta hamburgare och sen fortsatte kvällen att flyta på. Dock var det ingen som hade kamera med sig så jag har inga bilder från festen...

Det slutade ganska tidigt eftersom alla var fredagströtta men det kommer ju en fest på lördagen också!

Snart Hannas.

Nicole var färdig och klar då jag kom så vi åkte direkt till Veronica där Erika redan var. Vi lyssnade på lite musik, dansade lite och hade vår egna lilla förfgest innan festen. Vi stannade inte där så längen för sen skulle vi vidare till Erika för att hmta upp presenterna och en tröja. 

Sista stoppet avklarat och nu blir det till Hannas!

Fix och sen iväg till Hanna med ett par mellan landningar.

Nu ska jag bara göra vid mig och sen ska jag åka iväg och hämta upp Nicole sen blir det vidare till Veronica och sen åker vi från Veronicas till Erika och tillslut så åker vi till Hanna där hon och Michelle ska firas.

men nu måste jag fortsätta att göra vid mig så att jag inte kommer försent.

Fredag och Helg!

Precis kommit hem från skolan nu...

Det var en ganska lugn dag men lång ändå. På idrotten hade vi bad och det gör mig alltid glad! Vi fick klocka tiden på 25meter men då blev jag lite besviken för jag kom bara ner på tiden 19 blankt. Hade gärna velat slå mitt pers (personligarekord) som är 16,95. Fast det var ju på den tiden då jag faktiskt tävlingssimmade och hade jag inte slutat med det så hade förhoppningsvis tiden varit bättre idag. Nu får jag nog bara nöja mig med att tiden på långa distanser inte har förändrats. Jag borde kanske träna upp farten en gång i månaden och konditionen en gång så att jag inte tappar för mycket.

Nåja, vidare till skoldagen... Det blev några vanliga lektioner där inget speciellt hände och sen var det håla. På hålan så var det någon som inte hade något för sig så den tryckte igång brandlarmet. Då var vi ju tvungna att gå ut och jag frös nog värsta av alla. Okej, kanske inte värst av alla men kallt var det!

När vi väl fick gå in igen så gick jag iväg till vår parallelklass som hade slöjd. Sen var det tillbaka upp till skolan för att ha min sista lektion. På svenskan skulle vi skriva upp ett syfte och ett mål om vårt författararbete och efter halva lektionen hade jag muntligt nationella prov. Min lärare sa att det gick bra men man vet ju aldrig!

När vi hade slutat så stannade jag kvar för mamma hade utvecklingssamtal med Robin så jag tänkte att jag kunde åka med henne hem. Man är alltid så trött och lat på fredagar.
När hon väl kom så visade det sig att hon hade cyklat! Där rök mina planer på att slippa gå hem fast jag hade följe med mamma så det var ju lite roligare än att gå själv.

Nörd eller cool?

Nu sitter jag och pratar lite med Hanna över msn och vårt samtalsämne blev tillslut nördar. Vi kan ju inte haft jättemycket att prata om... Men jag kom fram till att jag tycker det är så löjligt att placera personer i speciella fack. Jag menar, det är ingen som aldrig gör något töntigt så vem ska placeras i vilket fack? Och vem är det som bestämmer att vissa ska bli mer populära än andra?

I för sig så bor vi i en ganska ytlig värld och jag får nog placeras mitt emellan dom två klasserna om man måste placeras men av dom som skulle räknas som populära är ju inte alla hälften så roliga som dom som skulle ha räknats som nördar.

Jag tycker att man borde lära känna personen och sen döma om den är rolig eller inte och inte utifrån hur man tror den är. Hade jag gjort det så hade jag nog varit fast bland massa människor som jag inte hade tyckt var roliga och jag hade missat massa stunder med skratt!

Man överlever nog inte utan att vara en nörd ibland...


Vill blogga på skoltiden också!

Idag då jag inte hade något för mig på hålan kom jag på att det hade varit riktigt bra om man hade kunnat blogga även i skolan. Okej, det går, men skolans datorer är sega och det skulle ta alldeles för lång tid innan man hann skriva ett inlägg.

Som sagt så hade vi håla. Dock kunde jag inte blogga något då men jag, Veronica och Nicole gick ner till Boan där vi mötte upp Erika som var sjuk. Hon offrade sig och åkte dit för att vi skulle kunna handla present till Michelle och det sista till Hanna innan deras fest på fredag. Vi fick allt fixat och då vi var klara så tog Erika med sig presenterna hem och fortsatte med att försöka bli frisk medans vi gick tillbaka till skolan.

Dagen avslutades med bild. Då vi väntade på att lektionen skulle börja la jag och Veronica oss på en bänk så att ingen annan fick plats och sen sjöng vi falskt till Ashley Simpsons (fast mest jag) och pratade om allt och inget, t.ex. hur taket såg ut! På bilden hade vi diskussioner om våra inre porträtt. Jag började tänka på min låtsasmoster av rimlig anledning så det blev ju inte så positivt. Men annars gick det bra och jag blev vgerkligen förvånad då nästan alla i klassen hade djupa tankar om bilderna och inte bara pratade bort det. Riktigt duktig var Nicoles text om sin bild (enligt mig i alla fall). Blev även ganska stolt då jag råkade se min brors bild. Han kan ju nästan rita snyggt, fast det är bäst att jag inte erkänner det.

På hemvägen fick jag skjuts av Robin på pakethållare sen har jag slöat framför tv:n och lyssnat på Natasha Bedingfield.



Plugg och träning.

Idag blev jag påmind om att jag har redovisning nästa vecka och den är jag ganska långt ifrån klar med så eftermiddagen fick bli plugg. Sen åkte jag till träningen. My hade dragit med sin lillasyster så vi tränade henne mellan varven vi själv tränade.

När jag kom hem fick jag reda på att Frida hade ringt så då var det bara till att ringa upp. Lördagsträningen blev inställd... Vi var för lite folk som kunde komma så det var inte lönt. Lite tråkigt men så får jag ju tillfälle att sova längre efter Hannas och Michells 16års-fest.

Härligt med korta dagar!

Dagen var inte så ansträngande och jag slutade runt två.

Först hade jag Np i engelska, men det gick inte så bra. Skriva på engelska är absolut det jag har svårast för och det hjälpte inte att det var två ämnen som var totalt ointressanta. Men som tur är gick läs och hörförståelsen som vi gjorde förra veckan bättre så det drar förhoppningsvis upp betygget!

Resten av degen flöt på med en kort mattelektion, spanska, No och avslutades med klassråd. Där fick vi lite info om utvecklingssamtal och någon utedag. Vi bestämde även att vi ska åka till lazerzon på klassresan som varar över en dag. Sen till kommer planer på att tälta och grilla på kvällen. Mysigt!

Träningen på G igen!

Nu är träningen på allvar igen! Efter några halvslöa träningar så var det skönt att ha en riktig träning igen. Dock hade jag ont i halsen idag men det gör ju ingenting då träningen går bra.

Sen blev det hem och bädda ner mig framför tv:n. Då pappa kom hem hade han köpt ett par chinos till mig. Jag har letat efter ett par i evigheter nu men innan idag så hade jag inte hittat ett ända par som satt snyggt. Ibland är föräldrar riktigt bra, och ibland är det väl tur att pappa jobbar lite längre iväg så han kan handla kläder till mig på hans luncher.

Vi fick avslutningströjorna idag!

Äntligen så kom tröjorna! Vi har sprungit runt i korridorerna som kloner hela dagen. Annars har det inte hänt så mycket under dagen men jag låter bilderna tala istället.
















Var tvungen att fota mig själv också eftersom jag inte har visat hur håret blev sen igår.

Måndag och veckoplanering!

Träning - Jag kommer till att ha alla ordinarie träningar men morgonträningen på lördagen kommer bli ungefär en timme kortare... Annars ser veckan bra ut!

Skolan - Jag har två Nationella prov men annars så ser veckan ganska lugn ut än så länge.

Vänner/Familj - På fredag ska jag iväg och Fira Hanna och Michelle och sen på lördagen så blir det kanske till valla. Sen så ska jag och Emelie försöka hinna träffas ytligare en dag denna veckan, men jag får se hur det blir med det.

Övrigt - Förutom att jag klippte mig idag så tror jag inte att där fanns så mycket annat planerat.

Klippning, slingning, Mem och Film!

Jag och Emelie dröjde oss kvar ett tag på skolan och pratade med olika folk men sen gick vi vidare för jag skulle klippa mig. Mitt hår var enligt mig verkligen slitet och efter ett misslyckat försök att få det lite ljusare innan jul så hade jag skaffat mig en rejäl utväxt som inte var så fin. Så den skulle alltså trollas bort idag!

Jag satt där två timmar och tio minuter, Emelie tog tiden. Men jag kan ju bara tacka henne som hade tålamod att underhålla mig! Efter att jag varit där så åkte vi hem till mig där det, enligt tradition, blev glass och film. En riktigt dålig film om blondiner, men det passade ju till dagen...
Det slutade med att varken jag eller Emelie orkade resa oss så vi låg kvar tills det var dags för henne att åka hem.


Ibland är det skönt att vara liten.

På förmiddagen blev det skola men jag slutade vid ett. Pappa hämtade upp mig och sen körde vi hem. Jag avanmälde mig från badvaktskursen idag eftersom jag inte har någon chans att få sommarjobb som badvakt än eftersom det är 18års-gräns på det. Och sen hade jag varit tvungen att missa två träningar och två fester! Det finns ju kurser nästa år och då gör kurserna förmodligen mer nytta eftersom jag kan ha användning av dom då!

Sen var jag inne om och hälsade på mitt gammla dagis. Allt var i miniatyrstorlek! Men det var trevlig att komma tillbaka och känna sig liten igen. Fast jag lär väl få massa pikar om att jag fortfarande är liten!

Nej, nu ska jag tillbaka till skolan och möta upp Emelie!


Vad gör man på söndagar?

Idag har jag knappt gjort något! Jag sov länge och sen drygade jag igenom förmiddagen.

På eftermiddagen städade jag igenom garderoben och så åkte jag med mina föräldrar och kollade på blommor! Okej, blommor är fint men inte ett dugg intressant!

Justde! jag har hunnit se en av mina favoritfilmer idag! Save the last dance, fast det är ju nästan lite pinsamt när man kan replikerna utantill.

Två träningar och en match.

Först blev det dom två vanliga lördags-träningarna. Sen blev det hem om och sen iväg för att kolla på då Robin spelade träningsmatch. Dom vann med 1-0 men jag åkte hem efter halvlek för det var jättekallt ute.


Tredje gången gillt!

Först var det skola men efter det så simmade jag. Jag har skullat simmat ett antal fredagar nu men så har andra planer dykt upp eller så har jag bara varit för lat! Men idag blev det i alla fall av. Dock inte så mycket simmande eftersom Markus var med, och sen var Felizia och Nicole också där. Men bättre lite än inget.

Ikväll blir det tv här hemma för min del.

Tillbaks till skolan...

Dagen var ganska lugn fast jag slutade inte förrän lite över tre. Sen blev det hem, fastnade framför tv:n och nu sitter jag här.

Egentligen borde jag börja plugga till provet nu...


Fast på tåget!

Jag kom till stationen tidigt så jag fick vänta lite innan resten av tjejerna kom dit, men som tur var gjorde dom det innan tåget åkte vidare. Nicole hade verkligen stressat till tåget och lyckats knäppa fast dragkedjan i tröjan. Vi försökte att dra loss tröjan men den var helt uppäten av dragkedjan så tillslut fick vi klippa av tröjan, men dragkedjan var fortfarande fast.
Men sen fortsatte resan mot malmö...

Det första vi gjorde då vi kom till malmö var att göra av med varandra! Men vi hittade varandra nästan direkt och sen gick vi och köpte kaffe och sen bar det av vidare in mot gågatan. Med start på H&M, som blev första gången av fyra gånger som vi gick in på ett H&M...

Vi gick till trianglen men sen vände vi och började gå tillbaka mot stationen igen.

Innan vi gick till stationen blev det till att handla vars en kopp kaffe till. Väl på stationen var vi ganska tidiga innan tåget skulle gå men det hade redan kommit så vi gick och satte oss och började gå igenom vad alla hade hittat. Vi hade ju blivit av med varandra minst 10 gånger och då hade vi inte brytt oss om att leta upp varandra direkt utan gått uppdelat. Ganska roligt att inte gå med samma person hela dagen och ganska skönt att slippa vänta tills alla hade provat klart innan man gick iväg till nästa ställe.

För min del blev det inte så mycket, bara en tee, en bolero och två armband. Sen fixade vi en del av presenterna till Hannas fest fast hon var med. Fast hon har ingen anning om vad vi handlade! Och just nu kom jag ihåg att hon läser min blogg så därför kan jag inte berätta vad vi köpte!

Tåget började rulla och när vi bara var tio minuter tågresa från att vara hemma så krockade tåget med en dåvhjort och en luftslang gick itu! Tåget stod stilla i två timmar och vi visste inte riktigt om vi skulle behöva gå till en väg där vi kunde bli hämtade av en ersättningsbuss eller om dom kunde laga felet. Men tåget stod stilla mitt i en skog med en å nedanför så att gå hade inte varit att föredra. Men tillslut fick dom låna redskap och arbetskraft från någon gård som låg i närheten och vi kom till stationen där jag och Nicole skulle av. Hanna och Erika hoppade också av där och gick med hem till Nicole för att låna toaletten eftersom den på tåget tydligen hade varit ur funktion. Senare blev dom upphämtade och åkte hem.

Då jag kom hem blev det en runda vid datorn och lite tv, sen var det dax för mig att sov.




På vägen dit var vi inte lika trötta av att sitta på tåget.



Man skulle nästan kunna tro att Hanna var pigg!



Coffee to go.








                 











Några av dagens köp^^

Shopping strax.

Förmiddagen på studiedagen har ändå gått ganska snabbt. Jag låg och drygade ganska länge i sängen innan jag bestämde mig för att gå upp. Sen blev det till att göra vid sig, skriva ut lite No-arbete som jag kan arbeta med någon dag längre fram... Och sen var det dax att äta något och nu ska jag bege mig till stationen.

Bönderna kom hit

På kvällen kom Mikael, Håkan och Christian hit och ville ha kaffe och självklart bjöd jag på det. Fast jag har börjt fundera på om jag borde öppna ett café eller i alla fall söka jobb på ett café. Kan man ta med "serverat kaffe till bönder" som en merit tro?

Men det var trevligt att dom kom hit så hade jag något att göra. Hmm, vi började diskutera gamla ex och sånt och det kändes jättekonstigt men ändå ganska roligt. Sen blev det lite dator och vid halv ett åkte dom vidare för att tvätta Christians traktor och jag gick och la mig.



Grattis till Hanna.

Idag fyller Hanna 16 och jag har i alla fall börjat fira henne lite i skolan men det blir mer av det på hennes fest.

Skoldagen har flytit på och jag slutade redan vid två men sen stack jag hem och fastnade fram för tv:n. Det har varit sol hela dagen men jag har hållt mig totalt instängd, lite synd ändå fast riktigt härligt att våren börjar komma nu.

Resten av dagen har jag spenderat på träningen som var lugn. Jag sa att det skulle bli hårdträning fram över men varken jag eller My kände för att träna så vi lät det va med hårdträningen tills lördag och tränade mest teknik istället.

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra men imorgon blir det en ledig dag med tjejerna i malmö och shopping! Det låter inte helt fel. Fast jag blev nerröstad om att åka in vid tio så vi kommer inte åka in förrän vid tolv... Nu har jag en hel förmiddag att hitta på något på.



Framsteg med min matlagning!

Jag var riktigt nöjd med min Hemkunnskap idag! Om man tänker på hur dålig jag var på att laga mat i åttan och på hur jag i alla fall lyckas med vad jag gör nu så är det stora framsteg! Några missar från åttan med min matlagning var :

  • Jag brände smöret (två gånger i rad)
  • Jag kokade makaroner i kallt vatten
  • Kryddade helt fel
  • Brände pepparkakor (fast det skyller jag fortfarande på Hampus för)

Och massa andra missar som jag som tur är glömt bort!

På dagens lektion så var det vegetariskttema och jag och Veronica lagade ratatoullie (stavning?) med klyftpotatis och grillade fruktspett med mintchokladesås. Allt lyckades där! Eller jag råkade dubbla mängden krossade tomater men det kunde man ju sortera bort... Och vår lärare märkte det aldrig! Det var ganska roligt för personer från klassen frågade faktiskt mig hur dom skulle göra! Jag bara svarade att jag inte har en aning om hur man lagar mat och att allt jag gjorde i åttan blev misslyckat! Jag förstår inte riktigt hur dom redan kan ha glömt det...

       

Två helt okej saker som jag gjort på Hkk (med hjälp av Veronica)


Veckans!

Ännu en ny vecka men denna kommer att vara mycket lugnare än förra!

Träning - Onsdagens träning vet jag redan är inställd och det blir inga extraträningar vad jag vet. Sen skulle jag verkligen behöva simma lite men jag får se hur det blir med det...

Skolan - Jag har även mindre i skolan om man jämför med förra veckan. Jag har bara ett prov i So och så har jag kanske muntliga np i svenska. Redovisningen i spanska blir framskjutet - igen. Sen har vi studiedag på onsdag!

Vänner/ Familj - Eftersom det inte blev så mycket tid för vännerna förra veckan så får jag se till att försöka ta igen det denna veckan! På studiedagen planeras i alla fall något med vännerna och som det ser ut nu blir det kanske malmö. Och imorgon fyller Hanna år så jag får försöka hitta på något trevligt då... Men nej! Hon läser ju bloggen! Hmm... Jag får se om jag kommer på något ändå!

Övrigt - Jag tror inte att det händer så mycket övrigt men jag har mycket ledig tids över så den här veckan lär ju bjuda på saker som jag inte har planerat i förväg!

Tävlingen avklarad.

Jag började som sagt dagen jättetidigt och Frida spelade melodifestival låtar då vi kom till henne. Men jag brukar inte klaga på musik om mornarna.

Det blev fixa sig och sen iväg.

Dagen flöt väl på ganska bra och det blev bara en timmes försening. Först var det duetten och jag är fortfarande lite besviken men jag får väl träna lite hårdare framöver. Sen blev det teamet som gick betydligt bättre för min del men sämre för andra så jag var inte riktigt nöjd med vår insats där.

Tillslut blev det prisutdelning och jag fick brons i båda klasserna jag tävlade i men jag klarade aldrig att kvala till SM och det hade ju inte varit fel om jag hade gjort det...

Men nu blir det tv för min del!


Tävlingsdagen!

Jag tänkte dra lite snabbfakta på hur dagen ungefär kommer att se ut:

  • Jag ska gå upp vid senast fem för att sminka mig och göra vid mig.
  • Klockan halv sex ska jag vara hos Frida där vi fixar det sista innan vi åker vidare.
  • Ungefär tio i sju kommer jag att åka med Frida upp till Staffanstorp.
  • Väl i Staffanstorp kommer det att bli klädkontroll, också se hur golvet är och träna några kast.
  • Sen kommer det vara invigning.
  • Sen drar tävlingen igång! Men det startar med miniorer så jag kommer satt sitta på läktaren.
  • Sen blir det en äta (förhoppningsvis kan jag få i mig något) innan lunchen så att jag kan träna på lunchen.
  • På lunchen blir det som sagt träning och direkt efter blir det uppvärmning.
  • Sen är det dax för tävling med duetten.
  • Efter alla starter i den klassen blir det yttligare en uppvärmning.
  • Sen blir det tävling med teamet.
  • Tillslut blir det prisutdelning

Jag kommer förhoppningsvis vara hemma redan vid halv fem! 

Wish me luck! (bloggar om dagen då jag kommit hem från tävlingen)



Jag litar på dej!

Pizza ikväll.

Efter en hel nyttig dag med träning så ska jag kränga pizza och göra dagen bara lite lagom nyttig.
Egentligen hade jag tänkt att lägga mig tidigt eftersom jag måste upp senast fem imorgon men nu ska grannarna komma över och vara här ikväll,,,
Det blir säkert trevligt men jag kommer ju inte lägga mig så tidigt som jag hade planerat men jag får väl stå ut med att vara trött imorgon!

Nu ska jag göra vid mig lite innan dom kommer...

Packat och klart!

Nu har jag sprungit runder i halva huset och letat rätt på alla saker som jag ska ha med mig. Det är inte lite saker man ska tänka på att packa med! Tex så har jag packat med alvedon eftersom huvudvärk och feber oftast lyckas komma precis på tävlingar! Max en tävling än så länge har Ilinka varit utan feber och att sitta i en sporthall utan att äta pga att man är nervös ger garanterat huvudvärk! Sen har jag packat med dom saker det faktiskt finns garanti på att an använder också...

Men tre små/halv stora väskor blev det...

Sista träningarna innan tävlingen!

Enligt mig så kom oturen från fredagen den 13 lite försenat och drabbade dom flesta idag!

Idag började första träningen nio och det gick nog ändå ganska bra. Men som sagt ingen träning utan att någon skadar sig. Hannas fot började blöda och Ilinka fixade sig nog en snygg blåtira tills imorgon.
Men själva programet kändes faktiskt säkert ändå!

Träning nr.2 började vid ett. Anja var snäll och kom och hjälpte oss. Det blir aldrig någon lugn träning då hon är med men det är ju inte riktigt tanken att träningar ska vara lugna heller och man lär sig alltid något nytt då hon är med!

Men som sagt sa jag ju att det var en otursdag och då syftade jag bara delvis på första träningens skador. Den andra träningen så fixade jag en snygg fläskläpp och Felicia tränade med en stav som var itu så efter bara en timme eller mindre hade om ett 1½ cm djupt hack i huvudet och hela håret var blodigt! Jag brukar inte vara kännslig för blod men jag kan ju inte påstå att det såg mysigt ut i alla fall. Felicia fick åka hem men hon är, vad jag vet, med och tävlar imorgon.

Jag var kvar hela träningen ut och hade blodsmak i munnen sen min fläskläpp. Programet satt inte alls, så imorgon hoppas jag verkligen att det går bra och att vi hade extra mycket otur idag så vi bara har tur över tills imorgon!

Nej nu har jag tvättat bort blodet från munnen och jag kan bara konstatera att botoxa läpparna verkligen inte alls lär bli aktuellt! Nu ska jag gå och duscha innan jag börjar packa...



En trevlig kväll!

Jag kom till Erika runt halv åtta och sen blev det massa paratande och lite tv-tittande resten av kvällen. Men nyttig som vi var så krängde vi popcorn i massor men mest jag.


Men nu kommer restan av den här helgen gå till drillning!



Erikas ikväll!

Jag som trodde att jag skulle ha en lugn tv-kväll hemma. Men som tur var så räddade Erika mig från det i sista minuten, eller var det jag som räddade henne? Hon skulle varit ensam hemma annars men nu får vi två ett helt hus för oss själva så vi kan bete oss som dårar hela kvällen! Vi kommer i för sig nlog mest bara ta det lugnt framför tv:n och snacka skit om det mesta. Men det blir nog lyckat!



Jag tjuvade min brors tröja en gång men nu för tiden är det mest min!

Tre Np.

Dagen kommer bara att bestå av nationellaprov. Jag har redan haft två stycken i engelska på förmiddagen och på hålan gick jag och hanna och satte oss på ett fik och beställde in vars en baugette. Efter det gick vi hem till mig och såg klart filmen från igår. Henrik kom också hit och drack en kopp kaffe men sen åkte han och Hanna tillbaka till skolan och jag får nog också snart dra mig dit.

Jag har fortfarande inte bestämmt mig om jag borde simma idag. Emelie kunde inte och jag tror inte att jag orkar simma själv idag och jag får inte ha träningsvärk imorgon eller på söndag... Nej, det blir ingen simmning för mig idag!

Nu ska jag tillbaka till skolan för att fortsätta med det muntliga np i svenska.

Helt slut då jag kom hem!

I Ystad blev det en vit och svart klänning från MQ. Jag vet att jag sa att jag inte skulle handla några svarta klänningar i år men den här var mest vit och jättesnygg.

Sen blev det iväg till träningen och vi fick ha uppvärmning i korridoren. Alla var på riktigt prathumör igår men vi lyckades ändå få lite gjort på träningen. Då jag kom hem var jag helt död och orkade inte ens slå till datorn för att skriva ett kort inlägg.

Ystad om några minuter.

Nu har jag slutat skolan helt för dagen och tänker inte gå tillbaks fler gånger idag. Eller, jag har träning i sporthallen som ligger vid skolan idag så jag blir väl så illa tvungen.

Men om en stund ska jag iväg till Ystad med mina föräldrar som precis kommit hem från min halvmosters begravning... Jag träffade inte henne så mycket så jag valde att inte åka med på begravningen och istället göra dom nationellaproven så att jag skulle slippa ta igen det sen fast jag har ju inte varit på topphumör hela dagen precis...

Nej nu blir det Ystad och sen direkt efter det en kvällsträning!



Jag är mätt!

Och äta gjorde vi! Hela vägen tillbaka till skolan var vi mätta och vi två är nog dom två som är bäst på att klaga!

Men sen var det dax för svenska då vi började lite på det muntliga nationellaprovet men vi ska fortsätta med det senare. Sen var det engelska och sen började vi vår andra håla för dagen eftersom vår No-lärare fortfarande hade nationella prov med andra.

Jag och Hanna började gå hem till mig igen för att se klart filmen som vi började se på förra hålan. Då vi gick sträckan den här gången var det inte "Jag är mätt" som vi tjatade om, utan "Jag är kissig"! Vi var nog lite trötta också eftersom vi var lättroade och fantasin var väldigt dålig...

Väl hemma hos mig höll vi oss borta från all mat (vi var ju fortfarande mätta) och vi såg nästan klart filmen... Men vi hann inte se dom sista 20 minuterna. Men vi har håla imorgon också så då vet vi vad vi ska göra på den!

Sen var det tillbaka för att ha bild på den sista lektionen för dagen...

Glass i stora lass!

Nu har jag och Hanna precis haft vårat muntliga nationelleprov i matte och vi fick nog högsta betyg på den biten! Inget fel med självförtoendet i alla fall...

Nu skulle vi egentligen haft matte men vår lärare har nationella prov med andra elever så vi har gått hem till mig istället. Just nu sitter vi och kollar på gammla bilder och Hanna har precis konstaterat vilken tjockis jag var då jag var liten! Jag kan tyvärr inte mer än att hålla med men jag har inte insett att jag har blivit smalare än...

Sen ska vi gå och äta glass men vi skulle nog äta middag hemma hos mig så att vi kunde hålla oss borta från skolan ett längre tag. Men jag tror det får bli en baklängesmiddag som man hade på bamseklubben då man var utomlands. Och jordgubbar blev vi också sugna på!

Nu kom min bror också hem!


Klassresan börjar planeras nu...

Skoldagen flöt på och det avslutades med klassråd. Ingen utskällning idag! Och vi hann till och med börja planera lite på klassresan. Än så länge har vi inte bestämmt vart vi vill åka men med tanke på att vi inte har rent för mycket pengar att åka för om vi inte själva ska betala så lär vi kunna sortera bort rättså många alternativ. Vi har haft Danmark på förslag ett tag nu men ingen har kommit överens om vad vi ska göra där... och att åka över bron utan att veta vad man ska göra då man kommer över känns dumt.

Men idag hade vi också lazerzone som förslag och det är absolut roligt! Dock kommer det ju inte att vara i dagar utan max en eftermiddag... Men så vet vi i alla fall att det blir roligt! Sen kan man ju alltid komma på något annat som man också kan göra. Men om två veckor ska alla förslag med prislistor och övrig information vara inne så då hoppas jag att vi kan bestämma oss.

När jag kom hem la jag mig och kollade på en gammal film. Jag kunde redan replikerna så jag satte mig vid datorn en runda innan jag tog tag i skolarbetet. Fastnade med arbetet om droger och nu har jag precis gett upp för dagen!

Nej nu går jag göra vid mig för träningen ikväll...

Ingen träning utan skador...

Skolan flöt på och när jag slutat gick jag och hämtade upp nycklarna så att jag kunde ha träning ikväll.

Träningen var utan tränare och efter en halvtimma var jag skadad. Det är ganska hopplöst med tanke på att jag verkligen behöver träningarna just nu! Men jag fick träna i vänster och lite vad jag kunde i höger. Det var bara en stukning så jag är lite blå och svullen på fingern/handen.Men nästa träning är imorgon. Jag ska försöka få tag på Anja nu så att träningarna blir effektiva fram tills tävlingen!

Sen jag kom hem från träningen behöver jag inte nämna att jag har pluggat med tanke på veckans planering... Men jag lyckades övertala min spanskalärare att flytta fram redovisningen till nästa vecka!

Vuxen poäng idag!

Dagen började med skola men efter fyra lektioner så slutade jag. Det är ganska lagom att sluta vid ett tycker jag...

Sen hämtade pappa upp mig för han var ledig idag och han var snäll nog att köra och hämta mig och köra mig vidare så jag kunde leta efter sommarjobb. Just nu vill jag verkligen ha ett! Har sökt lite olika, men jag har ju ingen arbetserfarenhet så jag vet inte hur det går med det...

När jag kom hem fastnade jag uppkrupen i fåtöljen med en bok och cappuccino. Boken var av Pamela Andersson, så jag förväntade mig inte så mycket men den är betydligt roligare än andra böcker som jag har gett upp med innan jag läst ut dom. Jag köpte den på bokrean för att se om en typisk dum-blondin kunde skriva. Och än så länge är det bättre än vad jag trodde. Kanske inte mitt liv är dömt efter min hårfäg ändå!
Men jag drack hela två koppar cappuccino! Det är något som jag själv blev förvånad över... Snart lär jag mig kanske att dricka kaffe? Håkan tycker ju att det är jättestor skillnad på kaffe och cappuccino men jag tycker absolut att cappuccion smakar kaffe!

På tala om böcker så har vi ett författar arbete i skolan och jag blev glad idag när jag såg att där var ett namn som jag hade hört talas om! I lördags rekomenderade Tobias, en som läser galet mycket böcker, mig att läsa Stieg Larssons serie som filmatiserats (Filmen Männ som hatar Kvinnor) och hans namn fanns med på listan med författare som man kunde välja. Förhoppningsvis så slipper jag läsa en totalt värdelös och ointeressant bok...

Dagen har inneburit massor med vuxenpoäng enligt mig. Leta jobb, läsa bok frivilligt och druckit kaffe (eller i alla fall cappuccino...)


Veckoplanering!

Förra veckan var riktigt lugn och jag hade till och med en dag över utan några planer alls men den här veckan blir det annorlunda!

Träning - Jag kommer att ha totalt 10½ timmars träning utspridda på fem träningspass. Kanske kommer jag ha tid att simma lite på fredagen eftersom jag måste se till att få en lugn helg och då får jag göra av med energin på eftermiddagen så att jag lyckas somna på kvällen. Och snart är det ju dax för kursen så jag behöver inte vara totalt ur form då! Men träning kommer jag att få tillräckligt av.

Skolan - Förra veckan är denna veckans motsatts! Det är måndag så jag förväntar mig nästan fler läxor men för tillfället har jag fyra nationellaprov denna veckan, ett matteprov, ett inlämningsarbete, en redovisning, spanska glosor och engelska gloser. Och jag har för övrigt två andra arbeten som jag måste komma framåt med!

Vänner/Familj - Jag vet inte riktigt hur det blir med det denna veckan... Jag bor ju hemma än, men det blir nog inte mycket mer än att säga hej till min familj på mornarna och kanske något ordbyte då dom kommer hem från jobbet. Vänner är nästan helt uteslutet denna veckan eftersom jag har för mycket just nu. Men jag kanske kan lura med någon och simma på fredag så att jag inte blir helt osocial samtidigt som jag kan hålla igång träningen.

Övrigt - På söndag är det en heldag med start runt fem på morgonen och dagen lär inte avslutas förrän fjorton timmar senare. Då ska jag iväg till Staffanstorp för att tävla i RMsyd som också är kval till SM. Förhoppningsvis går det bra!


Mer tror jag inte att det blir av denna veckan men jag lär väl bli sysselsatt!




En ledig dag!

Idag hade jag ingen träning och inga planer så jag har nästan inte gjort något idag. Jag började dagen med lite film och sen gick jag och tog ett långt bad. När jag kom upp från badet såg jag att Mikael hade panik sms:at om att han och Håkan ville ha kaffe.

Några minuter senare var kaffekokaren igång och Mikael och Håkan här. Dom stannade några timmar men sen skulle dom iväg och äta på Bertils.


Kvällen blir hos grannen.

Ikväll ska jag med min familj bort till grannen och det blir säkert trevligt. Och ikväll behöver jag inte lägga mig tidigt eftersom träningen imorgon blev inställd. Jag tycker nästan vi har för många träningar inställda men det är nog okej då tränaren har feber och alla ändå inte kan komma till träningen. Och Frida var snäll som struntade i febern och kom till träningen ändå idag!

Nej nu blir det lite tv och sen ska jag göra vid mig!

One week to go!

Idag har det varit dubbelträning och nu har jag precis hunnit ut ur duschen och satt igång datorn! Lördagarna går ju alldeles för fort när halva dagen är träning! Fast träningen är ju så klart kul!

Dagen började med träning klockan nio. Träningen gick inte jätte bra. För det första så hade My sitt absolut värsta humör och så skade hon benet igen. Eller det blev värre igen så jag trodde nästan att eftermiddagsträningen skulle bli inställd. Men det blev den inte!

Och det blev ännu bättre för My var på bra humör igen och träningen flöt på riktigt bra. Mot slutet körde vi igenom programet tre gånger och två gånger av tre så klarade vi oss utan generellt så det börjar ju luta åt tävlingsform nu.

Bara en vecka och fem träningar kvar!




Kvällen räddad.

Tillslut så kom Tommy och Jonte hit och då blev det film och sen tvspel, såklart... Men kvällen fick sluta redan vid tolv för sen var jag tvungen att gå och lägga mig så att jag skulle orka anstränga mig på träningen idag. Men nu är snart drillsäsongen över så då kommer det att bli mer sena kvällar med vänner istället!

Vi får alldeles för lite musik!

Idag började dagen med musik! Våra musiklektioner brukar nästan alltid bli inställada och musik är ju ett av dom roligaste ämnena. Också är dom för korta! vi hann ju knapt göra något förrän det var dax att sluta. Nästa vecka kommer musiken bli inställd, igen, p.g.a nationella prov.

Sen blev det idrott och efter det So. Då var hela förmiddagen avklarad. På eftermiddagen blev det engelska och sen en håla.

Dagen avslutades med film och sen var det dax att gå hem, fast Mikael plockade upp mig på vägen och körde mig hem.

Jag har inga planer för ikväll och det är tråkigt eftersom jag verkligen känner för att hitta på något ikväll. Men om någon har något bra förslag är det bara att höra av sig!



Lugn men lång dag...

Dagen började med So och där överansträngde jag mig inte precis ialla fall.
Efter det var det matte i datorsalen eftersom idrottseleverna hade volleyboll. Inte mycket jobbande då heller eftersom man drygade ut tiden med onlinespel.

Sen var det håla och då gick jag ner till kommunen för att kolla om sommar jobb men personen som hade hand om det var inte där idag. Menmen, jag gjorde i alla fall något på hålan.
Jag gick in om på mammas jobb också och då påminde hon mig om att jag skulle boka klipptid så jag gick vidare till min frisör och fixade det också. Det var nästan så jag fick mer gjort på hålan än på dom tidigare lektionerna. Sen gick jag tillbaka till skolan för att ha lunch.

Sen fortsatte den lugna dagen med film på svenskan (en film på tyska dessutom) och efter det hade jag min andra håla för dagen. Egentligen hade jag engelska men som sagt så var alla idrottare på volleyboll så jag var ända eleven i min grupp så jag fick inställd lektion.

På hålan gick jag och ett par tjejer från klassen och fikade för att få tiden att gå. Alltid trevligt men inte det nyttigaste direkt. Vi bokade in en shoppingdag på påsklovet... Vi hittade ingen dag då alla kunde innan! Nej, så fort drillsäsongen är över får jag försöka vara med mina vänner så mycket som möjligt!

Sen hade vi No och då började vi med ett nytt arbete om alkohol, tobak och narkotika. Vi kommer att få hålla ett fördrag om ett valfritt ämne inom området och det låter faktiskt helt okej! Det är ju ett område som är aktuellt och intressant. Lite roligare än elektrokemi som vi har haft innan...

Dagen avslutades med bild. Vi fick fortsätta på våra "inreporträtt", inte för att jag vet om min bild beskriver mig men den blev i alla fall klar idag. Läraren är lika förvirrad som vanligt men om man ignorerar henne kan lektionen bli helt okej.

När jag kom hem följde jag med och handlade eftersom jag har tröttnat på att äta knäckemacka om mornarna så nu blir det yoghurt och müsli istället.



Träningarna går upp och ner...

Igår var träningen mycket bättre än genrepet, i alla fall i slutet men början av träningen var sådär. Idag var träningen helt okej till en början men träningen slutade absolut inte bra! Knopparna på staven har gått itu, igen, så det blev massor med märken i stengolvet. Jag kan ju bara säga att det var tur att jag inte fick den staven i huvudet.

Imorgon har jag ingen träning men just nu önskade jag att jag hade haft det!

Nej nu blir det tv för min del och sen ska jag sova.


Bär är sommar!

Då jag kom hem åt jag blåbär, jordgubbar och banan. Riktigt gott! Fast då började jag längta till sommaren... Hoppas, hoppas att mina föräldrar har bokat någon resa!

Men när jag började tänka på sommaren kom jag att tänka på sommarjobb och om jag kanske borde skaffa något. Det är nästan lite sent att börja tänka på det nu, men jag vet inte om jag borde söka något?
En sommar då alla kompisarna jobbar och man själv är den ända som är ledig är inte så rolig precis och pengarna är ju något som man alltid har nytta av. Men desto mer jobb desto mindre tid vid stranden... Kanske det blir min sista lediga sommar och jag fixar ett sommarjobb nästa år istället?

Nej, jag tror jag borde söka något även om det är lite sent.. Jag ska i alla fall gå badvaktskursen så kanske jag kan få ett jobb då jag kommer att ha nytta av den. Ett jobb på sommaren vid vatten låter ju inte helt fel.. fast det är nog mest önsketänkande. Men jag ringer nog till kommunen imorgon och hör lite med åldrersgränser för badvakter...

Fast nu måste jag sticka!
Träning på G nu...



Dagarna fortsätter att gå men jag står still.

Idag har nog varit som vanligt men jag börjar tröttna på skolan. Det känns som om man inte kommer någonstanns med sakerna vi gör där. Idag har jag inte lärt mig någnting och imorgon kommer jag göra ännu mindre eftersom idrottsklasserna har volleybollturnering och då vi ska ha blandklass kommer det knappt vara några elever där så vi får sitta och göra massa extrauppgifter som vi egentligen inte har nytta av...

Jag hade No prov idag, jag vet inte hur det gick eftersom jag inte riktigt har orkat att plugga till det. Då är det tur att jag lär mig lätt i alla fall.

På klassrådet blev det ungefär en halvtimmes genomgång om hur vissa borde komma i tid eller komma till lektionerna och sen fick vi sluta.



En väldigt avancerad spanskalektion.

Kanske jag lär mig dricka Kaffe innan jag är 50.

Efter skolan idag så körde Håkan mig hem men sen stannade han och Hampus på kaffe också. Ett par minuter senare kom Mikael med Michelle och Hanna. Då fick jag fixa lite mera kaffe också Cappuccino till mig, Michelle och Hanna. Håkan smakade cappuccinon men han tyckte det smakade oboy. Och det gör det inte alls så jag fixade oboy så han fick smaka skillnad, men han vägrade ändå ge sig.

Sen när dom åkte hem började jag ta tag i pluggandet till provet... Men jag kan ju inte påstå att det gick så bra eftersom jag hamnade här.


Nej nu ska jag göra vid mig inför träningen!



Bild från skolan

Helgen förbi, igen.

Helgerna försvinner alldelse för fort! Idag kände jag inte alls för att ta mig till skolan men jag var ju lite halvt tvungen. Idag hade vi inte många lektiner men vi lyckades ändå gå till kvart över tre...

Sista lektionen var hemkunskap. Jag måst verkligen ha blivit bättre på det på något vis för då vi hade hemkunskap i sjuan lyckade jag verkligen misslyckas med allt! Jag kunde bränna smöret två gånger i rad eller misslyckas med att koka makaroner. Hur jag lyckades med det har jag faktiskt ingen anning om men det kallas nog skicklighet. Idag gick däremot allt rätt! Jag blev något förvånad då vi hade lagat klart allt och inget hade gått fel.

Sen jag kom hem har jag lyssnat på gammla låtar, mest punk eller lite halv rock. En dag utan musik hade verkligen varit tråkig. Lyssnar ju på musik från sju på morgonen tills jag lägger mig på kvällen.



Genrep!

Dags för sista uppvisningen innan tävlingen. Dagen började här hemma med lite små fix men halv elva blev det vidare till sporthallen för det sista fixet. Det blev fixa frisyer, byta om, sista sminket, hålla reda på alla småttingar, värma upp och försöka hålla nervositeten borta.

Klockan ett var det dax för uppvisningen. Teamet var tredje starten så det passade ganska bra. Vet inte riktigt hur det gick för vi klarade alla svåra kast men där var massor med onödiga småtapp på serier och sånt. Irriterande då man vet att man ALDRIG tappar på sånt på träningen!

Men det var ju bara att försöka glömma bort det och börja tänka på duetten. Början var bra men sen blev det liksom sämre och sämre. Fast jag tappade inte på slarvtapp den här gången men då var det nästan ännu mer irriterande för då var all träning ganska onödigt eftersom det inte verkar ha gjort någon nytta!

Kan inte säga hur programen blev i helhet men det finns på film, tyvärr, så jag får se hur det ser ut på en träning. Förhoppningsvis kändes det värre än vad det var.

Jag borde nog inte ha så höga krav på mig själv men än så länge har jag inte varit nöjd med årets program...

Efter uppvisningen fick vi stanna kvar och fixa lite men sen körde Frida mig hem. Nu sitter jag bara här och jag har inga planer på att vara social, mest en varning för alla som kommer att prata med mig idag.







Fix innan.


God morgon!

Igår var riktigt trevligt. Henrik hämtade upp mig vid halv åtta och sen mötte vi Mikael och efter det blev det till volvo där vi mötte resten. Totalt nio epor var ute igår tror jag. Vi åkte en runda till tingvalla men där var ganska dött så tillbaka till byn och köra torgare.

Efter ett tag åkte jag, Mikael, Annie och Henrik hem till mig och drack kaffe. Eller jag och Annie drack saft...

Vid halv tolv åkte dom vidare men då blev jag kvar hemma eftersom jag behövde gå upp lite lagom idag för att åka iväg på uppvisning.

På tala om det så borde jag nog gå och packa lite och göra vid mig nu!