God morgon lördag!

Morgonen var otroligt härlig. Jag låg kvar i sängen och njöt i en evighet. Mornarna är absolut bästa stunden på dagen och jag har verkligen dom märkligaste funderingarna då, men dom håller jag hemliga. Sen blev det lite läsning och ett par sms innan jag gick upp. Nu är jag dock uppe och väntar på att några vänner till familjen ska komma och fixa lite i datorvärlden. Min dator fungerar ju, men den går alltid att förbättre. Ohh, vad jag kommer vara trött på datorer ikväll. Men inte just nu!

Helg!

Äntligen! Det här är min första helt lediga helg på en månad! Eller egentligen ska jag vara barnvakt imorgon men det är i alla fall inte jobb den här helgen. Och som om jag inte hade kunnat få en bättre start på helgen fick jag ett superroligt mail som säger att min träning drar igång på onsdag! Jag som trodde den inte skulle börja förrän i september blev ju överlycklig. Nu firar jag helg med en skål glass och ett kilo chokladsås. Gott!

Mikael

Mikael kom hit en stund ikväll. Mycket trevligt och vi har ungefär lika dålig humor. Vi satt och skrattade åt skånskan ett tag och sen blev det prat för övrigt.


Tosselilla

Dagen bestod av jobb och sen blev det afterwork på Tosselilla. Badande och hamburgare. Det började regna men vad gör väl det när man har så trevligt sällskap. Hampus gillade min städteknik (jag fick stilpoäng) och jag vann över Ali i två tävlingar, simmning och stå på händer. Inte illa det!

Mot slutet var det bastun som gällde men nu har jag hamnat här efter en härlig varm dusch.

Annie

Dagen bestod av jobb men vid sex tiden kom Annie hit en runda. Dock har hon redan hunnit hem men det blev en trevlig pratstund.

Kulla

Efter många om och men bestämde jag och Angelica tillslut oss för att bege oss till kulla. Där var en del kända ansikten men inte så många som jag hoppats på. Dock var vädret på vår sida!

Erika och Mem

Idag har Erika och Emelie varit här. Vi kollade på en halvtaskig film, pratade massor och hade allmänt trevligt. Nu har dom åkt och jag ska plocka upp Angelica på stationen om ett par minuter.

Memelie

Dagen bestod av jobb, fast jag började inte förrän tolv så det blev en lång sov morgon. På kvällen for jag till Emelie där det blev film och onyttigheter. Alex kom även lite senare. Sen fick jag för mig att pringa lite på crosstrainern eftersom jag hade varit så onyttig (läs krängt tills jag fick ont i magen).

Det blev även en lyckad kväll.

Fredag

Kvällen spenderades hos grannen på 21års fest. Väldigt trevligt måste jag säga.

Mikael och Emil

På kvällen kom Mikael och Emil en kort runda på kaffe. Dock pratade dom väldigt mycket om bilar som jag inte alls förstod mig på men dom var väl trevliga ändå.

Övertid

Nästan precis hem kommen från jobbet och nästan hela dagen har gått. Jag fick jobba till stängning idag eftersom där var en sjuk. Fast det blir ju mer pengar till mig och min shopping så det gör absolut ingenting.

Nu är jag hungrig!

Kubb

Igår kväll spenderades kvällen hos en vän med kubb. Senare blev det även en film, snuten i Hollywood 3. Dom filmerna måste man bara älska. För övrigt blev det ju en mysig kväll.

Uppdatering

Kivik var trevligt och jag saknade det redan när jag satt i bilen på väg hem.

Igår blev det inget Kivik för min del eftersom jag jobbade och sen kom hem med en riktigt hemsk huvudvärk. Men ett par avsintt av en ängels tålamod löste det. Sen somnade jag.

Nu får jag nog snart göra vid mig. I alla fall ta bort mascaran som jag lyckats kleta i halva huvudet (sminkning på morgonen är inte min grej).

Kivik

Nu är äntligen jobbdagen slut. Om någon timme beger jag mig åter mot kivik för att träffa trevligt folk och kanske handla lite godis på marknaden.

Kivik och Kulla

Lördagar är toppen, men tacka vet ja söndagar! Denna sega och trista dag blir under sommaren helt magiskt underbar.

På dagen fick jag vila upp mig och bara ta det lugnt men på sen eftermiddag begav jag mig till kivik. Där blev det prat, spel, grillning och en promenad ner om till havet. Efter det åkte jag och Erika vidare till Kulla. Där var en hel hög av människor jag kände så det var givetvis trevligt att träffa dom. Sen blev det lite dansande också. Dock måste jag lära mig att dansa.

Sen blev det hem och duscha innan jag kröp ner i sängen.

Söndag och min lediga dag!

Jag sov ända till nio idag! Det är väldigt länge för att vara jag. Sen segade jag hela morgonen innan jag följde med mamma och handlade eftersom jag behövde fylla på mobilen med lite pengar.

Nu har jag däremot gjort vid mig och snart åker jag till Kivik och sen vidare till Kulla.

Lördag

Dagen bestod av jobb. Första timmen satt jag och vaktade en tom pool... Inte allt för roligt men sen kom där i alla fall lite folk och så fortsatte dagen.

När jag kom hem slängde jag i mig lite mat och duschade innan Markus kom. Äntligen fick jag höra hur han hade haft det när han var i England. Sen pratade vi om allt mellan himmel och jord. Han är verkligen en sån kompis man kan prata med allt om! Det hann även bli två filmer innan han begav sig hem.

Fortsättning

Jag lovade att berätta mer om kvällen. Angående körningen så tyckte pappa jag skulle köra med skor, så jag tog med mig klackarna och körde med ett par vanliga skor och böt när jag kom dit. Fast det var kanska lika bra att lyssna på papps. Och jag körde aldrig helt vilse.

Hos Felizia blev det supergod mat, matkrig (Hanna!), sjungande, prat och som jag nämnde innan, massa skratt.

 








Morron

Gårkvällen var toppen! Så mycket har jag inte skrattat på evigheter, vi hade dock en aning problem med att hålla oss serioösa. Mer om det senare för nu måste jag iväg och jobba.

Sockervadd!

Jobbet är slut för idag och helgen är här (dock jobbar jag ändå imorgon). Det bör firas rejält! Mitt humör är verkligen på topp (som en liten karusell är mitt humör, läs inlägg från igår och imorse).  Just nu sitter jag och ser underbar och söt ut och är mitt charmigaste jag i en kort somrig och blommig klänning. Doftar även som ett tjockt paket med godis och leendet bländar. Jag får nog passa på att skriva medans självförtroendet är så här högt...

Nej, nu får jag komma vidare och berätta det jag skulle. Ikväll blir det tjejkväll (med undantag för eventuella killar?) hos Feliza! Jag ska köra dit så det gäller att köra i tid så vi hinner åka vilse ett par rundor på vägen. Hmm, jag kom precis på att klackarna inte duger för körningen så idag blir första gången jag övningskör barfota så får jag ta på mig skorna när jag kommer. Haha, det är verkligen ett i-landsproblem. Uppdatering om hur barfotakörningen gick kommer senare. Nu ska jag, kameran, mobilen och vinet bege oss iväg. Bilder bjuds det på sen!

Festar ni ikväll så ta ett glas för mig också!

Bilder

Jag säkerhetskopierade lite bilder, men innan jag blev klar lyckades jag fylla mitt minneskort. Nu är det bara till att skaffa ett nytt för dom andra här hemma som inte används till filmer eller bilder ligger bara på 4 gb eller mindre.

Sen kollade jag även igenom bilder som jag ville framkalla, där blev runt 600 stycken. Det är nog dax att ta tag i det projektet. När jag orkar...

Minnen

Mitt humör var lite halvt värdelöst igår. Men bästa botemedlet för det är att krypa upp i sängen och kolla på en ängels tålamod, en serie som jag brukade kolla på när jag var liten. Den hade fortfarande med min dåliga humor. En säsong avklarad, en kvar.

Mitt har dock blivit lite bättre till idag, dock har jag lite blandade känslor om det mesta.

Nu blir det till att göra vid sig innan jobbet.

Regn

Det behövs, men det är aldrig kul. Dock ska jag jobba idag så jag kommer inte märka av ädret och imorgon får vi hoppas på ett strålande väder. Nu måste jag öra vid mig.


På tala om asfallt

Mitt liv går verkligen i vågor men just nu går det rakt upp. Sommar, sol, härliga vänner och mer.
Nej, kvällen var toppen men nu ska jag hoppa ner i sängen och försöka sova.

Småskitar

Ikväll kom Loppan och Oliver hit, också givetvis min kusin och Micke. Senare kom även min farbror en runda. Men då var jag rent för upptagen med Loppan och Oliver. Vi har plockat bär, spelat fotboll, gungat och åkt linbana. Sen ska jag passa dom den 31, väldigt kul! Vi ska leka en hel kväll!

Jag är nog ganska liten av mig fortfarande...

Nu blir det film.

Fotboll

Kvällen spenderades med pizza och sen fotbolls VM vid tv:n. Trevligt, även om pizza faktiskt inte är min favorit... Jag gissade på att Holland skulle vinna, men så blev det ju inte. Fast Spanien spelade helt klart bäst.

Efter matchen blev det sängen för min del. Sen sov jag underbart till åskan inatt.

Nu ska jag slänga i mig någonting att äta och lyssna vidare på Omarion, som för övrigt är dagens artist, innan jag åker till jobbet.

Mot stranden!

Här är deffinitivt för varmt för att vara kvar hemma. Nu åker jag till stranden och ligger i havet hela eftermiddagen!

Sommarkvällar

När jag kom hem hoppade jag in i en kall dusch och sen blev det middag utomhus. Det är riktigt härligt när man kan sitta ute hur länge som helst utan att frysa ett dugg! Precis innan brons-matchen i VM tog slut packade jag mig in för att se det sista av matchen.

Efter det blev det mest en massa prat från mitt håll men nu funderar jag på om jag ska sova eller ´krypa ner i sängen och läsa en stund.

Sov gott!

Badvakt

Idag blev det till att jobba 10-19, som badvakt idag vilket betydde mycket sol. Som tur var där lite skugga. Jag blev aningen orolig när dom andra badvakterna började prata om att dom brände sig fast än dom smörjde sig med spf 30, och ibland mer än en gång på dagen. Där stod jag insmörjd med spf 15 och ingen solkräm med mig. Dock klarade jag mig utan att bränna mig. Det var däremot väldigt varmt idag och stå precis brevid en pool utan att hoppa i är inte det lättaste. För övrigt gick dagen bra.




Mums!

Det blev god mat, en promenad vid stranden också en glass som avslutning. Sen bar det av hem, eller egentligen till mina grannar där det blev kaffe (även för min del) och kubb.

Nu är jag dock hemma och är lite sugen på att boka en bussresa, men jag bör nog prata med mina föräldrar om detta först. Jag får se om jag kollar på tv ett tag eller lägger mig driekt. Jag är ju inte trött men måste jobba imorgon.

God natt i vilket fall som helst!

Dagen

Idag var det jobb igen. Ganska roligt ändå eftersom jag fick göra lite olika saker hela tiden; prata i telefon, springa ärenden, fixa saker vid datorn, packa upp, expiera, och stå i kassan. Min nyttiga middag bestod av glass, men gått var det.

Nu lyssnar jag på Fifas VM-låtar Waka waka och Wavin flag. Härliga! Nu ska jag läsa lite i Elle innan jag åker till Ystad ikväll.

Badet

Dagen bestod av jobb men på kvällen åkte jag och plaskade lite i utomhusbadet med Markus, Emil, Alex och Mikael. Väldigt härligt, men sen började jag frysa.

Sen bar det av hem till em varm dusch och färska jordgubbar. Sen sängen och en bra tidning.

Trevlans!

Det blev ingen grillning men bad blev det! Efter ett par timmars badande och bastande begav sig tossegänget till Ystad för att käka pizza. Himla trevligt faktiskt. Kom hem lite efter tolv men sen kalla sängen på mig för det blev ju jobb idag.

Sunshine!

Jobbet var som det brukar fast dubbelt så mycket att packa upp.

Nu ska jag dryga ut en timme till innan jag ska åka iväg till Tosselilla för att ha lite afterwork, med grillning, bad och lite annat. Hoppas på en trevlig kväll!

God morgon!

Mitt humör är på topp!

Igår blev det en film och sen gick jag och la mig. Idag har jag inte gjort helt för mycket men snart ska jag iväg och jobba ett par timmar. Idag med håret nersläppt för en gångs skull! Nej nu ska jag köra!

Jobb

Idag var det jobb, fast det var dock lite lugnare än vanligt. Hela eftermiddags leveransen var inställd men istället fick jag stå i kassen tre timmar...

Bildregn nr 2










Nu blir det inga fler bilder där i från.

Morron!

Jag gick upp för lite mer än en timme sen men det känns fortfarande inte riktigt som jag vaknat. Nåja, om en halvtimme ska jag iväg till jobbet och nu börjar det bli dax att göra vid sig. Men det känns så grymt tråkigt att alltid ha håret uppsatt nu för tiden, fast annars är det ivägen. Det är verkligen ett tagens i-landsproblem...

Nej, nu måste jag kila!

Bildregn

Här kommer dom utlovade bilderna från Tosselilla!

 



























 









 

































Det får räcka med bilder för idag (fler kommer nog imorgon). Nu ska jag dejta kudden för imorgon börjar jag tidigt (läs kl. 10.00)


Sällskap

Nu är några vänner till familjen här. Jag har varit social ett tag men sen hamnade jag vid datorn. Nu gissar jag på att dom sitter ute i uterummet och dricker vin och öl. Jag borde kanske göra dom sällskaå, men nej, jag jobbar ju imorgon...

Nåja lite social kan jag vara i alla fall, om ett tag.

Jobb

Ännu en jobbdag avklarad. Nu ska jag spela musik och göra absolut ingenting!

Film

Nej jag hann inte ta emot några bilder från Irma eftersom jag var upptagen med att kolla film med Markus halva kvällen. Det var väldigt trevligt, som alltid.

Tosselilla

Nej, det var inget jobb idag. Men jag spenderade dagen på Tosselilla med några superduper roliga tjejer.

Första missen kom direkt på morgonen när jag fick sms om att två av tjejernas buss inte gick. Lyckligtvis kunde dom ta tåget istället.
Sen drog dagen igång. Det blev karuseller, trampbåtar, godis, prat och massor med badande.
Andra missen kom när Elins shorts gick itu. Otur! men what to do? Där var ändå nästan ingen man kände ju. Jag lyckade vinna på bollkastningen, vilket givetvis inte beror på att jag övade på det hela dagen igår när jag jobbade.
Tredje missen kom när jag, som är naturligt skicklig, lyckades slå av mig halva naglen så min tå började blöda. Aj, aj, aj... Som tur var hade Irma med sig hansprit som jag kunde tvätta med. Jag kan dock säga att sånt svider!
Sista missen kom när vi skulle hem och vi såg att Angelica smörjt in sig med spf överallt uton på axlarna. Det syntes! Fast Elin var, även hon, röd som en kräfta. Irma försökte jobba bort bonabrännan som hon fått under dagarna hon jobbat. Jag tror hon kom en liten bit på vägen i alla fall. Som vanligt saknar jag totalt pigment. Förhoppningsvis tog solen lite i alla fall.

Sammanfattningsvis blev det en hel lyckad dag och sånna får det gärna komma fler av!

Jag glömde nästan ännu en miss. Jag hade mitt arbetskort i Irmas börs under tiden vi var där så precis när jag kommit hem kom jag på att det låg kvar där. Det var bara att stressa som en galning ner till stationen. Som tur var väntade Irma och Angelica på mig där med kortet i handen.

Nu har jag fått lite mat i magen och tagit en svalkande dusch. Vad som händer ikväll får vi se, om inget annat händer finns det en hel del bilder från dagen som jag kan försöka få Irma till att skicka så här också hamnar en del bilder.

Jobb

Igår blev det inget inlägg eftersomjag först jobbade och sedan var rent för lat för att skriva något. Men det blev en lugn kväll, helt ensam framför tv:n.

Idag gick jag upp vid halv nio och var på det nya jobbet vid lite i nio. Sen blev det jobb hela dagen och jag slutade runt halv sju. Sen dess har jag bara ätit och tagit en extremt härlig dusch. Vad kvällen bjuder på vet jag inte riktigt. Jag försöker få hit Mikael men han verkar inte nappa.

Imorgon blir det i alla fall en helkul dag med tjejerna och ett nöjesfält!

Filmkväll

Det blev en trevlig filmkväll med Markus och Håkan. Vi såg Fast and the furious 2, och den hade allihopa sett ett antal gånger, fast jag hade aldrig sett den med så mycket ljudeffekter. Killar, killar...

Markus hade i alla fall varit så duktig att han cyklade dit eftersom Håkan tog en evighet på sig att komma hit. Fast det blev ett miniprojekt att lasta cyklen på flaket. Inte riktigt samma mått men ett spännband löser det mesta ju.

Nu ska jag mysa framför tv:n innan jag lägger mig.

Jobb

Idag blev det jobb som vanligt. Nu känner jag nog för att hoppa in i duschen en runda innan jag gör någonting annat.