Black swan

Såg äntligen den där filmen jag skullat sett i evigheter. Min rekommendation: Se den inte!
Den var väldigt bra men såå... Jag vet inte, läskig? Eller obehaglig är kanske mer rätt ord.

Prov hela dagen lång

Det fick bli en tidig kväll för min del igår, dock med trevligt sällskap. Idag gjorde jag högskoleprovet men jag vet inte om det gick sådär värst bra. Känner mig ganska nollställd efter så många prov. Men jag får ju resultatet om en månad.

Klänningen här!

Den blev bra, lite småjusteringar som ska göras men ingen katastrof.


Överlycklig!

Jag kan inte ens sluta lee! Så vad ler jag över då? En klänning! Min balklänning är klar och skickas just nu från USA. Den skulle dessutom levereras snabbare än förväntat. Överlycklig! Så spännnde nu!

Dags för bowling igen

Gårdagens bowling gick skitdåligt, verkligen. Dock hade jag ändå hur kul som helst och umgänget var det bästa!

Fotograferingen


Dag vid havet

Jag och min skönaböna drog till havet för att ta lite vackra vårbilder. Efter ett ofrivilligt dopp kan jag meddela att det var för kallt för att bada. Men blod, svett och tårar kan kompenseras med massa skratt och fina bilder ellerhur?

God morgon!

Kvällen igår blev lyckad! Trevligt folk och det var knappt som man ville hem... Nåja, ny dag, nya tag. Eller hur säger man? Får ta tag i lite småfix idag.

Ikväll

Efter en så här lugn och härlig dag känner jag mig redo för kvällens äventyr. Jag ska fira en gammal vän som fyller år idag. I got a feeling...

Recept

Fortsatte på nyttighetstemat och slängde ihop ett litet mellanmål. Jag sitter inne på världens godaste recept på sås till fruktsallad. Busenkelt är det också!
  • En del turkisk yoghurt
  • En del honung
  • Lite vaniljsocker
Klart!
Sen är det bara att välja frukter efter smak men idag åt jag ett berg av kiwi!

Nyttighet

Började dagen med en långpromenad och sen mötte jag upp Angelica på stationen. Vi drog hem till mig och tränade yoga och sedan lite core på det. Frivilligt ja! Så kul var det. Efter det belönade vi oss med ansiktsmask och bubbelbad. Mys!

Bowling

Öppnade starkt med en strike sen gick det utför.. Haha, nejdå det blev väl en helt okej kväll. Dessutom underbart sällskap!
Angelica gick också starkt ut och såg till att alla galgar låg ;)
Tog en smygbild på en alternativ outfit att bowla i. Och nej, ni ser inte klänningen, men det är ingen förlust, där var inte mycket av den. (vi såg mer bh än klänning...)

Kvällens bravader

Ikväll drar vi ut ett gäng för lite bowling. Dock ska jag iväg på det nästa helg också men sånna här spontanidéer är svåra att säga nej till. Trevlig helg på er!

I Kstad med min dama

Skulle in på öppet hus men spenderade större delen av tiden på stan. Trevligt sällskap och mycket skratt, väldigt mycket skratt... Kom hem med ett linne rikare.



Syns det att det var aningen kallt?

Så irriterad

Det är så sjukt irriterande när killar inte fattar vilka fina tjejer de har fått tag på. Det är sånna här lägen jag vill dra alla över en kant och säga att killar är hopplösa (usch, låter ju som en bitterfitta, nej fina killar finns men...)

Dagens insikt

Jag måste börja gå tidigare till bussen. Idag var tredje gången på en vecka som jag fick springa i klackaskor för att hinna med bussen. Dock inte missat den än ;)

Haha

Min underbara vän kom på att hon fyller år på lördag och ute i god tid som hon är började hon bjuda in till födelsedags fest. Haha, man måste bara gilla henne!
Nu till paniken, vad ska man köpa i present? Gjorde ju dock en fin lista här i bloggen innan...

Grattis hjärtat!

Drar vidare om ett par minuter för att fira min pärla ikväll.

8 Mars


Lyckad kväll


Taggar inför kvällen

Om sisådär en lagom lång stund beger jag mig till min pärla och sen bär det av till det ena ställt efter det andra. Låter som en bra kväll!

Såå trött

Igår kom Angelica över och lite senare dök även de vanliga upp. Jag var så grymt trött igår så egentligen var jag nog inte så jäkla social men men, sånt är väl livet ibland. Nu har jag dock fått sova en massa timmar och är pigg igen. Solen lyser dessutom så jag får väl bege mig ut på en promenad i eftermiddag.

Balklänning - check!

Nu har jag äntligen beställt hem min balklänning. Dock får jag vänta över en månad innan jag kan se den i verkligheten. Så nervös och nyfiken! Hoppas nu det blir bra!

Fortsättning...

Efter min härliga, välförtjänta, dusch städade jag rummet. Dammsög och röjde. Sen följde jag med mamma och handlade. Stort plus till ICA som fått in kosmetik i butiken och jag kom hem med en foundationborste som jag varit i behov av ett tag. Nu ska jag och mamma ut på en prommenad och ta tillvara på de sista timmarna innan solen går ner för dagen.

När vi ändå är igång

Precis inkommen från vårens första löprunda. Eller ja, min kondition är inte vad den var men powerwalk och jogg är bättre än inget och nu jävlar ska konditionen upp igen. Beachen 2012 här kommer jag!

Soool

Den sämsta bildkvalitén, men den bästa känslan! Årets första solning avklarad.

Det går bra nu


Present-tips?

Letar efter en present till en vän som fyller år om en veckas tid.
Behöver jag berätta hur det går?