Dagis

Jag besökte mitt gamla dagis idag. Egentligen skulle jag lämna över lite saker till en i drillföreningen som jobbar där men så fastnade jag och pratade ett bra tag. Så litet allt var och mina dagisfröknar var sig fortfarande lika!

Saknar de tiderna!

Lovet slut

Skolan har dragit igång och nu räknad jag veckorna tills nästa lov. 8 veckor kvar...

Dagen gick ju bra, den sista lektionen var inställd, lite flyt.

En sån tråkig dag

Söndag. Usch, nu är lovet snart slut och idag har verkligen inte varit en bra dag. Jag ska i alla fall pallra mig iväg på lite träning om mindre än en timme.

Lördagsmys

Nu tänkte jag hoppa iväg till soffan och bänka mig framför tv:n. Dock är jag inte alls sugen på några onyttigheter, vilket är träkigt eftersom det är lördag. Då ska man ju absolut kränga! Jag har helt tappat matlusten, är verkligen inte sugen på något. Eller jo, vegitarisk mat. Hur kommer det sig? Jag har ju aldrig varit vegiterian men kött smakar så tråkigt, precis som pasta, potatis, bröd, och ris (Okej, de fyra sista är ju vegetariska alternativ).

Borde jag köra en vegetarisk vecka för att börja älska kött igen? Ja, jag kan ju försöka. Nu kallar tv:n och ett gäng morötter.

Ja, varför inte?



Hittade en balett jag var sugen att se. Synd priset ligger på 540kr och ingen (vad jag vet) som vill se den med mig.

Morgon!

Eller ja... Jag startade dagen med att ligga och bara mysa i sängen två timmar. Efter det fastnade jag vid datorn över en timme... Nu är det alltså dax att göra vid sig och sen äta min frukost som numera borde kallas lunch.

Igår

Eftersom Angelica och Irma var sega (eller vi andra var tidiga) så stod Elin och Jonas för vår underhållning när vi kom.





Sen blev det skoprovning och jag kan bara säga att de var väldigt stora i storlekarna, men helt ärligt. Vad säger man om det här?



Tillslut drog bowlingen i alla fall igång.







Fifan, han hade orättvist mycket omöjlig tur. Hur i h*** lyckas man rulla klotet med foten (väldigt sakta) och få strike!?



Den här tjejen hade precis slagit en strike när bilden togs. Hon lyckades även slå ett bowlingklot i huvudet på sig själv när hon skulle jämföra huvudet med klotet...

Det rättade tjejen nedanför till genom att drämma sin hand rakt på Irmas näsa när hon halkade till på vägen till hemmakväll.





Innan hemmakväll hade vi varit en tur på max (alltså var det en riktig tjockis-kväll).

Som jag tidigare nämnde avslutades kvällen hos Mini med film och chips. Väldigt trevligt. Sedan blev det tåget hem för min del.

Hemkommen

Nu har jag kommit hem från bowlingen, det gick dåligt. Tur jag har så fina vänner då. Hur som helst, mer om det imorgon och då får ni se lite bilder också.

Nu sitter jag och funderar på om jag är trött eller ej. Jag är nog inte trött men har inte så mycket annat för mig. Kanske borde jag placera mig framför tv:n? Jag ska i alla fall börja med att tvätta bört sminket och hoppa i min pijamas (pyjamas?).

Sov gott!

Känsla just nu

"Parfym smakar inte gott, speciellt inte hårspray"
- Emelie.

Aldrig förr har du väl haft så rätt. Det smakar väldigt illa fick jag precis uppleva...


Bowling

Ikväll ska jag och ett gäng vänner iväg på lite bowling, och sen lät det som vi skulle fastna på max för en glass eller ett extra mål. Trevlig kväll!



Mem

Kvällen spenderades med Emelie. Det blev en ända bild från kvällen, men tyckte den beskrev kvällen väldigt bra så här får ni den.


Shamn

Morgonen bestod av en runda till Shamn. Först bilbesiktning och sen ett besök hos min syssling och hennes bebis. Väldigt söt måste jag säga, även om det är en miniatyrmänniska.


Tisdag

Träningen igår var verkligen ingen höjdare. Mer omotiverad person än mig får man leta efter. Jag får väl ge det ett försök till annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Idag har jag fortsatt med plugget och från och med nu ska jag lämna spanskan och matten och inte ens tänka på det förrän då skolan börjar igen.

För övrigt snöar det fortfarande. Jag kollade igenom lite bilder också, visst får det en att längta...





Så många härliga minnen...

Usch!

Min dag har bestått av flera timmars plugg. Både spanska och matte. Jag kommer helt enkelt inte kunna ha ett ordentligt lov (jag lovar, min kalender är verkligen fylld till bredden). Just nu är jag allmänt stressad, på gränsen till panik. Jag har under den senaste veckan glömt bort ett helt kapitel (det är också förklaringen till varför provet gick som det gick...) i matte. Nu har jag två veckor på mig att lära mig allt igen innan omprovet, fast en vecka är ju vi hemma och jag behöver verkligen någon som idiotförklarar mig. Jag förstår inte ens mina egna anteckningar längre!

Nu ska jag ge upp för idag, sätta på en B-film och kränga glass.


Min dag hos Erika

Det blev singstar nonstopp! Jag verkligen älskar det spelet, även om jag helt saknar talang för det. Hennes lillebror är bättre än mig... Nåja, det var en väldans trevlig dag. Snart blir det träning.

My

Det blev en kort visit hos My precis och sen får jag se vad kvällen bjuder på.

Dagen

Lovet är igång och jag har redan förstört det genom att plugga engelska i två timmar (eller är ju bara läsning men ändå). Snart ska jag iväg och handla med mamma till ikväll för då är det jag som står vid spisen. Kom på att jag måste lära mig laga mat så nu blir det matlagning varje lördag för min del. Ska även baka lite idag. Min bror äter upp allt gott här hemma!

God morgon på er!

Gårkvällen var väldigt rolig, och eftersom jag var trött igår kom inga bilder så nu slänger jag upp några!







Uppmaning till Robin och Elin: Se till att synas på fler bilder!

Hemma

Ystad blev det inte men å andra sidan var vi överallt annars. Mer om det imorgon. Sov gott!

Lov

Äntligen lov, eller för min del ser det ut som om det blir mycket plugg ändå. Jag felade totalt på matteprovet och kommer få göra omprov på fredagen efter lovet. Inte det roligaste men det är sånt man får ta. För övrigt har jag ett berg av uppgifter i spanskan jag ska hinna med. Estoy agotada sólo a pensar en ello! Jag orkar inte!

Fast jag får försöka börja kvällen på ett roligare vis, förhoppningsvis i Ystad!


Mina kära vänner

Ikväll kom de vanliga hit på en kort visit. Det var ju verkligen ett tag sen och jag hade glömt hur högt de prata! Fast roliga och trevliga är dem!

funderande

Har haft en jobbig natt... Det har blivit väldigt mycket funderande och jag kunde verkligen inte somna. Anledning?

Igår var det möte och det slutade med att jag och My inte kommer tävla. Jag vet inte hur jag ska känna. Det känns tomt. Funderade lite på om det var lönt att fortsätta träna - men det är ju kul.
Funderade på hur motiverad jag kommer vara nu när jag saknar tävlingar och tränare. Jag får försöka hitta min morot, men det kommer helt klart kännas konstigt att inte avsluta sporten med en tävling. Jag får helt enkelt tänka på att jag kommer spara en del tårar.

Nu är det dax att ringa en del samtal och lösa alla detaljer.

Dagen

Jag hade en lektion sen en kort håla som kallas idrott där jag passade på att plugga till provet. Efter det prov och sen var sista lektionen inställd vilket gjorde att jag slutade tolv! Eftermiddagen spenderades hos Irma där vi firade med tårta och glass. Mums!


Grattis!


Bilderna som utlovat!

Här kommer några bilder från Minis 18års dag.






















Ett tag sedan...

Jag har inte känt för att slänga in någon mening på ett bra tag och egentligen borde jag nog inte skriva så mycket nu heller eftersom mitt humör inte är på topp. Fast så känns det ju tvunget att nämna att jag faktiskt övningskörde på trafikskola för första gången idag, och det gick bra!

För övrigt kommer min kväll bestå av plugg inför provet imorgon. Lovet nästa vecka är verkligen efterlängtat!
Nu ska jag försöka koncentrera mig, go kväll!

.



Hur mysig är inte denna?!

Kvällen

Det var så underbart kul#! Helt perfekt, och vi gjorde verkligen allt och ingenting. Bilderna är på Minis kamera så de får ni se senare i veckan, om jag kommer ihåg att lägga ut dem, men det ska nog lösa sig. För övrigt bjöd kvällen på både skratt och tårar.

Mini!

Nu är det bara ett par timmar kvar innan kvällen och firandet av min kära vän börjar. Stort grattis!



Jossan

Dax att börja packa för natten spenderas hos Josefin med trevligt folk.

Bilder

Jag tog några bilder från Annis kamera sen igår.








Lördag

Gårdagen blev väldigt trevlig, (Det var tjej väll hos Annie), dock var det svårt att ta sig upp imorse för att åka iväg på träning. Det gick väl hyfsat med tanke på att det var tidigt. Nu är träningen slut och allt sånt, men en timme senare sitter jag fortfarande i träningskläder och har inte hoppat i duschen än. Det ska det ändras på!

.


Sjukling

Jag skulle inte ha gått på träningen i torsdags. Jag hade ju feber redan innan träningen och den har hållt i sig i en vecka nu (där av den dåliga uppdateringen). Så de senaste dagarna har bestått av skola, drillning, plugg, sova. Jag har nog verkligen aldrig fått så mycket sömn som de senaste sju dagarna. Idag kändes dock bättre och jag tror febern snart kommer ge med sig. Fast å andra sidan har jag 3½ timmars träning att se fram emot ikväll. Vi får se hur det går.

Just nu borde jag ta tag i plugget men ändå sitter jag här och gör ingenting.