Lite om allt

Idag var det en vanlig jobbdag för min del. Efter det blev det hem om och ta det lugnt ett tag. Sen körde jag och hämtade Robin och han fixade biljetterna som ska roa mig och töserna på söndag. Jag pratade även med hans chef lite och nu har jag ytterliggare ett sommarjobb som jag ska hoppa in lite på om helgerna. Det är suveränt! Jag har i alla fall redan två dagar där.

Efter det blev det lite mer övningskörning så att vi kom hem.

Senare på kvällen körde jag och släppte Robin så han kunde kolla på fotboll och sen körde jag och resten av familjen till stranden och gick en runda där. Papps bjöd mig på en glass. Mumsigt! Vi åkte även och handlade innan vi hämtade upp Robin igen och körde hem.

Nu här jag precis läst en jättelång och fin informations lapp från Irma om hur vår söndag ser ut. Jag känner mig som en förskoleunge efter den listan. Men bad henne göra en packlista också, fall i fall...


Och på tala om något jättekonstgt så drömde jag en grymt märklig dröm inatt!...
Endast för dom personer som vill ha en lite udda text att läsa.

Jag drömde att jag skulle upp och jobba mitt i natten (eftersom leveranserna kommer då) så att jag kunde spara lite tid till dagen efter så jag slapp stressa då. Jag var vid jobbet vid två-tiden men då hade leveransgubbarna precis kommit och höll på att flytta runt massa backar och jag ville inte störa så jag gick en runda. Men då hade mitt jobb flyttat sig till en annan stad. I alla fall träffade jag en person från klassen som dansade baklänges längs gatan. Sen visade sig att det var en kombinerad midsommar och hallowen festival. När jag gått där i två timmar gick jag tillbaka till jobbet. Men då jag kom dit träffade jag en tjej i min ålder som hade snidat ut ett helt rum fullt av möbler och nu höll hon på att måla krukor. Jag hjälpte henne ett tag och sen bakade vi bröd som vi kleta någon gegga på. Efter det packade jag upp. Det var tydligen något väldigt viktigt till hundar som jag packade upp som fanns i färgerna röd, orange, gul, lila och grön (Det är det ända jag kommer ihåg från drömmen som jag packade upp). När klockan var nio på morgonen var allt klart! Då hade min bror dykt upp och vi skulle ta bussen hem eftersom mitt jobb hade flyttat på sig. Vi skulle i alla fall ta bussen med dom utgångna skolbusskorten och om det inte funkade hade han bibliotekskort med sig som vi kunde testa med. Men som tur var funkade dom gamla busskorten och jag kunde åka hem igen. Jag satt i min sov-tröja hela vägen.... När jag kom hem hade ingen märkt att jag varit borta!

Usch, det här är för kreativt! För mycket fantasi för min del!

Bad!

Efter dagens jobb ska jag iväg och bada med lite trevligt folk. Skönt!

Först i, sist upp.

Jobb

Dagen har spenderats på jobbet och det finns inga planer för kvällen.

Nybro

Jag och My fick för oss en riktigt dum idé som vart så otroligt härlig. Vi cyklade till stranden! Det tog ungefär en timme (eller med tanke på vår lilla omväg som tog en kvart extra på vägen dit tog det en timme och en kvart). Under tiden fick vi en finfin bränna. Sen blev det prat, solande och strandtennis. Vi var i om och doppade oss också, men det är fortfarande för kallt för att bada på riktigt.

Kvällen

På kvällen kom en hel hög av dom vanliga personerna som brukar titta förbi då och då. Dom stannade bara ett kort tag men tillräckligt länge för att ge mig en del pikar...

Fast livet blir ganska tråkigt om man tar allting seriöst.

Lugn dag

Jag har inte riktigt gjort någonting idag. Bara läst lite och städat lite på rummet...

Jag borde ta tag i mitt liv och göra något.

Gårdagen

Gårdagen var trevlig, jag kom iväg till festen lite senare än planerat men det gjorde inte helt för mycket. På festen var det mindre folk än vad jag trodde att där skulle vara men alla som var där är roliga personer så det absolut ingenting. Det blev en lugn, härlig och rolig kväll.

Glad midsommar

Vädret är ju inte på topp men jag hoppas att regnet håller sig borta så att man kan ha klänning ikväll. Annars får ja rusa till sova och handla en större säng. Mina vänner klagar på att den är för liten om tv-kvällarna.

Idag har jag inga större planer, jag ska bara ta det lugnt och ha lite hemmaspa. Fast hårinpackning och ansiktsmask har jag redan hunnit med. Härligt. Sen ska jag pyssla om mina nagler. Och för att uppdatera ett tidigare inlägg så har mina fötter nästan läkt helt från alla skoskav!

Igår var jag hos några vänner till familjen och kollade på VM. Ytterligare en besvikelse när Danmark åkte ur VM, fast dom spelade riktigt dåligt igår...

Nu sitter jag här och funderar på om jag ska göra något vettigt men jag är ganska seg av mig idag, inte på mitt bästa humör. Men det lär förhoppningsvis ändras tills ikväll. Min midsommarafton ser ut som så att först ska jag till min morbror och träffa släkten på mammas sida. Vi ska äta (läs kränga jordgubbar) där och sen ska jag vidare till Emil för att fira midsommar på riktigt. Då kvittar det nästan vilket väder det är eftersom jag antagligen kommer vara hur glad som helst hela kvällen ändå.

Nu ska jag lämna datorn! Glad midsommar!


Morgon!

Nu har jag varit vaken i snart tre timmar och inte gjort hel för mycket vettigt. Snart får jag väl bege mig till jobbet. Ses.

Kvällen

På kvällen blev det kaffekalas här hemma. Emil, Markus, Håkan, Mikael, Jennifer, Palm och Hampus kom hit. Det blev två filmer  och ett proppfullt rum. Snart måste mina föräldrar gå med på att jag ska få byta rum med Robin (han har ett mycket större).

Övningskörning

Jag var ute med mamma en runda och sen körde jag Robin till träningen.

Nu är jag hemma och är onyttig som vanligt.

Första dagen på jobbet

Det gick bra och var faktiskt ganska kul. Nu är det bara att fortsätta så här hela sommaren.

Kvällen

Mikael och Jennifer kom och plocka upp mig och sen åkte vi en runda. Sen hann jag med att träffa Haris ett kort tag men sen blev det tillbaka till dom andra. Jag åkte en tur med Emil men sen körde han mig hem.

Mem

Dagen spenderades hos Memman, hon somnade dock men jag fick med det på bild.




Soligt

Nu på morgonen var jag faktiskt ute och gick en runda och det var riktigt varmt redan. I eftermiddag ska jag till Emelie, men med tanke på vädret åker vi kanske till badet.

Nu blir det till att fixa frukost/middag.

Dagen

Dagen har spenderats hemma med broren. Kvällen lär se ungefär likanad ut, minus att Robin är iväg. Men skräckis innan jag somnar blir det.

Just nu lyssnar jag på lite gammal musik.


Macke

Eftermiddagen spenderades hos Markus. Det blev kaffe med en hel hög annat folk, blandat med solning och studsmatta.

Bio

Efter maten var jag supermätt så vi gick en runda. Sen hamnade vi på Bertils. Mikael, Emil och Hampus kom och pratade en runda. Sen träffade vi Haris, en väldigt rolig person faktiskt. Han hade inget bättre för sig under kvällen så han följde med oss på bio och jag fick en personlig kommentator under hela filmen. Det känns lite konstigt att dra med en total främling på bio men så kan det gå. Erika var i alla fall jättesnäll!

Efter filmen plockade Håkan och Narkus upp mig och sen åkte jag en kort runda med dom innan jag åkte hem.




Thai

Ikväll ska jag ut och äta med några tjejer från min gamla klass. Kommer absolut bli vädigt trevlig. Nu ska jag göra vid mig!


Social

Idag har jag faktiskt umgåtts med mina föräldra. Jag och pappa övingskörde en hel del och var och kollade på lite olika bilar. Vi träffade även min kusin och farbror. Sen när jag kom hem läste jag lite smått på körkortsteorin. Sen gjorde jag mamma sällskap vid tv:n och pratade lite med henne. Vi käkade jordgubbar. Mums! Det var mina första svenska jordgubbar för i år.

Kaffekalas

Emil, Mikael, Markus, Palm, Alexander och Hampus kom hit en runda och drack kaffe. Det blev även en film. Trevligt som vanligt.

Övningskört

Jag övningskörde precis en kort runda. Men gud vad jag var seg och trött. Jag kunde ju inte göra någonting rätt. Eller, riktugt så illa gick det inte men nu ska jag inte göra något mer vettigt på resten av kvällen.

Dagen

Vädret blev ju bara bättre och bättre! Jag fyndade i alla fall ett par nya jeansleggings på MQ idag. Sen köpte jag några ansiktsmasker och en modetidning. Något måste jag ha att göra på lovet ju. Vi satte oss och fikade ett tag också men sen vandra vi ner till hamnen och sen vidare till statioen där vi satt och pratade bort den sista tiden innan Elin tog bussen till sig och jag bussen hem till mig.


Morron!

Nu har jag legat och halvsovit i ungefär två timmar så det känns ju lite lagom dax att ta tag i sitt liv. Jag får väl snart gå och fixa frukost/middag innan Elin kommer och sen far vi vidare till Ystad för att träffa Angelica.

Åktur

Emil och Mikael har varit här en runda på kaffe och efter det åkte vi ut en runda. Ganska trevligt. Nu ska jag slänga mig framför tv:n och kolla på lite dåliga serier.

Sool

Det var hur härligt som helst på stranden idag. Jag och Angelica börjar bli mästare på strandtennis nu. Dock gillade inte mina fötter mina skor så jag har för tillfället fem plåster på fötterna. Men dom är misshandlade... Nagelack räddar det kanske lite?


Stranden!

Jag ska göra som igår och åka med Angelica till stranden. Fast först ska vi hitta någonstans att äta i stan. Nu går dock min buss snart så jag måste kila.

Pågar

Vid åtta tiden igår kom Markus, Emil, Mikael och Palm. Ganska trevligt. Tydligen var där även en knarkrazzia i vår lilla by så vi åkte ner och kollade. Sen blev jag hem skjutsad. Kvällen avslutades med tv för min del.

Vatten!

Haha, Angelica är jätterolig att vara på stranden med. Det var bara 13 grader i vattnet och ändå höll vi oss i en halvtimme. Det är inte många andra som är så envisa. Fast vi stod i för sig och spelade strandtennis i vattnet så det nådde bara till knäna. Fast det blev två doppningar i alla fall. Sen var jag rättså blå/röd när jag kom upp och jag skakade sjukt mycket. angelica bara skrattade åt mig och sa att det såg ut som jag hade ryckningar. Det kan jag tänka mig, men vad gör man när man fryser. Efter en timme hade jag dock tinat upp. Sen blev det solande. Vi hade följe till stationen men sen blev det bussen hem för mig.

Nu sitter jag här, nyduschad, och bara väntar på att min hjärna ska sammarbeta så att jag kan komma på något att göra.

Det var bättre!

Vädret är perfekt! Idag blir det stranden med Angelica. Nu ångrar jag att jag läste ut boken igår för annars är stranden perfekt att läsa på, annars orkar inte jag hålla mig still. Men strandtennis får rädda min dag. Nu ska jag gå och packa.

Hanna

Idag har jag varit med Hanna större delen av dagen. Jag började att gå mot stationen för att möta upp henne men var lite tidigt så jag gick till Mikaels arbete istället och pratade med honom ett tag innan jag sen fortsatte att gå till stationen. När tåget och Hanna kom gick vi och fikade, jag och Hanna då såklart, inte tåget. Efter det blev det hem till mig för att se en rolig Bfilm. Också massa prat!

Två söt apor.


Vädret är värdelöst

Ny sommarlovsdag, men fortfarande lika dåligt väder, om inte sämre till och med. Idag ska jag i alla fall träffa Hanna en runda.

Annie och Mikael

På kvällen tittade Annie och Mikael förbi ren kort runda så då snackade jag med dom ett tag. Resten av kvällen bestod av tvtittande.

Tack Markus

Jag fick en positiv överraskning precis. Äntligen har jag spotify och det är tack vara Markus så jag får väl tacka honom. Det lyckosten är i England nu och jag kan inte låta bli att vara avundsjuk. Fast vi ska hitta på något roligt när han kommer hem om tre veckor. Fast vad vet jag inte. Förslag?

Mikael

På förmiddagen segade jag som vanligt. jag läste lite och så...

Men på eftermiddagen kom Mikael hit och stannade här ett par timmar. Han är verkligen hur kul som helst att prata med. Vi hade ett par underliga och intressanta samtalsämne, enligt mig i alla fall. Jag vet inte om han var så intresserad av samtalsämnena. Hur som helst hade vi kul (jag i alla fall). Sen körde han igen och mitt läsande fortsatte. Men det blev lite smsande också.

Extremt bra

Jag fick allt jag önskade mig. Jag är verkligen hel såld på sånna filmer, fast dom påminner mig om att jag också vill kunna dansa sådär. Nu ska jag ta och leta upp musiken från filmen. Men så länge kan ni lyssna på en gammal favorit.


Bio

Jag har inte fått helt för mycket gjort under dagen. Har mest bara läst lite och städat ytterligare en låda. Jag var verkligen i behov av att säda dom låderna, där finns saker som är flera år gamla och totalt oviktiga. Fast jag hittade även mycket som jag inte visste att jag hade. Nu är där bara en låda kvar men den lådan blir ett halvdagsprojekt... Jag och ordning är inte bästa vänner. Jag har ju ordning i min egna röra men ingen annan förstår sig på den ordningen.

I eftermiddag ska jag i alla fall iväg på bio med Erika. Det blir filmen Streetdance i 3D format. Jag vet att jag älskar dansfilmer, jag har nog runt fem eller fler dansfilmer här hemma men har sett betydligt fler, så förväntningarna är höga. Sen att filmen är i 3D kan nog bli kul. Utan 3D filmer är det knappt lönt att gå på bio idag.

Nu ska jag göra vid mig lite. Fast jag lägger nog inte ner helt för mycket tid på det eftersom inte så många kommer se mig i biomörkret.

Yrväder

Jag är absolut på mitt morgonpigga stirriga och hoppiga humör. Jag försökte ligga kvar och läsa lite imorse men blev för rastlös. Just nu spelas musik på högsta volym i hela huset (själv hemma) och jag hoppar rundor och försöker sjunga lite mindre falskt än vad jag brukar. Jag har inte ens hunnit med att kamma igenom håret men det är väl lite gulligt ruffsigt ändå. Nu ska jag busa vidare!

Dagens låt

Texten är klockren just nu. För övrigt var artisten en favorit när jag var liten.


Fest

Ikväll blir det fest hos några vnner till familjen. Hoppas på en trevlig kväll men det blir det nog.


Mitt hår blev riktigt lockigt idag så jag ska nog faktiskt behålla lockarna och inte platta ut dom med plattång som jag gör ibland...





Ses!

Erikas

En kort del av kvällen spenderades hos Erika, en helt för kort del om ni frågar mig. Vi hann i alla fall med lite singstar och lite pratande.

Dagen

Dagen började riktigt seg. Fast sen skickade Markus och undrade om han och Håkan kunde komma så då var jag tvungen att ta tag i mitt liv. Jag dammsög till och med mitt rum. Det blev filmtittande men sen åkte dom vidare.

När mamma kom hem tog vi en snabb runda till ystad och fixade lite presenter.

Sommarlov?

Det ösregnar ute och vi har precis börjat på vårat sommarlov. Det är inte okej. Det är ju en sån här dag man borde vra ute och sola eller grilla. Nej nu lämnar jag datorn och gör över till tv:n...

Fika

Efter skolavslutningen begav Irma, Angelica, Markus och jag iväg för att fika. Fast efter alla kokor i skolan var jag ganska mätt redan men lite Frapino (läs en sorts kaffe med mjölk och is) kunde jag dricka. Det är grymt gott. Markus drack upp halva min. Efter lite mer än en timme där begav jag mig till stationen där bussen tog mig hem.









Mitt skadade knä som Irma ville fota.


Avslutning

Det blev massor av kakor på avslutningen men ganska trevligt ändå.





















Vår sockersöta klass!

Kvällen

På kvällen kom Emil, Markus, Mikael och Henrik. Väldigt trevligt även om Emil bara tänker på fel saker exakt hela tiden.






Leer

Idag har varit en ganska bra dag, trots att bussen var 25 minuter försenad vilket gjorde att jag fick stå och vänta i 20 minuter. Men jag hade ju Sebastian som sällska på det gjorde inte så mycket. På bussen var Mikael vilket också var ganska trevligt. I skolan gjorde jag inte riktigt något vettigt. Jag fick mitt skåp tömt och fick reda på lite betyg. Sen bar det av hem.

Lite senare kom Markus och Håkan och hälsade på. Det blev en film som Håkan tyckte var bra att sova till men jag och Markus kollade i alla fall på den. Sen var vi även ute och hoppade en lite runda.

Nu har dom åkt och snart ska jag baka med mamma.



Så besviken blev Irma när hon behövde hålla mig sällskap innan bussen kom.


Morron

Morronpigg som vanligt och nu försöker jag bara dryga ut tiden innan bussen kommer. Dock är det runt 20 minuter till innan jag måste gå och här hemma händer inte allt för mycket roligt men jag kommer väl på något.


Eftermiddagen

Det blev lite ändring på planerna. Jag kunde inte ta mig ut till Annie förrän vid fyra tiden. Men innan dess kom Mikael en runda. Lite senare kom även Markus och Håkan. Mycket trevligt och roligt. Fast Markus stannade bara ett kort tag medans dom andra två stannade en aning längre. Jag fick även sminka Mikael, han klagade lite smått. Fast sen fick jag även ta bort sminket igen, vilket var lite synd.



När dom hade åkt begav jag mig tuill Annie där det blev mycket prat. Vi gick även en runda på över två timmar och Annie försökte lära mig namnen på alla folk som bodde i byn. Det gick lite halv bra. En positiv sak var att vi hade musik med oss hela rundan. Den stod Annie för och hon kan verkligen alla sorters låtar. Jag hittade dock en hon aldrig hade hört för och det är jag inte lite stolt över. Sen körde jag hem och hamnade här.



Annie ville inte vara med på bilder idag. Jag blev nästan förvånad, fast någon bild fick jag.

Konserten

Jag hittade en bild på Mem då hon sjunger. Det låter inte riktigt lika bra med en bild som i verklighetevn men det är bättre än inget.


Tisdag

Dtet blev en kort skoldadg, dock längre än planerat. Jag satt och skrev matte prov i två timmar på tre uppgifter! Egentligen var där fem men två dav dom förstod jag inte så tillslut gav jag upp. Nu sitter jag här hemma och gör inget vettigt.

I eftermiddag ska jag i alla fall iväg till Annie.

Konsert

Den var faktiskt helt okej, dom fick mycket gjort på den korta tid dom hade på sig. Och jag fick rysningar då Memman sjöng. Tyvärr blev där inga bilder men jag ska försöka skaffa fram någon. Jag lovar dock inget.

Veckan



# Tre redovisningar och två prov.

# Mems avslutningskonsert.

# Skolavslutning.

# Bio med Erika.

# Mycket tid med vännerna.

# Födelsedagsfest hos vänner till familjen.

Usch

Nu är jag hemma från skolan fast vädret är extremt tråkigt och jag har ungefär lika tråkigt.

Ikväll ska jag i alla fall iväg på konsert.

För mycket fritid

Efter dagens tre redovisningar och ett prov är det skönt att inte göra något vettigt alls. elin och Irma håller med:


Grattis Mammi

Idag fyller mamma år så dagen började med att jag firade henne. Sen hjälpte jag henne lite med maten (under bevakning klara jag av att inte misslyckas med matlagning). Sen dammsög jag hela huset. Efter det hjälpte jag pappa med att ta ner stolar och bord från vinden. Jag var även duktig och pluggade lite inför provet imorgon.

Men jag hann sola lite mer än en timme och kolla på en Disney film. Nu kommer gästerna när som helst så jag måste lämna datorn.


Shopping och stranden

Dagen började med att jag åkte med och lämnade Robin på hans match. Efter det övningskörde jag till Ystad. Sen blev det en tur på stan med mina föräldrar. Jag hittade en tröja och två linne. Dock inte sånna linnen jag skulle ha men det kan jag alltid hitta en annan dag. Sen blev det en snabb och onyttig middag på McDonalds.

Efter det mötte jag upp Angelica på saltsjöbadet. Vi låg och solade i tre timmar. Men vi lyckades även plugga en del också. Och vi tog årets första dopp! Jag passade på att ta två dopp när jag ändå var igång. Men kallt var det! Vi lyckades även bränna oss på ryggen eftersom den solades mer än två timmar... Angelica brände sig värst men jag tycker min rygg gör ont så jag ska nog inte tänka för mycket på hur hon har det nu.

Sen var det bussen hem.


Grillning

För att fördriva tiden gick vi till en park där vi hittade lite skugga. Puh! Elin skulle fota en blomma men det tog nog fem minuter att få det gjort. Fast det blev bara en kort runda där för sen fick vi bege oss till hållplatsen för att hämta upp Angelica och Irma.





Dom liknar verkligen två förvirrade turister. Dock hittade dom bättre än Elin...



När vi kom hem till mig så städade vi undan massa löv som fanns på studsmattan så att vi skulle ha plats att sola. Fast det blev även en hel del hoppande också, såklart.



 















Sen var vi vrålhungriga så det var bra till att börja grilla. Mumsigt. Och mätta som bara den blev vi. Vi grillade även banan med chocklad. Det bör alla prova. Irma skötte en del med grillen men bilderna får inte luras för det var nog Elin som skötte det mesta. Medans vi väntade blev det lite fotboll, fast det blev även mer av det senare på kvällen.



















Sen blev det spel och mer spel. Vi spelade även kubb. Jag stod nog för sämsta insatsen eftersom jag hela tiden var i det förlorande laget. Jag får väl se till och skylla på rejält med otur.







Kvällen får väl sammanfattas som jätterolig och det blev massa skratt. Vi hade även min granne som dj (läs musik på högsta nivå), fast vi kunde i alla fall skicka sms och välja låtar. Det är inte helt fel.

Höll nästan på att det fanns några vattenballonger med i bilden under kvällen. Jag klarade mig undan från att inte bli allt för blöt. Sen blev det en kort stunds prat med chips och dippa. Men större av delen var det full fart på oss. Nästan som att vara liten igen.

Sen åkte Elin och ett par minuter senare åkte jag med Irma och Angelica ner till stationen för att dom skulle ta tåget. När jag kom hem började städningen. Skicklig som jag är lyckades jag skrapa upp båda knäna och spilla chips över hela golvet. Hur jag lyckades är dock fortfarande ett mysterium.

När allt var undan röjt var jag helt slut. Jag var uppe ett tag till men sen var sängen lite för lockande.


Fredag

Jag och Elin kom hem från skolan för ett tag sen och snart ska vi vandra iväg till en park här i närheten innan vi går och hämtar upp Irma och Angelica. Ikväll blir det grillning. Mums!

Torsdag

Skoldagen gick fort. Sen blev det tåget till Lunnarp där Erika plockade upp mig. Hos henne blev det en film och sen gjorde vi hennes mamma och hennes mammas vänner sällskap på ett smyckesparty. Jag inhandlade ett armband och en ring. Finfint. För övrigt blev det en varm och trevlig kväll. Och jag fick rabarberpaj, gott!

Sol

Jag har hur mycket plugg kvar trotts att det bara är en vecka kvar innan lovet... Tre prov, fyra redovisningar och lite småsaker som ska lämnas in. Men det går ju inte att sitta inne och plugga när det för en gångs skull är bra väder.

Men jag tog med lite av sakerna ut och spenderade mycket tid att sola och lite tid åt att plugga i solen. Jag försökte i alla fall.

Nu ska jag nog ge solen en chans till innan molnen kommer igen.

Brännboll

Idag hade jag endast två lektioner där jag inte gjorde något sen spelade klassen brännboll i ett par timmar vid stranden. Vädret var ju definitivt på vår sida. Vi fick även sluta två och en halv timme tidigare idag vilket inte är helt fel.

Kaffekalas

Efter skolan fixade jag lite presenter till mamma och sen plockade Mikael upp mig så för jag skulle hjälpa han hitta något till annie. Jag kan bara tack Annie för att hon kom på vad hon ville ha samma dag. Annars är det svårt att hitta sånt. Efter det lämnade Mikael mig här hemma och jag var hur hungrig som helst så jag spenderade större delen av en tid som var kvar innan jag skulle till Annie med att äta.

Lite senare åkte jag på kaffekalas hos Annie för att fira hennes dag. Det blev mycket folk och mycket trevligt.

Mikael var snäll och körde mig hem, men det blev ju givetvis en tur i byn också.


Gomorgon

Igår var en ganska tråkig kväll men ett par sms piggade upp. Det måste vara en av dom bästa sätt att underhålla sig på när man inte har något annat för sig.

Om ett par minuter ska jag i alla fall in om till skolan för att ha en lektion och sen bär det av hem igen. Lite jobbigt men vad gör man.