Kvällen

Kvällen spenderades borta framför tv:n. Det var idol och jag kollade lite halvt på det. Fast var även lite smått social och pratade en del.

Lite innan ny dag gick vi hem och jag slocknade fort.

Tacobuffé

Efter bowlingen åkte vi ner till byn och åt tacobuffé. Riktigt gott som alltid och jag blev jättemätt.

Nu bär det av bort till familjen vi spelade bowling med. Trevlig kväll.

Bowling

Det var ju inte en vecka sen sist men det är roligt. Den här gången åkte jag iväg med familjen och ett par vänner till familjen. Vi blev nio trevliga personer. Jag slog mitt rekord sen i söndags vilket är bra. Dock är jag inte alltför bra på bowling. Men så länge jag blir bättre är det ju bra.

Efter en timmes bowling är fingrarna helt ömma och nu är jag hungrig.

Danne

Min älskling kom en runda och stannade här, som vanligt, ett par timmar. Vi spelade lite tvspel och efter det såg vi en film. Inga konstigheter med det.

Markus

När jag hade ätit kom Markus hit en runda. Mest för att låna en bok och få lite filmer. Sen ska han även fixa några filmer till mig. Det är positivt. När allt det var fixat gick han igen för snart ska Danne komma.

Matlagning

När vi kom hem satte jag igång med att laga mat till hela familjen. Jag vet verkligen inte hur mina föräldrar vågade låta mig göra det. Jag är verkligen jättedålig på att laga mat och har nog misslyckats med det mesta. Till och med smälta smör. Tre gånger i rad...

Men den här maten blev helt okej faktiskt. Det är ju framsteg.

Ystad

På förmiddagen följde jag med mina föräldrar på en tur till Ystad. På vägen dit la jag in ungefär hälften av alla mobilnummer som jag fått tag på än så länge. Men det går frammåt.

Vi åkte runt till lite olika affärer och sen gick vi en runda på stan. Där hittade jag en väldigt söt klänning. Fast det fanns ju ett problem... Vilken färg?
Att köpa en klänningar i två olika färger är ju ett misstag. Då kommer man tröttna så då är det bättre att köpa två olika klänning. Den ena var svart och den andra rosa. Jag hade ju redan tusen svarta men den här var snygg. Sen hade jag nästan ingen klänning i någon rolig färg. Fast rosa är så tjejigt. Nästan för sött.
Men efter många om och men så åkte jag hem med en rosa klänning.

Eller jag körde hem så det blev lite övning då också.

God morgon

Jag kom hem lite efter det blev ny dag. Ganska lagom tror jag. På festen var där en hel del människor som jag inte hade räknar med att träffa. Lite positivt men lite negativt. För övrigt var där ganska trevligt. Inte den absolut bästa festen men det var aldrig tråkigt.

Danne kom även och var där ett par timmar. Tur det för jag saknade honom innan han kom dit. Det var en trevlig kväll, inga konstigheter med det.

Iväg

Nu är det dax att åka. Vi får se hur kvällen blir. Antagligen blir det ganska lugnt men förhoppningsvis träffar jag mycket trevligt folk.

D

Ute ur duschen och lite piggare. Sen kom Danne lagom till kaffet. Han stannade ett par timmar men mer blev det inte. Nu ska jag göra vid mig för ikväll. Då blir det en liten fest hos Hanna.

Träning

Det blev inget inlägg på morgonen för jag skulle iväg på en tidig träning. Eller den började ju inte förräns tio och träningen i måndags började en timme tidigare. Men jag startade aldrig datorn innan jag åkte.

Träningen gick bra och den här gången skadade jag mig inte. Sträckningarna sen i måndags har nästan försvunnit nu också. Nu har vi gjort hela två minuter på programet och nästan en minut i slutet. Så nu är det mindre än en minut kvar. Det är inte dåligt.

Nu är jag jättetrött så det ska bli skönt att ta en kall dusch. Fyra timmars träning är ju inte att rekomendera. Fast så länge det är roligt står jag ut.

Datorntid

Nu på lovet har det ju knappt blivit någon tid för att sitta vid datorn. Eller tid har det ju blivit men inte lika mycket som vanligt. Bloggen har ju inte fått så aktuell uppdatering som innan. Nu har jag i alla fall hunnit sitta och läsa igenom några bloggar och pratat lite via datorn. Skönt att kunna göra det ibland. Men så skönt att ha viktigare saker än datorn.

Emelie

När Danne åkte kom Emelie. Jag har inte träffat henne på evigheter igen. Men så blir det väl när man går på olika skolor. Lite tråkigt för vi borde träffas oftare. Den här gången kunde vi inte träffas så länge heller eftersom hon var tvungen att åka hem tidig för hennes förädrar arbetade dagen efter.

Fast lite spel hann vi spela. Sen blev det film som alltid annars när vi ses. Vi hann faktiskt inte prata så mycket den här gången. Det får bli i telefon eller om vi ses snart.

D

När jag kom hem hann jag träffa Danne en kort stund. Men bara en riktigt kort stund. Sen tog tiden slut...

Ny dag

På morgonen begav sig jag och familjen till Malmö.. Där blev det Ikea. Dom har ju precis öppnat världens näst största Ikea där. Fast jag tyckte faktiskt inte det verkade vara mycket större än det förra. Men där var lite småroliga/trevliga invignings-saker.

#) Personalen (alternativt inhyrd) sjöng vid ingången. "Man ska ha kundvagn...". Det var lite ovanligt faktiskt.
#) På det gamla Ikea stod en skylt "Nu behöver du aldrig mer åka hit". Härligt!

Det var dagens höjdpunkter. Okej, kanske inte. Men det var lite småtrevligt. Jag handlade inget speciellt där men vi skulle mest kolla lite eftersom nästa projekt blir att renovera mamma och pappas sovrum. Jag fick ju vara delvis smakråd. Kan ni tänka er ett limegrönt rum med blå matta och lila gardiner? Nej, inte jag heller.

För att vara lite seriösa igen så åkte vi vidare till Entré. På vägen dit mötte vi Danne som också körde rundor i Malmö. Jag satt i min egen lilla värld och såg inte ens det. På Entré kollade jag faktisk inte så mycket. En dag på Ikea räcker. Fast det blev ett armband. Sen var det roligare att kolla på vad Robin provade och då är jag verkligen inte sugen på att shoppa.

Hem igen. Jag fick övningsköra.


D

Det blev bara ett par timmar som vi var ifrån varandra. Inga konstigheter med det.

På kvällen kom Danne och då kollade vi film. Det var ju inte så jätteovanligt. Men filmen var i alla fall bra.

Dag hos Danne

Idag åkte jag iväg till Danne. Vi kollade på sällskapsresan och lite på James Bond. Han tyckte det var ganska dåligt att jag aldrig hade sett en James Bond-film. Men jag kommer ju säkert till att göra det någon gång. sällskapsresan däremot har jag sett ett par gånger men det har väl nästan alla i Sverige gjort. Dock kunde jag inte replikerna lika bra som Danne. För dåligt av mig ju.

Men sen blev det ju tyvärr dax att åka hem...


Letar nr

När mobilen kom hem blev jag glad men jag blev inte lika glad när jag såg att hela min telefonbok var borta!

Nu ikväll har jag försökt samla ihop och komma ihåg alla nummer som jag hade tidigare. Det börjar ju bli en ganska lång lista nu men jag har snart skrivit upp dom flesta. Fast några har jag inte hittat nummret till och sen har jag säkert glömt bort någon. Men sånt löser sig med tiden.

D

Danne kom på kvällen. Men nu har han åkt så nu får jag väl spendera resten av kvällen här.

Efterlängtad

Fick ett sms idag som jag verkligen har längtat efter i veckor! Min mobil följer med pappa hem så jag får tillbaka den ikväll. Nu har den ju varit på lagning i två och en halv vecka.

I brist på annat

Nu är filmen slut... Jag förväntade mig en komedi men fick en skräck. Fast det gjorde inte så mycket, dom brukar vara roliga. Och det var denna också. Fast jag brukar strypa det jag håller i (om jag håller i något) när det kommer sånna pop-upp saker. Men det är alltid roligast när man skrämmer upp sig själv, eller andra.

Nu får jag nog lämna det här inlägget och göra något annat ett tag.

Bror och Syster

Nu har jag och Robin försökt sätta oss och spela kort men vi kom aldrig så långt som till spela. Istället övertalade jag honom att lära mig korttrick. Det är en sak som jag motvilligt måste erkänna att han är bättre än mig på. Men han är snäll och lär mig. Just nu känner jag mig som en typisk lillasyster. Fast det är jag ju i för sig, men bara med några minuter...

Nu ska vi se film.


Memories

Kom precis på att en av mina parfymer påminner mig om julen. Jag hade den då jag och Emelie firade jul förra året. Så nu sitter jag här och bara längtar efter glögg och pepparkakor. Dofer borde inte få en att minnas sånt. Jag har ju haft den parfymen tusen gånger men det var min första tanke.

Hemma igen

Jag hade kollat helt fel på tiden. Jag hade ju räknat med en fyratimmars träning idag men det visade sig att den bara var två... Eller, den blev ju lite mer än tre. Vi var alla personerna där idag och alla kunde stanna längre så det var ju bara att köra på. Dock lyckades jag på att skada båda benen och höger arm. Det är på gränsen till skicklighet. Fast det är ganska bra med allt nu igen så jag vet inte riktigt vad jag gjorde. Det var nog en sträckning med tanke på vår lite dåliga uppvärmning eftersom den skulle gå snabbt.
Nu är det bara vänster ben som känns som en död klump.

Men programet gick bra och vi fick mycket gjort. Nu kallar duschen.

Träning

Tiden har sprungit ifrån mig och nu är jag lite smått stressad. Jag satt och pratade med pappa om allt mellan himmel och jord så frukosten tog över en halvtimme. Fast som tur är så är han snäll och kör mig till träningen idag. Nu måste jag kila.

trevligt

Vi började med bowling som planerat. Vi hann med hela fyra serier, slå det. Sen behöver jag inte berätta hur dåliga vi egentligen är på att spela. Men jag slog mitt rekord så jag lämnade ändå bowlingen ganska nöjd.

Sen åkte vi till pizzerian och åt. Där blev det massa trevlgt prat. Men vi blev jättemätta. När vi hade ätit klart promenerade vi hem till mig och satt här och pratade hela kvällen. Dock avslutades kvällen ändå ganska tidigt med tanke på att jag har träning idag. Om ett tag....

Men lite bilder från kvällen får jag bjuda på.








Dom två får ni nöja er med så länge. Jag hade dåligt batteri på min kamera och fotade inte så mycket. Men det fanns en till kamera under kvällen så ska försöka få tag på lite fler bilder. På dom här bilderna syns bara hälften av personerna som var med under kvällen.

Måste än en gång säga att det var skönt att träffa några från den gamla klassen igen. Dom är verkligen personer som man kan prata med allt om. Eller nej, jag ljög. Det går inte att berätta ALLT. Men mycket, eller så har vi bara roligt och struntar i sånt seriöst. Det är i alla fall personer som man kan vara sig självbland.

Bowling

Nu har Danne precis åkt. Om en halvtimme så är det bowling som gäller. Det kommer bli hur kul som helst. Sen åker vi nog tillbaka hit här och äter lite pizza.

Ha en trevlig kväll.

D

Snart kommer nog Danne hit. Vi sågs ju inte på hela dagen igår så idag måste vi verkligen träffas. Men det blir bara ett kort tag för sen drar jag iväg på bowling med tjejerna.

Men nu är han här.

Lat förmiddag

nu på förmiddagen har jag inte gjort så mycket. Jag har bara hjälpt pappa att redigera lite bilder men annars har jag verkligen inte gjort så mycket mer men nu ska jag gå och göra vid mig.

Morron

Ny dag men lika dåligt väder.

Efter sista inlägget igår kliade det i fingrarna efter att skriva lite mer men eftersom jag redan hade sagt att det inte blev fler inlägg så skrev jag inte mer. Istället gjorde jag mina föräldrar sällskap ute i tvrummet och kollade på Robins. Det måste nog vra den roligaste talkshowen.

Sen blev det massa sms och prat på msn med person som jag inte har pratat med på en evighet. Och jag kom fram till hur roligt man faktiskt hade med dom personerna en gång i tiden. Lite synd att vi inte träffas lika ofta längre.

Kvällen avslutades mitt i natten och då hade jag nästan en bastu här tack vare alla ljusen.

Hack

När det var ungefär mitt i filmen så började den hacka. Kunde inte ens spola förbi hacket. Så jag missade jag sluter. Men den var inte den bästa ändå så det gör inte för mycket.

Nu har jag sett tillräckligt mycket film idag så nu blir det nog inte fler filmer. Istället ska jag spendera resten av kvällen vid datorn. Sov gott till alla er som orkar följa min blogg. Har ju inte ett allt för händelserikt liv. Nej nu lir det inte fler inlägg ikväll. Jag lovar. Givetvis kommer där ett par imorgon istället.

Mys

Jag precis tänt ett helt hav av ljus på mitt rum och satt mig med en kopp thé. Är man ändå ensam hela kvällen så gäller det att göra det mysigt. En film kommer jag nog att hinna kolla på ikväll. Men vilken?
Jo, nu vet jag. Det får bli en typisk tjejfilm. Ha en trevlig kväll.


Lugnt = Tråkigt.

Slut på underhållning. Nu ska jag slänga mig i sängen med en bok och vänta tills det kommer en ny dag. Den här dagen är lugn och sånna dagar passar inte mig. Det måste hända något litet i alla fall. Håller ju på att klättra på väggarna ju! Några förslag på vad man kan göra?
Som inte innebär att vara duktig för jag har redan massor av saker som jag skulle kunnat ha gjort idag men dom sakerna är inte roliga. Och jag tänker inte skriva en lång lista här. Ha det gött.


Datorn

Det måste nog vara ett av dom bästa tidsfördriven. Man ska bara in och kolla en liten sak och en timme senare sitter man fortfarande där. Fast en sån här regning dag är det tur att datorn finns. Jag har ett par hemsidor till att kolla och lite fler folk att prata med innan jag blir klar...

Ses XOXO

Två filmer senare

Jag har verkligen minskat högen lite denna helgen. Men jag hinner nog se ett par filmer till den här helgen. Dagens filmer var The proposal och the hangover. Båda var riktigt bra och roliga. Dock var kvaliten på the hangover lite dålig. Fast den gick att se.

God morgon

Filmen igår var riktigt psykad. Den var värre än saw filmerna och det säger ju en hel del. Den var dock inte lika rå som tur var men där var ändå en del bilder som har fastnat på näthinnan. Pinsamt men jag kollade bort ett par gånger. Och jag brukar gilla skräckfilmer, fast denna var i för sig inte riktigt skräck... Mer bara allmänt konstig.

Nog pratat om filmen. Idag har jag en hemmadag för mamma tycker att jag kan vara hemma ibland. Nu ska jag ta en sen frukost och börja med ett nyttigare liv. Jag har börjat få ångest över min vikt igen vilket inte är bra. Usch, egentligen borde jag sluta bry mig. För ett år sen vägde jag mig exakt varje dag och det är en vana jag absolut inte vill börja med igen. Skärpning.

Film

Idol är slut och vissa var bra medans andra var värdelösa. Som det brukar.

Nu ska jag lägga mig i sängen och se en film med min bror. Fast han får sitta på golvet. Jag fick ju en hel hög med nya filmer för ett tag sen så jag får väl börja gå igenom den högen nu. Ha en trevlig kväll.

Tv Kväll

Nu har Danne åkt och ikväll kommer jag att sitta framför tv:n och kolla på idol. Det ska vara rock-tema ikväll så jag förväntar mig ganska bra låtar. Rock är ju en favoritmusikstil som jag inte har lyssnat på på evigheter.

Men nu ska jag först äta.

D

Snart ska jag träffa Danne. Sen händer det nog inte så mycket mer.


Lovet har startat

Äntligen!

Jag lyckades till och med övertala läraren att jag skulle få slippa sista lektionen. Något måste man vara bra på.
Så det blev en lektion idag plus ett spanskaprov jag var tvungen att göra. Men det gick nog okej.

Nu ska jag börja lovet med att göra så lite som möjligt. Ha det skönt! Bloggen kommer hållas mer uppdaterad än vad den har varit den här veckan.

uppdatering...

Jag har helt glömt bloggen. Eller rättare sagt så har jag stängt in mig i en bubbla och bara pluggat. Okej, Danne och träning har varit inräknat också. Men bloggen har totalt hamnat åt sidan. Men så blir det när man sparar allt plugg till sista dagarna.

I onsdags blev det skolan som vanligt. Sen hem om en liten stund innan träningen. Alltid trevliga och glada personer. En sån träning går det inte att vara annat än glad på. Lite väl mycket fantasi ibland. Eller vad säger ni tjejer? Vi planerade även en liten kväll med drillfilmer, prat och massa annat. Men det blev genast hopplös då vi skulle bestämma datum. Innan jul kom vi nog fram till. Fast å andra sidan är det inte jättelångt kvar till jul... Längtar faktiskt. Stressen över att hitta presenter kommer ju inte förrän samma vecka. Nej i år ska jag vara ute i god tid. Hoppas jag i alla fall.

När jag kom hem landade jag i alla fall nästan direkt i sängen. Efter duschen och lite prat då förstås.

Igår var det skola också som vanligt. Jag hade en redovisning som gick ganska bra. Sen hem och plugga till spanska provet. Nu kan jag nog det ganska bra. Bättre än innan i alla fall. Sen kom älsklingen på kvällen. Världens underbaraste och bästa.

Nu är det morgon och sista dagen innan lovet. OOOhh! Vad härligt! Jag har längtat som bara den. Fem timmar kvar innan jag slutar. Fast börjar inte förrän om en och en halv timme. Fast åker däremot om en halvtimme.


Usch, jag har hemsk humör!

På bussen mötte jag Olsson. Han var trött och inte speciellt pratglad men det hindrade ju inte mig från att prata på. Jag är nog en morgonmänniskla. Sen kom jag till skolan och då väntade matten. Inte så ansträngande och ganska lagom jobbigt.

Sen var det lunch. Det blev bara en vit oboy för min del. Jag äter verkligen inte torsk. Sen började dagens sista lektion och jag satt över en halvtimme för att jobba med inlämningsarbetet. Men det är fortfarande inte klart. Jag börjar bli lite stressad nu men det löser nog sig.

Sen jag kom hem har jag ätit lite och hamnat framför tv:n och nu här. Jag är hopplös. Skolarbetet skjuts upp.


Sovmorgon

Då borde jag ju ligga och sova, eller i alla fall precis gått upp. Men nu sitter jag och pluggar spanska. Tråkigt om något men jag ar ett prov på fredag som måste göras. Det blir blugg ett kort tag till och sen går bussen till skolan.

Veckan




Nu är det sista veckan innan lovet. Inte för att den blir lugn.

Träninng - Drillningen blir som vanligt men jag hoppar nog över simmandet. Jag är för lat också ska vi ju faktiskt ha bad i skolan den här veckan också.

Skolan - Redovisning i so, engelska och geografi. Sen blir det två inlämningsarbete i so (dock är jag redan klar med ett) och ett prov i spanska. Det finns att göra.

Familj/Vänner - Den här veckan får jag se men annars kommer det att bli extra mycket av det på lovet.

Övrigt - Svårt att komma på något.

M is for Monday

Skolan blir det som vanligt på måndagar. Jag kan bara tacka för att jag har sovmorgon om måndagar. Fast sen klarade jag av veckans första redovisning idag. Sen fick jag även svenskan framflyttad så jag fick sluta en timm tidigare. Och där var den dagen slut.

När jag var påväg till bussen mötte jag Alex, Hampus och Jocke. Det var faktiskt ett bra tag sen jag pratade med dom. Men dyom var som vanligt. Mobbing, men jag vet dom tål det. Dom ger ju igen minst lika mycket. Sen på bussen pratade jag lite med Mikael. Ett par stopp senare hoppad Markus på och sen följde han med mig hem och underhöll mig en timme. Dock ville han inte drilla. Men drilla ska jag ju få göra ikväll.

Sunday, oh why?

Det blev en kort runda till Kivik och sen hem igen. Nu har jag inga speciella planer för eftermiddagen. Kanske går bort om till grannen eller så tar jag tag i spanskan. Har ju prov nästa vecka...

Fast det är nog störst risk att jag sätter igång en film. Pretty woman låter lockande. Usch, söndagar är alltid sådär jobbigt tråkiga och man är alltid extra trött på söndagar. Nej nu måste jag slita mig. Kan inte sitta en hel dag framför en skätrm. Ses senare.

Trevligt värre

Det blev som sagt en riktigt lyckad kväll. Dock är min röst fortfarande kvar. Men det är ju inte helt fel att kunna prata lite idag också.

Jag blev väck lagom tidigt och sen åt jag frukost. Efter det drog jag mig tillbaka till sängen och läste lite i Elle. Sen fastnade jag här som vanligt.

Fel väder

Regn passar inte sånna här dagar ju. Men vad gör det, jag har alltid en förmåga att vara extra glad just då. Fast lite solsken och sommar är svårt att låta bli att sakna.

Erikas

Ikväll ser jag fram emot en härlig tjejkväll. Jag ska till Erikas och äta där sen bjuder kvällen på massa prat och sjunga (gala) singstar. Låter hur roligt och trevligt som helst och jag är säker på att det kommer bli ännu roligare än det låter. Hemmakvällen igår gjorde tydligen nytta för nu är jag riktigt taggad på att hitta på massor av saker.

Nu ska jag bara göra vid mig lite snabbt. Ha det lika bra som jag!

D

Danne åkte precis hem men det har varit en underbar eftermiddag med honom. Vi kollade som vanligt på simpsons, halvsåg en halv film och mös en hel del. Alltid lika tråkigt när han åker. Fast det finns ju föyrhoppningsvis jättemånga träffar kvart. Han är absolut den personen jag älskar mest.





God middag

Jag missade ett morgoninlägg. Sorgligt men sant. Fast istället få ni ett nu vid middag. Eller snart middag.

Igår blev det som sagt idol och jag läste även lite. Det var ett bra tag sen jag gjorde det men jag vill helst hinna läsa ut den här boken så att jag kan börja på Stieg Larssons tredje bok och läsa klart den innan filmen kommer på bio i november. Dax att skynda på lite.

På förmiddagen idag har jag övningskört in till Ystad. Inte perfekt men godkänt gick det i alla fall. Jag hade även mamma med mig. Hon är absolut ett stressmoment. Fast jag har börjat bli bra på att ignorera henne nu. I alla fall då jag kör. I Ystad hittade jag en efterlängtad vinterjacka. Jag har ingen aning om hur många jackor jag har provat som jag inte har gillat. Det börjar nog närma sig 30 nu... Fast nu har jag en som sagt. Den gammla började ju bli, gammal?
Sen övningskörde jag även hem. Då hade jag vaktnat till lite så då gick det bättre.

Hemma igen och så fort jag har ätit ska jag hoppa i duschen och sen kommer Danne.

Ändringar

Jag åkte aldrig iväg till Danne ikväll. Istället blev det en hemmakväll med föräldrarna. Mys i soffan framför idol är faktiskt lite underskattat ibland. Men nu har det ju slutat för ett tag så nu får jag ju passa på att blogga lite. Men fantasin tar ju snabbt slut tyvärr. Ni får klara er ändå.

Helg igen

Så härligt!

Det blev en perfekt början på en helg. Danne kom bara några minuter efter att jag hade kommit hem från skolan. Sen blev det mys tills han åkte hem. Nu ska jag snart äta och sen ikväll bär det nog av till honom och sen ut en runda.

Trevlig helg!

Dagens höjdpunkt

Jag ska väl inte klaga på dagen men just nu saknar jag Danne något enormt. Fast som tur är så ses vi ikväll.

Vad ska alla andra hitta på med ikväll?

Ny design?

Jag har redan börjat tröttna på den här layouten på bloggen. Den är fhör söt och rosa helt enkelt. Jag får väl komma på en ny idé och ändra om lite på lovet.

Dagen

Skolan var som vanligt. Gick till lite i tre och sen tog jag tåget hem. Sen jag kom hem har jag inte gjort något annat än slöat framför tv:n. Och gud vad härligt det är! Inget skolarbete att ta tag i idag. Jag var nämligen lite halvduktig och arbetade med grupparbetet på SO-lektionen. Sen spanskan och resten vi har i SO tänker jag skjuta upp.

Nu är det datorn som gäller.

Dagen

Ingen sovmorgon idag utan en stressig morgon. Men jag hann göra vid mig ändå. Första lektionen idag var ocks matte, men denna lektionen jobbade jag faktiskt. Sen hade vi företagsekonomi och efter det bad. Sen blev det lunch. Jag var jättehungrig men sen fick jag reda på att det var bruna bönor. Alltså var jag inte hungrig längre. Att dom ens kan få för sig att servera det i skolan. Nåja, dagen avslutades med engelska.

Sen kom jag hem och nu är min hjärna helt trött. Jag skulle ha gjort lite på grupparbetet idag men min hjärna fungerar verkligen inte och nu kallar träningen. Jag känner mig lite som en svikare men jag ska absolut ta igen det så fort som möjligt.

Nu måste jag rusa!

Ojdå

Bloggen glömdes visst bort igår. Lite slarvigt men någon gång får ni sitta hemma och fundera över vad jag kan ha haft för mig. Ni lär ju aldrig gissa på skolan/datorn/tv:n/Danne. Fast jag kan berätta lite snabbt om dagen.

Jag tog en jättelång sovmorgon. Jag sov faktiskt ända till klockan åtta. Sen gjorde jag vid mig och tog bussen till skolan halv tio. På mattelektionen gick vi bara igenom ett prov som gick perfekt för min del. Alltså var den lektionen inte så intensiv. Sevn hade jag lunch och en liten håla så då gick jag med en kompis och fikade. Cappuccio som vanligt.

Sen börjades en lektion där vi hade politiker som var och hälsade på. Först var vänsterpartiet. Det var en väldigt stirrig person som hela tiden rörde på sina händer och gick fram och tillbaka. Det gällde att lyssna hela tiden för annars hängde man inte alls med. Sen var det en gammal gubbe från socialdemokraterna och han var raka motsattsen. Det tog ju år för honom att säga en mening. Då blev det totalkrasch på min energi nivå. Sen slut för dagen.

Sen tog jag tåget och efter det vandrade jag till simhallen. Det blev en riktig latis-dag och det tog jättelång tid att simma. Hoppade även in i duschen tidigare än vanligt så att jag hann basta längre. Härligt!

Sen hem och äta och en stund senare kom Danne. Som vanligt blev det simpsons och kaffe. Eller te för min del. Men kvällen tog ju slut och Danne åkte hem. Jag stannade uppe ett kort tag till innan jag hoppade i sängen.

Oj, ett långt inlägg blev det.

Eftermiddagen

När jag kom till stationen väntade jag tills Danne också kom och sen åkte vi hem till mig en runda. Sen var han tvungen att åka hem. Men idag tänker jag inte jobba med skolarbete alls. Känns som om det var det ända jag gjorde på eftermiddagarna förra veckan.

Nu blir det datorn, tv:n och kanske lite läsning. Och sms kommer jag nog inte undan. Fast min mobil har krånglat nu på senaste tiden så jag får se hur det går.

Ikväll blir det träning i alla fall.

Veckan




Träning - Som vanligt.

Skolan - Lite prov och redovisningar närmar sig men jag tror att jag stressade tillräckligt mycket förra veckan så jag kan nog ta det lugnt denna.

Vänner/Familj - Måste försök att träffa vännerna till helgen. Det var ju evigheter sen sist. Sen träffar jag ju Danne så ofta som möjligt.

Övrigt - Inget planerat.

Lagom måndag

Jag började dagen med mentorstid och där gjorde vi ingenting, förutom att prata. Sen hade vi engelska men jag fick reda på att jag inte var i den gruppen som skulle redovisa idag. Det gjorde att jag fick både engelskan och geografin inställd. Perfekt! Sen tog jag och några tjejer från klassen till snuggels. Trevligt värre.

Vid lite över ett började min första riktiga lektion och sen slutade jag för dagen.



Seg dator

Nu är Danne på väg hit. För övrigt är min dator väldigt seg ikväll så jag ska inte överanstränga den mycket mer just nu.


Danne

Idag har jag övningskört en runda. Inte den bästa rundan jag har kört men bilen är fortfarande hel. Sen i eftermiddag har Danne varit här. Han kommer nog även hit en runda ikväll.

Erika

Vid halv tio tiden kom Erika hit för att stanna här över natten. Vi kollade klart på Idol och sen blev det en film och massa prat innan vi somnade. Skrattade gjorde vi också.

Sen nu på morgonen. Eller, ja morgonen var det ju kanske inte längre. Jag vaknade vid nio men vi gick inte upp förrän elva. Sen blev det en lång frukost och efter det ytterligare en film och mer prat. Sen åkte Erika och jag hoppade i duschen.

Nu har jag till och med redan hunnit ätit kvällsmat. Ikväll kommer Danne en runda men sen när fotbollsmatchen börjar åker nog han iväg igen. Han är ju inte helt intresserad av det. Fast jag ska se den.

Trevlig kväll!

Kallt

Det är kallt som bara den ute så jag åkte aldrig med Danne ut men han var här ett kort tag. Fast jag har redan lite halv-nya planer på hur kvällen ska se ut.

5 korta

Ikväll ska jag nog ut med Danne en runda. Fast han kommer nog hit och är här en kort runda innan. Idag har vi varit tillsammans hela fem månader. Mitt längsta förhällande. Fast dom få andra har inte varit riktigt lika seriösa. Men dom här månaderna har gått riktigt fort. Det känns verkligen inte som så lång tid. Och om bara en månad blir det ett halvt år! Men det gör inget för jag känner verkligen ingen press över att behöva vara tillsammans med världens gulligaste och underbaraste kille.

Ni får ha det så trevligt ikväll.

Hemma och Annie på besök

Nu har jag suttit hemma ett tag. Jag fick vänta i nästan en timme på stationen men det gjorde inte så mycket eftersom där var ett gäng trevliga personer som underhöll mig. Sen när jag kom hem hamnade jag framför tv:n.

Vi fem tiden kom Annie hit och pratade en runda. Vi brände hennes skivor eftersom vi inte hann med det sist. Sen när hon hade åkt hoppade jag i badet. Härligt!

Slutar efter denna lektionen

Nu har jag precis gjort klart matteprovet. Har ingen aning om hur det gått men det kändes nästan för enkelt så jag är helt osäker på om jag har gjort något jättestort fel genom hela provet.

För övrigt har min mobil dött. Men nu slutar jag. Ha det bra.

Torsdag

Skolan har flytit på som vanligt. Sista lektionen var med Bengt. Han är något förvirrad och har många konstiga kommentarer. Men man kan i alla fall skratta.

Nu ska jag bränna en skiva till drillen. Sen blir det lite plugg, om jag orkar och ikväll kommer Danne.

Träning ikväll

Idag har jag varit i skolan och det blev simning för min del. Men det blev ingen mat i skolan för min del (det var fisk). Istället blev det mat på Maltes. Gottigt!

Nu har jag precis kommit hem och ikväll blir det träning.

Hejhopp

Jag hade sovmorgon idag men gick upp vanlig tid för att plugga. Det lät och kändes hopplöst men jag behöver ta igen en hel del från förra veckan. Efter ett bra tags pluggande blev det skolan. Två lektioner för dagen och sen hem igen.

Annie kom och underhöll mig medans jag satt och räknade matte. Det blev massa prat om allt och inget. Hon kollade även igenom all min musik. Det tog ju ett tag

När som helst kommer i alla fall Danne hit. Så nu sitter jag bara och väntar...

Dagen

Imorse drog jag absolut nytta av min korta sovmorgon. Sov ända till lite i 7, eller jag gick inte upp förrän då. Sen tog jag det lugnt hela morgonen. Men det var jättekallt när jag gick till bussen. På bussen träffade jag Håkan så vi pratade hela vägen till Ystad. Sen blev det dax för mentorstid, grupparbete och dagens avslutande lektion som var svenska.

Sen när jag hade slutat träffade jag Jocke så vi pratade lite och sen hade vi följe till bussen. Jag orkade inte ta tåget för då hade jag behövt gå hem så istället väntade jag på bussen. När bussen kom ville den inte starta så jag var tvungen att vänta på nästa buss. Men den gick hela vägen hem, nästan i alla fall. Där är ju hundra meter jag behöver gå. Men riktigt så lat är jag inte.

Sen jag kom hem har jag försökt att strukturera upp mitt pluggande eftersom jag alltid lyckas göra sakerna i sista minuten. Vilket gör att jag kommer få en stressig vecka 43 om jag inte börjar nu. Men sen måste jag ju börja plugga också... Som nu skulle jag ha börjat med spanskan för längesen. Fast nu får jag nog plugga fram till träningen. Antagligen blir det inget inlägg efter träningen.

Veckan

Träning - Frisk igen och träningen som vanligt. Två drillning och en simmning. Härligt!

Skolan - Jag har för mycket att göra. Har inget speciellt den här veckan men nästa vecka blir det nog både prov och redovisning.

Vänner/Familj - Jag har ju inte hälsat på mitt kusinsbarn Alice än så det händer kanske den här veckan. Sen träffar jag Danne när jag har tid och på fredag har vi 5 månader. Tiden går. Får se hur det blir med vännerna till helgen.

Övrigt - Ingenting vad jag vet.


Övningsköra

I förmiddags lyckades jag äntligen ta tag i spanska. Dock blev det lite datorstrul så allt jag precis hade skrivit försvann. Otur som bara den! Men det var ju bara till att börja om från början. Det är ju inte datorns fel utan personen bakom den, eller hur säger man?

Sen övningskörde jag en snabb runda innan Danne kom hit. Sen har han spenderat hela eftermiddagen här och han kommer nog hit en runda ikväll. Men nu ska jag äta.


Lite kvällsunderhållning

Nu har jag precis kollat igenom alla bilderna som jag har på datorn. Jag har faktiskt ingen aning om hur många där är men här är några favoriter:



Fick inget gjort

Inlägget om hur jag trodde att dagen kom till att se ut stämde inte. Jag har inte gjort en ända av dom sakerna idag. Ikväll kommer Danne kanske en snabb runda men det blir allt av dagens planer. Fast istället kommer grannarna hit en runda och pratar och det var ju faktiskt längesen jag pratade med dom. För övrigt har det varit en ganska tråkig dag.

Mikael kommer kanske också en runda ikväll. Kaffe och skolkatalogen åker fram då.

Klassiker

Just nu lyssnar jag på Shayne Ward. Här är en gammal favorit.



Dagens planer

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Alternativen är: åka till Kivik med mina föräldrar, åka till min kusin och hälsa på mitt nya kusinsbarn Alice, träffa Danne, träffa Markus men tror inte det blir av idag, eller ta igen lite pluggande sen veckan. Jag har ju inte orkat med något som har med skolan nu när jag varit förkyld. Sen har jag ju fortfarande några Dvd:er kvar som jag skulle fixa till pappa. Fast målet var som sagt innan årtet tar slut.

Men något av dom här sakerna ska jag göra idag.

Sleepy

Ojsan, det blev visst inget inlägg efter filmen. Jag somnade direkt men vaknade igen för att gå upp och ta bort sminket. En aning trött men ändå en mysig kväll. Men nu har jag sovit ut ordentligt. Jag sov ända till halv tio idag. Det är verkligen att sova länge för mig.

En annan positiv sak är att förkylningen håller på att ge sig. Så nu får ni börja vänja er vid en överdrivet pratig och pigg mig. Jag har ju inte orkat med något på evigheter.

Jag började dagen med en långfrukost. Det slutade med att jag inte fick prata längre så att jag kunde få frukosten uppäten någon gång. Ibland vill ju föräldrarna att man ska vara social och prata men när man väl är det vill dom att man ska vara tyst. På mornarna är jag ju som pratigast. Inte för att det häner så mycket under natten som man kan berätta men samtalsämnena dyker lättare upp i hjärnan på morgonen. Fast inatt drömde jag att jag åkte utomlands. Eller, egentligen gjorde jag det inte för det var dålig planering med tiderna så jag kom ungefär en kvart försent till flyget. En lite konstig och underhållande dröm. Jag ville ju verkligen åka! Haha, när man drömmer något man inte tycker om vaknar man men när man vaknat till vill man alltid gå tillbaka till drömmen igen mest för att få veta vad som hände. Jag är så extremt nyfiken. Så där spenderade jag nog en timme på att ligga och fundera på hur det kunde gått. Men inget svar på det i alla fall. Verkligeheten är nog bättre ändå för den slutar aldrig.

Sen frukosten har jag bara legat i sängen och läst elle. Så nu är den slut. Sen har jag även hunnit hoppa i duschen och nu sitter jag här med en inpackning. Trevlig morgon.

Fredag

Danne var här en stund innan på kvällen men när han skulle ut och köra hoppade jag över. Det är jättekallt ute och gör knappast min förkylning bättre. Istället har jag kollat lite halvt på Idol och nu är en film igång.

Boggar senare.

Tråkigt

Nu är jag lagom rastlös och vill att något ska hända. Längtar även till Borås nu. Ser fram emot en rolig helg där. Tyvärr får jag vänta i minst fyra månader till. Sen är jag snart i behov av ett lov eller att förkylningen går bort.

Har lite brist på bloggämnen men det kommer väl fler en annan dag. Funderar vidare...



Ledig dag

Då jag kom till skolan fick jag reda på att dagens ända lektion var inställd. Men det gjorde ju inte helt för mycket eftersom jag ändå fick lite gjort på grupparbetet. Men sen tog jag bussen hem.

Väl hemma satte jag igång kaffekokaren och en stund senare kom Danne. Han stannade ett par timmar och det blev film och mys. Fast sen åkte han hem och jag började helgen med att bläddra lite i Elle.

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Allt och ingenting.

Sovmorgon

När jag får sov är jag inte alls trött. Typiskt mig!



Musiken på högsta volym och inte ett dugg vettigt har jag för mig. Men någon gång ska man ju vara ledig. Skjuter upp skolarbetet ett tag till. Nu är det bara en halvtimme innan bussen tar mig till skolan. Då blir det grupparbete och sen en lektion innan jag slutar. Inte helt fel fredag. Sen börjar helgen på allvar. Har nog aldrig varit så glad över det. Men nu ska jag iväg. Ha det bra! 


Torsdag

I skolan jobbade jag verkligen inte för mycket så nu har jag en hel hög med saker som jag måste ta igen. Inte riktigt bra men jag kan verkligen inte jobba när jag inte känner för det.

Nu på kvällen är det fira min fabror som gäller. Ska bli lite roligt att få träffa några av mina kusiner igen. Det var ju faktiskt ett tag sen.

Trevlig kväll.


Mikael och Danne

Håkan kom aldrig på kvällen men däremot kom Danne istället. En trevlig kväll och vi kollade på fast and the furious 4.

Sen var jag trött så jag somnade.