Åker på 30... 20års fest!

Dax att fira kusinen!






Ut

Ikväll blir det ut en runda med de vanligt. Härligt!

Första gången jag...

Tvättar bilden sen jag fick körkort! Jag gjorde det i klackar också. Det är någon dum idé jag fått för mig... Men visst känns det lättare att sitta på huk i klackar?

Idag

Vi hade lära-känna-ettorna-dag med vår linje idag där vi fick bygga drakar, sandslott och massa annat konstigt som våra lärare kom på. Ficj ju dock försöka göra det bästa av det och ett stort plus är att det är helg och att jag slutade redan vid halv ett idag.

Lite bilder på då jag och Thess flyger med vår "fina" drake:





Mer festival

Eftersom jag inte hann juta av festivalen i onsdags så mycket så tog jag mig in igår också. Mini, Elin och Jonas gjorde mig sällskap och såklart den härliga musiken rix-fm bjöd på. Mohombi var lätt bästa artisten men andra favoriter var ju Chris Medina, Sunrise avenue och Jay Smith.






Malmö

Egentligen skulle jag in på Malmöfestivalen men jag och Angelica spenderade hela tiden i affärer och tog tåget hem mycket tidigare än planerat. Men efter att ha gått i affärer tre timmar är det väl förståligt att man inte orkar gå runt i stan hela kvällen också, eller?

Dessutom verkar det som om jag åker in till Malmö imorgon igen, och då är där lite bättre artister.


Skolan igen

#Lite kul att träffa alla igen,
#Lite skönt att det bara är ett år kvar,
#Lite panik då jag inte vet vad jag ska göra när året är slut,
#Lite jobbigt att börja enligt schema imorgon,
#Lite kul att jag slutar runt halv två imorgon,
#Lite härligt att få längta till studenten!

Lund

Umgicks med ett härligt gäng från jobbet (trots att säsongen är över). Vi gjorde väl inget vettigt direkt men man får ju passa på att träffa Elias innan han åker iväg och kanske blir borta över ett år! De andra är såklart väldigt trevliga också! Tror vi åt större delen av tiden, men lite affärer gick vi också runt i (spenderade längst tid på akademibokhandlen där Elias lärde sig vad en filofax var...). Lite kultur hann vi också med. Tydligen är domkyrkan en av sveriges största turist-måste-besöka-platser...? Jag passade på att slänga ner tre önskningar i önskebrunnen i alla fall. Vilka tänker jag dock inte avslöja.




















Mikael!

Trevligt sällskap bestod kvällen av också!


Sunshine






Vallåkra

Det här är kvalitetstid med papps.














































Elin 18!

Grattis till min pärla! Igår blev det middag, mys, skratt, partaj och ja, allt! Lite få bilder bjuder jag på...
























Säsongen slut

Igår hade jag min sista dag på jobbet och största saknaden kommer definitivt att vara folket. Personalen är underbara och fast än det låter naivt hoppas jag att jag kommer fortsätta träffa en del av dem.

För att avsluta det hela bjuder jag på två bilder på Niklas. Vi jobbade ihop en tråkig dag och gjorde vårt bästa för att vara kreativa...




Hejhå

Hemkommen från jobbet, och släkten i huset som firar pappas födelsedag (den är dock imorgon). Nu har jag två lediga dagar framför mig som jag verkligen ser fram emot. Den här säsongen på jobbet börjar lida mot sitt slut och det är nästan (bara nästan) så att man längtar tillbaka till vardagen igen...

Nej, som sagt nu ska jag försöka gå och vara social. Robin kommer ju nog hem från sin match så jag får lite yngre sällskap också. 40-plusare är ju trevligt, i små mängder. Trevlig kväll på er!


jobbet

Behöver jag nämna att vi hade lite att göra?
Nåja, något vettigt fick vi gjort även om det inte syns på bilderna.


Mini

Om ett par minuter så ska jag springa till bussen (det här inlägget gör så jag blir sent på det)...
Sen möter jag Mini i Ystad för shopping och fika. Vi ska se om vi kan hitta något vackert till vår kära vän nu när det börjar närma sig hennes födelsedag. Min pappa fyller ju också år snart så jag får nog leta som en galning till honom också. Vad ger man sin far i present? Tips någon?


Kvällen

Igår kom Angelica och Mini över för att slöa lite. Det är ju det vi är bäst på.

Kvällen bjöd på riktigt mycket skratt åt i stort sett allt.


Morgon

Mycket har hänt sen sist, men inget jag orkar skriva om så ni får nöja er med ett god morgon från en nyduschad jag. Egentligen undrar jag vad meningen var när jag ändå jobbar ute idag... Nåja, ledig imorgon.



Dax för smink, föning och tandborstning, allt på samma gång helst.