Valborgsfirande

Om ett tag kommer Erika och hämtar mig och sen ska vi vidre för att fira valborg. Det lär nog bli en riktigt trevlig kväll och det blir särkert skitroligt! Jag kunde ha festat och syppt mig full men jag känner inte riktigt för det ikväll och imorgon kommer ju som sagt en dag som jag absolut inte vill missa!

Men det blir grillning och säkert hur mysigt som hellst! Nu får jag nog gå och göra vid mig.


Skolan slut för den här veckan också.

Idag var det sista skoldagen den här veckan. På svenskan hade vi årskursprov som gick rättså bra tror jag.  Sen arbetade vi med våra inlämningsarbeten på So:n, engelskan och bilden. På No:N hade vi vikarie och på matten spelade vi plump. Alltså var det en ganska lugn dag, fast lång ändå.

När jag slutade skjutsade Robin mig hem och sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket.

Mötet.

Jag som förväntade mig en avslutning med lekar (barnslig som jag är) blev något förvånad då jag märkte att det var ett möte om hur säsongen har varit och hur framtiden kommer att se ut.
Men säsongen har ju sett bra ut och jag har utvecklats mycket och det har dom andra också. Sen fick vi reda på att hela Sandras team kommer till att splittras så förmodligen kommer Josse att börja i mitt team.

Sen var det lite information om att Sandra ska flytta till Paris till hösten så hon kommer inte längre att vara tränar. Men eftersom teamet splittrades så försvann ju problemet att hitta en ny tränare.

Sen blev det lite olika datum om avslutningsfesten hos Emma och Louise, SM och sommarträningar..

I slutet hann vi även prata om drilkonvetten som jag och My tänkte åka på men den var inte i Sverige förrän nästa år och var i Frankrike i år. Men Sandra flyttar ju som sagt dit så jag började ju direkt att drömma mig iväg. Jag hade ju kunnat bo hos henne och samtidigt gå på drillkonvetten... Fast nu måste jag ju komma på tusen sätt att övertala mina föräldrar. Fall i fall dom första 999 förslagen inte funkar...

Avslutning.

Om en liten stund åker jag iväg för att ha säsongsavslutning i drillningen med Sandras team och min och Mys duette. Lite sorgligt med massa avslutningar (jag har två kvar inomdrillningen och en skolavslutning) men det är ju lika bra att avsluta det rejält! Nu ska jag nog göra vid mig lite. Det kommer bli ovant att inte se alla i träningskläder...

Men jag skriver mer då jag kommer hem och förhoppningsvis hinner jag fota något idag!

Skoldagen slut.

Nu är jag hemma och efter spanskan hände inte så mycket vi hade No (med samma lärare som jag idag även hade i matte och idrott, lite tjatigt blev det faktiskt), och sen klassråd innan vi slutade.

Innan klassrådet blev det utom i solen och sen jag kom hem har jag inte gjort annat än att sola och läsa Stieg Larssons andra bok.








Det blev shorts för min del idag och jag ångrar inte en sekund av mitt val!

Sitter i skolan

Nu kommer det första inlägget som jag orkar blogga från skolan. Skolans datorer är rättså sega så det tar ju en evighet att bara logga in på bloggen. Just nu har vi spanska men vi har en vikarie som borde vara pensionerad för längesen och inga arbetsuppgifter förutom arbeta med spanska vid datorn (ett inte lite spritt område). Den här lektionen är alltså ganska bortkastad.

Sebastian sitter och spelar spel och underhåller mig lite när han känner för det och jag försöker mest komma på ett sätt att dryga ut tiden. Efter den här lektionen har jag ju lunch så då känns det ännu jobbigare att behöva sitta här. Skolan borde ju inse att det inte ä lönt att ha vikarier bara för att lektionen ska bli av utan man måste ju ha någon nytta av lektionen annars kan man ju ha den inställd istället.

Nej nu ska jag nog också spela lite!

Samhälle-Ekonomi

På informationen sa dom inte precis något nytt så det var inte så jätteintressant. Däremot var det roligare och se alla som kommer till att gå i min klass. Jag känner tre stycken redan men resten hade jag ingen anning om vem dom var. Men det blir nog säkert bra.

      Jag hann inte fota några bilder från informationen....


En lugn eftermiddag

När jag kom hem åt jag lite annanas och satte mig framför tv:n fast efter ett tag börja jag läsa den andra boken av millennium-serien. Jag läste bara prologen för sen hamnade jag här men nu ska jag nog fortsätta med att läsa.

Sen får jag göra vid mig innan jag åker till gymnasieinformationen. Försöker ta några bilder därifrån också.

Nya klasskompisar?

Ikväll ska jag åka in till min gymnasieskola för att få lite mer information om min linje innan jag börjar. Där kommer förmodligen vara några av personerna som ska gå i samma klass som jag på gymnasiet och just nu är jag ganska nervös. Tänk om där inte är någon som verkar trevlig? Det är ju faktiskt mina tre år framöver som det handlar om!

Fast nu får jag nog börja tänka lite positivt. Det finns ju faktiskt fler positiva än negativa saker som kan hända. Jag hittar kanske massor av nya vänner och alla kanske är jätte trevliga. Och mina kompisar som redan varit på sina informationsdagar har inte känt att där var någon som dom skulle kunna bli bra kompis med så det betyder att risken för att dom typer av folk som jag och mina kompisar brukar umgås med hamnar i min klass ökar!

Men nu känns allt så v-modigt när jag börjar prata om en ny klass. Min gamla klass då? Den kommer inte att finnas om en och en halv månad. Den klassen har varit riktigt bra så det blir ju en av dom negativa sakerna med att börja i en ny klass. Jag får väl bara hoppas på att denna blir lika bra. Det är ju trotts allt dom jag möter ikväll som jag ska gå ut på trappan med om tre år!

En kort dag.

Idag slutade jag redan vid två och hade bara fyra lektioner. Ganska lagom enligt mig. Det började med elevensval där jag hade textilslöjd. Inte mitt favoritämne men eftersom jag tävlar ganska mycket med min bror om betygen (han har för tillfället bättre betyg i slöjd än mig) så var jag ju tvungen att ha det. Men Thess böt från läxhjälp och följde med mig ner till slöjden. Vi kom fram till att hon är som en lite kopia av mig. Hon pratar lika mycket och funderar på samma gymnasieval som jag gjorde. Men jag kan sammanfatta det med att vi pratade om allt och inget i 100 minuter utan paus. Jag tycker nästan att det är konstigt att rösten inte tog slut!

Sen var det spanska och där arbetade jag på som bara den! Efter det hade vi lunch och sen No där vi såg film.

På So:n fick vi arbeta med grupparbetena och där kom vi ingenstanns! Jag var helt trött, hade ont i magen och hade nog lite feber också. Men det brukar ju vara så ibland när det gäller mig, fast det går över lika fort igen.

Sen var hela skoldagen slut och jag promenerade hem...

Veckan.

Träning - Vi har uppehåll nu så denna veckan blir det ingen träning med drillningen. Jag vet inte om jag borde ut och springa eller simma lite för att ta igen lite träning i alla fall eller om jag borde ta en vecka lugnt. Fast risken är ju att jag blir för rastlös.


Skolan - Jag har gått om arbeten som jag måste komma igång med så jag har ju alltid något att göra. Sen har jag ett prov den här veckan också. Men på fredag är vi lediga så då slipper jag skolan. Fast imorgon ska jag på öppethus på gymnasieskolan och få mer information om min linje och kanske träffa några av mina framtida klasskompisar. HJÄLP! Jag är nervös.

Vänner/Familj - Eftersom jag inte har några träningar så kommer en del av den tiden att gå till vännerna och på fredag kommer släkten hit så det blir mycket med familjen också.

Övrigt - På torsdag är det ju valborg men jag vet inte riktigt var jag ska fira det. Som det ser ut nu har jag tre alternativ men jag får nog bestämma mig snart. Sen på fredag fyller jag och Robin år. Jag vet inte om jag är glad eller om jag bara känner mig gammal. My har lurat i mig att sexton är jättegammalt så nu har jag börjat inbilla mig det. Men det blir fira med släkten då sen får jag se om jag ordnar någon fest längre fram.


Helgen försvann för fort.

nu var det måndag igen... Jag som tycker att helgen har gått alldeles för fortt. Dagen började med spanska, matte, svenska och So. Sen hade vi en håla som jag mest drygade mig igenom och sen var det dax för hemkunskap som jag hade glömt bort om ingen hade påmint mig. Jag var ju beredd att sluta ett idag!

Men sen åkte jag rundor lite med eporna och sen blev det hem för min del.

Nu funderar jag på om jag borde ta tag i lite skolarbete eftersom jag har ganska mycket att göra just nu, fast än så länge funderar jag bara på det... Fast imorgon slutar jag tidigt så blir det fint väder då vill jag hellre ligga ute och läsa i solen.

Saknar drillningen.

Nu är alla träningar för denna terminen slut och jag saknar verkligen att inte ha mina fyra träningar i veckan. Vad ska jag göra på den tiden istället?

Jag tror i för sig att vi kommer ha sommarlovsträning men det blir inte riktigt samma sak som vanlig träning också vet jag inte när den ska börja. Men i värsta fall så har jag en trädgård jag kan drilla i.

Idag har jag i alla fall suttit och kollat på resultat från olika tävlingar runt om i landet. Gårdagens resultat har dock inte kommit in än. Men där fanns ju lite annat roligt att läsa också.


Stranden!

Jag badade dock aldrig men jag gick en runda vid stranden och det var inte alls kallt så jag ångrar nästan lite att jag inte badade.





Det blev en glass i kiosken också innan jag åkte hem.

Soooligt ute!

Gårdagens väder märkte jag inget av men idag var det soligt så då jag vaknade blev det frukost och sen direkt ut och sola! Riktigt härligt. Men jag hjälpte faktiskt mamma lite i trädgården också.

Tävlingsdagen!

Jag var riktigt trött då jag tog mig upp fem imorse och började fixa simnket. Klockan sex kom Frida, My och Ilinka hit för att plocka upp mig och sen bar det av till Staffanstorp. Vid sju var vi framme och då var det bara till att packa sig in i omklädningsrummet och sen börja värma upp. Alla verkade väldigt pigga opch man märkte inte en ända som var trött fast än det var långt ifrån lagom till att ens vara upp så dax på en lördag.

Vid halv nio var det dax för invigning och sen drog tävlingen igång med miniorerna som drillade fram till elva ungefär. Sen blev det prisutdelning för dom så att dom kunde åka hem sen (också fick vi lite mindre saker att hålla reda på).

Halv tre ungefär var det min och Mys duette som gällde. Jag var fortfarande inte nervös och det var riktigt skönt, My var däremot skitnervös men lite mindre än vanligt. Programet gick jättebra och jag har nog aldrig varit så nöjd! Visst gjorde vi lite små-missar men det fixade sig och vi var verkligen en duette och inte två solister! Sen var det bara att börja koncentrera sig på teamet...

Vid halv fem drillade teamet men det gick absolut intebra. Jag var inte direkt missnöjd med vad jag gjorde men det kunde varit bätttre och dom andra i gruppen verkade inte riktigt heller göra så bra ifrån sig. Men vad gjorde det då jag fortfarande var glad över duetten? Däremot skadade Hanna sig i lårmusklen och förmodligen kommer det ta lång tid att läka men hon fortsatte ändå programet ut, men hon kommer inte kunna träna på ett bra tag så det är tur att vi har uppehåll nu. Där var även några andra som skadade sig idag men det tar nästan för lång tid att skriva upp alla också kommer jag säkert glömma någon ändå.

Resten av tiden satt jag bara och roade mig med att kolla på alla duktiga seniorer... Nu börjar jag längta till 9-10 maj då jag ska till Malmö för att kolla på SM. Sen hade ju EM i Frankrike också varit roligt att kolla på men det blir förmodligen bara i drömmarna det kommer hända...

Redan vid sex (ca en timme försenat och då hade dom ändå hoppat över lunchen) kunde vi åka hem vilket var tidigare än jag hade räknat med.

Så fort jag kom hem tog jag bort sminket, plocka ner håret och gick in i duschen för att duscha bort allt hårspray. När jag kom ut åt jag lite och sen hamnade jag framför tv:n där jag kollade på Robinson. När det var slut hämtade jag täcke och kudde och la mig på soffan för att kunna sitta och prata med resten av familjen men efter en halvtimme sov jag!

Och där slutar nog min dag, fast mamma väckte mig så att jag skulle kunna sova i min egen säng.

God natt!

Packat och klart

Nu har jag nog packat allt som går att packa idag och jag har städat mitt rum så nu kan man se att där finns en stol också och inte bara en hög med kläder och mitt skrivbord är tomt från smycken, nåja, nästan i alla fall.

Ikväll blir det en hemma kväll med tv:n och sen ska jag försöka lägga mig så tidigt som möjligt eftersom Frida hämtar upp mig klockan sex imorgon vilket betyder att jag måste upp vid fem. Tur att jag är en morgonmänniska!

Än så länge är jag inte nervös inför imorgon men det kommer väl. Nästan lite tur att jag inte är nervös än för då mår jag ändå bara illa så än så länge har jag ju sluppit det.

Och just nu är det så tyst här hemma (om man inte räknar med att jag spelar musik på högsta volym) för Robin och mamma är på fotbollsmatch och pappa har inte kommit hem från jobbet än. Det är faktiskt ganska skönt att vara helt själv ibland och bara slippa bry sig om alla andra. Nu ska jag passa på att njuta av min ensamhet innan pappa kommer!

F, F, Fredag!

Det var inte en minut försent den här helgen började. Nu har jag precis kommit hem från skolan som var ganska okej idag. Vår musik var tillexempel inte inställd, so-provet gick bra, på idrotten var det bad, och på engelskan och svenskan hade vi självständigt arbete vilket var ganska skönt.

Sen fick jag även gjort ganska mycket på hålan. Jag körde igenom hela byn för att fixa en sak till imorgon men sen kom jag och Ilinka fram till att vi menade två olika ställen så dit jag hade kört fanns inte saken jag skulle fixa. Men jag fick köra tillbaka och tillslut fixade jag det.

Sen ringde jag och bokade Lazerzone till vår klass eftersom vi ska hitta på något innan vi slutar och det blev framröstat.

Nu ska jag fortsätta vara duktig och städa och sen blir det packning inför tävlingen imorgon.


Nationella prov.

Dagen började med Np i matte. Det gick nog ändå ganska bra tror jag. Sen hade vi svenska och då fick jag reda på hur det gick för mig i nationella proven - svenska. Jag fick 8,0 och är riktigt nöjd med det.
Efter det var det engelska då jag hade prov som nog gick okej. Jag har med andra ord haft tur med proven idag. Dagen avslutades med NO och sen bild.

Sen jag kom hem har jag bara drygat och suttit och drömt mig bort till sommaren...

Volleybollturnering!

Idag blev det en halv heldag med volleyboll. Vi började kvart över åtta men innan dess var det lite annat fixande också. Då bara eleverna från "vanlig" (ej inriktning) klass hade volleybollturnering förr var det tradition att niorna skulle klä ut sig. Men eftersom musikeleverna också var med i år så var det många som inte gjorde det. Fast en hel del gjorde ju och några som inte var nior också...

Vi var 11 i vårt lag, en person ifrån två lag men vi hade fem avbytare... Men det gick, jag spelade dock bara två matcher. Vi vann 4/6 matcher och kom totalt 6/16 vilket är helt okej ändå.

Sen fick vi ju sluta en timme tidigare också och det är aldrig helt fel!



Det blev lite dåliga bilder eftersom det var glitterspray, färgspray och vanligt spray i omklädningrummet.


















Tisdagen

Dagen började med elevensval som jag pratade bort och sen spanska där jag faktiskt jobbade lite. Efter det var det No där vi såg film och dagen avslutades med So där vi först fick arbeta lite och sen se en film även där.

Sen var det bara till att gå hem och då jag kom hem fixade jag en cappuccino och kollade på project runway. Nu sitter jag här och försöker börja plugga men snart är det dax för träning så det blir nog inget pluggande för min del idag.



skolarbete är tråkigt.

Jag har verkligen ansträngt mig för att försöka ta tag i skolarbetet idag men det har inte alls gått framåt. Engelska provet är ju ganska viktigt men jättetråkigt att plugga till fast jag har faktiskt kollat säkert tio minuter på det och jag har nog lagt ner fem minuter på svenska-arbetet. Det får nog räcka för idag. Jag jobbar ändå bäst under press...

Och det finns ju så många andra saker som är roligare...

Fixat lite nya saker.

Mina högtalare till datorn har ju fungerat lite när dom har kännt för det så idag var pappa snäll och körde in till Ystad för att fixa ny så hela eftermiddagen har jag kunnat spela musik igen! Det har kännts riktigt konstigt att sitta vid datorn utan musik men nu är det som sagt ändrat.

En annan ny sak som jag fixat idag är en plattång. Min gamla fungerade, men beläggningen hade skrapats av och de sliter ju onödigt mycket också var denna lite bättre.



Sluta runt ett.

Förra veckan var riktigt lugn så det var ganska skönt att starta denna veckan lugnt. Jag hade fyra lektioner idag och slutade vid ett.

Inga speciella händelser idag, lite tråkigt eftersom det känns som det alltid är samma saker som händer fast idag var jag förvånansvärt positiv.

Men pappa är ledig idag så nu ska jag gå och vara lite trevlig och prata med honom.


Veckans planer.

Träning - Jag kommer ha mina sista träningar med duetten denna veckan. Lite v-modigt men det ska ändå bli skönt att få lite mer tid över till annat. Men träningarna i veckan rullar ju på som vanligt förutom till helgen då planerna inte är träning utan tävling!

Skolan - Tre prov den här veckan så jag har väl att göra. Plötsligt var inte förra veckan så hemsk trotts allt... Men joo det var den! På onsdag kommer vi i alla fall ha en heldag med volleybollturnering så det blir nog ändå en ganska lugn vecka.

Vänner/Familj - Kanske inte har jättemycket tid för det den här veckan men jag får väl se till att prata med vännerna så mycket som möjligt i skolan. Har även en del vänner som jag absolut inte får glömma bort just nu.

Övrigt - Det är ju tävlingen hela lördagen och volleybollen på onsdag som får veckan att vara olik resten av veckorna men det händer ju inget övrigt som är speciellt.

Sista inlägget för kvällen.

Nu har dom också åkt hem och den sista tiden av kvällen spenderades framför tv:n men nu ska jag gå och sova.

God natt!

Ännu ett besök...

Jag har precis hunnit kolla på ungefär halva avsnittet och nu har en annan av mina kusiner och min fabror, och Wiggo kommit hit. Jag ska kolla klart på avsnittet men sen får jag nog gå och vara lite social.

Kaffe?

Ungefär tio minuter efter att jag kommit hem kom Mikael, Håkan och Danne hit och drack kaffe. Sen vid sex tiden körde Mikael hem eftersom han hade utegångsförbud men dom andra stannade kvar ett tag till och snackade.

Men nu ska jag gå och kolla på gossipgirl.

Kusinsbarnet!

Hem åkte jag inte riktigt... Men till min kusin blev det, fast hon jobbade men hennes man och Lovisa var hemma. Lovisa underhöll mig med att berätta om var Oliver var och vad hon hade fått av Nilla då hon kommit hem från sitt halvår utomlands.

Men sen blev det hem.

Shopping.

Entré var riktigt fint shoppingcenter som jag skulle kunna gå timmar i! Fast det gjorde jag också, men jag hade kunnat gå där ännu längre. Där var två våningar shopping och en våning med restauranger, plus att där var en inomhusbro med affärer och en liten hörna men affärer på andra sidan gatan. Med andra ord hade jag tillräckligt med sysselsättning.

Däremot hittade jag inte så mycket... Men en sör sommarklänning, två solglasögon, strumpor och en ring blev det.

Sen åkte vi vidare en snabb runda till Mobilia men där var inget roligt så sen blev det till att åka hem igen.







Mina ben är fortfarande riktigt bleka men närmare sommaren så...

Motormässan.

Jag blev nog lite besviken. Den var inte alls så stor som den brukar va och det var jättemånga stora bilmärken som inte ställde ut något alls och vissa nya modeller som var fina fattades på mässan. Men jag får väl nöja mig med att det fanns jättemånga ferraribilar och någon snygg lotus och lamborghini.

Men jag hade gått igenom hela mässan efter bara 40 minuter...





Jag kunde inte låta bli att fota folkvagnen.


En söndag som inte lär bli rastlös!

Den här söndagen ser ju riktigt bra ut! Först ska jag åka med familjen in på motormässa. Mamma tyckte vi kunde gå och shoppa på den tiden men shopping kan man göra lite hela tiden, motormässan är ju bara en gång per år så den vill jag inte missa!

Efter det ska vi åka till Entré på lite shopping. Vem sa att man inte kunde äta kakan och ända ha den!?

Nu får jag göra vid mig.

Grattis till Emelie.

Kvällen blev trevlig och det hade gått bra för Emelie i kyrkan (jag klarade av att hålla mig borta från den idag också så nu lär jag klara av mitt löfte att inte gå dit där på minst ett år efter min konfirmation förra året).

Det blev två filmer, massa prat (Allis, Julia och Fredrik var också där) också var där en liten skitunge som hette Samuel så han underhöll oss ganska bra. Emelie fick även prova på sitt drömjobb som frisör. Hon klippte lugg på Julia och det blev faktiskt riktigt bra!

Men sen åkte jag hem även om jag hade kunnat spenderat några timmar till där.




Allis och Emelie



Fredrik



Julia som Emelie klippte lugg till.



Fredrik och Emelie.


Fler bilder kommer då Allis skickat till mig.

Stress!

Så fort jag kom hem sprang jag nästan in i duschen och nu en halvtimme senare har jag duschat, sminkat mig, fixat håret så gott det går när det fortfarande är blött och klätt mig. Nu får jag sticka direkt till Emelies konfirmation. Hoppas på en roligt eftermiddag/kväll.

Lördagsträning.

Då jag kom till träningen var där fullt av småttingar som spelade pingis. Jag väntade tills tränaren kom och sen fick vi reda på att kommunen hade glömt att berätta att det skulle vara pingisturnering i hela sporthallen. Sista träningen innan tävlingen och den blir inställd?
Det gick inte ihopa precis så vi packade in oss i Fridas bil och körde iväg till tennishallen. Som tur var så var den inte bokad så vi kunde träna där istället. Och för mig gick den träningen helt okej.

Jag åkte hem om på middagen och då hann jag ut och sola en liten stund men sen fick jag göra vid mig inför nästa träning...

Den träningen gick inte lika bra men det var nog godkänt...

Fredags kvällen.

Inga planer för kvällen men det blev ju något av den ändå. Först ett sms från Michelle och efter ytterligare några sms så kom hon, Miael och Håkan hit. Då var kaffekokaren igång och vi kollade på massor av klipp på youtube.

Lite senare kom Danne också hit, och det blev mer kaffekokande (som tur var skötte inte jag det).

Efter ytterligare lite tid kom Henrik och Christian också... Sen kom det inte fler den kvällen men sen försvann dom efterhand vidare så redan vi tio (kanske?) var alla borta.

Resten av kvällen spenderades vid tv:n och datorn.

Lunchade med Nicole och Erika.

Skolmaten är ätbar men finns andra allternativ går dom alltid före så på lunchen idag gick jag, Erika och Nicole iväg för att äta istället.



Sista dagen på temaveckan!

Äntligen! Nu är den här tråkiga veckan slut. Den här dagen var ungefär lika värdelös som dom andra har varit. Vi såg två filmer idag (och det ska kallas hälsosamt att bara kolla på tv?).

Sen hade vi två och en halv timmes idrott. Vi fick börja med bad eftersom alla nior inte kan göra samma saker samtidigt. Men på två klasser som hade bad blev det fyra personer som faktiskt badade. Inte det bästa kanske men vi fick ju gott om plats i vattnet...

Sen var det duscha och göra vid sig för idrott igen. Det var riktigt bakvänt att duscha för att ha idrott men man ville ju inte lukta massa klor. Men då blev det orienteringsteori och sen orientering. Jag och Håkan fick jobba ihop och vi var ju lite lata så vi körde runt till kontrollerna istället.

Dagens idrott slutade med racketsporter men det blev väl mest prat på den tiden...

Sen var det dax att dra sig hemåt..

Presenten fixad.

Nu har jag precis varit nere i byn och fixat en present till Emelile eftersom hon konfirmeras på lördag.. Förhoppningsvis blev det bra! Men det känns så konstigt att inte åka iväg för att handla. Byn är ju så liten och här finns ju nästan ingenting ändå hade dom vad jag skulle ha. Fast butiken var ganska tom på människor som vanligt.


Torsdag.

I skolan blev det inte så mycket gjort idag heller... Men vi hade brännboll så jag tänkte visa några bilder från det för att ens nämna något om dagen.






Justde vi såg en film om alkohol också och sen pratade vi om den...

Jag är duktig!

Det är något som jag inte säger rent för ofta men idag är jag faktiskt nöjd med mig själv. Eller rättare sagt jag är nöjd med träningen. Jag brukar ofta vara ganska självkritisk men idag gick det riktigt bra sista gången vi körde programet. Det finns ju alltid saker att göra bättre men det var bästa gången hitintills! Och min stav gick itu idag igen....

Nu ska det bara förbättras lite varje träning...

Bildbrist igen...

Nu börjar det bli lite tomt på bilder i min blogg igen men jag lovar att bättra mig. Fast inte idag för nu ska jag kila iväg på träning...

Att sola är beroendeframkallande!

Då jag kom hem var det bara till att gå direkt ut i solen! Om solen skiner en dag så är det nästan en garanti att jag är ute. Solen styr ju mitt liv. Fast det är ju bättre än att mitt livs styrs av datorn eller tv:n...

Men jag hade ändå en tanke på hur jag skulle göra med bloggandet om jag åker utomlands... Kommer jag klara mig utan det?

Lågstadiet var nog svårare...

Skoldagen började med att vi fick redovisa vad vi kom fram till igår om filmen. Ingen hade ju kommit fram till något speciellt så vi drygade den timmen. På idrotten fick man göra lite vad man ville och promenad var ett alternativ (!), det kallar inte jag idrott, men då försvann i alla fall ångesten över att behöva prestera något när man hade idrott med idrottseleverna. Sen var det klasstid där vi lekte lekar. Lågstadiet var nog mer ansträngande...

Träningsuppehåll är inget att rekomendera!

Oj! Inte ens en vecka utan träning och jag saknade det som bara den! När jag väl kom till träningen märkte jag att det var helt ovan. Okej, det låter kanske lite konstigt då det bara gäller en vecka men det var en hel vecka utan press och hård träning och att inte hela tiden hålla igång gör att man tappar varje minut som man inte tränar.

Jag blev så himmla sur på mig själv för att jag kände mig helt lat och slö. Var har all energi tagit vägen!? Men nu efter träningen känns det som om jag kommer kunna göra en vanlig träning imorgon och då ska jag inte heller vara trött på morgonen!

BrumBrum..

Härligt!

Eftermiddagen tog absolut igen förmiddagen. Jag och Nicole körde en runda på unefär 40 minuter och det var riktigt roligt att köra och jag frös inte som jag brukar!

Nu sitter jag och dagdrömmer mig bort till sommaren då jag kan köra moppe hela vägen till stranden...

Men nu får jag göra vid mig för träning!

En onödig skoldag.

Vi började med mentors-tid där vi gick igenom dagens schema (som förövrigt satt uppsatta på hela skolan så att en blind skulle ha lärt sig schemat innan den kom in i klassrummet). Det var alltså ganska bortkastad tid och allt var utdrygat.

Därefter åkte jag och Nicole ner till biografen för att se film på vår andra lektion. Inte dåligt det! Fast som sagt lärde vi oss inget av det så det var tid som alltså inte hade behövt läggas som skoltid. Men lite tur hade vi eftersom vi fick sitta i VIP-stolarna så jag kröp upp i en stor fåtölj med jackan som täcke. Jag behöver inte nämna att jag var morgontrött idag?

Filmen handlade om knarksmuggling i Colombia, lite bra var den nog ändå eller var jag bara på rätt humör för en sån film. Hela filmen var på spanska och något som jag blev förvånad över var att jag förstod ganska mycket av vad dom sa utan att behöva läsa översättningstexten. Det är ju i alla fall ett bevis på att läsa spanska i snart fyra år har gett resultat.

Sen var det lunch. Efter lunchen diskuterade vi filmen. Meningen förstod jag inte eftersom alla hade varit med och sett filmen men tanken var väl att vi skulle utvärdera den men det var nog alla för trötta för. Ingen har vant sig efter lovet än.

Tillslut hade vi HLR (hjärt- och lungräddning) och det är ju något som man faktiskt kan ha nytta av. Men eftersom jag hade riktat in mig på badvaktskursen som aldrig blev av så hade jag ju redan gått igenom grunderna för HRL. Fast lite nytt lärde jag mig och repetition skadar aldrig då det gäller sånt som kan förändra skillnaden mellan liv och död.

Sammanfattning av dagen: Jag tycker att skolan borde tänka mer på varför vi gör vissa saker och vad tanken är att vi ska lära oss. Den här dagen blev jätte tråkig eftersom jag kände att allt utom sista lektionen bara var bortkastad tid. Tanken är väl att skolan ska vara inspirerande och inte få eleverna att undra varför dom är där. Man behöver inte lära sig saker 'non stop' men man måste ju se en mening med vad man gör. Fast jag måste nog skaffa en bättre inställning till skolan...

Hälsa och livsstil.

Dagen blir nog ändå ganska härlig. Inget skolarbete och om ett tag kommer Nicole och hämtar mig på sin moppe och skjutsar mig till skolan (, jag kom på att jag inte har något lås som fungerar till min).

På eftermiddagen har vi redan bestämmt att vi ska hem och hämta min moppe och sen ska vi bara köra rundor lite överallt innan jag drar iväg på min träning.

Låter inte helt dumt väl?

Men det är ju måndag!

Jag höll på att glömma att det var ny vecka idag också!

Träning - Den är tillbaka som vanligt och ord kan inte beskriva hur skönt det är! Jag hade nästan ångest över att jag hade tränat så lite på lovet! Men nu är det som sagt dom vanliga träningarna som gäller. Och inget inställt den här veckan.


Skolan - Den har ju rullat igång igen... Fast denna veckan har vi en tema-vecka med temat hälsa och livsstil. Det låter ganska roligt men jag tycker inte att det är lönt att slösa en hel vecka åt att göra ingenting. Jag vet inte riktigt hur dagarna kommer att se ut men gdet blir nog inte allt för ansträngande. Men det blir ju läge till att få något gjort på arbetena..

Vänner/ Familj - Jaa... Dom följer väl med? Jag vet faktiskt inte om det blir någon speciell tid för det fast jag är inte så upptagen denna veckan så något hinner jag nog hitta på med dom. Annars kommer Emelie att konfirmeras på lördag och det missar jag ju inte! Men jag måste nog skynda mig att hitta en present till henne!

Övrigt - Hela veckan känns redan så gjord i förväg så jag längtar nog bara tills nästa...


Lovrutiner.

Nåja, jag hittade ingen parfym som luktar vitsippor, men hittar ni en så är det bara att säga till!

Nu ska jag snart gå och lägga mig, men oj vad svårt det är att somna! Jag vill ha lite längre lov då man kan sitta uppe lite längre på kvällarna och sova lite längre på morrnarna. Men nu blir det snart tvför min del och sen ska jag sova.

God natt!

Vårkänslor.

Först blev det en runda i Ystad. Jag gick faktiskt inte in i en ända klädesaffär, och det är något att vara stolt över! Men vi åkte till Elgiganten där jag kollade ut lite presenter till mig. Vill ju ha en riktigt bra kamera nu när jag bloggat ett tag och så. Och man märker verkligen skillnad på en vanlig liten kamera och en system. Sen vill jag ha en bra filmkamera också. Då jag var liten filmade mamma och pappa hela tiden och det är jätterolig underhållning att sitta och skratta åt sig själv eller ge sig själv beröm för att man var så smart då man var liten. Jag får väl ta tag i det och börja filma så jag får några filmer från då jag är så här gammal också. Senast jag filma var i julas... Några andra saker jag kollade på var en laptop så jag kan blogga lite var som hellst och en platt-tv till mitt rum.

Men som sagt så var det saker att önska sig eller köpa efteråt. Vi åkte hem igen efter att ha handlat färg till skrivaren. Sen hände något ovanligt! Vi packade med oss lite te, kaffe och cappuccion (ingen i vår familj dricker samma) och åkte till Vantalängan. Det var riktigt fint vårväder och blommor överallt. Vi gick först en runda och jag ville verkligen hoppa i becken! Som tur är övertalade mamma mig att låta bli, fast jag kände på vattnet och det var ändå inte så kallt. Efter att vi gått en runda (och jag fått skoskav) la jag mig på en filt och solade med min cappuccino i handen! Härligt!

Nu har jag ju kommit hem igen men nu ska jag börja leta efter någon parfym som luktar vitsippor! Dom luktar så extremt gott!







Sista lediga dagen.

God morgon på er!

Tyvärr är det sista dagen på lovet idag och imorgon blir det skola. Jag är inte redo att gå tillbaka till plugget igen. Jag har ju inte hunnit ha det lovet jag vill! Men det ser ju i alla fall ut att bli fint väder idag.

Planerna för i dag är en runda till Ystad och sen försöka komma iväg någonstanns bara för att göra något.

Men nu ska jag göra vid mig...


Fixar dag!

Nu i eftermiddag har jag gjort en himmla massa. Jag har skrivit önskelista eftersom mina föräldrar har börjat undra vad jag önskar mig då jag fyller år. Behöver jag nämna att listan är flera meter lång? Alla andra verkar ha svårare för att komma på saker dom önskar sig då dom blir äldre men jag tycker att min lista blir längre för varje år!

Några tips på saker man alltid kan önska sig är:

Förbrukningssaker (så som smink)

Reser/upplevelser (allt från utlandsresa till biobesök)

Och en Hund (eftersom jag inte får det så kommer det få stå kvar på önskelistan några år till)


Sen har jag sorterat lite bland bilderna på datorn, lagt in musik på min ipod och bloggat lite eftersom jag missade att blogga igår. Men nu är jag tillbaka i rätt tid igen!

Sen har jag även börjat på ett arbete om dieter som jag har i hemkunskapen. Det lär nog bli ganska intressant ändå eftersom det är ett aktuellt ämne. Nästan alla skönhetsideal syftar ju på att man ska bli som en pinne och att ändra på maten eller till och med svälta sig själv för att nå dit är inte så ovanligt som man tror. Media sätter ju extremt stor press på kändisana, som är vanliga människors förebilder. Ta bara Jessica Simpsons som exempel. Hon är ju hur snygg som hellst men har lagt på sig några kilo och bara för det blir hon kallad fet! Att inte vara en size zero kallar jag inte att vara tjock utan hälsosam! Jag kommer nog blogga lite mer om ämnet då jag kollat upp lite mer fakta.



Godmorgon!

Pappa var ledig idag och ändå lät han mig sova till tio! Jag vill inte sova så länge ju!

Menmen, efter att jag hade ätit frukost gick jag och la mig och läste i Elle i någon timma. Sen blev det ut om i solen en kort runda.

Efter kanske en timme där så åkte jag en runda med min moped. Mopeden är något som jag inte har använd allt för ofta. Men nu när det är lite finare väder får jag se till att ändra på det!



En trevlig kväll.

Vi blev tretton personer denna kvällen och det var ganska lagom många folk. Påskmat har aldrig riktigt varit min grej men som tur är så brukar vi alltid ha nlågon "riktigt mat" också. Men när vi ätit klart flyttade några av oss in till vardagsrummet där det blev tvspel. Jag är inte alls bra på tvspel men får nog räknas som en tvspels nörd för att vara tjej.

Sen fick jag sms från Mikael som ville ha kaffe och kaffet var ju redan kokat till dom andra så et var bara att säga till han att komma.

Vid två ungefär åkte dom sista hem och sen gick jag ch gjorde vid mig och somna ganska snabbt.



En solig dag är en dag i solen.

Jag låg ute och solade nästan hela dagen medfans mamma fixade det sista innan gästerna kommer ikväll. Jag har nästan lite skuldkänslor över att jag inte har hjälpt till något.

Menmen, är det sol så får resten av världen vänta! Jag hade ingen bok att läsa idag eftersom jag läste ut den igår men då jag kom in igen bläddrade jag lite i Elle-katalogen.

Nu får jag nog göra vid mig inför ikväll.

Påskafton idag!

Morgonen började med att jag blev väckt av pappa och sen släpade jag mig själv ut till frukostbordet. Jag har verkligen blivit slö på lovget, fast nu har jag inga träningar som håller min energi uppe.

Där fick jag och Robin vars ett godisfritt påskägg. Dom är dom bästa.

I det låg ett laddningskort till mobilen eftersom mitt abonnomang snart går ut ocgh några armband i finfina färgen. Vi fick även sladdlösa kontroller till tvspelet eftersom det är så jobbigt med massa sladdar överallt plus att en av kontrollerna var sönder.

Mysiga morrnar när man får presenter utan anledning till frukost!

GLAD PÅSK!


Familjekväll.

Hela familjen var hemma denna kväll och det är inte något som händer rent för ofta kan jag säga! Däremot spenderade jag mesta kvällen framför datorn men jag satt i tvrummet och pratade med dom ett tag undertiden jag kollade på Talang 2009...

Eftermiddagen fortsatte i solen.

Jag gick in om och åt men sen låg jag och läste i solen resten av eftermiddagen. Jag har alltid tyckt att det har varit jobbigt att läsa då man solar men det var faktiskt inte det idag. Men det kan ju bero på att det här faktiskt var en bra bok. Jag har nog börjat bli lite bättre på att gilla böcker. Kanske jag blir en riktig boknörd. Vuxenpoäng till mig!

Några trevliga timmar.

Det blev inte så länge vi kunde va eftersom Olivia skulle iväg på påskmiddag och var tvungen att sticka rtedan vid två.

Vi roade oss lite med tvspel men sen kom vi fram till att det var ganska fint väder ute så vi gick ut och spelade lite bockia. Sånt brukar man ju oftast spela nere vid stranden bara för att göra något men fantasin räckte ionte längre idag.

Efter att ha tröttnt på det satte vi oss på altanden och spelade kort. Efter ungefär halva tiden märkte vi att solen tog riktigt bra så den ena armen var röd och den andra vit. Jag och Olivia bestämmde oss för att byta plats så att då vi slutade spela var armarna jämt solbrända. Det var första gången Olivia spelade femhundra men hon vann ändå, borde man kalla det nybörjartur?

Det blev lite solande på slutet men sen körde hon hem.

Sovmorgon!

Panik eller en härligt utvilad känsla? Jag kan inte bestämma mig! Jag vaknade inte förrän halv tio och nu har ju större delen av förmiddagen gått. I alla fall nästan, men jag brukar vara duktig på att överdriva.

Jag har i alla fall hunnit ringa och väcka Olivia så om ett tag kommer hon hit.

Nu får jag gå och göra vid mig..

Hemmakväll med Tv:n

Jag är fortfarande helt trött för att göra något annat fast jag blev lite piggare sen jag sov. Där går inte så mycket bra på tv ikväll men jag lyckas nog ändå med att sitta och zappa bland kanalerna.


Lugn eftermiddag.

Lite lagom trött fixade jag middag då jag kom hem och sen fastnade jag vid datorn. Jag läste en liten stund men sen blev jag för trött och la mig och sov en runda. Tre timmar på en natt är inte tillräckligt med sömn enligt mig i alla fall.

En sömnig morgon.

Jag vaknade redan vi klockan sex då Hannas mamma kom förbi och skulle in till köket för att äta frukost. Sen var det ju ljust i rummet och då är det i stort sett omöjligt att somna om. Vid åtta kom Hannas pappa förbi och skulle in till köket. Men då gav jag upp med försöket att soma om.

Jag tog mej upp till ovanvåningen där Nicole och Erika delade en soffa men dom verkade vakna till av att jag kom. Inne på Hannas rum låg fyra trötta människor men dom vaknade också då jag kom.- Och jag hade nog inte låtit dom sova heller.

Sen åt vi frukost och alla satt kvar och väntade på mig medans jag försökte äta upp min rostade macka. Jag har aldrig lyckats med att äta frukost snabbt.

Efter frukosten var det dax att röja undan och städa lite sen igår. Alla var väl måttligt pigga på att städa men tillslut var vi färdiga.

Sista tiden hos Hanna åt vi godis och Chips men sen åkte jag hem.

Ännu en lyckad kväll hos Hanna.

Kvällen blev riktigt lyckad. En del åkte hem tidigt men det hindrade ju inte oss andra från att ha roligt. Vid tre rundades kvällen av och jag fick sova på en soffa. Vi var ju en hel del som skulle sova hos Hanna... Men kan bara säga att jag var tillräckligt trött för att somna ändå!







Inte den bästa kvalitén på bilderna men mobilen var det ända som fanns till hands.

Kvällens planer!

Eftermiddagen har varit lugn men nu är det snart dax att ta tag i kvällen. Om ungefär en timma ska jag åka iväg till Hanna och vid åtta kommer lite fler folk dit och sen får vi göra kvällen efter egen fantasi. Natten kommer även att spenderas hos Hanna och jag har lovat att försöka sova länge. I alla fall längre än vanligt!

Nu ska jag göra vid mig och sen ringa pappa och prata om dagen. Oj, vad det lät hopplöst! Jag och pappa bor i samma hus men måste ringa för att kunna prata med varandra? Nåja nu på lovet åker han ju iväg innan ja gått upp och jag åker innan han kommer hem...



Påsklovsträning.

My valde att åka iväg till Ystad istället så hon kom aldrig hit imorse men jag gick ju ändå iväg till träningen. Då jag kom dit, exakt då vi skulle va där, så var det bara Gina som hade kommit (!). Ilinka visste jag sen innan att hon inte skulle komma och Frida jobbade ju. My hade hört av sig på morgonen. Men resten fick jag ringa till... Jag var inte helt förvånad då Julia sa att hon fortfarande var sjuk eftersom hon låg med 40 graders feber i helgen. Hanna hade försovit sig men kom tillslut efter min väckning...

Då kunde träningen på tre personer börja! Det blev lång uppvärming och lite snabb genomgång av kast och serier. Efter det fick var och en köra igenom programet och det var riktigt förvirrande att göra det helt ensam.

Vi körde lite lugn träning och det blev mycket skratt och dumma idéer, men även några bra!


Nej nu ska jag hoppa i duschen.

Roligt, roligt!

Jag hade rätt! Inte ansträngande, men lite svårare var det ju än då jag ibland spelar i trädgården om somrarna. Men det gick väl helt okej för min del ändå...

Jag kom hem för ungefär en timma sen och nu ska jag bara sitta här ett litet tag till och sen får jag se hur jag gör för imorgon bitti (vid nio) kommer My hit och sen sticker vi iväg på träning!


Träning med Pappa ikväll.

Ikväll ska jag nog följa med pappa på träning. Oftast är det bara Robin som gör det men eftersom jag inte har någon drillträning ikväll som jag brukar så tänkte jag hänga med ikväll. Egentligen räknar jag det inte som träning utan mest underhållning. Det brukar vara några av pappas kompisar som träffas och spelar lite volleyboll men nu under påskveckan så blir dom inte tillräckligt med folk så nu ligger planerna på att spela badmington, vilket är mycket roligare! Och något som jag förmodligen inte kommer att få ont i händerna av att spela!
Annars får jag ju en möjlighet att faktiskt hitta på något med pappa!

Kusinen idag.

Jag sov riktigt länge idag, till ungefär tio. Sen blev det till att göra vid sig men sen drygade jag fram tills då mamma kom hem. Vi körde en runda till Komstad och kollade på skor. Jag köpte inga men har börjat ångra mig lite nu... Hmm, aja jag får se om jag tvingar mamma att köra dit där igen senare i veckan.

På vägen hem körde vi och hälsade på min kusin. Ett kort besök varade eftermiddagen ut och Samuel (mitt kusinsbarn) har vuxit jättemycket sen jag såg honom sist. Han var även mer vaken nu än förra gången. Jag förstår mig verkligen inte på dom av mina vänner som tycker att barn är äckliga! Jag bara smälter, fast jag vill ändå inte ha några barn på minst tio år...

Sen följde jag med mamma och handlade och lyckades få med mig en skvallertidning hem. Och där var den sista delen av eftermiddagen räddad!

Påsklovsveckan!

Jag höll nästan på att glömma att det var måndag idag! Men det gör ju ingenting för jag kommer ju att vara ledig ett par dagar nu!


Träning - Jag kommer bara till att ha en träning denna veckan, resten av träningarna kommer att ha påskuppehåll. Även simmandet får jag hoppa över eftersom simmhallen också ska hålla påskstängt.

Skolan - Där händer förmodligen ingenting.

Vänner/Familj - På lovet ska jag försöka vara med mina vänner så mycket som det bara går! På onsdag blir det en lite fest hos Hanna men annars är inget speciellt bestämmt. Påsken brukar ju alltid firas med delar av familjen så dom kommer jag också att ha tid med!

Övrigt - Hela veckan är ledig så jag ska ta dagarna som dom kommer!

Jag älskar våren!

Direkt då jag kom hem böt jag om till bikini och gick ut och la mig och solade. Jag trodde först att det skulle bli för kallt men det blev det inte! Våren är underbar, det ända som är bättre med sommaren är att det inte är för kallt att bada då.

Jag låg kvar i två timmar och efter det gick jag in för att se gossipgirl som gick i repris sen igår.

Nu är det mest moln så att gå ut igen känns inte lönt men jag får väl gå och hitta på något annat!

Att sova är svårt!

Vi vaknade vid halv 8! Dock var båda fortfarande lite halvtrötta så vi gjorde ett försök att somna om till nio men sen gick vi upp och åt frukost.

Vi spelade lite gammal super mario. Jag har ju inte spelat det sen jag var liten men jag var riktigt dålig på det! Efter flera misslyckanden så gav jag upp och vi gick och kollade på film istället.

Vid halv ett var det dax för mig att åka hem.


Mitt andra hem.

Jag åkte som sagt till Emelie och kvällen bjöd inte på helt för mycket händelser... tyvärr. Både jag och Emelie ville hitta på något lite roligt och ovanligt men idéerna tog slut och det slutade med att vi tog lite foto, testade hur mitt hår såg ut tupperat (det stod åt alla håll och var klotformat), och bakade en misslyckad kladdkaka i micron.

Efter allt det så kollade vi på en film. Kommer inte ihåg vad den heter men jag och Emelie kom fram till att vi ville se en skräckis och det fick vi! En riktigt typiskt skräckfilm med spöken som förföljer människor. Kanske inte läskig men lagom underhållande. Men Emelie fixade ändå så att jag nästan inte vågade sova i hennes säng. Sen påbörjade vi en annan film men den orkade vi aldrig se klart. Vid fem gick jag upp och gjorde vid mig och borstade igenom mitt knutiga hår (efter tupperingen var det ju inte så fint) och tog bort sminket sen la jag mig för kvällen.








Emelie hade även fått sitt rum färdig fixat! Sist jag var där bodde hon i vardagsrummet för att dom höll på att tapetsera om henne rum men nu är det alltså klart. Och det blev jättefint! Lite avundsjuk blir man...


Till Emelie ikväll!

Nu har jag äntligen pratat med Emelie och vi kom fram till att jag ska åka ivä till henne ikväll och sova där över natten. Vad vi mer ska göra får vi se. Förmodligen blir det film och prat men man vet ju aldrig säkert.


Nu får jag kanske packa ihop lite saker...


Hej vill du....

Nej, att stå och sälja är inte det roligaste men man måste ju göra det för föreningen. Fast sällskapet gick inte att klaga på!  Så många dumma kommentarer på en dag är nog rekord och det var ganska roligt att kommentera alla som gick föbi. Vi var nästan duktiga på att sälja och vi stod där ute i tre timmar och frös! Fast jag var smart och gick in och köpte varm choklade till mig och My.


Nu ska jag nog gå och läsa lite...



Trött, tröttare, Nina!

Emelie svarade aldrig men jag får kanske ringa henne idag istället...

Kvällen spenderades hemma. Vi beställde hem mat och jag blev äckligt mätt! Men sen bestod resten av kvällen av tvtittande för att jag inte orkade göra något annat.  Robinson och sen Jag vet vad du gjorde förra lördan. Robinson har nog blivit bättre men jag tycker fortfarande att det är väldigt uttjatat och det gör ju absolut inte något om man missar ett avsnitt. Det andra programet handlar om hypnos och kan vara lite småroligt men som sagt kan man missa det också. Och man vet ju aldrig om det är uppgjort sen innan eller om hypnos fungerar?

Nej nu ska jag göra vid mig och sen blir det till att sälja åt föreningen....

Sooolen!

Även om träningen inte var över förrän tre så låg jag ute på verandan och solade vid halv fyra. Det var riktigt varmt och skönt och jag kan ju bara se fram emot fler sånna här dagar på lovet! Man blir mycket piggare och gladre när det är fint väder och jag har aldrig riktigt förstått varför!

Vid halv fem höll jag nästan på att somna i solen som började försvinna bakom grannens tak så jag gick in och satte mig och läste i Stieg Larssons Män som hatar kvinnor. Målet är att ha läst ut den under lovet...

Nej nu ska jag nog ringa Emelie och se hur planerna för lovet blir!



Sista träningen innan påsklovet!

Dagen började med teamträning som gick sådär. När jag för en gångs skull var lite halvpigg var alla andra trötta vilket gjorde att jag också blev trött. När vi efter en timmes träning i lilla hallen flyttade ner till den stora var där jättevarmt och man blev påmind om hur fint väder det var ute! Det är verkligen inte roligt att vara i en sporthall då.

Men träningen slutade och sen åkte jag hem om för attt äta lite och vila upp mig till nästa träning. Nåja, vila blev det kanske inte. Jag passade på att vara ute i solen och drillade där ett tag men sen var det dax för dagens andra träning.

Den träningen gick bättre men fortfarande inte ett dugg inspererande att vara inomhus då det är så varmt ute.

Lugn kväll vid tv:n

Jag följde med mamma och pappa bort till ett par vänner till familjen och spenderade kvällen där. Det blev mest prat och lite tv tittande. Jag gick hem lite tidigare än dom eftersom det är träning imorgon...

God Natt!

Sista dagen innan lovet!

Fredag! Det är nog den bästa dagen på veckan!

Dagen började med att jag cyklade för första gången i år (tror jag i alla fall) för att komma till en lektion som var inställd. Musiken är alltid inställd nu för tiden tycker jag! Det är inte något positivt eftersom musik är ett av dom ämnena i skolan som är roliga. Menmen, man kunde ju lätt sitta och prata bort tiden istället.

Sen var det dax för idrott där det blev volleyboll, följt av So där det blev läxförhör och sen fick vi skriva i en enkät om droger. Allt kretsar kring droger nu tycker jag. Konstigt? Denna veckan har vi ju även haft redovisning om ANT (alkohol, narkotika, tobak) och veckan efter lovet ska vi ha en temavecka med temat hälsa och livsstil.

Sen var det engelska och efter det håla.

Det gick faktiskt inte att missa hur fint väder det var idag så vi gick en lite bit bort från skolan och la oss på en gräsmatta och solade ansiktet och armarna i alla fall. Det blev lite gräskrig också så jag fick en halv gräsmatta innanför tröjan. Det var inte så roligt men det märks helt klart att det är vår! Men sen var det dax för svenska men vi fick jobba självständigt och var vi ville utan att behöva komma tillbaka när vi slutade så det var bara att gå tillbaka till gräsmattan och fortsätta njuta av solen. Dock läste vi faktiskt i våra böcker och var duktiga! Vi lät oss själva sluta en kvart tidigare och satt och pratade i ungefär en halvtimme efter det men sen cyklade jag (för andra gången i år) hem.

När jag kom hem åkte jag med mamma och handlade...

Nu kommer pappa hem så jag ska gå och vara lite social men bloggar om kvällen senare för än så länge är där inga planer för den...






Vårkänslor!





Vi försökte oss på något liknande kampsport men det gick inte lyckat!













































Det borde finnas fler sånna hära lektioner.



Dagen var riktigt rolig, solig och bjöd på många skratt!
Och visst har jag blivit bättre på att fota?

Ingen träning men...

Det var ju ingen träning men vid sju tiden kom Sebbe och Markus hit. Vi pratade lite på mitt rum men sn gick vi ut i trädgården och drillade. Eller, jag drillade och dom skadade sig själv och klagade när dom slog sig. Det var lite roligt att kolla på faktiskt!


Sooooool!

Dagen har varit upp och ner men det har i alla fall varit fint väder!

Innan bilden låg jag ute och solade, dock med jeans och linne men solen tar ju ändå lite om jag har tur.

På bilden hade vi påskpyssel! Gissa om jag blev överdrivet barnslig. Haha, det är faktiskt roligt ibland! Bilden var sista lektionen så sen gick jag hem och direkt då jag kom hem gick jag ut i uterummet och läste lite av Stieg Larssons första bok i milleniumserien. Jag har ju ett författararbete som måste bli klart någon gång...

Nu ska jag försöka börja plugga lite till provet imorgon... Men jag får se hur det går med det...


April, april.

Eftermiddagen har spenderats vid tv:n men sen blev det dax för träning..

Roligt att ha Susan som tränare för omväxling. Träningen gick bra idag och inga skador idag heller! Och jag lycxkades lura My idag! Hihi, jag hade ju inte lurat någon idag och det kan inte gå en första april utan att man luras. I för sig ljuger jag när det behövs andra dagar på året också men den dagen är det ju absolut förbjudet att inte ljuga!


Utedag!

Dagen har som sagt spenderats ute med klassen. Jag har ju redan berätta vad jag tycker om sånna dagar... Men det var faktiskt ganska trevligt!

Det började med att vi fick gå ungefär en mil till en skog men det gjorde inget för jag hade min vanliga morgonpigga-energi. När vi kom dit var jag fortfarande ganska pigg så jag lyckades övertala Håkan att springa en runda med mig. Dock blev det bara en en kilometersrunda för sen skulle vi hitta på något med klassen igen. Men oj, vad dålig kondition jag har och springa är inte alls min starka sida. Men när vi hade sprungit runda så var jag pigg efter en halv minut igen.

Efter det hade vi lite fotbollsbrännboll. Jag är bollrädd så för min del gick det inte jättebra men det var ju roligt ändå.

Dagen i skogen avslutades med korvgrillning. Alltid mysigt att sitta runt en eld och käka korv i bröd, fast efter det så luktade man bara rök.

Tillslut gick vi tillbaka till skolan igen där vi slutade för dagen.






















Mycket bätte humör!

Träning gör en faktiskt riktigt glad! Jag var inte riktigt glad då jag åkte till träningen men så fort man kom dit och var tvungen att lägga undan tankarna och koncentrera sig på annat så blev man mycket gladare!

Sen gick träningen bra och det är ju inte heller något fel med det!

Tisdag.

Skoldagen flöt på rätt så bra. På spanskan fick vi se filmen som ett par elever i gruppen har gjort om Argentina. Den var faktiskt riktigt rolig, och då menar jag inte faktan om Argentina för den glömde man bort att lyssna på.
På No:n redovisade jag och jag tror att det gick bra men man vet ju aldrig när det gäller sånt.

Efter skolan blev det utvecklingssamtal och det kunde ju knappast ha gott bättre! Men det blev mest prat om gymnasiet och att skolan snart slutade så att det var dax för lov... Nu längtar jag till lovet!

Ikväll blir det träning.