Sjunger mindre vackert

Pluggandet gick åt skogen. Jag öppnade inte ens böckerna och nu har jag gett upp. Kanske tar tag i det torsdag kväll eller fredag morgon... Vi får se.

Nu sitter jag och sjunger för mig själv. Det är faktiskt ganska mysigt (och lite tur att ingen annan behöver höra det).

Tisdag

Dagen har varit väldigt lugn. Jag gjorde nästan ingenting i skolan och kom hem två timmar tidigare eftersom vi slutade direkt efter ett prov.

Nu blir det mer provplugg, om jag orkar.


Inställt

Skit!

Träningen blev inställd och jag har spenderat den tiden framför tv:n. Inte nyttigt det här...


The past is always catching up...

Mys

Bussen kom tyvärr. Dock fichk jag åka hem lite tidigare sen vilket var positivt. Lektionerna idag var väl okej, jag gjorde inte helt för mycket. Nu ska jag bara mysa framför tv:n och hoppas på att träningen inte blir inställd.

Snö

Nu sitter jag och hoppas på att min buss inte kommer så jag får en långhelg!

Snowboard

Det blev ingen träning men istället gick jag och Robin iväg till backen för att ta vintern första åktur.



Nyinkommen och rosenröd om kinderna.

Söndag

Idag har jag hunnit med en träning och pluggat lite till provet. Är dock inte säker på om jag lärt mig någonting. Jag kom precis på att det var första advent idag. Det känns som om det är jättelångt kvar till jul ju.

Håkan och Lennys 36års gille

Kvällen blev väldigt lyckad!

Där var absolut trevliga människor, god mat, bra dj, fin lokal (dock granne med grisboxen men det märkte man inte under kvällen), snapsvisor och dans på bord och allt var väldigt kul. Resten får nog beskrivas med bilder som Annie fotade.















De två pågarna som höll i kalaset

Dagens längtan

Nu hoppas jag det slutar snöa snart för annars kommer jag kanske inte iväg ikväll. Då är det tänkt att jag ska till Håkan för att fira honom och Lenny. Längtar efter en härlig kväll med trevliga vänner.

Snö

Det bara snöar mer och mer här. Jag vill ut och stå på brädan men någonting håller mig inne. Men på lovet, då jävlar ska där åkas.


Plugg

Vad gör man på en lördag om inte pluggar?

Det här provet kommer verkligen ta död på mig. Det är för mycket. För mycket onödigt.

Lördag

Filmen igår var bra. På något vis var den seg men när den väl slutade kändes det som om bara halva tiden hade gått.

Jag var i alla fall uppe vid lite över 7 och sen dess har jag hunnit med två timmars misshandel. Eller nu ska jag inte vara på det viset, för det heter ju träning. Jag och My pratade en hel del i början men när vi kom på att Sandra skulle komma blev vi genast mycket effektivare. När hon kom fick vi lära oss massor med nya dans/gymnastik sammarbeten. Väldigt kul fast nu tror jag att hela min rygg plus höger lår och vänster knä kan förvänta sig blåmärken. Eventuellt armbågarna också. Tjejsporter kan vara farliga.

Bio

Resten av dagen gick bra. Matteprovet gick bättre än förväntat. Inte helt säker på vilket resultat det blev men det kändes bra och Henrik sa att det såg okej ut, vilket är en bra kommentar när han säger det.

Ikväll blir det bio med Erika.

Mys

Engelska med kaffe och ett berg av kakor.



Tro mig, vi åt mer än såhär. Men det mesta hann ätas innan jag kom på att fota.

Fredag

Snart dax för skolan. Dagen börjar med fredagsfika och mys, härligt att kunna starta dagen så lugnt. Plus att vi inte börjar förrän tio gör det ännu bättre. SEn blir det matteprov och vi får ju se hur det går. Håll tummarna!

Datortid

Det var inte mycket bättre väder vid skolan. Bussen var för övrigt tjugo minuter sen. Inte det roligaste men vad gör man. Dagen bestod i alla fall av endast två lektioner eftersom den sista var inställd. Väldigt glad blev jag för det eftersom jag kom hem två timmar tidigare.

Sen jag kom hem har jag dock bara pluggat inför svenska/engelska provet. Att läsa igenom det häftet tar tre till fyra timmar! Sen har vi ju anteckningar och en annan bok att läsa i också. Det är verkligen för mycket.

Nu ska jag göra ett sista försök med matten innan provet imorgon. Wish me luck!

Brrr

Nu ska jag alldeles strax ut i kylan. Det har snöat hela morgonen och antagligen litte inatt. Jag ska i alla fall ta mig pyttelite söder ut, får hoppas det hjälper.

Snöig dag!

Jag lyckades igen

Nu har jag börjat inse att blåmärken i handen inte allt är något ovanligt. Träningen igår var för övrigt väldigt rolig. Nu sitter jag och har sovmorgon, men jag är uppe en hel timme tidigare än vad jag brukar på torsdagar. Var kom den energin ifrån? Positivt är det i alla fall.

träning

Nu har jag suttit vid datorn bra förlänge. Dax för att stressa lite och göra vid sig inför träning.

+ lektion

Vi hade en lektion efter yrkesdagen. Nämligen ett studiebesök i kyrkan. Inte det mest spännande. Vi fick lyssna på två personer som pratade om sitt yrke... Det började på bokstaven D! Gaah, jag har fortfarande inte lärt mig vad det hette! Nåja, man var lite trött i huvudet efter att ha lyssnat på folk som pratat om yrken hela dagen så det var ju inte den bästa dagen att lägga studiebesöket på.

Efter det pinnade jadg och Elin iväg till HM för att på bästa sätt fördriva tiden.

Yrkesdag

Idag har vi haft yrkesdag och jag fick sitta och lyssna på sex stycken föredrag. Det var ganska intressant och bra mycket roligare än en skoldag.

Först lyssnade vi på en person som pratade om hur det var att vara fastighetsmäklare. Det verkade ganska kul men arbetstiderna och att inte ha en fast inkomst drog ner helheten rejält. Alltså inget jobb för mig. Dock fick vi godis vilket var ett plus.

Nästa föreläsare pratade om hur det var att vara ekonom. Han pratade bara en kvart och började tio minuter försent. Dessutom lyckades han nämna minst fem ggr att man festade mycket, vad har det med yrket att göra? Jag kommer faktiskt inte ihåg något annat om yrket än att man kunde festa...

Efter det var det dax för ännu en föreläsning om ekonomi, nämligen bankyrken. Föreläsaren var väldigt pedagogisk och duktig trotts att han bara var 25 år. Dock skrev han som en kratta. Men inpirerade mig till att möjligen jobba på bank.

Sen var det dax för lunch. Där catchade jag upp med mina vänner om vad de hade gått på och hur det var. Där hade tydligen varit en hel del annorluna personligheter som föreläste.

Efter lunchen blev det föreläsning om hur det var att arbeta som psykolog. Jag tyckte det var intressant medan min bror höll på att somna. Det är väl en smaksak, men kanske något syom skulle passa.

Polis föredraget var nog det roligaste. Ett trevligt bildspel och bra föreläsare. Dock inget jag skulle kunna tänka mig att jobba som.

Sist men inte minst var det hudteraput/ makeup artist. Det var intressant och något jag gillar. Fast jag ser det nog ändå mer som en hobby än som ett jobb.

Tv mys

Nu ska jag alldeles strax lämna datorn för idag och krypa ner i sängen framför tv:n. Mysigt!

Kille för en dag

Nu har jag pysslat ytterligare lite med skolarbete. Inte riktigt det jag hade behövt göra men absolut bättre än ingenting. Vi håller på med shakespeare i skolan och ska göra en film. Jag och Mini ska vara killar så jag provade lite håruppsättningar och sminkningar som vi eventuellt kunde ha. Det blev väl sådär. Men jag måste ge mig beröm eftersom jag är så bra på att vara manlig. Haha, kanske inte riktigt men bättre än innan.

För att nämna lite kul fakta tog det 99 klämmor för att sätta upp mitt hår.




Dresses

Just nu sitter jag och pratar med Mini om klänningar (så gick det med det pluggandet...). Jag får dock försvara mig med att det tillhör ett skolarbete. Vi har i alla fall kommit fram till att eftersom jag inte trivs i kjolar och har för små fötter för att samla på skor får det bli klänningar! Lite synd bara att det inte finns så många tillfällen att bära klänning.


Inget plugg nej

Skulle plugga men det visade sig att min lärare gett mig fel inloggning så nu kan jag inte göra så mycket mer... Dock finns det annat men så ska man orka också... Nåja, kanske jag blir lite duktigare ikväll.

Räddning

Igår kväll tog mina gratissms på mobilen slut (affärerna hade hunnit stänga) och efter den här månadens flitiga användande var mitt kontantkort nere på 10kr... Det är inte optimalt. Speciellt inte när jag inte kan ladda den förrän ikväll (räknar minuterna nu). Men så kom jag ihåg en gammal sida som jag änvände för ungefär tre år sedan. Lycklitvis var jag fortfarande registerad och där låg en hel hög med gratissms och väntade på mig. Det är faktiskt ganska smidigt att skicka från datorn. Så nu slängde jag väg ett par sms (jag har inte skickat på hela dagen ju!).

Sidan hittar ni här: http://www.gratissms.se/xlpqc6io57

Givetvis är den helt gratis.

Tisdag

Nu är alla dagens lektioner avklarade, eller två stycken eftersom vi inte hade fler. Dock har jag varit här sen åtta imorse och kommer inte hem förrän fyra. Det är lite värdelöst men vad gör man.

När jag kommer hem blir det plugg, plugg, plugg... Har en hel del stora prov på g nu som jag inte alls förberett mig för.


Träning

Skoldag och allt sånt gick hur bra som helst. Dock lite trött efter sista lektionen...

Nu, träning!

Ny vecka

Ny vecka men dålig start. Känner mig lite halvfebrig, fast det är nog mest inbillning. Dock måste jag till skolan idag eftersom jag ska ha utvecklingssamtal och senare ska jag besöka ett dagis.

Plugg

Nu har jag pluggat både engelska, spanska, pyttelite matte, och lite idrott. Puh! Helgen borde ju vara till för att ta det lugnt. Nåja, känner mig väldigt duktig i alla fall.

Ikväll blir det träning med Mem.

Lussebak

Jag brukar faktiskt inte gilla julen förrän det väl är dags, det vill säga runt julavslutningen till annandagjul. Däremot gillar jag lussebullar (utan russin) och det uppskattas verkligen när mamma får för sig att baka det. Än så länge har jag hunnit äta en men det blir fler under dagen.


Strömavbrott och epaträff

Igår kväll gick strömen i halva vårt hus (samma sak hände hos grannarna). Den gick på mitt rum och i vardagsrummet. Då fanns däår inte mycket att göra hemma så Mikael var snäll och plockade upp mig och sen åkte vi ut i byn där det var fullt av folk. Jag försökte ta några diskreta bilder men de blev inte särskilt bra eftesom jag inte hade blixten igångm. Vi var nog runt 30 epor plus bilar. Inte illa i min lilla by. Jag fick även en provtur i Palms nya bil. Sen blev det prat med trevligt folk.

Men senare kom polisen och en kär vän åkte på 1000kr i böter för att han tryckte lite för mycket på gasen. Ganska tråkigt eftersom stämningen dog och folket började dra sig iväg...

Kvällen avslutades hemma hos mig där jag och Mikael kollade på en halv overklig film. Och jag var jättetrött. Trodde jag skulle somna, men lyckades hålla mig vaken.





Jag varnade er för väldigt dåliga bilder...


Lördag

Fick tvinga mig att ligga kvar i sängen imorse. Att vakna runt sex en lördag är aningen för tidig även enligt mig...

Jag lagade faktiskt middag idag (där emellan har jag bara läst Elle och varit och handlat). Italienskt och gott blev det. Snart är det dax för efterrätt som består av frusen yoghurt. Enkelt och väldigt gott.

Uppdatering

Det blev ingen glögg och pepparkakor för min del. Men en god äppelkaka blev det.

Bönderna kommer inte heller ikväll för Robin är sjuk och jag är helt slut. Bara jag inte också blir sjuk...

Nu ska jag lägga mig i soffan och mysa till Idol.

Helg på riktigt!

Nu har jag även gått de sista två lektionerna, vilket i för sig gick ganska snabbt. Jag börjar också få grepp om matten nu vilket är tur eftersom vi har prov nästa vecka.

Efter skolan blev det simmning. Hela tre kilometer, kände mig väldigt duktig eftersom jag bara hade planerat att simma två, men så fick jag lite tid över som jag inte slösade på bastun. Jag träffade även min gamla tränare där. Han var glad och trevlig (missförstå mig inte, men han var en väldigt sträng och nästan sur tränare, dock den bästa jag haft). Han simmade däremot snabbare än mig och det var ju aningen pinsamt.

Väl hemma har jag hunnit äta mig proppmätt och hamnat framför datorn. Snart drar jag mig ut i vardagsrummet. Jag har hört att det blir glögg och pepparkakor ikväll (eftersom jag tjatat om det sen förra helgen). Tror även bönderna kommer en kort runda ikväll, så länge jag inte somnar för tidigt vill säga. Känner mig helt slut och redo för helg nu.

Lite väder uppdatering hinner vi också med. Det har börjat gå över till snö mer och mer nu. Lite kasst men kommer det tillräckligt kanske jag kan åka lite snowboard, eller i alla fall slippa en och annan skoldag.

Snart helg

Snart tar jag bussen till skolan för att hinna med de sista lektionerna innan helgen. Efter det blir det simmning.

Nu sitter jag kollar ut på det fina, underbara och ljuvliga vädret. Det är så att man längtar efter att få gå ut. Okej, det var ett hjälplöst försök att lura mig själv... Det har ju regnat varje dag den här veckan! Och nu, regnar det också...


Nåja, trevlig dag!


Huvudvärkstablett mot blåmärken

Mitt huvud har gjort ont hela dagen sen träningen igår. Just nu har jag en liten bula men jag tror nästan det kommer bli ett blå märke snart. Jag undrar om en huvudvärkstablett hjälper mot slag? alltså då man har ont på huvudet istället för i det. Det ska ju vara smärtstillande... Eller?

Nåja, det är väl mest önsketänkande.

Nu har jag i alla fall klarat mig igenom dagens två lektioner. provet gick bra, men efter att ha skrivit oavbrutet i en och en halv timme var min hjärna långt i från redo för min andra lektion. Inte för att någon annan i min grupp var så sugen på lektion heller. Vi har i alla fall lyckats sega oss igenom de sista två timmarna. Nu ska jag bara vänta på bussen i en halvtimme.

Sova

Jag älskar verkligen mina fina torsdagar. Gick inte upp förran åtta idag, det kallas lyx. Min skoldag börjar vid halv ett, men tills dess har jag ett prov att plugga på. Man kan väl säga att det inte blev helt lyckat igår...

Obeskrivligt vacker

Denna låten är en gammal favorit. Almost lover.

"Goodbye, my almost lover
Goodbye, my hopeless dream
I'm trying not to think about you
Can't you just let me be?
So long, my luckless romance
My back is turned on you
I should've known you'd bring me heartache
Almost lovers always do"

Onsdag

Igår gjorde jag nästan ingenting. Idag har det blivit skolan som vanligt. Jag fick dock skolkatalogen idag så jag har bläddrat i den ett tag nu.

Det börjar däremot bli dax att slänga sig på sängen och plugga lite inför provet imorgon. Dock finns det roligare saker att göra...

Ikväll blir det i alla fall träning.

Malmö

Måndag och en skolutflykt till Malmöopera. Det var okej, fast efter halva föreställningen blev det bussen hem för min del så att jag hann i tid till träningen.






Kusinen

Idag har jag hunnit träffa min kära kusin och hennes familj. Småskitarna var lika underbara som vanligt.

Sång

Idag har jag gått runt i huset och sjungit på gammla och konstiga låtar. Pappa gav mig kommentarerna "Du lyckas till och med göra den sämsta låten jag vet sämre" och "Du kan nog lära dig att sjunga när gråsten lär sig simma". Det är verkligen inte snällt, men det är ju ärligt. Alltså inget idol 2011 för min del.

Hemma

I går kväll kom de vanliga, och det blev lika trevligt som alltid. Det blev även kortspel och jag vann en gång, också kom jag sist minst två...

Nu på morgonen har jag i alla fall hunnit med två timmars träning. Men i och med att det är morgon så är man ju givetvis extra seg så det var ju inte en av de bästa träningarna. Nu sitter jag i alla fall här, nyduschad, och funderar på att se en mysig film.


Idag...

Älskar jag mig! (och bara mig).

Den här dagen har varit väldigt okej. Inget speciellt har hänt och ändå är jag helt... Jag vet inte, lugn? Haha, känns så konstigt att ha det som ett ord som beskrivning men jo, jag är väldigt lugn. Brukar faktiskt vara den personen som hoppar rundor, pratar i hundranitto eller ligger ner och kollar tv (då jag är riktigt rastlös). Nu har jag suttit i vardagsrummet ett tag och gjort nästan ingenting. Eller jag kollade på en film, och inte slötittade på massa tråkiga serier. Minimal skillnad för er men stor för mig. Såg something about Mary, och den är väldigt trevlig. Lite udda och gammal, men jag kollade på den som liten, och den är fortfarande lika kul.

För att beskriva min dag lite kort så har jag gått i ösregn, varit nära att missa bussen, låst in mina nycklar i skåpet i skolan (det var bara tredje gången den här terminen), min simmarkompis dissade mig idag. Men det har ändå varit possitivt. Och vet ni vad!? Jag simmade inte idag, väldigt olikt mig att missa en träning. Istället har jag kollat på film och ätit äckliga riskakor. Tror jag behövde slappna av lite från träningen. Jag har ju ändå träning imorgon bitti. Jag har även gått utan smink hela dagen, och jag gillar hur jag ser ut då. Det är liksom mer naket och äkta. Väldigt fint och man ser faktiskt inte så stor skillnad. Borde jag kanske göra det oftare... Ja, i alla fall dom gånger jag känner för det. Ibland kan det ju vara kul att experimentera.

En annan sak jag funderat på är hur självständig jag var förr. Efter det att det tog slut med min första riktiga pojkvän för ett halvår sen har jag försökt hitta något lika bra. Inte för att jag ångrar att det tog slut för det var helt rätt, det som hände. Men jag minns ju ändå dom fina bitarna och det händer att man saknar dem ibland. Jag vill ha något nytt och på riktigt, fast det är väl i det här läget man inte ska stessa. Ärligt talat vet jag att jag kan få ett ragg för en kväll om jag vill, men det är ju inte det jag vill ha. Jag vill inte ha vem som helst. Det är meningslöst. Dax att bara sluta leta, njuta av livet och hoppas att det dröjer länge till innan jag hittar någon ny. Just nu vill jag bara vara själv och den gången det är värt att satsa kommer jag göra det. Fast då ska det vara värt det, på riktigt!




Torsdag

Det var lite segt att gå upp men som tur var hade jag sovmorgon. Sen skolan var lugn också bestämmde jag mig för att sluta tidigare.

Ikväll blir det träning, men nu ska jag göra absolut ingenting.

Usch, jag blir nog trött

Det känns som om jag inte gjorde någonting i skolan idag, fast det är i för sig ingen nackdel att ta det lugnt. Sista lektionen var till och med inställd! Verkligen underbart. Jag och Annie tog en kort tur på stan innan jag försvann hem.

Sen dess har jag bara latat mig men det gäller ju att spara krafterna inför ikväll. Det blir träning mellan åtta och tio. Sen har vi ju Sandra som tränare så räknar med hårdträning och eventuell övertid. Lär väl hoppa i duschen runt halv elva och sen skriker min säng på mig!

Hemma

Provet gick bra och efteråt tjockade sig jag och Mini med kakor. För att det är så väldigt gott!




tisdag

Idag missade jag första bussen. Lite irriterande eftersom jag såg den köra iväg. Menmen, det var ju bara att ta den tio minuter senare. Än så länge har jag bara haft två lugna lektioner och snart är det dax för dagens sista. Prov blir det så önska mig lycka till. Brevid mig sitter Mini och sjunger tyskfolkmusik (gissar jag på). Väldigt intressant kan jag meddela.

tillbaks i skolan

Det var verkligen segt att gå upp i morse. Jag var tvungen att stressa till bussen, men som tur var den en kvart för sen (jag var bara fem minuter sen). Skoldagen var ganska lugn, eller jag var helt för trött och lättroad. Nu har jag till och med kollat fem minuter på provet som vi har imorgon.

Snart blir det träning.

Mem

Kvällen spenderades med Emelie och träning, nu ska jag dock snart hoppa i sängen. Sov gott!

Promenad

Efter att ha legat och myst i sängen med en bra tidning hela förmiddagen tänkte jag lura med mammi på en promenad. Solen skiner ju!

Mikael

Min bästa Mikael räddade min kväll! Vi tog en kort tur i vårt döda samhälle. Där var nästan ingen ute och min övertalningsförmåga var inte på topp igår. Efter någon timma körde vi hem till mig och drack kaffe och kollade film. Trevligt värre.

Dagen

Det började med träning halv nio, eller där var inte öppet så det blev en halvtimme senare istället eftersom vi fick vänta. Vid lite i elva kunde jag slänga mig i duschen och senare blev det in till Ystad där jag träffade Mini. Vi hann med fika, prat, promenad, gunga, och kolla lite på Saw.
När jag kom hem begav jag mig till kyrkogården för att tända ett ljus hos farmor och nu har jag långt om länge hamnat här.

Just nu försöker jag övertala min bror att gå på bio, men jag lyckas nog inte riktigt. Annars för jag göra något vettigt ikväll.

Kvällen

Simmandet var otroligt härligt, dock hamnade jag en bra stund i bastun innan. Nu ska jag iväg på middag och blir borta hela kvällen.

Hemma om

Tillbaks från Ystad och en jacka rikare. Om ungefär en halvtimme beger jag mig till simhallen, underbart härligt eftersom jag känner mig rastlös.

Fundering

Medan jag väntar på att mina föräldrar ska komma hem sitter jag och funderar, vilket inte är det bästa när det gäller mig. Jag har i alla fall kommit fram till att jag saknar att ha någon. Singel är perfekt men ändå saknas något. Fast han finns inte här och nu så det är bara att vänta...

Morgon

Om en liten stund beger jag mig till Ystad för att försöka ta död på lite tid.

Träning nr 2

Träningen i förmiddags gick hur bra som helst. Eller jag ska inte vara för optimistisk, för jag behöver bli en bra bit bättre på väldigt kort tid.

Nåja, sen dess har jag hunnit plugga lite, däcka på sängen (jag vfar verkligen helt död när jag kom hem), också har Annie varit och hällsat på.

Om lite mer än en timme är det dax för ytterligare en träning.

Iväg

Nu ska jag iväg för tre timmars träning. Får hoppas det går bra.

Bio

Ikväll följde jag med mina föräldrar på bio. Där var även min kusin som jag inte sett på länge så det var trevligt.

Nu har jag uppdaterat mig lite vid datorn. Kanske borde jag lägga mig snart? Jag har ju träning imorgon.

Malmö

Idag blev det Malmö med Elin och Angelica. På Tåget träffade vi Emmie som höll oss sällskap hela vägen. På stationen var tvillingarna så där blev ännu mer pratande.

Sen tog vi oss till staden. Jag handlade ingenting på hela dagen! Eller mat... Men ändå! Jag får alltid så hemskt humör då. Sen tvingade jag Elin och Angelica att stressa till tåget.

Mini

Kvällen spenderades hos Mini med världens bästa tjejer. Det bjöds på många skratt och hemligheter, fast dom nämner jag inte här. Lite bilder visar jag dock upp.














Stress!

Mamma ringde aldrig!

Haha, jag och ansvar går inte ihop så jag sa till mamma att hon skulle ringa och väcka mig, fast det har hon glömt vilket ledde till att jag kom upp en timme försent. Menmen, tiden kommer inte tillbaka så nu är det bara att stressa (Den senaste halvtimmen har jag bara suttit vhid facebook och bloggar). På en och en halvtimme måste jag göra vid mig, plus skriva lite på Nk arbetet.

Sen än det iväg på tre timmars träning och när jag kommer hem är det duschen som gäller, sen blir det äta och sen till Ystad.

Nej nu måste jag kila.

Lovet är underbart!

Vaknade vid sju och log när jag kom på att jag kunde ligga kvar i sängen så länge jag ville. Dock somnade jag aldrig om men det är så mysigt att ligga kvar under täcket när man vet att det är dåligt väder ute.

Träningen igår gick jättebra och det var sjukligt skönt att ta en kall långdusch efteråt. Okej, jag ska vara ärlig, det blev en dusch på en kvart, men det är länge för mig. Oftast blir det mellan fem och tio minuter. Anledning? Jag mår illa när jag duschar varmt, ungefär som att bli åksjuk i duschen... Plus att det är ganska tråkigt att duscha, och jag blir lätt uttråkad. Ingen bra kombo alltså.

Nu sitter jag här och lyssnar i sönder gammal musik för minst hundrade gången. Men är låtarna bra så är dem.