Valborg

Ikväll drar jag in till Ystad för en trevlig grillkväll med tjejerna. Hoppas alla ni andra också får en kul kväll.

Igår

Min gudmor (och moster) och gudfar kom på besök igår kväll eftersom de åker till Turkiet idag och därför inte kan komma på min födelsedag. En trevlig kväll också fick jag jättefina blommor, plus pengar.


Mer promenader!

När jag kom hem ville mamma ut och gå en runda i det fina vädret så jag gjorde henne sällskap. Det blir verkligen mycket motion när det är fint väder. allt som allt har det nog blivit två timmars promenad.

Dagen i bilder

































Dagen började hos Irma och sen mötte vi upp Angelica. Vi tänkte köpa med oss mat ner till stranden så det slutade med att vi gick runt till tre ställen innan vi hittade sallad MED bestick. Då hade vi vandrat runt i en timme (det var för fint väder för bilen).

Väl vid stranden hade vi kul. Mycket att prata om då vi knappt har träffats på lovet. Vid vissa tillfällen skrattade vi så att vi knappt kunde stå (bilden ovan där jag sitter och Irma står är ett sånt tillfälle. vi hade tänkt göra en fin hopp-bild och Angelica kom med kommentaren "Jag fotar på två också hoppar ni på tre". Lite fel blev det ju?) Fast fler vi-skratta-så-vi-trillade-ihop-bilder finns det men de får vi se om jag visar upp här. Här blev ju faktiskt ganska många bilder redan, men vi tog ännu fler.

Vi passade även på att spela lite strandtennis men jag måste medge att vi var skitdåliga. Fast efter sommaren så... Vi rörde även volleybollen lite, men det var ytterst lite.

Sist men inte minst vill jag nämna att jag tog årets första dopp! De andra mesade.

Runt tre började vi dra oss tillbaka mot staden och jag tog bussen hem.

Mot stranden!

Idag ska jag in till Ystad och träffa Mini och Angelica. Sedan kommer vi antagligen bege oss till stranden.

Hemma igen

Zumban var väldigt rolig fast jag såg nog ut som en gås. Det var väldigt svårt fast samtidigt ganska enkelt. Svårt att förklara. Ni får helt enkelt testa.

När jag kom hem lyckades jag göra av med min mobil. Vet ni vart jag hittade den? jo, i min sko! Det ni!

Zumba



Om en timme drar jag iväg för att prova på zumba. Det verkar riktigt kul så vi får väl hoppas det blir det också! Uppdatering om den saken kommer senare ikväll.

Mem

Dagen började med sol! Sen övningskörde jag en runda och den rundan slutade hemma hos Emelie. Ett litet tag senare dök även Henrik upp, e trevlig prick. Vi begav oss iväg på cykeltur. Hade egentligen tänkt testa tandemcykeln (dubbel cykel, stavning har jag ingen aning om) men med tanke på att där var ganska mycket trafik la vi ner det projektet och tog vanliga cyklar istället.



En vacker dag ska jag lära mig cykla på den.



Emelie fyndade ett fyrklöver på gräsmattan.



"För mina ben dom är jättevita, liknar mest en tavelkrita..."


Igår



Blev aningen överraskad när den här sötnosen (bilen, inte Emil) kom förbi mitt hus igår. Tyvärr blev det ingen tur för mig i den men de plockade upp mig senare också begav vi oss till Macke för kaffe och prat om allt och inget. Fast verkligen prat om ALLT!


Utflykt

Idag tog jag bilen och övningskörde iväg till en skog vi brukade besöka när jag var liten. Väldigt mysigt och fortfarande lika fint. Plus att min favoritblomma hade slagit ut över hela skogen.



Först lite stek på en filt.





Sen en promenad i skogen. Vattnet var iskallt, fast hade jag haft badkläder hade jag offrat mig och hoppat i.



Min favorit blomma. Letar fortfarande efter en parfym som doftar vitsippa. Något tips?







Det kryllade av vitsippor!













Var tvungen att se och den funkade...



Och det gjorde den! Väldigt nöjd fast än mina fötter blev blöta. Tygskor i all ära!



Också avslutades utflykte med mer stek. Så skönt nu när solen har börjat timma fram.

Nu ska jag ut och lägga mig i uterummet och läsa lite Elle. Nästan som semester...


Nu

Snart kommer gästerna, jag har sminkat mig men borde gå och duka nu istället. Trevlig kväll!




Bilder

Bättre sent än aldrig, men här kommer några bilder från i måndags då drilltjejerna hälsade på hos mig. My undvek dock bilder till högsta pris!










Glad påsk

Morgonen började med påsk present från mina föräldrar, ett kuvert och ett målat ägg. I kuvertet fanns en inbjudan till Annies 18 års fest. Sånna nyheter piggar alltid upp. Hon hade även målat ägget väldigt tjusigt.

Sen har jag varit och handlat med mamma men nu är det dax att städa lite så det är fint inför ikväll. Glad påsk!


Bara ett ögonblick


Gårdagen

De vanliga kom på ett trevligt besök som väntat igår. Inga konstigheter med det.

Idag har jag legat ute och pluggat teori i solen. Härligt och ännu härligare än det. Jag har även rört drillstaven för första gången sen jag slutade (träningarna med de små räknas inte). Det gick ju inte att ligga still i solen så var ju tvungen att aktivera mig med något.

Shortsen åkte på för första gången idag och jag invigde mina solbrillor. Nu ska jag nog få i mig lite kvällsmat.


Malmö

Idag begav jag mig först till tandläkaren där jag fick min mun misshandlad. Egentligen var det bara rutinkontroll men det gör ju sinnes ont att ta de där röntgenbilderna! Min mun är inte byggd för att ha brickor med skarpa kanter i sig.

Efter det tog jag tåget till Malmö och Angelica gjorde mig sällskap. Det var trevligt att bara gå och slöa där en dag även om det ända jag hittade var ett par solbrillor. Vädret var även underbart och en frapino satt hur fint som helst. Sen blev det tåget hem.

Väl hemma åkte jag med mamma ut till mormor och morfars grav för att plantera lite. Sen när jag kom hem hade förkylningen nästan tagit kol på mig så det ända jag gjort hemma idag är att vila. Dock kommer mina kära vänner alldeles strax, ska vi säga en timme?



Mitt ända inköp.

Halka

Idag var det dax för halkan och allt gick väl bra där. Måste skryta om att jag var sjukt duktig på att upskatta en stoppsträcka. Fick exakt rätt på två av två försök. Det ni! Efter det satte jag mig på trafikskolan och pluggade lite teori men sen mötte jag upp Mikael och satt och pratade en stund innan jag drog hem.

Nu sitter jag här och väntar på att min koffeinkick från kaffet idag ska gå över. Det är verkligen helt sjukt att min kropp aldrig vänjer sig. Plus att jag bröt mot mitt "jag ska aldrig mer dricka kaffe"-prat som jag hade i bloggen för ett tag sen.

Förkyld är jag också och kan knappt prata normat. Får hoppas det går över till imorgon för då ska jag iväg till Malmö med Angelica. Trevlans. Höll dock på att få en hjärtattack när Robin frågade om han kunde hänga på. Han ändrade sig dock sen igen, men fövånad blev jag allt.

Nu ska jag slänga i mig lite mat för mamma kallar.

Jaahaa

Nu har jag gjort allt jag skulle idag. Så skönt att få bort det slitna håret, fast lite synd att mitt hår blev så kort. Haha, tur det växter ut igen. Nej men fint blev det, fast kort. Men inget misspryder en skönhet, visst?

När jag kom hem från frisören och trafikskolan kom jag på att jag aldrig tog några nycklar med mig och att Robin hade åkt hemifrån. Jag var utelåst! Efter ett litet inbrott tog jag mig in i mitt uterum där jag spenderade en halvtimme i hammocken innan mmma kom hem från jobbet. Nej jag led inte så mycket av att vara utelåst den här gången heller. Men det är väldigt typiskt mig.

Några bilder har jag inte fått än. Jag som längtar efter att få se mitt härliga face på bild. Nej osminkad och söt, ja jag måste visa någon bild ju.

Jag har även misstankar om att solandet har gjort mig förkyld, ellr är jag bara allergisk? Nej, förkyld, för man får ingen hosta av allergi. Nu ska jag nog slänga mig framför tv:n resten av kvällen för så rolig är jag när jag har huvudvärk.

Tisdag

Gårkvällen var verkligen hur härlig som helst! Vi hann aldrig med ngt kubb pga alllt prat. Vi satt ute i uterummet utan att frysa hela kvällen. Hur härligt är inte det!? Nu börjar det dra sig mot sommar. Där blev några få bilder fast i väntan på att Josse ska skicka dem bilderna till mig får ni nöja er med bara text så länge. Där kommer kanske upp bilder idag, annars blir det imorgon. Vad vet jag.

Dagens planer ser i alla fall ut såhär:
# Sola (de lovade ju sämre väder, men det gällde inte min trädgård, Yes!). Får dock vara lite försiktigare idag då jag blev lite röd igår.
# Klippa mig.
# Sitta och öva datorprov på körskolan.


Nu ska jag dock få i mig lite vatten och dränka mig i SPF. Vi ses!


Måndag

Röd som en kräfta lär jag väl bli vilket minut som helst. Det blev kanske någon timma för mycket ute i trädgården, men det är ju så skönt! Jag har inte latat mig hela dagen, eller jo, men jag har fått något vettigt gjort samtidigt, nämligen teori. Nu har jag ju tid till det så det är väl lika bra att passa på.

Om ungefär en halvtimme ska jag bege mig iväg för att handla lite inför ikväll. Då kommer fina flickor från drillningen över för en myskväll. Hoppas på att jag kan lura med dem ut på en runda kubb i det fina vädret. Man måste ju passa på.

Ett sms

"Kommer du ihåg citronisen? :D"

Haha, ja det gör jag. Och gud vad ett sms från en gamal vän kan få en att lee.

Duktigt

Idag har jag verkligen varit effektiv. Jag har plöjt igenom två kapitel teori två gånger, plus kollat på lite uppgifter. Sen har jag filat lite på mitt säkerhetsarbete och övningskört en runda. Nu har jag precis målat naglerna och snart ska jag nog ut och njuta lite av vårsolen.

Angelica

Angelica tittade förbi lite i elva och sen spenderades hela dagen med henne. Väldigt trevligt! Mycket prat, lite kortspel, mycket skratt och en halv film hann vi med. Min kusin, hennes man och deras knattar tittade också förbi en runda. En lyckad dag med andra ord.






Lov!

Äntligen! Det är lov! Snart börjar jag nog hoppa upp och ner. Gud, vad jag har längtat efter detta! Nu lägger vi skolarbetet på hyllan i tio dagar, underbart!

Jag skrev mitt sista prov innan lovet idag och klarade mig med ett VG-, jättenöjd med det och åkte hem med ett leende på mina läppa. Eller ja, hem och hem, till stationen i alla fall. Där mötte Josse upp mig och sen gick vi en del ärenden och hamnade tillslut på Ica där vi skulle sälja påskris till föreningen (ja, vad gör man inte?). Hur som helst var det väldigt kul att träffa Josse, det var ju verkligen längesen sist. Försäljningen hade kunnat gå bättre, men vi fick pratat om en hel del. Så skönt det är att prata om allt onödigt.

Ikväll får jag se om Elin tar sig hit, annars får jag göra något annat. Det kvittar nästan vad jag gör ikväll, det blir bra ändå. Det är ju lov ;)




Det roligaste idag

PÅSK KALENDER!


Fyra luckor, visst var det fiffigt!? Den här uppfinningen gjorde min dag.
Finns på Lagerhaus.

Torsdag

Slutade innan jag egentligen skulle ha börjat och allt tack vare Np i svenska. Provtiden var fem timmar men jag gick efter två och hann precis med min buss. Flyt kallas det. Nu ska jag städa lite här hemma och sen blir det till att fixa något att äta och efter det lite plugg. Sen ska jag njuta av ledigheten. Helt underbart är det!

Igår tränade jag de små och det gick väldigt bra. De lär sig snabbare än vad man tror men duktiga är dem. Vi övade lite inför den kommande uppvisningen och det ska nog gå fint. Senare på kvällen kom en kompis över och höll mig sällskap.

Söndag

Idag har jag pluggat teori, pluggat inför Nk provet, sprungit 5 km i det fina vädret och slängt in en plåt med scones i ugnen. Tror de är klara snart...

Ikväll blir det i alla fall träning!

Kaffekick!

De vanliga har varit här ikväll och jag har druckit två hela kaffekoppar med kaffe. Nu är jag speedad och kommer inte kunna sova på ett tag. Nåja dtorn ska stängas, sminket tvättas bort och allt sånt där. Sen åker nog en gammal film igång.

Just nu

Yes! Jag har tagit mig igenom naturkunskapstexten som vi sk ha till provet för första gången idag utan att somna Inte illa. Enligt mig är Nk verkligen det tråkigaste ämnet. Jag menar, vem bryr sig helt ärligt om alger, fiskar och tång. De kunde gärna fått försvinna enligt mig.

Nåja, jag får väl erkänna att jag la ifrån mig boken efter att jag hade kommit halvägs för att glo i taket i ungefär 20 minuter, annars hade jag nog somnat. Plus satt sms höll mig vaken, samt förberedelsen med kaffe. Haha, nu känns det som jag ästan inte klarade av det ändå.

Just nu är jag väldigt sugen på grillat. Vädret säger till mig att jag borde äta det idag. Det är ju ändå 30 grader i uterummet. Gött!

Nova lund

Begav mig iväg vid nio i morse. Jag övningskörde hela vägen och det gick väl bra. Sen gick jag och mamma runt där ett par timmar. Vi spenderade över en timme på H&M, men så kan det ju gå ibland. Dock var där inte jättemycket. Fick med mig ett linne och två par shorts hem. Jag övningskörde då också och då gick det ännu bättre, fast jag är ganska otålig med kortet nu. Jag vill fylla år och få en uppkörningstid!

Nu funderar jag på om jag ska gå ut och dra nytta av det fina vädret, eller borde jag plugga lite? Vi får se.


Min kväll

Jag har ingen aning om hur kvällens planer ser ut. Kanske fixa lite med bilder, bläddra i en modetidning, dricka koppavis med thé och se en bra film. Ja, det låter ju rätt okej, plus att jag ska upp tidigt imorgon. Eller ja, vid halv åtta så det blir ju sovmorgon ändå men ni förstår vad jag menar.

Förlänga helgen

Idag åt vi redan vid fem och nu har jag hunnit fått en hel del gjort redan utan att kvällen ens har börjat. Härligt! För innan middagen så hinner kvällen aldrig börja. Visst är det så?

Mitt tips blir alltså, kvällsmat vid fem. Sen blir resten av kvällen ett mysterium.

Dagensproblem

Skärp är skitsnyggt, det ser stilrent ut, och gör att ett toalettbesök tar dubbeltså lång tid! Hur ska man kunna låta bli att bli irriterad när man måste stå och hålla på med ett extra knäppe varje gång man är kissig. Plus att man sedan måste knäppa det och se till så att det ser bra ut efter åt.

Nåja, vill man vara fin får man lida pin.


Mys

Igår tog jag en kväll för mig själv. Fixade och trixade med ansiktsmask, peeling, och sånt kul. Hamnade i soffan med en kopp thé där jag småpratade med mina föräldrar och sen avslutade jag kvällen med att måla mina nagler. Nu har jag ju knappt drillen kvar så nu får jag se till att ha välvårdade naglar. Innan har jag ju haft en anledning som jag har kunnat skylla på, men inte nu längre. Desutom så ger målade naglar ett sjukt snyggt intryck enligt mig. Det är en detalj jag gillar och som jag ska börja bry mig om en gång i veckan (vi får se hur länge det håller).




Sällskap

Efter träningen i onsdags fick jag sällskap av de vanliga vilket alltid uppskattas. Dock är det tveksamt om jag kommer träffa dem i helgen. Nåja, kul ska jag ha ändå.


Usch just nu känner jag mig jättespeedad, och tro inte jag druckit kaffe. Nej, jag är helt koffeinfri... Illa!


Dagen

En lektion och en inställd. Då fick jag tid över för en shoppingtur på stan med Angelita. Hon fyndade väldigt mycket söta saker. Jag hittade ett par finfina örhängen men resten sparar jag till imorgon då jag åker med mina föräldrar för en shoppingtur.

Sånna här, lite längre, örhängen har jag varit på jakt efter ett tag (jag blev ju av med mina förra) och äntligen har jag hittat ett par som jag gillade.








Brum brum

Mycket av tiden den här veckan har gått till körlektioner. Aj, vad jag har kört upp pengar för mamma och pappa. Känner mig tusen gånger lyckligare för att jag aldrig rökt efter den här veckan! Bästa avtalet jag någonsin slutit.

Mer jag hunnit med

Jag har ju hunnit med att träffa Annie någon av dagarna sen sist jag skrev vilket var mycket trevligt. Och vilken garderob hon har! Jag är avundsjuk. Plus hon har väldigt collstil som jag gillar.

Mys

Förra helgen (tror det var det? Ja, förra helgen) besökte jag min fina vän Elin. Jag körde dit och letade efter ett vitt hus. Problemet med det var att Elin bor i ett rött tegelhus! Hur kan man glömma färgen på ett hus man tidigare besökt!?

Hur som helst kom jag fram, efter att ha kört förbi huset ett par gånger... Senare kom även Mini och Angelica.

Vi kollade skräckis och jag körde epa för första gången i mitt liv! Lite underligt med tanke på hur mycker jag åkt. Fast åka är nog lite roligare. Mycket roligare än bil. Där är en viss känsla med det!













Inte de bästa bilderna, men bilder är alltid bilder! Framsteg är det ju.

Tillbaks

Hej och hå för nu känner jag för att blogga igen. Ni kommer dock få stå ut med att inläggen inte blir sammanhängande. Jag vill ju berätta om godbitarna ni missat! Eller så intressant är inte mitt liv. Fast för er som inte har något, håll utkick här senare!