Tisdag

Hade inte direkt någon lektion idag men en mysig frukost med klassen blev det och efter det gick jag med töserna på stan. Det inhandlades jeans, hårinpackning, en present och förköpsbiljett inför helgen. Sen njöt jag givetvis även av det fina vädret och det hade jag tänkt fortsätta med nu!

Måndag

Sista proven blev gjorda idag så nu ska jag bara glida igenom resten av tvåan. Härligt!

Jag hittade även ett par snygga sandaler, synd bara att jag hittade dem 70 kr billigare ett par timmar senare. Nåja, de är mina nu i alla fall.

.

Pricken över I:et den här kvällen blir nog att jag såg att runaway bride går på femman idag. Det var så längesen jag såg den men Julia Roberts passar verkligen in på kvällens tema.


Lördag

Dagen bestod av jobb. Eller ja... Där var inte så mycket folk i parken idag så den mesta tiden gick till att prata med personalen. fast det är ju skittrevligt det också. Tur jag hamnat där jag hamnat för jag trivs som fisken i vattnet.

De ända planer jag har för ikväll är mys och bara pyssla om mig själv. Jag har redan tjuvstartat lite. Först med riktigt god grillad mat och ett glas vin, sen en snabb dusch och i med inpackning, sen bort med sminket (det som fanns kvar efter duschen) plus scrub, och nu sitter jag här med en ansiktsmask och doftar som ett helt chokladpaket. Kvar består en långdusch också ska jag pyssla om mina nagler lite. Det kan behövas nu. Ohh, jag älskar verkligen sånt här! Tror även jag är lite sugen på thé och här ligger ju faktiskt en oläst modetidning... Mysfaktorn på max och kvällen är räddad!

Min kväll

De vanliga kom och hälsade på en kort runda och som vanligt var det trevligt. Det är verkligen en riktigt ingrod vana nu och det hade känt så fel om det någon gång slutade komma på sina kaffe besök.

Fredag!

Äntligen helg igen! Den här veckan har varit ganska intensiv och egentligen kommer helgen också bli det då jag ska jobba både på lördag och söndag. Men att jobba känns på något vis inte lika jobbigt. Har det med lönen att göra tro?

Jag startade helgen med en shopping runda med Mini och Angelica. Det inhandlades strumpor, två nagellack, lite saker till håret och fika. Jag fick även träffa Benne (Minis pojkvän) för första gången idag! Mycket trevligt måste jag säga.

Jag hittade även en del andra saker men de har jag inte inhandlat, än... Det får bli på måndag eller tisdag.

Proffs Ocean Mist
Proffs Dry Shampoo
Proffs Volume Powder


Buenos dias!

Usch, om en timme ska jag ha mitt muntliga nationella prov i spanska. Fast det kommer vara så skönt att veta att jag aldrig mer kommer ha ett ända prov till i spanska.

Jag har haft sovmorgon men lyckades inte sova längre än till åtta så hela morgonen har besått av att lyssna på musik istället. Den här låten har fastnat!


Gröna fingar

En fin bild på våra lyckade expriment under våren (de misslyckade får ni inte se).


Bilder som får mig lee

Loppan är verkligen ett charmtroll.

"Ah, du snackar i nattamyssan"
/ Loppan, med bred skånska.




Bilder från vandringen














Hemma

Gissa vad!? Jag fick sluta tidigt idag! Eller fick och fick... Svenskan fick jag gå ifrån och småföretagande lektionen i eftermiddag har jag ju ändå ingen ting att göra på. Så istället för att vara hemma halv fem kom jag hem halv ett. Lyx va?

Nu ska jag bara ta det lugnt ett tag innan jag tar tag i företagsekonomin.

Hej igen

Jag blev klar med religionen, hoppas att jag blev klar med svenskan (får veta imorgon), och glömde företagsekonomin i skolan. Bra där Nina! Nu har jag ett, max två tillfällen på mig att plugga till prov. Men jag säger som jag gjorde förr, det löser sig!

Ikväll myser jag framför tv:n och DH.

Uppdatering

Igår gick vi två mil! Och inte nog med det, för det var bland backar och sand och det blåste 90% av tiden! Det tål kanske att tilläggas att mitt humör verkligen var piss och att jag var jättestressad över skolan som det var redan och nu var jag tvungen att kasta bort flera timmar på en utedag!

När jag kom hem kände jag mig helt sönder och kunde verkligen inte göra någonting, det kändes bara som om jag trillade i bitar. Jag orkade knappt äta. Inte för jag var trött men för jag verkligen inte var på humör för att äta. Resten av gårdagen bestod av att sova/ ligga och kolla upp i taket mellan 3-8 och sen slängde jag i mig en kopp kaffe och kollade lite tv innan jag la mig igen. Så hopplöst!

Idag vfar det helt klart bättre men vaknade med ett tomat rött ansikte (solen tog visst ganska bra) och en hel hög med arbeten som ska färdigställas. Skoldagen var kort så nu är det lika bra att börja...

Helgen

Nu var helgen slut och den försvann ju snabbt som attan. Känns som om jobb är det ända jag hunnit med. Fast jag har ju även passat Loppan och Oliver.

I fredags var ju Angelica och Irma här men vi åkte iväg till Ystad så jag kunde intruducera dem för ett roligt arrangemang som de inte hade någon aning om existerade. Det är illa när man inte har koll på sin egen stad. Speciellt då det är samma sak varje fredag hela sommaren...

Nu är jag verkligen helt slut. Jag har satt igång lite mys musik, kollat igenom facebook, olika bloggar, mailen och tagit igen allt annat då jag nästan inte sett skymten av datorn på hela helgen. Nu ska jag göra familjen sällskap framför tv:n.








Fredagsmys!

Och sällskapet består av fin besök från Ystad.


Bion

Var väldigt bra. Så nu vet ni det, åk och se den!

No, I don't say a word









Nu är frågar innan ag drar tll skolan, vågar jag?

Godmorgon!

Musik spelas på högsta nivå, humöret är bra mycket bättre än igår och ikväll drar jag på bio med Angelica. Det blir fyran av en gammal favorit!


Slut

10 säsonger är över och nu blir det inte fler för min sista drillträning var idag. Usch det känns både bra och sorgligt. Så mycket blandade känslor och minnen...



























Blod, svett och tårar. Vänskap och galna upplevelser. Nu lämnar jag det bakom mig.

Shopping

Jodå regnet höll sig bort och en bikini fick jag med mig hem. Jag fyndade även ett par snygga jeans för 50 kronor! Sen blev det en tröja också. Helt nöjd efter en eftermiddag med mammi.

Nu ska jag ta det lugnt och ladda inför DH ikväll.

...

Nu var plugget avklarat för idag och just nu väntar jag på att bussen ska komma så jag kan dra mig vidare till Kristianstad. Om jag kollar ut genom fönstret så har jag den fina utsikten som kallas STÖRTSKUR framför mig.

Bättre väder kunde man ju hoppas på. Får hoppas det är bättre där uppe i alla fall.

En paus

Religionen är jag klar med för idag och det tog mig tre och en halv timma! För att svara på några frågor om kristendomen, fifan. Jag har även hunnit med att ta en dusch, äta och köra ner mamma till jobbet. Nu lyssnar jag på låten wonderwall med Oasis. Finns det någon underbarare låt? Nej.

Dax att fortsätta med sevenskan innan jag beger mig till bussen.

LEDIG!

nåja, nästan i alla fall. Jag är hemma från skolan men måste ändå ta tag i svenskan och religionen... Lika bra att börja.

I eftermiddag drar jag mig till Kristianstad. Mys!

En runda

Jag har precis varit ute och sprungit en runda. Eller precis och precis, har både stretchat och duschat också. Det var så längesen jag tränade, och det märktes kan jag tala om! Fast stretcha är nog en av de härligaste saker som finns, så avslappnad man är efteråt. Det är nog stretchingen som är moroten när jag tränar. Plus att ser man inget resultat efter träningen så gör man det på stretchingen.

Morgon!

Eller jag har varit uppe ett par timmar redan men ändå. Dagen har än så länge bestått av matteplugg (gav upp så fort jag inte fattade), och spanska plugg (max fem minuter). Det var ju inte så värst seriöst men jag orkar verkligen inte.

Jag har även rengjort alla mina borstar, penslar och svampar till sminket. Plus poäng. Det är sånt tråkigt som man verkligen aldrig orkar med men som måste göras.

Kvar att göra idag är kolla en film till psykologin, köra tyill Staffanstorp och tillbaka, ta tag i småföretagande arbetet. Och sen är den dagen slut!

J**la REGN!

Vi träffades i Ystad för att käka pizza men stället vi hade tänkt oss var proppfullt så det var bara till att bege sig till nästa ställe som var ledigt som tur var. Där var dessutom godare mat. Stort plus!

När vi ätit klart och tänkte gå och kolla på bilarna möttes vi av värtsta störtskuren i dörröppningen! Vi gav det en halvtimme men sen gav vi upp och fastnade tillslut framför tv:n och såg melodifestivalen... Väldigt tråkigt eftersom det annars brukar vara kul på cruisingen (stavning?).

Kameran glömde jag också så min värdelösa mobil får stå för några värdelösa bilder.



Suddigt och dannt!



Jag vet inte vad den här puddingen fick i sin pizza.











Mums!





I väntan på att regnet kanske skulle ge sig...



Lördag

Gårdagen var trevlig och sådär, som förväntat.

Idag har jag varit på möte med jobbet och det gick väl bra. Nu längtar jag till crusingen ikväll.

Grattis babe!

Kvällen är din!


En vanlig dag

Skola som vanligt. Ikväll hade jag tänkt ta en tur och stanna till och kolla på då denna tjej spelar match!



Bild från dagen företagsekonomi, inte det seriösaste kanske...

Bättre sent än aldrig..

Bilderna sen i lördags som utlovat!








































Kinamat

På kvällen placerades föräldrarna i baksätet och sen körde vi in till Ystad för kinamat. Otroligt gott var det!

.

Mina kära kusiner och min gudmor kom på besök. Fick lite bensinpengar och ett gått råd nu när kortet var klart!


(De syftar på pengarna)


KÖRKORT

Check!

Dagen har varit väldigt nervös och jag har nog inte riktigt hunnit bli glad än. Kanske beror det på alla miljoner saker jag måste hinna med i skolan. Lika bra att börja nu.

När sommarlovet kommer ska jag njuta...

Dagen

Skoldagen var seg och jag var helt slut i hjärnan men påbörjade och avslutade ett arbete idag. Altid något! Efter det mötte jag Mikael och Hanna på bussen, och efter det tog vi en glass på Bertils (jag nämnde senast idag att jag skulle vara nyttig fram till sommaren, men glass räknas inte de dagar det är soligt!). Sen blev det en promenad och prat och efter det lite teori innan det var dax för övningskörning.

Nu har jag kommit hem och det är tid att plugga psykologi (skolan dödar mig just nu!)




Jag lever!

Det blev lite för mycket av det goda igår och det är först nu som jag känner mig som en människa igen! Gårdagen blev mycket trevlig och jag fick väldigt fina presenter och så klart ett fantastiskt sällskap. Bilder får ni vänta på för orkar inte lägga upp några, men det kommer i veckan...

Nu ska jag snart iväg på bio, Fast 5. Den lär vara bra och pappa bjuder. Det blir ett härligt slut på en toppen helg!


God dag!

Nu börjar det närma sig kvällen och jag är riktigt taggad! Tjejerna har lovat att köra all-in ikväll och pågarna brukar inte vara sämre. Riktigt roligt får jag hoppas! Bilder kommer upp, men när får vi se...

Nu dax att städa vidare.

Kvällen

Nästan fyra timmar senare och japp, jag är fortfarande mätt. Kvällen har spenderats med mys i soffan och kollat på det som gått på tv:n. Jag spenderade ävgen lite tid till att fixa mina nagler då det behövdes. Det är verkligen mysigt och avslappnande. Någon som håller med?

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla en tjejfilm.

Bryggeriet

Mamma och pappa bjöd på mat på bryggeriet och då är man ju inte sen på att tacka ja. Nu är jag dock spräng mätt. Hur som helst ska jag dega framför tv:n hela kvällen.

Dagens

Förmiddagen bestod av film och sen en svenska lektion. Efter det tog jag och tjejerna tag i lite arbeten varvat med slapp. Mest slapp... När jag gav upp det begav jag mig till bussen och sen raka vägen till trafikskolan för teoriplugg och sen körning och sen mer teoriplugg. Mikael höll mig sällskap och vi träffade även Hanna och Markus.

När jag gav upp plugget tvingade jag med Mikael på en LITEN mjukglass. Den var stor som ett hus! Bertils rekomenderas alltså varmt, för det är även den godaste jag någonsin ätit och kommer alltid vara. Att ta en mjukglass där är verkligen standra på sommaren.

Men vet ni vad som hände sen?! Jag fick köra (Nåja, styra den i alla fall...) Mikaels traktor hem till mig! Det var jättekul, men jag kände mig aningen klen, haha. Efter det stannade han här en kort stund och sen har det inte hänt så mycket mer i mitt liv idag. Däremot har det snöat idag! Och regnat...

Nu ska jag läsa lite i svenska boken innan jag bänkar mig framför tv:n och ser ett avsnitt DH.


Hjälp oss!

Jag och några tjejer i klassen fick i uppgift att göra en marknadsundersökning, så det skulle vara underbart om ni kunde delta och hjälpa oss! Läs mer på länken nedan, tack på förhand!

Delta i vår undersökning!


Slut på bildbomb

Det var alla bilder för ikväll (tror jag har laddat upp bilder för resten av det här året...). Nu ska jag krypa upp i soffan framför tv:n och mysa med mina föräldrar. Skönt slut på den här helgen.


Presenter

Fick ju lite presenter också...  Tack för dem! <3 Väldigt nöjd blev jag.



Pärlörhängen, klassiker.



Berlock till mitt TS armband.



Ear cuff (smycke - det översta - ett kors, syns lite dåligt).



Väska.



Locktång. Mitt hår är ju naturligt lockigt, men det blir mycket finare med locktång. Och utan piggar! Den mamma hade för höll på att äta upp mitt hår.



Presentkort.



Pengar, presentkort, kontantkort.


Så härligt det är att fylla år.

Dagen

Tänkte visa lite bilder från dagen.






Bålet

Väl framme kom vi på att man kunde fota grymt coola bilder. Ingen redigering, bara eldens förtjänst på alla bilder.























































Det var allt som gick att ladda upp i stort sett. eller nej, jag sorterade lite smått innan.

Destination bålet

På väg mot bålet, alltid med kameran i högsta hugg!







Väldigt få bilder, men den vill inte ladda upp alla! Dock får ni inte alla då helt enkelt eftersom det kommer många till!


Destination toalett

Efter det begav vi oss in om stan för att hitta en toalett innan vi gick vidare till bålet.





























Grillning

Vi hittade en fin glänta att grilla i.




































Valborg

Imorse hann jag inte med att berätta om gårdagen, men nu när alla gäster försvunnit hade jag tänkt lägga upp bloggens största bildbomb någonsin! Det är inte dåligt det. Därför får ni inte så mycket text men bilderna säger allt. Jag blir helt varm inombords av att se dem!

Med tanke på hur många bilder det är så tänkte jag dela in det i fyra olika inlägg. Håll utkik för allt kommer upp under kvällen. Jag börjar nu!

18 år!

Äntligen myndig! Sååååå skönt, även om det säkert inte blir så mycket som förändras. Får även säga gratti till min bror också ju! Det blir inga bilder just nu, varken från igår eller idag (jodå där har fotats idag också, redan). Nu måste jag börja städa undan och duka lite, plus göra vid mig. två och en halv timme på mig så det ska nog gå.

Tack för alla gratulationer! ♥