Badet x2

Dagen flöt förbi ganska snabbt med någon film och musik. Sen på eftermiddagen/ tidig kväll kom Danne och Jesper hit och drack kaffe. Lite senare åkte jag med dom till badet och badade. Där var redan ett helt gäng andra trevliga personer.

Sen åkte Jag, Danne och Håkan iväg för att hämta Erika medan dom andra drog sig iväg på ett annat håll. Efter det blev det mer kaffe hemma hos mig, fast jag har fortfarande inte lärt mig att dricka det.

Mindre än en timme senare var vi badsugna igen så det blev ytterligare en tur till badet. Dock var vi inte lika många den här gången men det gjorde ju inte så mycket. Fast vi träffade dom lite senare i byn.

En sista tur hem till míg för att avsluta kvällen och nu har alla åkt hem.

Nu blir det tv för min del och sen ska jag sova!
Hörs imorgon!

Datorn inte prio på sommaren

Ledsen för att det inte kommer in inlägg så ofta nu för tiden. Det blir ju ungefär bara ett per dag men nu får nöja er med det nu när det är lov och hyfsat bra väder. Jag lovar att det blir bättre sen då man får mer rutin på saker...

Sen måste jag se till att köpa en bra kamera snart. Jag har ju mina föräldrars kameror som är helt okej men så måste jag hålla koll på att där är batteri, också måste dom ha tömt minneskorten från deras bilder (så att jag inte raderar dom och så att där är plats). Alternativ nummer två är min mobilkamera. Det är en 5 megapixel men den kvaliten är ju fortfarande kameramobil och då blir bilderna aldrig riktigt hundra. Dock ett plus eftersom jag alltid har den med mig och därför blir det lättare att fota. Fast det är inte roligt att lägga in för många halvtaskiga bilder i bloggen. Men nu får jag väl börja spara till en egen riktigt bra kamera!

Musik

Danne kom hit om en runda när han äntligen hade fått rätt på sina basar. Jagt kan bara säga att där var bra ljud i dom. Det gick inte att missa att höra då han kom. Lite senare kom även Håkan hit men sen avslutdes kvällen ganska tidigt.

Sol igen

Jag åkte iväg en runda med mamma, pappa och Robin bara för att göra något och tillslut hamnade vi i vårhallarna där det var soligt! Och som tur var hade jag bädkläder med mig så idag tog jag årets första dopp i havet. Sen spenderade jag resten av eftermiddagen med att ligga och sola på klipporna och bada i havet, som faktiskt inte var så kallt.

Jag vet fortfarande inte riktigt vad jag ska göra ikväll men det får ni uppdateringar om senare.













Lite sommarläsning


var tog solen vägen?

Idag ser det ut till att bara bli molnigt och tråkigt väder men jag får absolut hoppas på bättre. Jag har ju inte riktigt några planer för idag men jag får väl se vad jag ska hitta på med.


Inget badande

När vi väl kom iväg så hade dom andra redan badat och tagit sig vidare men Annie och Håkan följde med oss hem till mig och sen blev vi där resten av kvällen.






Håkan somnade när vi kollade på film.

Danne idag igen

Danne kom tillbaka hit när han väl hade vaknat... Men sen var vi ute i solen ett tag men sen hamnade vi framför en film igen...

En liten stund senare körde vi till Annie och sen blev vi där och solade och pratade hela eftermiddagen. Håkan, Hampus, Henrik, Christian och Mathias kom också senare så vi var ett bra gång där.

Nu har jag precis kommit hem och snart ska jag iväg igen. Jag ska bara äta något och packa lite för sen ska vi åka iväg för ett kvällsdopp.

Äntligen.

Nu har Danne varit borta i hela två veckor men idag kom han hem. Sen har jag spenderat hela kvällen med honom. Först såg vi en film men sen blev det iväg för att kolla på en bilträff. Efter det körde vi hem till Annie och pratade lite men sen tog kvällen slut.

Ajdå.

Det gick inte riktigt bra för laget. Dom förlorade ganska stort men det gick ju lite bättre för u21 laget, men dom vann inte iheller. Att förlora på straffar då dom fem första straffarna redan är slagna är bara otur. Jag träffade Dessi på Robins match så då blev det ju lite pratande med henne också.

Men nu ska jag gå och fortsätta att kolla på fotboll. Italiens u21 lag mot Tysklands.

fotboll

Jag var ute och drillade. Jag var lite för rastlös för att bara vara stilla. Men nu ska jag bara snabbt göra vid mig för sen ska jag iväg för att kolla på Robin som spelar cup-final idag. Hoppas det blir lyckat.

Men det var dum tid att lägga matchen på. Det är ju samtidigt som u21 laget spelar sin match mot England. Menmen, mobilen får väl uppdatera mig om vad som händer på den matchen.

Inga planer för dagen.

Hela förmiddagen har jag legat och läst men nu ska jag och Robin gå och laga middag. Tänkte göra en kycklingsallad, lagom enkelt och gott. Sen i eftermiddag ska jag nog ut om i trädgården en runda i alla fall.

God natt

Nej det blev ingen YF för min del men istället kom Håkan hit om en runda. Sen körde vi och kollade på Hampus a-traktor som snart går att köra igen. Men efter det blev det hem till mig igen...

Nu har håkan precis åkt och han glömde sin keps. Men nu ska jag sova. God natt!

Emelie

Jag körde till Emelie idag och det var på tidten att vi sågs. Vi har ju inte träffats sen skolan slutade men idag blev det i alla fall av. Vi körde mest moped eftersom jag behövde hämta min jacka hos Erika. Också fick Emelie övningsköra innan hennes uppkörning.

Sen började vi kolla på film men sen var jag tvungen att ta mig hem om jag skulle iväg på YF ikväll. Men nu vet jag inte riktigt hur vädret blir så det blir nog inte av i vilket fall.


Hopp,

Det blev för varmt att bara ligga stilla så jag hoppade på studsemattan ett tag. men sen tog jag mig in och nu har jag nog varit ute tillräckligt för idag.


Sommar

Ännu en solig dag vilket betyder att jag kommer ligga i solen nästan hela dagen. Jag har redan klarat av två timmar där ute men nu var jag tvungen att gå in och dricka något och då kunde jag lika bra passa på att lägga in ett inlägg också.

Fast jag var väldigt seg med att komma ut imorse. Jag och Robin började morgonen med att sitta framför tv:n och kolla på en tråkig film. Vi snabbspolade till och med slutet bara för att den inte skulle bli så långsam... Och jag var tvungen att ta reda på om det faktiskt skulle hända något i filmen. Men det gjorde det inte.

Men nu har jag tagit en lagom lång paus här inne så nu ska jag ut i det fina vädret igen.

U21 laget

Idag spelade sveriges u21 lag mot serbien och vann med 3-1 och dom spelar riktigt bra. Kanske sveriges fotboll blir riktigt lyckad om några år. Jag höll mig uppdaterad om hur matchen gick men kollade även på Paris Hiltons dokusåpa och sen ängnade jag mig åt läsning. Nej nu ska jag göra vid mig och krypa ner i sängen...


Promenad

Vi gick en lagom lång runda på en timme. Fast då stannade vi till vid Robins sommarjobb och pratade lite med honom. Men nu är det knappt lönt för min del att gå ut och sola igen så nu ska jag nog kolla klart filmen. Sen får vi se vad jag hittar på!

Solat färdigt för idag

Mamma slutade för ett tag sen och nu vill hon ha med mig ut på promenad. Jag orkar nog inte ligga kvar stilla i solen längre så en promenad passar nog mig bra. Sen förra inlägget har jag bara varit inne om och druckit men annars har jag varit ute. Filmen står fortfarande på paus men jag får väl se klart den ikväll. Nej nu väntar mamma på mig...

Fin fin morgon.

Jag vaknade upp av att det blev för ljust i mitt rum. Jag har väldigt lätt för att vakna och hatar att sova då det är ljust. Så jag låg vaken och bara väntade på att solen skulle stiga på himmlen så att jag kunde gå ut och sola. Fast först fixade jag en rejäl frukost. Men sen gick jag ut i solen med en bok. Läsning och sol hör ihopa på något konstigt vis...

Nu är jag i alla fall inne om och jag har tänkt äta lite middag. Fast jag sätter nog igång en film som jag kan se undertiden jag äter. Har ju hela huset för mig själv så det är väldigt tyst här annars. Sen måste jag nog smörja in mig i solkräm så att jag inte bränner mig. Att bli röd som en tomat är inte speciellt snyggt. Men nu vill jag spendera så mycket tid som möjligt utomhus så därför kan jag inte sitta här mer.

Skriver lite mer sen kanske.

Jag borde nog sova nu...

Jag kom fram till att jag inte precis orkade göra något ikväll eftersom jag bara sov ett par timmar inatt. I vissa fall kan jag verka vara en riktig duracell-kanin men jag lovar att min energi tar slut ibland. Så ikväll bestämmde jag mig för att kolla på I taket lyser stjärnorna. Den var riktigt bra och nu ska jag bara läsa boken en dag på lovet också...

Fast nu ska jag gå och bädda ner mig med en annan bok.

Sol

Direkt då jag kom hem försvann jag ut på baksidan och la mig och solade med en bok i handen. Efter att jag hade läst ut den låg jag kvar ett tag men sen hoppade jag in i duschen och nu väntar jag bara på att få reda på vad kvällen har att erbjuda...

Sommar på allvar.

Idag var det en riktig sommardag vid badet. Jag har verkligen inte spenderat en minut för mycket inomhus och nu känns det faktiskt som om det kan bli en sommar utan så mycket regn.

Vi tog oss i alla fall först till Hanna för att hämta Erikas cykel. På vägen dit kände jag verkligen hur mycket överskottsenergi jag hade i benen (jag hade ju gått upp jättesent och vilat för mycket) så jag sprang medan Erika cyklade. Men min överskottsenergi tog ju slut innan vi kom fram men det var ändå roligt att springa eftersom jag inte hade gjort det på länge. Sen då vi kom till Hanna pratade vi bara ett kort tag för att sen ta oss till badet så snabbt som möjligt.

Vi simmade några längder (jag kom fram till att jag hade lyckats med ett förkortat triathlon idag, löpning, cykling, och simmning) och badade lite men sen var solen och glassen för frestande. Precis innan vi skulle hem tog vi ett sista dopp i vattnet. Men sen fick vi ju också stå ut med att cykla hem blöta... Tur det var varmt.

Nu ligger jag här och solar i Erikas trädgård och väntar på att mamma ska komma och hämta mig. Fast hon får gärna dröja!

Mer film.

Vi bredde mackor och tog med oss ut i husvagnen (som vi hade sovit i inatt) och sen kollade vi på ytterligare en film som vi aldrig hann se inatt. Där är dock flera filmer kvar som jag vill se. Men nu börjar ju dagen ticka iväg för fort så nu måste vi snart få något gjort. Jag tror vi kommer ta oss till badet så nu är det vara till att göra vid sig.

Sova?

Att sova borta är verkligen inte min starka sida och speciellt inte när det är någon i samma rum. Jag kan ju aldrig sluta prata! Men det blev en trevlig natt och jag lyckades somna någon gång efter tre... Fast innan dess så hann vi se tre filmer och prata massor. Håkan och Mikael kom även dit en runda och pratade, men dom åkte vid tolv.

Lite över åtta vände sig Erika för att kasta iväg en kunde och konstaterade att jag var vaken. Hon tyckte det var lite för tidigt att vakna då men jag hade faktiskt ingen koll på hur länge jag hade varit vaken. Fast trött var jag inte!

Nej nu är klockan halv tolv och jag har låtit Erika ligga och sova ända tills nu, men nu ska vi upp och laga frukost!

Sängen och läsning.

Imorse orkade jag verkligen inte gå upp så jag började läsa. Sen lyssnade jag på åskan och regnet och det inspirerar ju verkligen inte till att gå upp och hitta på något så jag låg kvar och läste. Inte förrän pappa lockade med mig ut på en runda övningskörning gick jag upp.

Nu ikväll ska jag i alla fall iväg till Erikas och sova där inatt.

En rolig kväll.

Det blev riktigt trevligt igår och även på denna festen blev det singstar men vi orkade inte sjunga så länge för våra röster tog slut. Jag tror faktiskt att jag gillar sånna fester där det finns vänner till familjen med. Det blir liksom fest på ett helt annat vis än dom fester med mina kompisar. Fast dom festerna går ju inte att klaga på heller.

Film och övningskörning

Idag har jag verkligen inte gjort speciellt mycket. Jag övningskörde en runda också har jag kollat på en film. Jag hade redan sett den men eftersom det är en av favoriterna så går det bra att se den fler gånger. Så om det regnar fler dagar på lovet kan jag ju bara säga att Stick it är en riktigt bra film.

Om ett tag ska jag bort till grannen för att fira tre födelsedagar.

Jordgubbar!

Kvällen började hos min morbror men efter att vi hade ätit och suttit och pratat en stund kom mina kusiner förbi. Dom stannade och pratade lite men då det var tid för dom att gå följde jag med dom istället.

Resten av kvällen roade jag mig med mina kusinsbarn och när dom hade somnat satt jag kvar och pratade med mina kusiner. Sen var det dax att gå tillbaka till morbroren min...



Jag fick riktigt fina blommor av mina små skitungar.




Midsommar

Glad Midsommar Alla!



Ikväll kommer jag att fira min midsommar hos min morbror för han fyller år idag. Hoppas alla andra får en bra midsommar. Dagens plus blir alla jordgubbar jag ska frossa i!

Hannas.

Jag var kanske inte riktigt på festhumör eftersom jag hade gått upp så tidigt men där var trevligt folk och jag kände alla. Jag, Erika, Håkan, Mikael och Hampus smet iväg en stund för att sjunga lite singstar (eller skrika?) men sen var det tillbaks till festen igen.

Nej nu är jag trött och ska lägga mig.

Iväg från skåne.

Jag skulle som sagt upp tidigt idag men jag nämnde ju aldrig riktigt varför igår..

Idag åkte jag med min familj på en bilresa i ett par timmar och sen spenderades dagen på Ullared. Dom har kanske inte så mycket roligt att handla där men det var skönt att komma iväg ett tag...

Fast sen fick vi ju ta oss hem igen för jag ska ioväg tuill Hanna ikväll.

En trevlig kväll.

Jag hade helt rätt då jag sa att det blev en trevlig kväll. Efter vi hade ätit gick vi en runda. Då träffade vi Mikael, Christian, Kim, Ilinka och även lite andra folk. Vi stannade och pratade ett tag och tog en glass på Bertils. Efter det tog vi oss hem till mig en liten stund men sen avslutades kvällen eftersom jag ska upp tidigt imorgon!


Tjejkväll

Ikväll blir det mer asiatisk mat. Fast thaimat den här gången. Jag ska ut med Hanna, Nicole och Erika så jag gissar att det blir en riktigt trevlig kväll. Vi har ju inte träffats sen skolan slutade, fast det har i för sig inte gått så lång tid sen dess. Vi får se hur lång tid det tar att äta men sen hittar vi nog på något roligt efter det. Nu ska jag göra vid mig.

Ska försöka att komma ihåg att fota!

Ystad idag

Idag har jag varit i Ystad med mina föräldrar och ätit lite kinamat och sen gått en runda på stan. Riktigt trevligt att faktiskt umgås lite med mina föräldrar, mer än att säga god morgon till dom. Nåja, ibland är det skönt att man inte träffar dom hela tiden men idag var det trevligt.

När jag kom hem bänkade jag mig framför tv:n och kollade på prison break säsong 3. Nu har jag bara ett avsnitt kvar och det får jag nästan gå och kolla på nu.

Sommarlovsdagar...

Den här dagen har sett ut ungefär som dom andra faktiskt. Dom flesta av mina vänner är på sina sommarjobb. Jag går upp, sätter mig vid datorn och när det blir tillräckligt varmt går jag ut och solar tills det blir molnigt... Efter det sitter jag vid datorn, tv:n eller läser... Sen blir ju planerna för kvällarna lite olika men jag hoppas att jag hittar på något skoj att göra ikväll.


Bada!

Vi kom iväg en timme senare än vad jag hade tänkt mig men vad gjorde det? Badet flyttade inte på sig.

Det var bara Jag, Annie och Henrik som inte mesade men det var hur varmt som hellst i vattnet. Okej, alla andra frös men det är väl som vanligt. Jag är först i och sist upp ur vattnet. Jag kom att tänka på då jag och min bror var raka motsatser på simskolan för 11 år sen... Han fick man tvinga att gå i och mig fick man tvinga upp ur vattnet. Fast jag måste erkänna att då var det kallt. Men vad gjorde det? Bada är ju roligt. Men igår var det varmt, eller lagom...

Efter att vi hade badat ett tag och dom andra hade kollat på och stått och pratat åkte Annie, Catja, Håkan och Henrik hem till mig för att dricka kaffe innan vi avslutade kvällen.

Utomhus

Idag har jag knappt varit inne. Jag har solat idag med men när det blev molningare satte jag, Robin och pappa upp studsmattan. Sen var jag ju tvungen att hoppa lite också. Bra sommarlovsmotion. Jag och Robin har även varit ute och kört lite med mopederna idag. Det var ju ganska många av mina kompisar som tyckte att jag aldrig använde min men nu har jag kört med den två dagar i rad.

Men sen var det ju fortfarande molning och då gick jag in för att ta tag i mitt bloggande. Jag har ju börjat slöa med det igen men bättre att inläggen kommer lite sen än aldrig. Jag har nog suttit och bloggat i två timmar nu (!), men det behövdes. 

När jag bloggade ringde även Danne från Turkiet så jag har pratat med honom också. Jag måste komma ihåg att hälsa till dom andra ikväll. Han har ringt varje dag sen han åkte och jag börjar nästan känna mig lite bortskämd fast han är ju väldigt gullig som gör det.

Nej nu får jag gå och äta så att jag kan åka till badet ikväll. 








Bilen är hel

Jag är en riktig nybörjare. Tur att ingen såg mig! Fast det positiva är att jag helatiden blev bättre och att bilen fortfarande är hel. Nu behöver jag bara fortsätta att öva. Och det får jag nog göra en hel del...

Men ikväll blir det tv.

Sol!

Äntligen har lovet börjat på riktigt. OIdag regnade inte utan det var sol och ganska varmt. Jag har spenderat nästan hela dagen till att sola och det syns. Men nu ska jag med pappa ut och jag tänkte börja övningsköra idag!

Wish me luck! (eller pappa eftersom det är hans bil)

Hemmakväll med Robin och Kim

Ikväll är mamma och pappa på fest så jag, Robin och Kim hade tänkt spendera kvällen här ikväll.. Blir nästan som en syskonkväll bortsett från Kim, fast ibland är det nästan som om han vore min bror...

Vi har kört en runda med mopederna och käkat godis. Resten av kvällen kommer förmodligen att bestå av film...

Ystad

Dagen började med att jag kollade på klockan för att upptäcka att hon var fem på morgonen. Sen kollade jag mobilen och såg att jag hade sms från Danne. Hans plan lyfte inte förrän klockan sex så tills dess låg jag och smsade med honom och försökte hålla mig vaken men efter det somnade jag om.

Under förmiddagen har jag hunnit med en tur till Ystad med mina föräldrar. Inte för att jag skulle något speciellt men jag hade inte så mycket annat för mig. Nu ska jag i alla fall gå och läsa en runda. Det är ju ännu en regning dag på lovet..

Danne hela dagen

Danne har varjit här nästan hela dagen. Han kom vid 1 och åkte precis, ungefär halv 12.... Annie var här också ett kort tag och vi åkte ut en runda med eporna så att han kunde säga hejdå till alla men sen åkte vi tillbaka hit här ochkollade på film. Om några timmar åker Danne iväg till Turkiet och ska stanna där i två veckor. Just nu sitter jag bara och fhunderar på hur jag ska klara mig. Men jag får väl se till att lägga ner extra mycket tid på mina vänner.

God natt!

Första dagen på lovet

Första dagen på lovet och det regnar. Jag har precis följt Annie till hennes farmor och farfar. Hon kom hit om en runda och pratade. Jag tror hon kommer senare igen men nu ska jag väl gå och hitta på något.

Henriks

Det blev efterfest för klassen och några andra hos Henrik. Men då man kom dit och började ta det lugnt märkte man hur trött man verkligen var. Men det blev ett trevligt slut på vår klass och en del grät men jag klarade mig. Jag har aldrig varit riktigt bra på att gråta.

Valla.

Valla var hur bra som hellst. Vi åt taco och sen kollade vi på lite olika tävlingar och det var två band som spelade. Sen i slutet blev det mest dansande. Haha, jag har nog aldrig sett lärarna dansa innan. Men tyvärr följde inte kameran med mig till Valla men där fanns ju andra kameror så bilder kommer garanterat in på bloggen senare.

Kyrkan.

Avslutningen i kyrkan gick hur bra som hellst. Betygen kan jag absolut inte klaga på och jag fick 10 poäng mer än min bror, vann vadet med Markus och fick ett stipendium på 1000 kronor. Inte dåligt det?

Nej nu ska jag till Valla och äta och dansa tills mina fötter går av!




Min klass



Jag och Helle fick stipendie

Tosselilla

Det blev en trevlig dag på tosselilla och vi åkte hem precis när regnet kom. Kunde inte bli bättre planerat. 3 av 4 timmar spenderades på vattenlandet och den andra tiden gick till att äta, köra go-cart (som dom hade strypt ännu mer nu) och åka karuseller.

Jag böt lite bland personer som jag gick med men det var ju så många man kände eftersom alla niorna var där. Men nu ska jag göra vid mig inför kyrkan och resten av kvällen.


Avslutningsdag!

Idag slutar jag högstadiet! Om ett tag hämtar Annie upp mig och sen åker vi till tosselilla. Jag borde egentligen ha gjort vid mig vid det här laget men det var ganska härligt att ligga kvar i sängen och slänga iväg en timme på sms.

Men nu ska jag göra vid mig...

Spruta

Nu ska jag iväg för att ta min sista spruta mot livmoderhalscanser och efter det blir det iväg till Ystad för att försöka hitta någon present till My. Hon fyllde egentligen år för ett antal dagar sen men bättre sent än aldrig och jag har faktisk inte träffat henne sen hon fyllde år.


Onsdag, sista dagen i skolan.

Idag var det sista dagen i skolan, eftersom vi inte kommer att vara i skolan imorgon utan då blir det på tosselilla. Vi tömde skåpen och såg på musikarnas avslutningskonsert. På klassrådet fikade vi och pratade lite om hur avslutningen skulle gå till. Sen var det dax att avsluta frånvarotävlingen som vår klass haft. Jag hamnade på delade andraplats med Hanna och vi fick biobiljetter. Inte helt fel om nu det blir en svensk sommar...

Tisdag

Tisdag och i skolan har det inte hänt helt för mycket. Fast betygen är ju redan satta. PÅ So:n hade vi lekar som jag och Hanna fixade. Vi hade även fixat priser som vi bjöd på klassen. Bönderna kom hit en runda i eftermiddags och drack kaffe en runda också.



Vi tog reda på vem som juckade bäst...



...sög bäst...



...var pricksäkrast...



... Sen hade vi lite andra tävlingar också men jag tror dom flesta gillade dom.

Veckan



Det här blir den sista veckoplaneringen innan lovet eftersom jag inte tänker planera dagarna på lovet.

Träning - Nej den har uppehåll.

Skolan - Inga inlämningsarbete, redovisningar eller prov. Bara att slappa sig igenom. Sen på Onsdag har musikarna sin avslutningskonsert. Vi ska även tömma skåpen och lämna dom sista böckerna. På torsdag blir det först Tosselilla, sen avslutning i kyrkan, avslutningsfest på tingvalla och efterfest hos Hgenrik. Det blir en bra avslutning tror jag.

Vänner/Familj - Jag ska försöka vara så mycket som möjligt med Danne eftersom har åker till turkiet på lödag. För övrigt blir det nog lite tid över för kompisarna eftersom det blir dom sista dagarna i min högstadieklass.

Övrigt - Jag har sommarlov och tar dagarna som dom kommer.

Sista måndagen i nian.

Dagen var ganska enkel för jag hade bara fyra lektioner och nu i eftermiddag har jag väl inte hittat på så mycket. Danne har varit här en liten stund också.

Lugn Kväll.

Ikväll ska jag nog bara läsa och ta det lugnt. Imorgon börjar ju sista veckan i skolan...

Justde det är ju säsongsavslutning på gossipgirl ikväll. xoxo


Kusinen

Direkt efter det senaste inlägget åkte jag iväg för att träffa min kusin och hennes småskitar. Min andra kusin var även där ett kort tag och jag fick även se hennes småtting.

Sen blev det till att leka och springa rundor i hela huset. Små barn blir ju aldrig trötta!






Jaf fick aldrig någon bild då båda två stod stilla.

Till Annie.

Idag hämtade Danne upp mig vid 12 och sen körde vi vidare till Annie. Vi kollade lite film och pratade om avslutningen. Mest om kläder, sminkning och frisyrer, vilket gjorde Danne ganka uttråkad. Sen åkte Danne och lämnade mig här hemma.




Sverige - Danmark

Ikväll blir dget fotboll. Sverige möter Danmark och det betyder riktigt rolig match!

Nationaldagen och nostalgi

Det är ju nationaldagen idag vilket betyder att där var folk i parken. Jag tog mig faktiskt ner dit för att kolla på marschdrillen. Det var ju två år sen jag slutade men när jag såg dom där började jag nästan längta tillbaka till alla roliga, och ibland konstiga, saker som hände då man var med ute och drillade. Fast alla marscher var ändrade sen jag slutade så jag kunde inte hänga med i programmen som förr.



Lite allt möjligt.

Just nu sitter jag och kollar rundor på lite allt möjligt vid datorn. Jag hittade en hel del snygga sommarklänningar så nu vill jag åka iväg oh shoppa men det får väl bli på lovet istället. Sen har jag även hunnit med att sortera bland bilderna på min dator lite.


Sommarlovstankar

Nu är det bara tre dagar plus avslutningsdagen kvar i skolan. Allt kommer att vara väldigt slappt nu och jag ser verkligen fram emot lovet. Längtar tills dom lata dagarna på stranden och att kunna hoppa en hel eftermiddag bland vågorna. Lovet handlar mest om vatten för min del. Jag älskar verkligen att bada. Fast i år åker jag inte utomlands så jag får nöja mig med det lite kallare vattnet i Sverige.

Sen finns det så mycket roligt man oftast har tid med på lovet. Mycket av tiden kommer i alla fall att gå till kompisar och att vara ute.


Läsning.

Jag vet att man borde hitta på något lite mer social sånna här dagar men jag är verkligen ingen släktmänniska men känner ändå att jag borde vara hemma för att fira mamma. Fast det hindrar inte mig från att gå iväg någon timma och läsa lite.

Mammas dag.

Idag ska jag fira mamma. Vet inte riktigt vad dagen bjuder på för övrigt men det är ju alltid trevligt då dagarna blir lite som överraskningar. Jag hade inte stått ut med att ha dagarna planmerade långt i förväg.

Nu ska jag gå och sjunga grattis-sång och väcka mamma. Fast jag misstänker att hon redan är vaken.

Hemma från Sofies.

Nu har jag och Danne precis kommit hem till mig från Sofies. Där blev inte så jättemånga personer men jag kände alla som var där. Fast jag skulle vilja åka iväg på en fest där man kände ungefär 20%, då hade man ju haft mycket större chans att lära känna lite nya personer. För övrigt var där ganska bra drag i början men det dog ut ganska snabbt och redan vid halv elva satt alla och bara kollade rakt fram.

Nej, nu ska jag och Danne se en film och efter det ska jag sova för jag är trött!

God natt.

Fix.

Ikväll åker jag till Sofie och jag har inte riktigt koll på vem som ska dit där men det blir nog en bra blandning av folk. Men om jag ska dit där nu så måste jag nog gå och göra vid mig lite snabbt...

Kaffe igen.

När vi hade slutat hämtade bönderna upp mig och sen åkte vi hem till mig för att dricka kaffe. Lite senare kom Danne och då fixade dom toning på hans rutor. Riktigt fint blev det.

Äntligen fredag

Musiken var inställd! Vi har ju nästan alltid den lektionen inställd, och det är den roligaste lektionen vi har i veckan. Efter det var det idrott där vi hade höjdhopp. Håkan var fyra centimeter ifrån att klara av att hoppa över mig.

Sen fortsatte dagen med So, Engelska och håla. Sen på sista lektionen blev det inte svenska som jag brukar ha utan jag och Nicole gick ner till hemkunskapen för att ha spanska. Vi lagade palleja och efter det slutade vi.

Kaffe.

Det blev en lång dag i skolan men vi arbetade inte så mycket.

På eftermiddagen följde Henrik, Christian, Eric, Håkan och Mikael med mig hem och drack kaffe. Lite senare kom även Danne. Efter ett tag åkte alla utom Danne hem men vid sjutiden åkte även Danne.

Bröllopsdag.

Idag har mamma och pappa bröllopsdag. 20 år! Oj, det är riktigt länge. Jag hade givetvis ingen aning om det så då pappa kom hem med rosor till mamma gjorde jag bort mig en aning.

- Jasså, var roserna billiga idag?
- Nej dom kostade som vanligt.
- Okej.

Jag hade fortfarande inte räknat ut det så lite senare fortsatte vi prata.

- Du ska inte säga grattis?
- Jooo, grattis på namnsdagen.
- Jaha, så du kom ihåg att det var den idag.


Haha, sen räddade mamma mig och berättade att det var deras bröllopsdag. Pappa var riktigt taskig och bara skrattade åt mig! Men jag hade rätt i att pappa hade namsdag så jag var inte ute och cyklade helt.

Resten av dagen...

Jag vet inte om vi gjorde något i skolan alls idag eftersom alla fotades på olika tider och då blev det inte så många på lektionerna där vi hade blandade klasser. På idrotten och spanskan drillade jag och på klassrådet pratade vi lite om avslutningen!

Spexfoto

Så här nära skolavslutningen blir det aldrig mycket skola men det händer ju hela tiden lite annat roligt. Som idag t.ex! Under dagen ska alla nior fotas och klädvalet är inte precis uppklätt eller skolavslutningsfint, utan det gäller bara att se galen ut. Ganska kul faktiskt. Mest roligt att kolla på alla andra. Men eftersom det är så många som ser roliga ut så åkte kameran med och då måste ju några favoriter upp på bloggen också!



Annie körde på en 80-talsstil



Hanna som flygvärdinna och Sofie som sjusovare



Nelly var Indian och Olivia en ballerina



Felicia som Cowboy, eller Cowgirl?



Jag och Olivia.
 Jag hade Hawaii-tema, syns det?
Men för övrigt tycket jag att den här bilden påminnde mig om ett foto på mig och Olivia från dagis.



Min brors klass



Mikael och Annie.



Julia.



Emma (Jag tyckte nog att hon hade den coolaste dräkten), Julia, Julia, Dess och Bea.



Vår klass



Jonte



Veronica som pippi, Johanna som sessa och Erika som drottning.



Eric i arbetskläder.



Christian kunde inte hitta ett mindre verktyg?



Emmie



Markus



Catja och Jossefine eller Ronny och Ragge?



Emma som hippie



Överklassfolket Love, Viktor, Elis och Mårten


Veronica

Fram till klockan två var jag i skolan men efter det så gick jag och Veronica ner i byn för att handla lite småsaker. Efter det gick vi hem till mig och såg film eftersom sommarvädret hade försvunnit. Nu har jag precis släppt henne på stationen och hämtat Robin på träningen.

Ikväll ska jag faktiskt sätta mig och kolla på Paris Hiltons nya dockosåpa. Jag vet inte riktigt hur troligt det är att man ska hitta en bästis genom att låta dom söka men det är väl tydligen bra tv.


Veckan



Träning - Det bli bara morgonlöpningen som vanligt.

Skolan - Just nu är det ganska lugnt eftersom betygen sätts den här veckan. Dock har jag ett arbete som jag måste få in.

Vänner/Familj - Mindre skola och träning. Mer tid till annat. Just nu tror jag att vänner, familj och pojkvän ligger på högsta prioritet. På lördag fyller även mamma år så då ska jag fira henne.

Övrigt - På onsdag är det spexfoto, ett avslutningsfoto där man klär ut sig. Vad jag ska klä ut mig till är dock fortfarande hemligt. Men på onsdag får ni veta!

Ännu mera sol!

Nu i eftermiddag har jag bara legat och solat. Skulle egentligen med pappa och Robin in till Ystad men då jag kom hem hade dom två redan åkt in där. Fast jag kan ju inte klaga på att ligga i trädgåren och bara ta det lugnt ju.

Snart kommer i alla fall Danne så nu ska jag inte sola mer idag.

Håla

Nu har vi håla och snart är det dax för hemkunskap. Jag och Veronica gick iväg och hämtade lite böcker på biblioteket och efter det blev det till Bertils för att handla glass. Passar perfekt en sån här fin dag!

Tyvärr tror jag att vi kommer till att ha desserter som tema på hemkunskapen och efter den "lilla" mjukglassen som jag beställde lär jag inte vara hungrig resten av dagen. Men men, dax att gå nu.



Måndag morgon.

Dagen började med spanska och efter det matte. Innan svenskan hann jag med Thess ut i solen och även efter svenska var vi ute en runda i solen. Det känns hopplöst att sitta inne och plugga när det är så fint väder ute. Skönt att det snart är lov!


God natt

Då dagen nästan var slut kom Danne hit en liten runda. Men eftersom det var skola imorgon så åkte han ganska tidigt.

Nu ska jag gå och sova!

Besviken

Det var nästan inga affärer öppna! Handelsrekomenderade ju affärerna att vara öppna men tydligen följde inte så många rekomendationen. Jag ska absolut aldrig mer åka till staden för att shoppa en söndag. Det får bli shoppingcenter istället.

Men jag hittade två linne och det var lugnt att gå i affärerna. När jag hade gått igenom hela staden spenderade jag tiden som var kvar med att prata med pappas arbetskompisar och hjälpa till lite. Jag hade verkligen kunnat arbeta i en butik.




Kristianstad

Gårdagen var trevlig. Men nu är det ny dag och idag åker jag med Paqppa upp till Kristianstad för lite shopping. Jag vet att det är söndag men idag ska stan ha söndagsöppet. Fast det blir ju en chansning på hur många affärer som verkligen har det.



Bilden är från igår.


Kväll med Epor.

Ikväll åker jag iväg till Danne och sen kommer vi och några andra att köra rundor lite ikväll. Det är ju Valla så vi kommer förmodligen köra dit en runda. Men nu ska jag iväg!

Hör av mig sen!

Förebilder

Jag åkte med mina föräldrar ut en runda. Det blev väl en ganska lång runda med stopp hos några av mina släktingar. Min syssling var ockå där och det var jättelängesen jag träffade henne så det var roligt. Hon är faktiskt en av dom personer jag ser upp till (jag är yngst i min släkt om man inte räknar med kusinsbarn). Jag brukar inte se upp till en viss person utan plockar bitar från olika personer och lägger ihopa till något jag gillar. Då har man en bra förebild!

Mina släktingar hade poolen frame och jag var inte långt ifrån att hoppa i med kläderna på men jag fick nöja mig med att leka med hundarna.


Lördag.

Jag vaknade tidigt men låg och drog mig till lite över nio fast sen var det dax att gå upp för att göra någon nytta av dagen. Dock har jag inte kommit längre. Jag har inga speciella planer för idag vad jag vet men något kul lär det säkert hända.

Jag höll på att glömma bort att jag var och kollade på Robins match idag också, fast det gick inte så bra.


En härlig fest!

Det blev en riktigt rolig fest med mycket folk jag kände, men också många nya personer. Alltid trevligt! För övrigt hade Annie städat riktigt ordentligt och fint i garaget också bjöd hon på god mat. Även fast jag var mätt från grillningen.

Jag åkte hem när det var som bäst tror jag! Och det gäller ju att avsluta på topp.

Nytt rekord?

Det blev nästan nytt rekord för mig att göra vid mig. Jag hade ungefär en halvtimme där hemma att duscha, sminka och byta om för nu ska jag iväg till Annie. Men ser fram emot en trvlig kväll. Dock följer inte kameran med mig dit där men jag berättar om hur kvällen var imorgon.

Segla!

Vi mötte upp vår gamla lärare Anderas i hamnen för att segla eftersom han lovade oss det i sjuan. Han var riktigt snäll som höll sitt löfte! Jag åkte med första rundan ut och seglade. Det var första gången jag seglade (innan har jag bara åkt färgor, roddbåtar och kattamaraner) men jag fick styra och det gick riktigt bra!

Vi fick även gå runder på båten och då var det omöjligt att inte ställa sig längst fram som i Titanic.

När vi kom tillbaka blev det grillning.






















































Laserzone!

Laserzone är riktigt roligt och något som jag starkt rekomenderar. Fast man måste vara några stycken. Vi var femton personer på tre lag vilket var ganska lagom. Jag kom i det laget som fik den bästa turordningen. Vi började spela och sen fick vi vila en runda och sen spela igen. Jag tycker synd om dom andra lagen som fick spela två rundor i sträck för man blev riktigt trött! Bra motion med andra ord.

På dom omgångarna blev jag 5/10 och 3/10 vilket är helt okej tror jag. Men man lever sig verkligen in i det och jag lade inte märke till att dom spelade slipknot förrän vi var ute och vilade.

Puhh... varm och trött så nu ska det bli skönt att åka till havet för segling!




















Lite packande och sen iväg!

Nu är jag och Veronica hemma hos mig för att packa lite innan vi åker iväg till Ystad. Kameran måste ju med i alla fall! Sen var jag tvungen att förbereda lite för ikväll eftersom jag förmodligen måste stressa som en idiot då jag kommer hem. Nu börjar det bli lite brådis här så om vi inte ska komma försent måste vi sticka nu.

Skriver mer senare!

F. F. Fredag!

Dagen började med musikprov som gick hur bra som hellst, tror jag. Efter det hade vi idrott som faktiskt var rolig även om det inte var så många som var med. Fast det brukar aldrig vara så många som är med på idrotten. Sen avslutades dagen med So och Engelska. Sen var hela skoldagen avklarad! Den gick riktigt fort när man slapp ha svenska som sista lektion.