Sjunga

Jag måste verkligen lära mig sjunga. När man hör en bra låt och sjunger med ska man inte förstöra hela stämningen ju.

Träning

Först var jag tränare till de små för första gången. Hur söta var småskitarna inte! Hur som helst var det väldigt roligt och jag fick känna mig lång för en gångs skull också.

Den andra träningen var helt okej. Efter dagens fyra ½ timmar kände jag mig väldigt nöjd och slocknade nästan direkt när jag hade kommit hem.  Höll ju på att somna i en kall dusch (hur man nu lyckas med det).

Idag när jag vaknade märkte jag av träningen, inte av träningsvärk eller något annat normalt, utan av feber. Ajdå... Jag slängde i mig en alvedon och begav mig till skolan. Dagen var verkligen seg men vad gör man inte för att få slänga sig iväg på en timmas träning ikväll också!

Duktigt

Sen sist jag skrev har jag gjort klart svenskan, naturkunskapen, och spanskan. Nu blir det middag. Jag får leta igenom huset för att ta reda på vad. Sen är det körkortsteori innan dagens första träning.

God morgon

Idag är det alltså min lediga dag. Är jag ledig? Nej, för våra lärare har gett oss läxor upp över öronen!

Dagen började hur som helst med en timmes yoga. Grymt härligt! Plus att det kändes mycket effektivare än passet igår. Jag kom på instruktören med att säga för lite saker, göra fel, och ja, allt möjligt! Plus att där knappt var någonting som var minsta ansträngande! Jag ska ge det en chans till men annars blir det hemma-yoga för min del eftersom jag kommer ihåg ganska mycket från då jag gick på yoga förr.

Nu ska jag börja och avslutta ett svenska arbete. Wish me luck!

Dagen

Igår blev det drillträning och inte de bästa nyheterna, men får hoppas att allt blir bra.

Idag hade jag däremot bara två lektioner och nästan direkt när jag kom hem begav jag mig till My och sen drog vi iväg och fikade. Vi pratade verkligen om allt möjligt och jag fick nästan en hjärtattack när jag såg att två och en halvtimme plötsligt bara hade gått upp i rök. Fast roligt hade vi och då springer tiden iväg.

Därefter pinnade vi hem igen och nu sitter jag här och inser att plugget inte kommer bli av idag heller. Fast det är lika bra eftersom jag glömde hälften i skolan.

Om en timme blir det i alla fall träning, för sån tur har jag!

Mem

Om ungefär en halvtimma kommer Emelie att befinna sig här, sen får vi se vad vi hittar på. Vi ska i alla fall på träning ikväll!

Förmiddagen


25års gille

Om lite mer än en timme ska jag bege mig till min kära syssling för att fira hennes dag. Nu är det dock dax att göra vid sig!

Filmsugen

Nedan kommer några av de filmer som jag längtat efter just nu! Det känns bra att lovet närmar sig för jag kommer behöva tiden...













Den sista är ju lagom frestande att se! (:

Underbart!

Det är nog inte många som med glädje hade skuttat upp ur sängen för att befinna sig i en sporthall vid halv nio och sen ha två timmar träning. Fast det är riktigt härligt kan jag lova. Man blir så pigg efteråt och har faktiskt förvånansvärt mycket energi på träningen.

Nu har jag hoppat ut ur duschen och dagen har knappt börjat. Idag känner jag för att vara riktigt duktig. Alltså kommer det pluggas körkortsteori i huset.

Något fel

Ibland undrar jag hur min gärna fungerar. Nu på senaste tiden har jag börjat med att skriva baklänges helt automatiskt men sedan kommit på att det är fel ordning.

Dagen min

Jag har varit så otoligt duktig idag. Jag började inte förrän elva men befann mig i skolan redan halv åtta. Då startade jag med spanskaläxan som vi skulle gjort till lektionen och jag arbetade faktiskt på flitigt.

Efter det blev det ett snack med min SYV så nu har jag koll på allt med poäng, meritpoäng, certefikat, individuella val, utökadekurser och allt vad det heter. Men puh, vad där är mycket att hålla koll på. Dock kom jag på ytterliggare en sak jag behövde ha koll på precis när jag hade gått. Fast jag ska ändå dit om någon vecka för att fixa lite till...

Sen gjorde jag lite körkortsteori, och som tur var hade jag min speciallärare Angelica med mig. Kan ju nämna att jag behöver repetera dagens del eftersom jag var osäker på en del.

Lägg märke till att först nu börjar min dag med spanskalektion. Efter det flöt dagen på med lunch och film på religionen. Sen började den tråkiga biten. Resten av min klass slutade medan jag, ensam, fick sitta kvar för att ha trafikkunskap. Jag hann plugga lite i boken eftersom jag ändå hade en liten håla innan lektionen började. Jag hade ränkat med att ta den tidiga lektionen och därför vara hemma en timme tidigare men det kunde jag inte eftersom det var lektion nr 3 och jag skulle på nr 2 som var en timme senare. Som tur var kunde jag gå på nr 3 också, så nu slipper jag det nästa vecka. Men efter dubbellektion av trafikkunskap är man ganska trött. Dock hade jag ytterligare en håla innan bussen kom, så det var ju bara till att plugga vidare....


Och så extremt duktig har jag varit idag.

Ibland...

...bara ångrar man allt.

Träning

Äntligen träning! En halv evighet sen sist ju. Tyvärr är My sjuk så hon dyker inte upp men jag får ju göra det bästa av det.

Plugg

Idag är det söndag och vad har jag gjort? Jo, jag har pluggat. Både svenska, engelska, idrottsteori och naturkunskap. Tänkte även försöka lägga pyttelite tid på körkortsteorin. Duktig känner jag mig, men ändå, det är söndag!

Ikväll blir det i alla fall tvmys på hög nivå som kompensation!

Mina stackars ögon

Haha, jag gjorde nog min mest misslyckade sminkning genom tiderna igår. Jag tänkte fixa fina fransar och eftersom jag inte har det naturligt tänkte jag fuska. Jag har ju använt lösögonfransar förr men jag lyckades klistra innan jag hade fixat allt annat och de kom jag på efteråt så fick tvätta bort klistret igen. Sen mitt i allt ringde Annie och att fästa ögonfransarna med endast vänster hand kan jag inte rekommendera. Det resutlerade till att jag fick klister i halva huvudet. Vilken tur jag valde svart då... Efter att ha stått och skrubbat bort det (tro mig, det sitter som berget) så kunde jag äntligen göra det rätt. Resultatet blev snyggt i alla fall. På kvällen höll jag på att slita av mig både ögonlock och fransar men som tur var lyckades jag inte. Mina stackars ögonlock vi i alla fall både ömma och svullna. Usch! Det blev för mycket text om ett par fransar...

Bilder

Jag fotade ingenting men fick tag på några få bilder som Annie fotade. Enjoy!








Hampus

Ikväll blir det iväg för att fira Hampus!

Mest för att

Det var ett tag sen det blev något inlägg så nu tyckte jag det var dax för ett.

Gårdagen var helt okej, slutade ganska tidigt och sällskap av en kompis på eftermiddagen. Framot kvällen blev det tvmys.

Idag har jag bara städat mitt rum och tagit tag i körkortsteorin för första gången.

Trött som bara den

Jag har haft både simmning och två timmars träning idag, ändå klagade jag när mamma sa att jag behövde hem och äta och inte kunde förlänga träningen med en timme. Attans. Jag gissar på att jag är lite av en träningsnarkoman (när det gäller drillning), mat, skola och sömn kommer liksom i andra hand.

Nu ska jag dock krypa ner i sängen och bläddra igenom H&M katalogen som damp ner i brevlådan idag.

Kort dag som tur är

Idag slutade jag innan middag. Hur härligt som helst kan jag meddela!

Skolan igen

Efter första skoldagen känns det ändå ganska okej. Det kan bero på att spanskan blev inställd.

Nu ska jag i alla fall bara ta det lugnt innan träningen ikväll.


Film

Den här dagen har jag kastat bort på film. Men det gäller ju att ta vara på lovet fullt ut, eller? Nåja, jag får väl nöja mig med att jag hinner vila ut ordentligt...

Kvällen

En kompis till familjen kom över och hjälpte mig få rätt med datorn. Nu har jag däremot en väldigt trevlig uppgift framför mig. Jag ska nämligen blåsa hela datorn för att göra den som ny, men innan dess måste jag lägga över allt som jag vill ha kvar på min andra hårddisk. Låter aningen jobbig, men vad gör man inte?

Mikael kom även och hälsade på och då blev det tvspel ett par timmar. Senare kom även Emil, Markus och Palm. Sen pratades resten av kvällen bort.


Spelkväll

Det blev en trevlig kväll med vännerna, lite olika spel och nästan en halv film. Väldigt avslappnad stämmning och sånt gillas!

Idag har jag inte gjort så mycket vettigt direkt, bara hjälpt mamma att handla... Dax att kanske hitta på något.

Kvällen

Snart ska jag fixa hit kvällens sällskap. De blir de vanliga för dem saknar jag nu!

Fika

Det blev en fika med Irma, angelica och Elin. Men innan det gick vi en snabb tur på stan. Där hann jag fynda en ring och ett par örhänge. En trevlig, rolig, nödvändig dag.

Morgon!

Det är så helskotta skönt att ligga kvar i sängen när man vet att man måste upp. Jag låg och drog mig i över två timmar. Nu har jag i alla fall tagit mig både in och ut ur duschen men med tanke på att min buss går om mindre än en timme borde jag kanska kommit lite längre med att göra vid mig?

För att vara lite bättre med informationen kan jag meddela att jag ska träffa mina älsklingstöser idag. Och jag längtar! Elin har jag ju intew ens träffat på lovet! Nej som sagt, mindre prat, mer handling.

Ta mig tillbaka...

... Till sommaren.


Musik

Dagens låt, en gammal goding, som det tål att tänkas två gånger på.




Pizzakväll

Efter ett snabbstopp på pizzerian körde jag och pizzorna iväg till Erika där Nicole också var. Sen blev det en mysig kväll med spel och prat. Jag kanske får tag i lite bilder av Erika, men fotade ingenting själv...

Tvspel

I förmiddags blev det en snabbtur till Ystad. Var dock mest smakråd till min bror, också övningskörde jag hem. Robin övingskörde dit och hamnade på en nykterhetskontroll. Haha! Allt gick i för sig bra men var ändå glad att det inte var jag som blev stoppad.

Nu eftermiddag har jag, Robin och pappa suttit framför tvspelet. En så perfekt underhållning det kan vara.

Morgon

Det blev ingen film för vår del igår. Däremot blev det flera timmars prat om allt och inget. Tiden sprang verkligen iväg!

Min partner

Ikväll kommer My hit för film och prat. Första två bilderna är sen i julas och den sista är två år gammal och från förra gången vi gjorde duett. Vår första duett som förhoppningsvis vi lyckas toppa i år.






Sssss...Sova!

Dagen började med tre timmars träning och när jag kom hem var jag helt utmattad. Jag hade till och med tappat känslen i halva min rygg! Lyckligtvis har den kommit tillbaka nu men jag gissar på träningsvärk.

NU ska jag slänga mig i sängen och bara göra ingenting. Kanske se en film men en fågel viskade att det blir film med My ikväll, så vi får se hur jag gör.

Träning

Jag bara längtar! Har helt för mycket energi att göra av med. Ikväll kör vi hårt!

Annie

Idag åkte jag hem till Annie och pratade igenom en massa saker. Det var ju verkligen hur längesen som helst sen vi träffades sist. Med andra ord var där mycket att prata om. Absolut en trevlig, och välbehövlig eftermiddag.

Take me back to...


1a

Det blev stor besvikelse när det inte blev någon grillning idag som planerat. Men vad gör man?
Jag och Angelica startade årets första dag med en skräckfilm och sen gick vi ut och åkte lite snowboard. Jag mesade!
Dagen avslutades med tvspel och nu har Angelica åkt hem. Jag känner mig så ensam nu!

Toffe

Idag vaknade jag upp med den här Toffen, eller rättare sagt sov hon fortfarande (men hon var social och pratade ändå).




Sminket

Nej det blev ingen redig bild på det.


Tiden runt klockslaget