Tjejkväll

Vi skulle ses ett helt gäng från min gamla grupp i drillning i fredags men i sista minuten blev där avhopp så kvar blev jag och två till. Nåja, vi fullföljde planerna och det visade sig vara en hejdundrande bra kväll! God mat och så mycket skratt! Jag förstår verkligen varför jag saknat dessa tjejer.
 

Kusinen min

Idag har jag varit ledig från skolan och då passade min kusin och hennes barn på att komma på besök. Så kul att träffa henne och hennes småskitar som inte är så små längre. Dottern är ju absolut lik både sin mor och mig, det vill säga helt förjävlig men charmig på samma gång. Den där charmen måste gå i släkten ;)

Bokar och klart!

Äntligen bokat så i maj kommer jag befinna mig i Paris med två underbara vänner! Härligt med något att se fram emot i detta väder...

Ett steg närmre mina drömmars stad...


Tips för kalla vinterdagar!

Idag var mina läppar så torra att de höll på att spricka. Lösning? Satinlips mask från Mary kay! Köpte en med mig hem från ett sminkparty en gång och nu när jag kom hem öste jag på med två tvåminuters behandlingar på raken. Resultetet blev perfekt. Helt släta och mjuka läppar som inte alls var torra längre. Jag förstår faktiskt inte hur det kan fungera så bra, men är så klart glad att det gör det för nu slapp jag sprukna läppar.
 
 

Glad alla ❤-dag!

Dagen har spenderats med Angelica och OM vi har pratat mycket! Kunde inte haft en bättre alla hjärtans dag. Först blev det shopping på stan. Vad handlade vi? Subs på subway, kaffe på espressohouse och bakelse på ett café i stan, haha. Efter det drog vi hem till Angelica och åt allt.
 
Jag har inte skrattat så mycket på länge och ja... Angelica skattade så hon trillade av stolen.
 
Bildbevis:
 
 

Tillbaka igen!

Jag lovar jag ska bättre mig.
 
Anledning till att jag inte bloggat? Först låg jag sjuk i fem dagar och för övrigt har jag inte gjort något intressant. Det är vardag som gäller för hela slanten nu. Till och med min helg blev lugn och jag gjorde inget särskilt och skolan är också väldigt lugn just nu... Ja, allt är LUGNT! Det är lite tråkigt, men man behöver kanske ha tråkigt ibland? Jag har hört att det ska vara bra.
 
Igår var jag så uttråkad att jag verkligen satt och planerade i min kalender så att jag kom till att ha saker att göra. Jag är verkligen ett planeringsfreak... men jag måste ha koll på saker och ting.
 
Nu ska jag fortsätta med lite skolarbete och kanske, kanske träna ikväll. Ha så kul!

Fortsätt simma, fortsätt simma, simma, simma....

I torsdags var jag iväg och simmade med Hanna och idag var det nya tag igen. Jag och Angelica spenderade hela eftermiddagen på badet. Hur skönt är det inte att simma?! Och bastun efteråt är bara ett väldigt härligt plus.
 
Ikväll ska jag bege mig iväg på lite festligheter med härliga vänner!