Ut med bönderna.

Jodå, Henrik kom ihåg och snart kommer han hit och hämtar mig och sen möter vi förmodligen upp med resten.

Klantigt!

En vanlig lördag med träning. Fast på sista träningen lyckades jag skada mig i en hjulning så jag stukade handleden och får räkna med ett rejält blåmärke. Inte riktigt bra med tanke på att det är uppvisning imorgon men hoppas att handleden är bättre då! Annars får det gå med en dålig handled också.

Men ikväll blir det nog ut med bönderna. Jag pratade med Henrik i fredags och då sa han i alla fall att han skulle hämta upp mig idag fast sen vet jag inte om han kommer ihåg det.

Annars blir det tv och sånt!

Nej, ni får veta vad som blir av då jag vet mer!

Helg igen.

Idag har jag varit på jättebra humör hela dagen! Beror nog på att det är fredag och för att helgen verkar bli rolig. Inget valla för min del ikväll men det finns ju andra sätt att ha roligt!

Dagen började med musik och vi hade vikarien som vi ska ha ett tag framöver eftersom vår lärare är mammaledig. Sen efter det var det idrott som jag inte kunde vara med på så jag satt och lärde mig hur man gör inbakadfläta. Tillslut blev det lite lagom slarvigtsnyggt. So är so och det är alltid samma sak där! På engelskan fick vi gå tidigare som kompensation för att vi hade gått för länge en gång innan så då gjorde vi inte så mycket där.

Sen var det dax för håla och då blev det iväg från skolan ett tag men sen tillbaka för att ha den sista lektionen för dagen.

Sen blev det hem för min del!































Ego är tillåtet ibland.

Torsdag.

Idag var jag tvungen att ta mig till skolan tidigare än planerat så jag hann inte med att dryga en halvtimme här hemma som vanligt, men det gick ju nästan lika bra att göra det i skolan.

Sen hade vi massor med lektioner och det var mest drygt idag. Dagen avslutades med bild och sen blev det hem för min del.

Jag skulle egentligen upp och simmat lite men så var jag lat och övertalade mig själv med att jag har simning i skolan imorgon istället. Men det kommer ju inte alls att bli jobbigt men jag får se om jag kanske orkar simma lite efter skolan också.


Onsdag.

Skolan idag. En kort dag med många lektioner så det knappt var några raster emellan. Dagens bästa var nog idrotten där vi hade boxning, det är faktiskt riktigt roligt även om jag inte är speciellt stark.

På klassrådet kom vi faktiskt fram till något! Vi beställde avslutningströjor. Trycket som vi röstade fram var inte riktigt min favorit men jag vill ha något minne från nian och vi röstade ju faktiskt. Sen pratade vi lite om försäljning men jag tror inte att vi kom fram till något speciellt och vi hann aldrig diskutera klassresan men förhoppningsvis åker vi någonstanns!


Sista minuten som alltid.

Nu är jag klar med mitt arbete, eller det är inte rättat... Men jag är färdig med det så långt som det går.  Jag lyckas alltid med att göra allt i sista minuten, men hinner alltid.

Nej nu blir det tv för min del och sen sängen. Fast snart får jag börja blogga om roligare saker än skolan.

Och fota oftare...



Träningen igång igen!

Haha, jag kom på mig själv då jag tänkte att det var hur längesen som helst som jag drillade men efter att jag hade tänkt efter så var det bara två dagar sen. Jag har nog tränat lite ofta på lovet...

Menmen, träningen gick bra, fast jag fick läxa. Det är fritid och då ska man ju inte ha läxor! Men i alla fall skulle vi bara skriva ner tre mål till tävlingarna så jag kan lika bra göra det här:

Fånga tvåstavs-serien

Ha roligt och lee

och....

Hmm, jag är inte bra på att tänka ut sånt här...

Att vi ska ha mindre än fem tapp, nerverna kan ju ställa till det så kraven får vara lite snälla.


Nu är tanken att jag ska t tag i dom andra läxorna också, dom som inte innehåller drillning. Men det är inte hälften så roligt! Engelska och spanska var det jaaa.... Nej jag får se om jag orkar.

Tisdag.

Dagen var ganska blandad, en del roligt en del inte men så är det väl ibland.
Lugn skoldag men då jag kom hem var det tänkt att jag skulle börja med spanskan men jag gjorde en hallon-blåbär-banan-milkshake istället och hamnade framför tv:n. Såå en timme senare ungefär gick jag ifrån och skulle börja med spanskan, men den här gången hamnade jag vid datorn fast jag gjorde ändå ingen spanska. Roligare att klicka rundor på olika sidor. Tillslut började jag med spanskan, men hann nästan bara börja för sen var det dax för träning...


Slut på lovet så nu kan jag ta det lugnt!

Med all träning som har varit på lovet så kommer det att bli lugnt att komma tillbaka till skolan men det känns inte precis som om jag har fått vila upp mig någonting, men nästa lov är ju om fem veckor så...
Nej jag kan inte börja räkna ner till det lovet redan!

Idag har jag varit i skolan och där hände inget speciellt förutom att vi hade prov, som gick bra tror jag. Eller nej, jag vet det gick bra. Jag har extremt lätt för att lära mig så att läsa en text en gång och sen ha prov på den är inga problem för 9 av 10 gånger så får jag Mvg då. Tur för mig men lite orättvist mot dom som verkligen pluggar och ändå inte klarar det...

Men jag pluggar ibland, som nu tillexempel. Spanska redovisning och inlämningsarbete tills på onsdag. Nästan klar nu men jag har ju inte fått det rättat så jag vet inte alls hur det är. Men nu ger jag upp för idag, har ju säkert suttit och skrivit på det i en kvart nu.


Söndag.

En ganska slö dag men jag har städat mitt rum, eller lagt kläderna i tvätten och rensat bort alla mina smycken från skrivbordet. Mamma har damsugit till mig. Sen har jag fixat lite vid datorn och börjat plugga till provet imorgon.

Kim är här så ibland är jag social och pratar lite också. Och jag som har kännt Kim nästan hela mitt liv la idag märke till att han har änglalockigt hår när det är fuktigt! Det var jättegulligt, dock verkade inte han trycka det...



Det fick bli en bild på Kim utan lockigt hår.

kvällen.

Efter att ha varit utan några tankar (eller nästan) på drillningen i tre timmar begav jag mig till My där vi fixade frisyrerna inför kvällen och kollade runder på olika drillares bloggar. Mycket drillprat och funderingar över vilka som kommer göra bra ifrån sig i år och hur det gick för vissa i Borås. Listan på allt vi pratade om kan göras lång men det mesta var om drillning...

Sen blev klockan lite över sju och då hämtade Emma upp oss och sen blev det vidare till Frida för att hämta upp Sandra som var där.
Det var väldigt nervöst i bilen men tillslut lyckade vi övertala oss att vara lite lugna i alla fall. Lite synd att varken My eller jag kan ljuga om nervositet.

När vi väl kom dit blev det en kort uppvärmining och genomgång och sen var det dax för uppvisningen.

Jag vet  inte hur jag ska nämna uppvisningen för alla var jättenervösa och det var rörigt men tillslut ville alla visa upp och det flöt på. Jag och My som skulle vara trea ut blev sist ut och det gjorde inte mig någonting fast sist ut är inte det bästa om jag får välja.

Programet var många slarvtapp men överlag var jag nöjd. Jag får nog sno Mys citat "Vi faller med flaggan i topp". Vet inte vart hon fick det ifrån men på något konstigt vis passade det in. Om jag ska vara ärlig så kommer jag inte alls ihåg vad vi gjorde då vi var ute på golvet men jag vet att vi hade en början och ett slut och där emellan var programet, men hur vi lyckades ta oss igenom det är ett frågetecken i mitt huvud.

Efter uppvisningen tvingade Sandra oss att tänka ut tre saker som vi gjorde bra eller var nöjda med i programet.
Här är mina:

Ingen av oss spyde och vi vågade göra det.

Jag klarade tvåstaven och serien efter + kullerbyttorna var i rätt tid och rakt bak.

Vi hade kul!



I bilen blev det nog mest skratt för man kunde äntligen slappna av. Skönt att komma hem!



Femtimmars!

Dagen började med en femtimmarsträning eller egentligen två träningar med en timmes lunch. Jag vet faktiskt inte hur träningarna gick eftersom jag bara kunde hålla tankarna på ikväll då det är uppvisning.

Efter träningarna åkte vi till min kusin och hälsade på. Kollade på mitt nya kusinsbarn som sov för det mesta men alla bebisar är ju lika söta nästan.

Fredagkväll med bowling!

En trevlig fredagskväll blev det. Först mötte man upp lite folk i bowlinghallen och spelade en timme och efter det blev det, som alltid, lite lufthockey. Bowling är väl inte min starka sida men det är så roligt att jag inte lyckas bli sur över mina dåliga slag.

Efter bowlingen blev det viare för att äta kinamat och man äter ju alltid för mycket!
Senare på kvällen blev det singstar och efter det Buzz (Båda är tvspel).

Kvällen fick sluta vid tolv för min del för dagen efter kommer ju alltid träning.



Snö och Pulka!

För att sportlovet ska bli riktigt lyckat måste man åka pulka minst en gång! Och som tur var fanns snön kvar så jag åkte ut till Erika för att göra det idag.

Okej, vi åkte aldrig pulka men vi hade vars en snowracer istället och det gick ju lika bra om inte bättre för då kunde vi ju styra så att vi inte körde in i några träd. Roligt men alltid lika jobbigt att gå upp från backen igen. Jag fattar inte hur man orkade med det då man var liten.
Det blev lite snöbollsktrig emellan men sen gick vi tillbaka till Erikas igen. Där gjorde vi snöänglar. Först var tanken att vi skulle göra en snögubbe och snögrotta också men det hade vi inte tålamod till så det blev mera snöbollskrig med dom (små) kloten vi hade rullat till snögubben istället.

Snö är riktigt roligt!
Men kallt...

När vi kom in igen blev det varm oboy för hela slanten och sen massor med prat.













En av många fina snöänglar




Fick rita till en snögubbe eftersom vi inte orkade bygga någon riktig.




Var choklade toppar inget!


Att vara ensam är inte dåligt.

Jag vaknade vid sju idag men låg kvar till lite över åtta då pappa hade åkt iväg till jobbet. Det är riktigt härligt att gå upp när huset är helt tomt, eller nästan i alla fall för min bror sover. Då får man ju tid att tänka utan att behöva bry sig om någon annan och man kan ta det lugnt och inget göra någonting.

Den senaste timmen har jag ägnat åt yoga. Det var riktigt längesen jag gjorde det för drillträningarna har ju tagit över den tiden i veckan som jag tränade yoga på för snart ett år sen. Men nu får jag nöja mig med hemma-yoga, men det blir oftast bara på loven som jag har tid till det. Jag fick värsta chocken då jag satte igång för jag hade ju blivit hur ovig som helst!

För övrigt så har jag ignorerat telefonen då det har ringt två gånger och nu vaknade min bror.

Nej nu ska jag gå och äta frukost och sen blir det lite datorfix.


Nervöst

Träningen slutade med att min finger började blöda annars var resten av träningen rättså lugn. Rätt skönt faktiskt. Fast nu efteråt ångrar jag mig. Uppvisning på lördag ju, fast innan dess har jag två träningar! Wish me luck!

Och jag ska fötrsöka ta något foto när jag drillar.

Träning igen.

Nu har jag träning nästan varje dag känns det som. Tur att det bara kommer vara så här mycket på lovet för annars vet jag inte om jag hade orkat. Fast roligt är det ju i alla fall. Men det är ju högsäsong med tävlingar och sånt nu snart så det blir ju alltid mest träning då, sen efter 10 maj kommer det vara lugnt igen och vi kommer nog att ha vårt sommaruppehåll fram till september ungefär då. Ett långt uppehåll! Då man kommer tillbaka till träningen kommer det ju ha kliat i fingrarna efter träning i flera veckor så man får ju passa på medans där är träningar!

Passfoto = ut och resa?

Jag har inte hunnit blogga något idag så nu får jag gå igenom det mesta av dagen i ett inlägg.

Jag började med min efterlängtade träning som gick hyfsat i alla fall. Det går ju framåt men väldigt långsamt! Men nästa träning är imorgon.

Efter träningen blev det hem om och göra vid sig och sen iväg till Ystad för att fixa ett passfoto eftersom mitt har gått ut. Usch vad jag hatar passfoto. Man lyckas nästan aldrig se bra ut på det och det är ett foto som man ska stå ut med i flera år. Inte nog med det, det är också förbjudet att le eller bli fotad lite halvt i profil. Det första jag fick höra då jag ställde mig framför kameran var: "Kolla rakt in i kameran och var neutral"! Hur tråkigt som helst ju. Fast man får ju stå ut och det kunde bli en mycket värre bild med tanke på att dom bara tar två bilder.

Men om man nu ska ta fula bilder som man måste stå ut med så länge så finns det ju alltid ett plus. Passfoto betyder ju att man ska iväg och resa! Än så länge vet jag inte om vi ska resa någonstanns i sommar för pappa vägrar berätta något men han har nämt att jag inte behöver ha något sommar jobb vecka 25. Jag börjar ju misstänka en semester men man vet ju aldrig, och det är dumt att förvänta sig en resa som sen aldrig blir av.
Fast nu när det är vinter är det ju bra att kunna ha något att drömma sig bort med...

Lite senare på dagen har jag börjat med spanskan eftersom det kommer bli en muntlig redovisning och ett inlämningsarbete om Argentinas politik efter lovet. Jag har funderat mycket på hur jag ska hinna bli klar med det. Men det blir väl som alltid i sista minuten!

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra men något kommer det bli i alla fall!

Om inte, så har jag en reservplan som innehåller massor med prison break avsnitt.



Slappekväll med Emelie.

Ikväll åkte jag iväg till Emelie eftersom vi inte hade träffats på evigheter! Det var riktigt roligt och vi kan fortfarande prata om allt. Tur det, för idag behövde jag prata!

Vi såg två filmer och båda var helt okej, ingen riktigt bra men ingen var dålig.

Och självklart var vi onyttiga!

Tillslut var båda så trötta så att vi la oss för att sova men då började vi prata om gammla minnen. Och hur gammal kände man sig inte då!? Men roligt var det fast sen blev det dax för mig att åka hem.








Chokladepudding för hela hennes familj och oss!



Film.

Inställda träningar!

Det finns inget värre än då man har gjort vid sig och är totalt beredd på att åka iväg och träna då man ser ett sms om att det inte blir någon träning! Jag som faktiskt längtade efter att träna!

Okej, det var kanske bara lite mer än två timmar sen sist men nu hade jag ju ställt in mig på att ha träning!
Men jag får väl försöka fundera ut något annat som jag kan göra. Nästa träning kommer ju imorgon!

Härliga överraskningar!

Dagen började med att jag och pappa satt och pratade om fildelning vid frukost bordet. Det borde faktsikt vara lagligt, enligt mig i alla fall.

En liten stund senare såg jag hade fått ett sms från min kusin som berättade att hon blivit moster! Så nu har jag 4 kusinsbarn och den senaste ska heta Samuel. Riktigt bra nyhet och vägde upp bra med den dåliga nyheten jag fick igår... Men nu har jag i alla fall fyra andledningar till att vara barnslig!

idag har jag, än så länge, haft en fyratimmars träning utan tränare, men det fixade vi bra ändå! Riktigt trött blev jag i alla fall så nu har jag inte planerat att göra annat än ligga på sängen fram till halv fem, då nästa träning börjar.

Hemma igen!

En trevlig dag på både NovaLund och CenterSyd. Jag handlade lite lagom idag, det blev en väst, armband, ett halsband, klämma, två tee's och underkläder.

Och för första gången i hela mitt liv tror jag att min bror handlade mer än mig!

Nej nu ska jag nog gå och ta ett bad...

Tandläkaren och Shopping.

Upp tidigt idag och sen iväg till tandläkaren vid åtta. Inga hål eller fel på mina tänder idag heller så det är ju bra!

Snart kommer Ida hit och då åker familjen + hon till CenterSyd och NovaLund för lite shoppning.

Kusinen och småskitarna!

Nu har precis min kusin och hennes barn åkt hem. Hela eftermiddagen har det lekts kurragömma fast det var inte så jättesvårt eftersom Oliver bestämmde var alla skulle gömma sig och vem som skulle räkna. Haha, små barn är rättså roliga ändå!


Kurs snart!

Idag åkte jag iväg till simhallen igen för att göra ett livräddningstest. Det gick hur bra som helst och var inte alls svårt.
Anledningen till att jag gjorde testet var att om jag inte hade klarat eller gjort det testet kunde jag inte anmäla mig till en badvaktskurs som går i mars. Men nu är som sagt testet gjort och klarat och anmälan har jag också lämnat in.

Kursen kommer vara i tre dagar över en helg så den helgen kommer spenderas i bassängen. Lite nervöst eftersom jag inte har simmat på så länge. Men jag har ju en månad att öva upp mig.

Sen till sommaren blir det kanska några drillkurser men det får jag se då!

Tröttheten är som bortblåst!

Nej jag har inte varit ett dugg trött ikväll och tur är ju det!

Först så blev det melodifestivalen men det var tråkigt så det blev ganska mycket pratande istället och sen blev det tvspel. Haha, jag är nog en riktig tvspels-nörd men det finns ju knappt något roligare!

Ikväll.

Ikväll kommer det hit lite gäster så jag får snart gå och byta om från mina mjukisbyxor och mitt oversize linne...
Jag är fortfarande trött sen träningen och eftersom jag spenderat eftermiddagen med en modetidning har jag inte blivit piggare. Fast det blir nog trevligt ikväll så jag får väl nästan se till att glömma bort tröttheten!

<3

Alla hjärtans dag...

Jag vet inte hur man ska beskriva dagen, den börjar ju nästan kännas överdriven. Fast ibland behövs det kanske en dag då man ska bry sig om andra, fast för min del ger jag mig aldrig tid till det.

Min allahjärtansdag började med att jag fixade frukost och sen stack jag iväg på träning. Jag kom hem om och åt och sen iväg på nästa träning. Låter ju hur romantiskt som helst, eller hur?!
Men i alla fall så hade jag köpt geléhjärtan som vi åt på träningen, eller innan. Träningen gick riktigt bra tror jag, allt börjar kännas säkrare. Men nu när jag har kommit hem igen har jag börjat lägga märken till alla fina blåmärken som jag kommer få stå ut med ett tag framöver...
 Fast är det inga allvarliare skador så kan jag stå ut.

Nej, nu tycker jag att alla ska ha en trevlig dag!


Vatten!

Kom precis hem från simhallen och det var riktigt härlig att simma idag! Först simmade jag ungefär en timme själv och sen sista timmen jag simmade kom Markus så då simmade jag lite med honom.

Skoldagen var helt okej. Engelskan var riktigt rolig faktiskt, och det är ganska ovanligt med tanke på att vår lärare är ganska speciell och blir väldigt lätt arg. Men idag skulle vi vara sju företag som skulle anställa olika personer och sju personer från klassen var personer som sökte. Jag och Olivia skulle anställa personer till ett kryssningsskepp som skulle gå till Karibien. Inte illa det? Men det kunde ju gärna fått varit verklighet också!

Efter engelskan hade vi håla och då begav jag och Nicole oss till närmaste café där vi mötte upp Veronica och Erika. Vi köpte varm choklade eftersom det var jättekallt ute!

Men nu är sista dagen avklarad och jag har en veckas lov framför mig! Dock är hela lovet uppbokat med massa saker. Men sen vill jag ju inte sova bort hela lovet så det passar nog mig ändå ganska bra!




Äntligen lov!


Sista dagen innan lovet!

Nu ska jag snart iväg till stationen och hämta upp Veronica och sen ska vi till skolan för att kanske lära oss något innan vi går på lov. Dom två första lektionerna på dagen har varit inställda så vi har haft sovmorgon men så är jag inte så bra på att sova. Uppe vid sextiden och sen klockan sju har det spelats musik!

Mitt schema för idag kommer att vara :

So
Lunch
Engelska
Håla
Svenska


Jag tror jag klarar det. Eller?


Efter skolan ska jag starta lovet med att simma lite. Var ju evigheter sen sist!

Nej nu ska jag göra vid mig och sen börja gå. Usch det var åtta minus imorse, extra varma kläder idag då alltså!












Morgonpigg till tusen!












*Gäääsp*

En lång skoldag idag så den behöver jag inte nämna så mycket om. Men sen har vi ju inlämningsarbete till imorgon så då jag kom hem gjorde jag klart det så då känndes skoldagen ännu längre...

Nu vill jag absolut ha lov! ...

...En dag kvar bara.

Aj.. eller vadå? redan över?

Haha, jag glömde nästan bort att idag var det dax att ta min andra vaccination men som tur var påminnde mamma mig och jag kom i tid. Väl där började jag fundera på om det gör sådär värst ont... Jag har nog aldrig tyckt det, och jag hade nog ganska rätt för man märkte ju knappt av det!

Fast nu efteråt är jag öm, så om jag slår mig med drillstaven ikväll kommer jag till att skrika högt!

Planering = Omöjligt.

Idag var där inga lektioner inställda men vi hade vikarie på två av lektionerna...
Men nu börjar jag tröttna på skolan och dom flesta är sjuka så det är tur att det är lov snart! Nu borde jag ta tag i svenskan men det är jättetråkigt så jag väntar bara ett par minuter till...

På klassrådet planerade vi om klassresa och om vi skulle ha några klasströjor. Vår klass är ganska hopplösa så vi kom inte fram till något. Men jag tycker absolut vi borde ha en klassresa eftersom jag verkligen gillar klassen ja är i nu så då hade klassresan blivit jätterolig. Men ingen kommer på något riktigt bra förslag på var man kan åka... Men om ni har något bra förslag får ni gärna kommentera!

Men men, det löser ju sig säkert. Ikväll blir det träning men innan dess måste jag ha gjort svenskan. Oj, vi har No också.. det för jag lösa imorgon!



Det går framåt!

Ännu en lyckad träning, mycket kvar som ska bli rätt och allt måste bli rätt samtidigt. Men det går åt rätt håll!

Skolan.

Idag var det knappt några riktiga lektioner.

Elevensval - Inställd.
Spanska - Vi hade vikarie och fick sluta tidigare så där blev nästan inget gjort.
Lunch
No - vi skrev en halv sida och sen fick vi sitta och läsa Frida.
So - Nja, där blev det ju faktiskt arbete.


Eftermiddagen.

Det blev en liten runda i staden fast jag handlade inget, men min bror fixade ett tennisracket. Men snart är det lov och då ska jag iväg och shoppa på riktigt!

Sen blev det till farmor. Ibland känns gamlingar så.. gamla? Jag kommer inte på något bättre ordval just nu men då dom pratar om den ena som gjort en sak och den andra gjort en annan sak och man faktiskt inte bryr sig om vad dom har gjort eftersom det inte är någon människa man har hört talas om känns det som om dom levde ett annat århundrande!

Fast det finns ju positiva sidor också. Dom tycker tillexempel alltid att det är trevligt att man kommer och hälsar på också bjuder dom alltid på överflöd med kakor så att man får tvinga dom att inte plocka fram mer. Och när man väl känner till någon av personerna dom pratar om blir man riktigt stolt över att man inte är såå jätteliten längre utan det finns några människor som fortfarande lever samtidigt som en själv.

Men oj vad jag får ångest över att bli gammal! Inte över rynkor och grått hår men vad ska man göra?! En farmor kan ju inte gå ut och festa om helgerna precis... Men sitta och sticka och sy är inget jag någonsin kommer att göra!
Men om man sitter dag ut och dag in kommer man ju att åldras i förtid och önska att man var död! Så ensamt då alla ens vänner dör och dom ända man har kvar är släktingar! Och samtals ämnena kommer vara mediciner och doktorer också kommer man att gå och handla då alla andra handlar för att kunna träffa folk att prata med även om man vet att dom tycket att pensionärerna kan handla vilken dag i veckan som helst istället för då alla arbetare måste handla. Nej nu får jag se till att sluta tänka på framtiden, för den verkar läskig!

Okej, min farmor är nog inte så desperat gamling än i alla fall, och tur är det. Men det kan bli så när man har stereotyper och placerar folk i fack. Något jag borde sluta med för det stämmer väldigt sällan.

Resten av tiden hos min farmor bläddrade jag i en skvallertidning medans jag lyssnade lite halvt på vad hon och pappa pratade om.

Sen åkte vi hem igen!


 

Kortare dag än planerat!

Hade bara fyra lektioner idag så jag slutade vid ett och slapp provet eftersom den lektionen var inställd!

Nu ska jag snart iväg till Ystad en runda och hälsa på farmor och kanske in om staden också.

Uppbokad!

Det blev inte till Emelie idag men det var nästan tur för senare kom jag på att jag har prov imorgon och det hade jag inte ens kollat på. Senare i veckan har jag också ganska stressigt men jag vet inte iktigt när jag ska hinna med det. Jag har måndag men vet inte riktigt om jag ska till ystad då. Sen på tisdag och onsdag har jag träning och på torsdag är det möte och till fredag ska allt med skolan vara klart och sen fortsätter helgen med träning.

Men som tur är så blir det lov efter denna veckan och då ska jag bara ta det lugt och umgås med vänner den tiden jag inte har träning!


Svårt att hålla sig ifrån det.

Jag vaknade ganska tidigt idag, fast ändå sovmorgon. Sen gjorde jag vid mig och åkte iväg till träning.

Egentligen har jag ingen träning idag men om man inte har någon så får man ju se till att fixa en! Jag åkte iväg till Ilinkas teams träning och hjälpte till lite där. Det blev inte så mycket träning för min del men det är ganska roligt att spendera hela förmiddagen med småungar och drillning.

Resten av dagen har jag inga bestämda planer för men Emelie ska skicka ett sms då hon vaknar så det blir kanske dit jag åker.

Annars kommer jag ju säkert på något annat!

Hemmakväll.

Kvällen spenderades framför tv:n med familjen. Men när melodifestivalen aldrig blev bättre så gick jag och såg en film istället  och efter det blev det sängen.

Heldags träning.

Jag vaknade vid halv åtta och då gick jag upp och lagade frukost till hela familjen. Jag känner mig lite duktig men nu börjar det bli en vana på lördagar eftersom jag är den som går upp tidigast då.

Sen åkte jag iväg på träningen klockan nio. Min tränare fyllar år idag så hon var inte där utan vi fick hålla i träningen själv idag. Vi klarade det riktigt bra ända tills vi tog en paus som varade en aning för lägen men är inte alla där och man är utan tränare så går det ju inte lika bra att träna. Också fick vi ju en anledning att prata, och prata, och prata... Det är något som alla drillare måste vara experter på!

Träningen slutade vid tolv och då blev det hem om en timme och sen tillbaka till hallen igen för att påbörja träning nummer två.

Även där var vi utan tränare. Jag vet faktiskt inte riktigt vad hon gjorde men hon kunde inte vara på träningen idag i alla fall så det blev egen träning där med. Fast Emma var också i hallen så hon kunde ju vara extratränare även om hon hade andra att träna.

Men själva träningen var mycket ordentligare än den förra och jag tyckte att det kändes att det snart är tävlingar och uppvisningar. Två veckor.

Lämnade träningen vid tre och hem till duschen!


Middagen igår!

Allt blev jättetrevligt igår och jag hade roligt! Först blev det en rundtur i huset eftersom jag aldrig har varit hemma hos Nicole sen hon flyttade. Konstigt egentligen med tanke på att vi ses varje dag i skolan.

Och gissa om jag blev kär i det huset! Den var ju perfekt! Det var gameldags men såg samtidigt modernt ut. Det var mysigt och inte alls stelt. Det var litet men samtidigt rymligt och öppet. Jaa, jag hittade verkligen inga fel på det helt enkelt! Också fanns där en jordkällare som var jättefin och en kamin, och ljus överallt... Nu vill jag ha ett eget hus som jag kan göra lika fint! Men men, jag flyttar ju tids nog.

Tillbaka till fortsättningen av kvällen... Vi åt kycklingwarps som Nicole hade lagat och det var väldigt gott men sen blev jag så mätt så jag tyckte jag såg gravid ut. Och det gav ju mig lite illamående men det gick över.

Vi hamnade framför tv:n och såg Let's Dance, något som jag inte sett på ett tag märkte jag. Vi försöket oss på att dansa lika bra som dom på tv:n men vi gav upp ganska snabbt och krängde godis istället. Efter det kollade vi på en film som var helt okej och sen blev det hem till sängen för min del!




Jordkällaren.




Erika, Jag & Nicole.

Till Nicole!

Ikväll bär det av till Nicole där Erika också kommer vara. Sen vet jag inte riktigt om det blir fler men det märker jag när jag kommer dit.

Förmodligen blir det en trevlig och rolig kväll men för att kunna komma dit måste jag gå och göra vid mig lite nu!

Bilder och lite om kvällen kommer kanske senare!


Längtar till lovet!

Nu är denna veckan slut och sen bara en vecka kvar innan lovet! Men innan den veckan kommer ju en helg!

Dagen var ganska lugn för vi hade inställd musik första lektionen och på idrotten fortsatte killarna att vägra dansa så nu tror jag inte att dom får fler chanser att inte få ig på rytmiken. Lite tråkigt att dom inte vågar dansa!
Efter det blev det so och den var också ganska lugn och sen hade vi lunch följt av engelska där vi hade vikarie.

På hålan så gick jag, Erika och Nicole hem till mig för att fika lite. Efter ett tag kom Håkan och Mikael också hit så då fick jag laga kaffe. Och den här gången lyckades jag!
Vi fick skjuts tillbaka till skolan för att ha våran sista lektion som var svenska. Inte mycket till lektion där heller eftersom vi mest testade den nya smartboarden. Men ganska roligt.

Måste också nämna att vi bara var fem tjejer i klassen idag! Nästan alla var ju sjuka!




På svenskan.




Michelle och Mikael.




Hänga gubbe blev det också som Ronja höll i.




Alex och Kim.




Sen åkte jag och Ronja hem i Mikaels epa.




Men då vi kom hit hittade vi den här reklamlappen.

Np!

Första lektionen idag blir ett tre timmars pass då vi ska skriva uppsatts. Wish me luck!

Nej nu ska jag gå och göra vid mig så att jag inte kommer försent. Men bloggen är ju viktig så jag var ju tvungen att slänga in ett inlägg här innan.

Förändring.

Ibland känns det bara som om jag vill vända upp och ner på hela världen och just nu är ungefär ett sånt tillfälle. Bara börja om på nytt och flytta, klippa mej (i alla fall känner jag för att klippa mej kort idag), och glömma bort mitt liv. Tänk om man lever ett liv som någon annan hela tiden och sen bara kan ändra på allt och bli vem man vill utan att folk säger att man ändras?
Fast ibland är det skönt att inte behöva tänka så mycket och låta fördommarna styra.
Nej, något måste hända i mitt liv och det snart för jag är verkligen en person som tröttnar på allt överdrivet fort!
 
Det är väldigt blandade känslor idag också...

Vi hade redovisning på rytmiken idag. Givetvis var det bara tjejerna som dansade. Det är så typiskt killar, dom är fega! Det finns inget snyggare än en kille som verkligen vågar dansa! Och det var faktiskt bara inför klassen så risken att göra bort sig var inte så stor eftersom alla är kompisar med alla i vår klass, jag har ju lyckats hamna ganska bra bland den roliga klicken människor!

För min del gick redovisningen helt okej och samtidigt inte alls bra. Engelskan var inställd så jag hade gott om tid att förbereda mig inför idrotten. Det värsta som skulle kunnat hända var att jag trillade men det slapp jag! Däremot tappade jag... Men jag får väl vara nöjd med vad jag klarade.

På kvällen var det träning, och vad händer då? Jo jag tog exakt allt som jag tappade på när jag redovisade. Men det var helt okej med träning.

Nej nu åker sminket bort och sen blir det tv för min del!



Liten, Blond, Blåögd och ett leende på det?

Första Nationella Provet idag!

Idag hade vi vårat första NP-prov i Svenska. Det var läsförståelse och det gick nog ganska bra, jag var inte ett dugg nervös för detta provet men nästa blir värre. Då är det en hel uppsatts vi ska skriva! Vi har tre timmar på oss men jag vet inte om jag kommer orka koncentrera mig så länge. Men det blir säkert bra på något vis.

Efter skolan åkte jag hem till Hanna eftersom träningen idag blev inställd så blev där lite tid över som jag fick spendera på något vettigt. Har ju knappt tid med vännerna nu för tiden. Träningen tar ju nästan över mitt liv! Fast det finns ju kvällar på helgerna och där är ju några dagar i veckan som jag är ledig.

Imorgon har vi i alla fall rytmikuppvisning på idrotten! Kommer bli roligt att se vad alla andra har gjort men själv vet jag inte om jag någonsin kommer känna för att visa upp. Men imorgon som sagt. Bäst att försöka att åtminstånde lära sig programet nu!



Jag och Hanna kan konsten att fixa drinkar.
Fast jag har bestämt mig för att försöka vara nykter i en månad nu.

För liten för att bli stor.

Nu blev det ytterligare ett långt samtal med Mem, även denna gången om allt och inget.

Tillslut spårade samtalet ut på Disney, och man kan faktiskt inte mycket annat än inse att man aldrig växer ifrån dom filmerna fast dom är så förutsägbara. Denna gången var det Micke och Molle som kom på tal, haha. Man kommer ju ihåg allt fast det var flera år sen man såg dom filmerna!

Men nu blir det ändrig för jag och Emelie planerade att vi skulle försöka få lite tid till att var små på söndag och se den filmen. Allt var så enkelt då man var liten och varje dag vat ju ett helt kaptiel för sig.


Små och föralltid liten.

Berg- och dalbana.

All kan ju inte vara lätt. Men om hälften hade varit det hade jag varit nöjd! Dagen har bara varit rörig och jag vet inte riktigt hur man ska beskriva den.

Men i alla fall så tror jag att jag har fixat det mesta så att det går på rätt väg.

Sen finns det ju rykten. Men jag har aldrig riktigt lärt mig att bry mig om det och det är jag väldigt glad för. Varför ska man lyssna på andra då man själv vet hur det verkligen är?




Just smile at me and I'll forgett about how much the star shines.

Latis dag.

Jag tog mej i alla fall ner till affären där jag köpte lite nyttigt godis och en FRIDA. Sen spenderades eftermiddagen på sängen med skvaller musi och godis.

Senare sågs även en del av handbolls-finalen



Ser inte ens onyttigt ut!


Sortera!

Nu har jag sorterat alla bilder på datorn och säkerhetskopierat allt, plus att jag har kollat igenom vilka jag ska framkalla. Det är ju faktiskt inte riktigt samma sak att ha dom i datorn som i ett fotoalbum och sen behöver jag ha lite nya bilder på väggarna!



En av många bilder som ska framkallas.
Många roliga minnen och klockrena bilder blev där!

Söndagar är tråkiga.

Planerna blir ändrare, Emelie åker iväg till ikea ungefär nu så henne kommer jag inte till att träffa idag. Men nu får jag se till att komma på något annat!

Mina veckor brukar vara fulbokade, utom på söndagar! då kan hela dagen gå utan att jag har gjort en ända vettig sak. Jag har fortfarande inte funderat ut något roligt jag kan göra då det blir sånna hära dagar...

Att få något gjort.

Idag har jag faktiskt börjat dagen med att få lite saker gjorda som jag har skullat gjort ett bra tag. Har letat efter lite nya filmer och musik och jag hittade lite i alla fall. Sen har jag fått för mig att jag ska göra bagels men jag får ju ser hur det går med det... Nu sitter jag här och försöker få spanskan gjord men då var det ju klart roligar att lägga in ett inlägg i bloggen.

I eftermiddag blir det kanske till att träffa Emelie.

Nu måste jag fortsätta.

Filmer och mer filmer.

Resten av dagen bestod av filmer och lite tid vid datorn.