Dagens låt


Vår

Yes!

Snön har smält rejält den här helgen vilket är riktigt positivt. Sen lyser solen idag så den lär väl smälta ännu mer. Jag längtar!

Morgon!

Jag är pigg som bara den och på ett strålande humör desutom. Bowlingen igår var jätteroligt. Det gick dock inte så bra som det brukar men poängen är inte så viktigt. Sen blev det kinamat. Gottigt. Sen resten av kvällen var en blandning av kortspel, os, melodifestivalen, prat och godis. Fast jag var redan mätt så jag hade kunnat dö.

Nu ska jag göra något lite vettigare.

Bowling

Jag är ju långt ifrån klar med allt kan jag säga men jag tänker inte plugga mer idag. Det blev bara lite svenska men det är bättre än inget. Tyvärr hinner jag inte träffa min älskling idag. Men det är inget att deppa över för jag ska bowla ikväll. Får hoppas på att det går bra men nu ska jag göra vid mig.

Ännu ett morgoninlägg

Jag har mycket mer tid på mornarna nu när det inte är skola. Riktigt skönt. Nej nu måste jag ta tag i plugget, jag har ju skullat gjort det ungefär hela veckan men det har fortfarande inte blivit av. Jag är nog världens bästa på att skjuta upp saker till sista minuten. Men jag får väl påminna mig själv om att om jag jobbar riktigt effektivt kan jag kanske träffa min älskling en liten stund sen. Men jag får se hur det blir nu måste jag börja i alla fall...

Kvällen

Min kväll spenderades framför tv:n med mamma och pappa. Fast jag kollade nästan inte alls på tv:n eftersom jag höll på med att fixa en del till söndag. Satt och fixade i fyra timmar. Usch, min hjärna var helt slut efter det.

Danne

Det blev inget pluggande för min del. Fick reda på att jag hade en lektion till på mig att få arbetet gjort så då kunde jag skjuta upp det en dag. Istället kom Danne till mig.


Morgonmys

Vid sextiden på morgonen gick strömmen så då vaknade jag. Nej, jag sov inte med ljuset tänt men mina föräldrar pratade och jag brukar alltid ligga och tjuvlyssna på mornarna eller kvällarna när jag ändå inte kan sova. Sen vid åtta tiden kom pappa in och rullade upp så det blev ljust på mitt rum. Usch. När han hade åkt iväg till jobbet gick jag och rullade ner igen och halvsov till tio ungefär. Bara några minuter senare var Danne här. Han skulle egentligen handla bullar, men det tog över en timme. Haha. Men det var det mysigaste av dagens tre sätt att vakna på. Nu ska jag ta tag i skolarbetet lite. Eller först ska jag nog gå och äta frukost/middag.

Trevlig dag.

Kaffe

Egentligen skulle jag på träning men mitt humör var inte på topp så jag hoppade över det. Jag räknade med en tråkig kväll framför tv:n men Henrik skickade och frågade om han, Håkan och Lenny kunde komma. Det kunde dom förstås. Sen kom en hel hög med andra personer till. Ganska trevligt. Det blev dock inte så länge dom stannade för dom skulle vidare på fest.

Nu ska jag gå och lägga mig och nattdrömma.

Danne

Idag var Danne här, som vanligt. Jag behöver nog inte skriva så mycket mer men roligt var det.

Morning

Min snälla pappa väckte mig redan innan klockan åtta imorse. Usch! Men jag låg kvar till tio ungefär. Sen dess har jag varit ute och gått en runda. Fast det var ganska kallt så det blev absolut ingen lång runda. Nu ska jag lämna datorn och gå och ära frukost/middag.

Träning

Jag kom hem för snart två timmar sen men känner mig fortfarande helt slut. Då kan ni ju föreställa er hur trött jag var direkt efter träningen. Vi hade en kort paus så jag och tjejerna spreng ut där ute i bara linne och leggings (standar kläder för drillträning) utan att frysa. Jag var jättevarm och det var inte långt ifrån att jag slängde mig i en snöhög. Jag lyckades även få en fin käftsmäll. Aj aj aj, men det gick väl ändå. Det blir ett blåmärke och är lite svullet just nu. Men det är sånt man får ta när man har roligt. Men nu har jag nästan helt beslutat mig för att träna imorgon. Men jag får se hur det blir. Nu ska jag i alla fall sätta mig ner och skriva upp en att göra lista till My som hon kan ha på träningarna. Festligt värre.

Tack papps

Nu har jag sökt på lite olika platser. Nu kommer det till den tråkiga biten... Att vänta. Fast jag har även hunnit med att baka med pappa. Fast jag bakade mest och han fick diska och städa undan min röra. Sån snäll pappa man kan ha. Han har varit otroligt hjälpsam idag.
Nu ska jag gå och äta kakor för jag har inget bättre för mig just nu.

Onsdag

Uppe hyfsat tidigt idag med. Eller egentligen ganska lagom. Det blir så tråkigt när man sover bort hela dagen. Idag ska jag i alla fall ut och leta sommarjobb. Vi får se hur det går annars får jag nöja mig med lata dagar på stranden i sommar. Men det låter ju inte helt fel i för sig.

Hanna

Ikväll kom Hanna hit. Det blev ganska mycket prat och lite HippHipp på det. Med andra ord ganska lyckat. Jag behövde verkligen prata med någon som har lika knasiga tankar och funderingar som jag. Jag har varit och lämnat henne på stationen och nästan precis kommit hem så nu foår vi se vad resten av kvällen bjuder på. Känner inte riktigt att jag vill att kvällen ska ta slut än.

Danne

Jag försökte börja plugga men som vanligt fanns där något roligare att göra. Som att kolla film tillexempel. Än så länge har jag sett tre filmer idag. Danne har även varit här en runda. Nu ska jag lämna datorn.

Morron

Jag har egentligen inget vettigt att skriva. Det har inte hänt helt för mycket sen det senaste inlägget. Jag har sovit sen gått upp och hamnat här. NU får jag försöka göra lite geografi. Det går alltid så dåligt när jag säger försöka...


Trevlans

Det blev en lyckad kväll. Jag kände dom flesta där men där var några från Annies klass som jag inte hade träffat innan. Sen var där lite folk som jag inte har träffat och pratat med på år och dar. Lite roligt. Jag åt i alla fall alldeles för mycket och sen kollade vi på Sunes sommar. Vilket påminnde mig om hur mycket jag önskar att snön försvann.

Sen kom i alla fall mina föräldrar och hämtade mig och Catja så nu sitter jag här heme. Funderar på att gå och prata lite med Robin och Kim nu. Sov gott.

En timme kvar

Ikväll ska jag iväg på tjejmiddag hos Annie. Det blir säkert sjukt kul. Hoppas ni får det trevligt.

Danne

Jag började ta tag i skolarbetet men sen kom min pojke hit och då fanns det betydligt roligare saker att göra. Nu sitter jag mest och väntar ut tid en till... Jag berättar sen.

Träning

Det blev en morgonträning för min del. Efter det blev det raka väge till tandläkaren för en årskontroll. Allt var perfekt och sådär så jag blev glad och åkte hem.

Kvällen

på kvällen kom Danne hit en kort runda. Resten av kvällen bestod av film.

Danne

Nu sitter jag och väntar på att Danne ska komma hit. Skriver mer ikväll.

Jordgubbar och sol

Jag satt precis och kollade igenom lite bilder som jag har här på datorn. Jag hittade ett par bilder där jag och en gammal kompis sitter och äter jordgubbar i Ystad. Det ser grymt härligt ut. Sen kollade jag ut genom fönstret och insåg att jordgubbarna får vänta ett tag till... Nu längtar jag till dom härliga vårdagarna så man slipper vinterjackan och det räcker med en vanlig tröja.


God morgon

Pigg och vaken. Nja, vaken är jag men jag sov inte alls bra i natt så pigg är jag inte riktigt. Men jag får väl ta och ignorera min trötthet under dagen och hitta på nåhot roligt istället.

Tvkväll

Har slökollat lite på melodifestivalen. Jag vet verkligen inte hur dom lyckas göra det sämre för varje år. Sen kollade jag på OS ett tag också. Den här kvällen har avslutats med en bra film. Nu kallar sängen.

God natt!

Danne

Det blev en snabb träff med älskling. Men alltid bättre än inget.

Ystad

Jag åkte med min bror in till Ystad då han skulle spela match. Jag och mamma gick en runda på stan där jag hittade två par skor och en tröja. Sen var det tillbaka till fotbollen. Jag kollade ett tag men frös sedan. Resten av tiden satt jag i bilen och sjöng för mig själv. Det var i alla fall ingen som behövde höra på det.

En positiv sak är att snön börjar tina bort lite smått idag.

Drillkväll

Det blev en rolig kväll. Jag låter lite bilder förklara.















Hanna fastnade inte på någon bild! Men jag ska få några skickade så vi får se...


My sisters keeper

Filmen var jättebra, och sorglig. För övrigt fick jag inget pluggande gjort men ikväll ska jag iväg till min tränare för att ha en rolig kväll med folket från drillningen.

Lov

Nu börjar lovet. Eller ja, dagens lektion fick göras på valfri plats vilket betyder hemma och ingen garanti för att det blir idag. Idag ska jag i alla fall se My sisters keeper eftersom alla har sagt att den ska vara jättebra.

Trevligt lov.

Vanentines day

Nej, jag är inte helt efter på dagarna. Men det var namnet på filmen vi såg igår.

Först gick vi och handlade lite smått och gott. Sen blev det ju givetvis till att gå hem till Angelica igen för att kunna laga maten. Den blev supergod. Sen städade vi undan lite och pratade, lyssnade på musik och sånt. Sen var det tid att bege sig ut i snöovädret och gå till bion.

Filmen hade egentligen ingen speciell handling men det var ändå otroligt mysig. En typisk tjejfilm. Den rekomenderas varmt. Plus att där var många kända skådespelare så filmen kunde inte bli fel. regissören hade ju även varit regissör till filmen Pretty woman.


Torsdag

Träningen igår var toppenkul. My och hade massa skitsnack att ta igen. Men nu är det i alla fall en ny dag och jag sitter i skolan och ska snart ta tag i geografin. I eftermiddag ska jag i alla vara med tre sjukt roliga tjejer. Det blir handling, matlagning och bio. Jag lovar att inte laga maten eftersom den ska bli ätbar också. Nu måste jag kila.

Dagen

Dagen började med ett prov som gick åt skogen. Efter det hade vi ytterligare tre lektioner innan dagen slutade för min del. Nu borde jag ha pluggat ett bra tag till provet imorgon men jag känner verkligen inte för det...

Duktig

Jag åkte hem med första bästa buss men då jag kom hem började jag faktiskt plugga till provet. Jagkan verkligen anstränga mig när jag vill. Ikväll kommer min älskling hit så nu ska jag försöka slita mig från datorn och hitta på något annat så länge.

Skoldagen

Jag började inte förrän tio idag men var i skolan redan lite i nio. Tanken var att jag och Angelica skulle vara duktiga och göra spanska, vilket vi faktiskt lyckades ganska bra med. Jag var på bra humör imorse så jag köpte med mig vars en oboy till Angelica och mig fast då jag kom dit upptäckte jag att Irma och Elin också fanns där. Men det gjorde inte helt för mycket. Vi fick dela. Mina händer hade ändå nte klarat av att bära fler muggar. Sen arbetade vi hyfsat seriöst i en timme innan matten började.

Nu har jag nog äntligen förstått mig på f (x),lite grafer och funktioner och sånt. Så nu håller jag tummarna inför provet imorgon.

Sen hade jag dagens sista lektion och då gick vi bara igenom lite inför provet och sen fick vi plugga på valfri plats.

Veckan



Träning - Jag har dom två vanliga träningarna men inget ut över det.

Skolan - Det blir två prov den här veckan. För övrigt är det bara lite småsaker här och där som behöver göras.

Vänner/Familj - På torsdag ska jag på bio med Angelica. Irma och Elin. Tror det blir en toppenkväll. Sen på fredagen blir det en drillkväll. Annars är där inga spikade planer vad jag vet.

Övrigt - Inte vad jag vet.

Piggast

Efter att ha sovit ordentligt är jag som en duracelkanin. Snart ska jag iväg till bussen men än så länge är det lite tid över.

Tröttast

Jag trodde verkligen inte att jag skulle klara av att vara vaken i bilen på vägen hem från träningen (det tar bara tre minuter att köra) så trött jag var. Det var helt sjukt. Fast träningen var riktigt rolig. Och jag lyckades somna direkt när jag la mig.

Snart iväg

Det får bli ett snabbt inlägg för jag måste snart iväg till träningen och jag har inte ens hunnit göra vid mig. Det får bli stressigt.

Sen jag kom hem efter skolan har jag bara börjat plugga till provet. Nu har jag haft lite tid att kolla igenom bloggar men måste rusa nu.

I skolan

Nu har jag min näst sista lektionen för dagen. Och tur är nog det för min hjärna orkar inte tänka längre. Antagligen för att det var fisk till middag. Usch jag måste kanske lära mig äta det. Nu ska jag i alla fall sluta den här lektionen lite tidigare. Sen är det bara matten kvar. Nu vill Elin att jag ska lämna datorn så får väl göra det. Skriver sen.

Emelie

Hos Emelie blev det, som alltid, prat, film och glass. Det är verkligen standard när det gäller oss två.

Men jag åkte hem för lite mer än en timme sen och snart plockar Danne upp mig för vi ska iväg till hans faster. Ha en trevlig kväll.

Förmiddagen

Jag pluggade lite engelska efter frukosten och nu har jag hjälpt mamma med ett program på datorn. Snart blir det iväg till Emelie.

Kvällen

Kvällen var hur rolig som helst och nu är jag fruktansvärt mätt. Jag har verkligen slukat alldeles för mycket...

Sen hade Christine den första av Mumien filmerna. Gissa om jag blev glad. Jag hade den en gång i tiden men det var på vhs så den slängdes. Men jag har saknat den så sjukt mycket och nu har jag äntligen fått se den igen. Det är verkligen en film som aldrig blir för gamal.

Lördag

Danne kom hit idag och sen dess har vi bara myst framför tv:n. Nu ska jag dock försöka låta bli att lata mig mer idag. Läste lite bland olika bloggar och kom fram till tiden bara springer iväg då. Nu ska jag gå och sminka mig inför ikväll.

Kvällen

Några vänner till familjen kom hit och en stund senare kom även Danne. Let's dance har gått på i bakgrunden men jag har inte riktigt koll på vad som har hänt. Nu har dock Danne åkt iväg och jag ska lägga mig och se på solsidan.

Danne

En timme efter att jag kom hem kom min älskling hit. Mysigt värre och en helt jättebra fredag!

Uf-mässa

Det var verkligen kallt att gå till mässan!

På mässan fanns det inte helt för mycket så vi var där bara ungefär en halvtimme. Jag skulle egentligen stanna kvar och kolla på en från min klass när hans band spelade. Men det hade gjort att jag hade fått stanna på mässan ytterliggare en timme längre vilket inte lät så frestande en fredageftermiddag. Därför tog jag bussen hem istället.

Fika

Det blev ungefär två timmar på espresso house med Elin, Angelica och Irma idag. Svenskan var inställd så vi slapp allt skolarbete idag. Eller, förutom läxförhöret på fem minuter. Men tillbaka till fikan. Det var verkligen hur roligt som helst. Tiden gick riktigt fort. Och Irma har världens roligaste kamera. Den har en funktion som gör att det tar bild när man leer. Det blev absolut dagens underhållning.



Lugn dag

Svenskläraren var sjuk igår så räknar kallt med att hon är det idag också. Fast det vettigaste jag antagligen kommer göra den här dagen blir det spanska läxförhöret. Sen vid tolv ska jag gå på uf-mässa. Också ska Irma firas!


Happy-time!

Efter skolan Kom Emelie hit. Hon hade även dragit med sig sin pojkvän Fredrik. Vi såg på film, pratade en hel del och krängde glass. Det är precis som det brukar va. Dom stannade ett par timmar och bara en halvtimme efter dom hade åkt kom Danne till mig. Det blev en mysig kväll men sen åkte han och jag gick och la mig bara en stund efter.


Elin bloggar

Nina Nina Nina.. Ja, en underbar kvinna den där Nina (:

Vi har just skrivit klart alla frågor i geografin, sjukt duktiga är vi :D (Y)
Så nu spenderas tiden åt att fixa Irmas födelsedagspresent ^^ Hon blir ju 17 imorgon. Stor tös :D Nya idéer hela tiden :D Hon kommer bli så glad, hoppas vi på (Y)
Aja, snart måste vi in på lektionen igen. Så nu blir det inte mer från mig.

puss&kram från AjliinBajliin


God morgon

Pigg och vaken är något jag definitivt inte är idag. Därför får ni ursäka alla kommande stavfel eftersom jag inte orkar tänka. Igår blev träningen lite lugn. Vi började med ungefär en timmes möte och sen sprang vi runt i korridorerna som uppvärmningen. Efter det hade vi ganska mycket teknik och sen avslutade vi träningen med att göra programet en gång. När jag kom hem var jag lagom död och slocknade nästan direkt.

Nu på morgonen har jag lyckats ta mig till skolan. Trött som bara den försöker jadg och Elin ta tag i geografin men jag kan bara konstatera att Elin är bäst på sånt. Just nu kom jag på en sak som tillhör min kategori onödigt vetande. Men det hjälpte oss idag.

Nu måste vi jobba vidare.

Snö är positivt... Ibland

Tack vare att det snöade lite så fick jag åka hem tre timmar tidigare än planerat. Nu väntar jag på att Erika ska komma hit och underhålla mig. Sen får jag se hur det blir med träningen ikväll. Förhoppningsvis blir den av.

Hemma

Puhh! Jag borde simma oftare. Första kilometern kändes som en evighet och jag var helt slut. Fast den andra flöt på precis så som den gjorde för några månader sen. Men jag kommer behöva fortsätta simma (utan prat) om jag ska kunna hålla konditionen något så när vid liv.

Nu ska jag läga mig och läsa lite engelska och lyssna på några gamla låtar.

Simma

Nu sitter jag mest och drygar. Det är över en timme kvar tills min buss går så jag kan verkligen ta det lugnt idag. Fast i eftermiddag tänkte jag simma. Det var verkligen längesen jag simmade. Och jag tänkte simma helt själv idag så jag kan hålla ett högre tempo än vanligt (det blir ju mest prat om man simmar med någon annan), plus att jag får lite ego-tid.

Nu ska jag nog gå och göra vid mig.

9

Idag har jag varit tillsammans med Danne i nio månader. Tiden bara rusar iväg. Fast det gör inte så mycket för jag känner inte att tiden med min älskling kommer ta slut.


Veckan



Träning - Endast en träning den här veckan. Jag får se om det även blir lite simmande. Och kanske lägger jag in en extra träning på torsdag.

Skolan - Jag har nog inget viktigt den här veckan.

Vänner/Familj - Jag måste i alla fall träffa Emelie minst en gång. För övrigt har jag inga planer.

Övrigt - Fira Irma som fyller år på fredag.

Energikick

Nu har jag lösningen på all världens problem!


Kanske inte riktigt...

... Men jag vet i alla fall vad som garanterat piggar upp mitt humör. Rock! Och det i massor. Jag är fortfarande en sucker för rock även om det blivit mycket r'n'b på senaste tiden.

En gammal favorit är Lips like morphin. Det är lätt den sexigaste låten jag vet.

Hjärna ur funktion

Just nu sitter jag på svenska lektionen och bara väntar ut tiden. Egentligen borde vi skriva på vår berättelse men min fantasi är som bortblåst idag. Därför sitter jag här istället för det är inte lönt att tvinga min hjärna att tänka när den ändå inte vill.

Om en timme skulle jag ha slutat men istället har vi flyttat mattelektionen så att vi får sovmornar på onsdagar istället. Också får vi mer tid för genomgångar eftersom vår klass läser matte i olika takt.

För övrigt har jag inga planer på hur eftermiddagen kommer att se ut eftersom jag inte har någon träning idag. Egentligen känner jag bara för att åka bort någonstanns. Nu får jag försöka hitta på något tills jag slutar den här lektionen.

D

Vi halv två kom Danne och stannade här ett par timmar. Det är första gången på hela den här helgen vi har träffats. Det om något känns konstigt. Fast det var lika trevligt att se honom.

Hemma igen

Vi tar hela helgen och Borås besöket från början.

Fredag: Bussresan tog ungefär fyra och en halv timme. Fast alla var ganska pigga så det blev mycket prat, allsång till radion och billekar. allt för att lyckas fördriva tiden på bästa sätt.
När vi kom till vandrarhemmet packade vi bara in väskorna på våra rum och tog oss sedan till pizzerian vi skulle äta på. Det var supergosa pizzor och jag har inte ätit en Hawaii på flera år. Det var favoriten då jag var mindre. Vi blev även imponerade över hur högt dom kastade pizzorna. Säkert två meter upp i luften. Efter pizzan så tog jag och en hög andra drillare oss en promenad i stan. Vi gick in i en del affärer som ännu inte hade lyckats stänga. Dock var det inte dom roligaste så det blev inget handlande. Vi gick även i en jättemysig park och hoppade runder i snöhögar. Små barn blir aldrig stora. Sen tog vi oss tillbaka till vandrarhemmet och bytte om till mjukiskläder och pratade skit och åt godis resten av kvällen. Jag hade dock önskat att vi inte hade behövt upp så tidigt dagen efter för jag var inte alls trött och hade gärna pratat ett par timmar längre men vid halv tolv var det tid för mig att slockna.

Lördag: Förutom ett sms som väckte mig vid två sov jag hela natten och vaknade inte förrän vid fem då Straffanstorp tjejerna, som också sov på samma vandrarhem som oss, började springa i korridoren utanför. Fast det var inte riktigt lönt att somna om eftersom jag hade tänkt gå upp vid halv sen ändå. Så jag fixade sminket på fem minuter och började sedan packa ihop och göra vid mig. Hanna, som blev min rumskompis, var inte alls lika pigg och morgonens nöje blev att väcka henne. Sen var det tid att bege sig till tävlingen.

Lite över sju, då vi kom dit, blev klädkontoll och sen ut och känna på golvet lite. Det var helt trögt från handbollsklister och reklammärken på golvet gjorde det svårare att göra spinns. Men det gick. Efter det var det dax för den långa väntan. Vi satt mest och kolla på alla dom andra som drillade. Några överraskningar blev det. Maria Ridell hade växt och utvecklats något enormt. Hon gjorde ett nästan felfritt program. Men hon brukar vara duktig. Sen Cindy gjorde ett sjukt coolt och läskigt kast. Man måste se det för att fatta hur extremt fint det var. Några saker som överraskade fast på andra viset var Frida som inte alls satte sitt program. Det var fint och få tapp men en del snekast gjorde att hon fick förenkla sina trix. Sara Wahlström som tidigare var sverigemästare bjöd inte på något vidare intressant program. Det var5 nog den största förvåningen. Men sen hade vi lite lunch och lite träning i B-hallen. Sen var det ännu mer vänta. Vid tre var det dax för oss. Jag hade inte varit nervös på hela dagen men när jag tog första steget ut på golvet var det som om allt kom på en gång och det kändes somn om min kropp hade en helt annan vilja än jag. Efter programet var jag inte nöjd men min insatts men över lag tyckte jag att det gick ganska bra för oss som helhet. Sen blev det bara några minuters väntan innan tävlingen var helt slut.

Jag hann tvätta bort sminket innan vi åkta och det var riktigt skönt. Sen blev det en och en halv timmes buss innan vi stannade för att äta. Jag lyckades hålla mig vaken den biten tack vara lite prat och läsning när dom flesta andra började somna till. Efter att vi hade ätit läste jag lite till men gjorde sen som alla andra och somnade dom sista timmarna hem.

Mamma och pappa hämtade upp mig och sen blev det hem och packa upp alla saker. Sen hoppade jag in i duschen för att försöka få bort det mesta hårsprayet. Sen kallade sängen på mig och jag var helt slut.

Nu har jag dock sovit ganska ordentligt men planerar inte att göra något speciellt vettigt idag. Elle-tidningen kom i helgen så jag ska väl läsa lite i den så länge. Andledningen till att här inte kommer några bilder i det här inlägget är för att jag inte hade kameran med. Dock hade Josefin det så jag ska få bilder från henne sen men hon är fortfarande kvar i Borås.

Innan jag åker

Än är det inte tid att ge sig iväg men om ett par timmar. Jag gick faktiskt upp redan lite i sju. Nu har jag dock spenderat en halvtimme vid datorn mest för att få tiden att gå. Nu sa pappa precis hejdå till mig och önskade mig lycka till. Han åker iväg till jobbet nu och jag får väl snart slänga mig i duschen.

Usch jag vet inte om jag ska längta tills tävlingen eller längta tills den är över. Jag vet redan nu att den här helgen kommer innehålla en hel mix med olika känslor. Jag kommer vara glad, förväntasfull, taggad, nervös, ledsen, pigg, trött, sur, arg, nöjd, missnöjd... Jag kan hålla på och rabbla en sån här lista i evigheter men det gör ingen större nytta. Jag vet i alla fall att jag kommer sakna Danne, tur mobilen finns i det här fallet. Och mest som förvarning till Emelie, så kommer jag att ringa henne ett par minuter innan jag går ut på golvet så hon får lugna ner mig. Det blir en underbar helg! Ni får ha det bäst!


Sängen kallar

Det här blir kvällens sista inlägg. Måste ändå upp ganska tidigt så jag blir trött imorgon kväll. Annars ligger jag kanske vaken hela natten.

Skriver ett inlägg imorgon men sen blir det inget skrivande förrän på söndag.

Danne

Danne kom även hit ikväll. Nu kommer jag inte träffa honom förrän på söndag och det känns som om jag redan saknar honom för mycket. Men det är ju bara två dagar, eller hur?
Jag kommer nog klara mig men det ska bli underbart att få träffa honom på söndag igen.

Packat och klart

Jag fick dock ge upp och byta ut den ena av väskorna till en större. Men det klarade sig med samma antal som planerat. Men nu kan jag inte packa resten förrän imorgon.

Problem

Mina väskor räcker inte riktigt till... Jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Det är bara två dagar i Borås och ändå är jag redan uppe i tre väskor. Eller en mellanstor väska, en liten bag och drillväskan. Så det är inga resväskor precis. Men jag har även tre necesärer vilket också känns som lite väl mycket men det är inget jag kan ändra på. Nu får jag försöka pressa ner allt.

Torsdag

Nu har jag kommit hem från sista dagen i skolan den här veckan. Imorgon är jag ju ledig. Dagen var seg. Lärarna kom, men var försenade så jag blev lika besviken över att lektionen inte var inställd varje gång dom tillslut dök upp.

Nu sitter jag dock här och ska snart lämna datorn för att packa istället.

Träning?

Jag hoppas inte att det kommer snö! Jag behöver kvällens träning. Det är ju sista innan jag åker iväg till Borås. Hoppas det går bra idag.

Danne

När jag kom hem dröjde det inte många minuter förrän Danne kom hit. Vi fixade lite med hans arbete, eller skrev egentligen bara in det i datorn men ändå. Sen blev det en kort stunds mys innan han var tvungen att ta sig hem till hundarna. Nu sitter jag som klistrad vid datorn. Jag borde verkligen plugga med något. Men det gå väldigt segt. Jag får väl försöka se det positiva i det hela, jag har ju redan ätit.

Onsdag

Snö... Vad mer kan man säga? Jag var helt säker på att få slippa skolan, men nejdå. Bussen kom tyvärr. Fast jag behövde min genomgång i matte. Efter det hade vi en företagsekonomilektion som började ungefär en kvart senare än vanligt och inget vettigt gjorde vi. Sen hade vi idrott som faktiskt var superkul. Sen slutade jag för dagen. Vi lyckades nämligen övertala vår lärare om att vi skulle få slippa ha lektion eftersom det var vår sista också snöade det.

Igår

Danne kom trotts att det snöade. Mysigt!

Snö

Nu har jag precis kollat på en lagon läskig film. Fast den blev ju lite mer läskig när det började låta från vinden, fast det var nog bara som det blåste väldigt mycket...

Nu hoppas jag på att Danne kan ta sig hit fast det är ju inte säkert i och med det dåliga vädret.

Tisdag

Idag har jag bara haft matte och historia och det flöt ju på väldigt snabbt. Nu ska jag dock gå och lägga mig istället för att plugga som jag hade planerat, eftersom huvudvärken (läs bulan) efter trängen i söndags fortfarande har hållit i sig. Men en alvedon löser kanske lite av problemet. Den gjorde dock inte imorse.

Trevlig dag.

Träningen

Innan idag när bönderna var här satt vi och pratade om vad jag kunde tänkas skade på kvällens träning. Jag tippade på ryggen eller fingarna eftersom det var mest längesen jag skadade dom. Nedanför ser ni resultatet.

Dagens skada: Ryggen.
Som tur var inget långvarigt men ändå. Usch nej den här sporten ger för mycket skader fast eftersom det är så roligt så står jag nog ut. Det var värre för Ilinka som skaffade en rejäl läppförstoring. Aj, aj, aj... Men vad säger man, blod svett och tårar?

Jag borde plugga

Just nu borde jag ha gått från datorn för ungefär en timme sen... Fast som ni märker sitter jag fortfarande kvar här och snart är det tid för träning. Fast nu ska jag faktiskt lämna datorn och plugga lite inför historietestet imorgon.

Kaffekalas

Eftersom jag kom hem en hel timme tidigare så bestämmde jag mig för att slänga iväg några sms och vips så satt både Danne, Håkan, Mikael, Christian, Henke och Annie hos mig. Det var verkligen längesen jag träffade bönderna. Fast dom är sig gfanska lika... Kör som idioter och pratar om sånt jag inte förstår mig på.

Måndag

Dagen började med mentorstid och vi gjorde inget vettigt som vanligt så det var över efter fem minuter. Efter det hade vi klassråd och där sa ju lite vettigt och vi slapp mycket engelska. Sen blev det film på geografin och redovisning på svenskan.

Ganska lugn dag med andra ord. Plus att jag hann med bussen som gick en timme tidigare än den jag hade tänkt ta.

Skolan

Nej nu har jag suttit här för länge. Måste rusa till bussen nu.

Veckan



Träningar - Två träningar den här veckan.

Skolan - En redovisning idag och ett prov imorgon. För övrigt har jag ingen anning.

Vänner/Familj - Större delen av helgen kommer spenderas borta så jag vet inte hur mycket tid som blir över...

Övring - Jag åker för att tävla i Borås! Jag kommer bli borta fredag och lördag så räkna inte med allt för många inlägg då.

Vad kunde inte varit mer fel?

Igår när vi kom till träningen var där fullt av småkillar som spelade fotboll. Deras tränare sa att dom skulle ha träning där i en och en halv timme till. Men vi sa vi hade bokat och erbjöd oss att dela hallen om det var dubbelbokat fast han var envis och otrevlig. Så vår tränare fick hem om och skriva ut lappen om bokningsbevis... Efter han hade sett lappen trodde han oss fortfarande inte så han fick ringa och höra med kommunen för att få reda på att han hade fel. Sen gick dom som tur var.

Det var alltså det första som gick fel... Ett annat problem var att brandlarmet gick. Fast det var bara en kvart innan vi slutade. Vår tränare stannade kvar men vi andra åkte hem.

Lite annat smått och gott som inte blev som det skulle var stukade fingrar från en hel del och en bula på huvudet för min del... Kände mig lagom yr då jag skulle lägga mig och oroade mig för att bulan skulle göra så att hjärnan glömde andas under natten. Det är verkligen svårt att somna med en sån tanke i huvudet. Men jag lever ju nu så det gick hur bra som helst att sova!