Fest

Nu har jag gjort vid mig och allt är klart för avfärd. Först till några vänner till familjen och sen på fest hos Emil. Hörs igen nästa år.

Sista dagen detta året.

Danne har spenderat dagen hos mig så det har varit min underhållning. Vi har spelat monopol men vi hade tydligen helt fel regler menmen, det gick ju nästan bra ändå. Robin vann, fast det var ju inget riktigt monopol vi körde. Jag tänker inte erkänna att han var bättre.


Kvällen

Danne kom även till mig på kvällen. Mys.

Fotboll

Det blev en rolig tur till Ystad. Det var längesen jag såg Robin spela och han hade faktiskt blivit bättre. Sen gick jag även en runda på stan med mamma. Men där handlade jag bara ett linne.






Danne

Har precis träffat Danne en kort stund. Men det blev ingen lån för nu ska jag iväg till Ystad och kolla på då Robin spelar.

Drill

Efter två och en halv timmes aktiv träning är jag helt slut. Fast det kan också bero på att jag gick upp tidigare än vad jag har vant mig vid nu på lovet.

Träningen gick dock bra men nu ska vi ha uppehåll i nästan två veckor. Får passa på att ta det lugnt nu.

Danne

Älskling kom hit på kvällen men åkte tyvärr tidigt eftersom träningen är på morgonen.

Mums

Jag kunde faktiskt till och med kalla det gott! Och det är inget dåligt betyg av mig när det gäller fisk. Jag kanske börjar bli stor, lite vuxenpoäng i alla fall.

Sliter mig från bloggen

Klockan börjar närma sig 7 vilket betyder att jag snart ska gå och äta. Det blir fisk, tyvärr. Fast det skulle bli ungstekt lax med enbär (tror jag det var) och chili så jag får väl offra mig och i alla fall smaka. Fisk är absolut inte min favorit men jag ska försöka lära mig att äta lite av det...

Vi får se hur det går. Uppdateringar om det kommer senare.

Redo för 2010

Nu är det bara ett par dagar kvar innan nyår och jag har precis stått och provat halva min garderob för att klura ut vad jag ska ha på mig. Men nu är det bestämt. Så gott det går att bestämma sånt när det gäller mig för jag ändrar mig väldigt gärna... Men jag kommer ha sjukt mycket kläder på mig kan jag meddela. Jag ska inte frysa! Men det kommer nog inte se så mycket ut. En kort klänning... Det ni. Klätt/avklätt på samma gång. Ni som kommer på samma fest får se ni andra kan fundera ett tag.

Mer av Danne

Danne var här idag igen. Det är lite som en självklarhet att träffa honom varje dag nu. Allt blir så konstigt dom dagar vi inte ses. Idag blev det bara en halv runda tvspel för sen stod vi inte ut med min bror som skröt för mycket. Resten av tiden blev det mys och simpsons. Plus att jag fick ett nytt smeknamn av Danne; Monster! Nej det är verkligen inte gulligt men jag hade verkligen sjukt roligt vid det tillfället. Att jävlas med honom är en av mina favoriter.

Gårdagen

Jag bloggade inget igår men jag får skulla på att Danne var här hela eftermiddagen och på kvällen. Tvspel för nästan hela slanten, lite simpsons blev det ju också.

Snart...

Det var inget roligt i affärerna idag. Det ända jag fick med mig hem var en väska till min nya kamera... Fast det behövde jag i för sig. Men resten av staden var totalt död idag. Men jag träffade faktiskt Elin, Sara, Bella, Angelica, Rebecka och Elins kille. Trevligt.

Nu kommer nog snart Danne så jag lämnar datorn.

Kristianstad

Idag ska jag iväg på mellandagsrean. Förväntar mig att träffa några kända ansikten. Trevlig dag!

Film

Kvällen spenderas framför tv:n. Faktiskt en helt lagom mysig kväll för min del. Jag har till och med hunnit läsa lite ikväll.

Eftermiddagen

Senare kom Danne hit och han har spenderat eftermiddagen här.

Trevligt

Hans kusiner var hur trevliga och roliga som helst. Men sen var jag tvungen att åka hem tidigt eftersom jag hade träning idag.

Fast vi var utelåsta i en halvtimme innan träningen kunde börja. För övrigt gick träningen bra.

Ikväll

Ikväll ska jag iväg till Danne och där ska hans kusiner också vara. Lite smått nervös måste jag erkänna. Det är ju ändå en liten del av hans släkt...

Men det går säkert bra. Jag lurade ju iväg honom till min släkt igår. Trevlig kväll.

Danne

Idag har Danne varit här. Jag fick filmer i julklapp av honom vilket är perfekt eftersom vi kollar ganska mycket film. Den ena har vi redan sett och den var rolig, tyckte jag i alla fall och jag tror han tyckte det också.

Eftermiddagen blev såklart mysig, som den brukar bli med honom.

Jul













Kvällens bästa blev en kamera och resultatet av det ser vi här. Sen var det det ju trevligt med småungar. Jag fick en jätte fin sminkning (läs grön ögonskugga på ena ögat och blå på det andra, samt läppglans i hela huvudet och glittriga naglar) av Lovisa. För övrigt sprang hon runt som ett yrväder i hela huset. Dom andra två småskitarna var där ju också fart i men Lovisa är lätt värst. Hon påminner lite smått om mej och min kusin (hennes mamma) så henne blir det en rejäl tös av.  Lite senare kom även Danne och förgyllde min kväll. Övriga roliga saker jag fick var kläder, smycken, pengar, godis, biobiljetter, m.m...

Julafton

Jag ska snart iväg till min moster och fira med några av mina kusiner och deras familjer. Små skitungar att busa med hela kvällen.

God Jul


Vilken Anka?

Nu närmar sig klockan tre och jag har ett litet problem. Ska jag kolla på Anna Anka eller Kalle Anka. Fast Kalle har jag ju sett jättemånga år nu så det kan jag nästan utantill tror jag. Nej det får bli Anna i år. nte för hon är en människa som skapar julstämmning precis.

Ha så trevligt.

Släkten

Jodå, dom kom. Och paketer hade dom med sig. Pengar och godis. Fast jag har inte fått öppna dom än... Men jag är väldigt bra på att gissa, eller så är det för att jag brukar få det. Men det uppskattas.

Farmor

Kom precis hem ifrån farmor. Lite små mysigt men inget jag hade orkat med varje dag. Jag och farmor ligger ju på lite olika nivåer i livet och jag har knappt någon aning om vem alla är som hon pratar om. Dock har jag hört namnen innan men kan inte koppla dom med någon person. Sen har jag ätit kakor för det är ett måste hos farmor.

Nu är jag hemma och jag gissar att mina morbröder kommer snart. 


Kvällen

Jodå det blev trevligt. Danne var även med hela kvällen vilket var mysigt. Fast jag blev för mätt... Det är nog något man måste bli på julen.

Men nu är det en ny dag och julafton.

Lillejul

Ikväll kommer lite gäster hit så innan dess ska jag vara duktig och hjälpa mamma.

Julfirandet

Igår så blev det julfirande hemma hos Emelie. Det var mycket trevligt. Fredrik var även där och höll oss sällskap. Dom två är faktiskt lika knäppa.

Bilderna hamnade på Emelies kamera så det kommer säkert in några på bloggen lite senare.

Emelie

Ikväll åker jag till Emelie för att fira jul.

Julmusik

Jag har fortfarande inte riktigt förstått att det snart är jul så nu spelar jag julmusik för att försöka få min hjärna att förstå det. Fast det går nog trögt...

Men det snöar i alla fall.

Julklappshandling

Nej jag har fortfarande inte handlat klart... Jag måste hitta julklapp till Danne. Men vad?

Eftermiddagen går till att tänka.

Avslutning

Idag har det varit skolavslutning och den gick väl hyfsat fort. Fast sen missade jag den tidiga bussen för att jag pratade för mycket... Men jag stannade kvar och spelade krona med Angelica och Irma. Jag fick även årets första julklapp. Ett par jättesöta örhängen av Elin.

Träning

Först åkte vi till sporthallen där vi hade 90 minuters truäning. Sen hämtade vår tränare upp oss och åkte till tennishallen men dörren där hade frusit så vi kom aldrig in i hallen. Vi åkte till en annan hall men där kunde vi inte va för dom två personer som hade dom nycklarna till hallen hade glömt dom hemma. Vi åkte tillbaka till den hallen vi var i från början och kom fram till att där faktiskt inte skulle vara någon annan idag så hallen var ledig. Då var det alltså lite smått onödigt att köra rundor...

Sen gick träningen långsamt, men framåt.

D

Danne kom en stund senare och det började ju skit men blev jätteroligt sen. Det går faktiskt inte att vara sur på honom speciellt länge. Sen är han bra på att vilja lösa saker.

M

När jag kom till skolan fick jag reda på att två av tre lektioner var inställda. På den lektion vi hade så lekte vi lite olika lekar och väntade mest ut tiden. Sen åkte jag hem igen.

Gårdagen

Gårdagen var riktigt trevlig. Lite bilder får se till att berätta resten.


Tränaren




Drillningen

Ni ser rubriken och tänkert säkert att det blir ett långt och onödigt inlägg om min träning. Men det blir det inte! Inte idag. För ikväll ska jag till min tränare där resten av min grupp också kommer att befinna sig. Det blir pizza, lite film och massor av anat trevligt. Kameran följer med.

Jag är till och med ute i tid idag. allt är fixat och klart. Men nu kan jag ju även passa på att prata om vad som har hänt sen jag åkte snowboard i förmiddags...

I eftermiddag kom Danne men han stannade mindre än en timme. Maskiner är sorgligt men sant viktigare. Fast det var inget att deppa ihop över för jag körde musiken på högsta volym och läste lite Elle. Efter det hjälpte jag mamma och sen blev det ett par avsintt simpsons. Och jag har varit duktig och fixat en skiva till min farmor. En väldigt nyttig dag med andra ord. Nu ska jag lämna datorn.

Snowboard tur 3

Jag fick upp mamma och pappa på backen för att filma och fota. Mest så att jag har något att visa här. Däremot fick jag inte någon av dom till att testa att åka.

Idag var det dock nästan för tjock snö så det gick sakta att åka.

 


Tävling med Robin.


Upp och ner för backen.


Bror min.

Godmorgon

Aj min nacke! Jag sträckte den igår när jag åkte så det har varit lite jobbigt att sova. Men vad gör väl det när det är snö upp till fönsterna. Idag förväntar jag mig mer snowboard och jag tror det kommer upp någon bild i eftermiddag.

Sen ska jag kanske träffa Danne en liten runda och ikväll ska jag till Susan för att ha en trevlig kväll med drillningen.

Kvällen

Danne kom en kort stund men resten av kvällen spenderades ramför tv:n med familjen. Lite senare såg jag på tv själv nerkrypt i sängen. Efter det slocknade jag.

Andra turen

Nu var andra turen på brädan också avklarad. Jag får se om det blir en tredje ikväll men det tvekar jag på. Den här gången började jag med att slå i huvudet, mest för att kolla att det fortfarande gör lika ont. Jag konstaterade att det gjorde det. Fast det gick snabbare att åka nu eftersom snön har hunnit packa sig. Förtjusande! Det blev en timme den här gången också och när jag kom in igen var mitt rum städat!

Nu ska jag hoppa in i duschen.

Prat

Just nu sitter jag och pratar med älsklingen i telefon. Han försöker komma på något han önskar sig i julklapp. Jag har bara julklappar kvar att köpa till honom annars är allt fixat. Ni har inget förslag på vad man kan ge?

Snowboard

Just nu har jag precis kommit in efter en timme ute i backen. Ingen stor backe men den duger åt mej. Idag blev det årets första dag på snowboarden. Jag har ju inte åkt på två år men ändå gick det ganska bra. Jag ska nog ut med Robin en runda i eftermiddag igen för jag orkar inte va hemma när mamma håller på att städa. Man tar ju dom chanser man får att slippa undan. Plus att snowboard är något som både jag och Robin gillar skarpt!

Gör om

Det kan se lite rörigt ut i bloggen ett tag för jag håller på att ändra om lite.


Skottning

Jag har varit duktig för första gången på hela dagen. Jag har hjälpt till att skotta snö!


Seg

En hel dag hemma är inte det bästa. Man blir ju så trött och seg! Jag borde verkligen hitta på något vettigt. Nåja nu börjar helgen...

Danne

Ett par minuter senare var Danne här. Sen har vi spenderat hela förmiddagen vid tv:n. Mysigt! Och han har redan börjat på sitt lov nu, lyx.

Nu blir det lite snabb mat och sen tänkte jag umgås med Danne ännu mer.

Snödag

Jag gick upp som vanligt men då jag kollade ut såg jag att det hade snöat och fortfarande snöade jättemycket. Jag fick vandra iväg till bussen för att se om den hade planerat att komma. Men det gjorde den inte. Sen fick jag vandra hem och ringa till skolan för att säga att jag inte kom.

Det här blir min första snödag. Jag har ju alltid bott tillräckligt nära innan. Trevlig dag.

Kvällen

Just nu sitter jag fortfarande kvar här men jag ska lämna datorn för kvällen nu och vara lite social. Min kära bror gnäller över att han har sträckt ryggen så jag får väl vara lite trevlig mot honom.

Trevlig kväll,

Eftermiddagen

Jag följde med mamma och handlade en runda. Det blev lite julklappar också. Nu har jag hamnat här.

T

Bussen var 25 minuter sen idag och jag var ute i god tid idag vilket gjorde att jag väntade på bussen en halvtimme i minusgrader. Fast den kom som tur var tillslut. Sen var skoldagen igång. Efter första lektionen fick jag passa på att tina med ett glas oboy. Mums! Sen var det dax för provet om antiken. 20 minuter senare var jag klar och jag tror faktiskt att det gick bra.

Jag och Elin drog ner på stan en runda och kollade rundor på det mesta. Där mötte vi Irma och Angelica och hade följe med dom tillbaka till lunchen. Snöbollskrig på vägen tillbaka är inräknat.

Jag och Elin begav oss ut igen för att följa Chippen till stationen och sen möta upp Jonas där. Vi lämnade Chippen där och tog Jonas med oss tillbaka. Efter det hann vi med lite skitsnack med töserna från klassen. Mysigt värre. Jag har hamnat bland dom knasigaste prickarna.

På vår sista lektion var vi 13 personer.. Inte det bästa men lugnt och.. Nej tyst var det inte. Prat, sms och lite halvtrötta människor överallt. Men vi gjorde inget vettigt och sen slutade vi tidigare.

Kvällen

Mina föräldrar känner verkligen mig och vet vad som räddar en ganska redan misslyckad kväll. Glögg och mys framför tv:n.

Nu kallar sängen.

Neej, G-

Uppvisningen gick väl sådär. Lite mycket slarv och nerver, men det hade jag väl nästan räknat med egentligen. Fast det var ju som en träning inför publik och är till för att vi ska bli bättre inför tävlingarna. Dock gjorde jag allt med ett leende (så länge jag var på golvet, läs lack som bara den efteråt) vilket jag är lite smått stolt över.

Nu glömmer vi det här.

Damdamdam.....

Uppvisning!

Jag håller på att packa, både för mig själv och andra. Hoppas jag får med mig allt. Nerverna börjar redan spinna igång.

O

Den här terminens andra danslektion blev av idag. Lite roligare den här gången eftersom vi var fler. Fast jag måste medge att man känner sig som en idiot. Övriga lektioner under dagen var företagsekonomi och engelska.

Soov.. Så kan det fortsätta.

Kompensation för tiden vi gick över när vi gjorde nationellaprov igår. Det betyder att jag inte börjar förrän halv tio. Nu kallar dock bussen.

Danne

På kvällen kom Danne hit.

T

Först nationellaprov i matte som jag tror gick hyfsat och efter det muntligt prov på Egypten. Det gick också bra. Sen tog jag bussen hem.

Sovmorgon

Jag kan nog vänja mig vid sovmorgon.

Plugg

Jag har ett jättesvårt prov som jag faktiskt ska försöka klara av. Fast ikväll blir det träning.

M

Skoldag. Usch helgen får gärna ta och bli längre. Jag får väl nöja mig med att jag hade en kort sovmorgon. Geografin var inställd så vi hade svenska på den tiden istället och fick ta oss hem tidigare. Riktigt skönt.

Vecka 51



Träning - Som vanligt på måndag men på onsdag blir det uppvisning. Håller tummarna.

Skolan - Fyra prov, jag har att göra.

Vänner/Familj - Vi får se. Lite tid blir där alltid men inga speciella händelser är planerade.

Övrigt - På söndag blir det drillkväll hemma hos min tränare. Bara vår lilla grupp. Härligt!

Kvällen

Danne.

Söndag

Dett blev en runda till Kristianstad med mamma. Lite julklappshandlande och så... Jag börjar få ihop det nu. Bara några få kvar.

Dagen efter

Går kvällen blev helt klart godkänd. Först massa prat, singstar och massa annat här. Behöver jag säga mer? Det var lyckat. Sen bar det av till Valla. Utanför mötte vi upp lite trevligt folk och sen drog karusellen igång. Dansade tills fötterna blev härligt öma och tårna blåa (klackar är med andra ord inget bra alternativ, men det kommer göras om). Ett stort plus eftersom där var många kända ansikten bland folkmassan. Det är mycket roligare att träffa dom vanliga personerna man ser varje dag i skolan ute också. Ända minuset var väl musiken. Det var samma om och om igen...

Men det var grymt mysigt att krypa ner i sängen när man kom hem.

Tingvalla

Dax att göra vid sig snart. I vanliga fall hade jag sprungit runt som en galning i huset just nu men jag känner mig hyfsat lugn. Eller rättare sagt så har jag tusen andra tankar i huvudet och att koncentrera sig på ytterligare en blir svårt. Fast jag ska försöka.

Som tur är blir mitt hus sista stoppet innan valla så jag har lite tid att göra vid mig senare också.

Grattis!

Idag fyller min älskling år!

Gårdagen var trevlig och lugn vilket jag verkligen behövde. Planerna för idag ser ut att gå till Annies med Danne och senare ikväll ska Erika komma hit, och kanske fler folk men det vet jag inte än.


Idol

Kvällen kommer inebära glögg, idol och familjen.


Eftermiddagen

Jag, Elin, Angelica och Irma spenderade eftermiddagen på stan. Hur trevligt som helst. Först en runda på Espresso house och därefter lite affärer. Jag gjorde ett stresstest och drillningen var det mest stressande. Ingen överraskning direkt.

Efter ett par timmar begav sig jag och Elin till stationen för att ta oss hem.

(Bilder kommer)

Skolan slut

Nej, jag kan kanske inte kalla den här dagen för en skoldag men jag kommer inte på något annat. På morgonen skrev jag provet som jag inte hoppas rent för mycket på. Det var svårt! Efter det fick vi lussebullar och pepparkakor vilket fick mig lite gladare. Också krängde vi clementiner.
Sen var det dax för lucian. Det var lite små mysigt och jag somnade aldrig. Sen hade vi lunch.
Dagens sista lektion är matte. Jag behöver inte nämna att jag inte gjorde ett dugg på hela lektionen. Nu ska jag iväg och fika med ett par trevliga töser.


En söt hälsning från Nina & Elin


Fredag morgon

En kortare sovmorgon än vanligt eftersom jag måste iväg till skolan för att skriva prov...

Träningen igår vill jag helst inte tänka på. Jag var totalt okoncentrerad genom hela träningen. Det är inte bra med tanker på att en uppvisning närmar sig.

Nu blir det skolan.

Torsdag

Dagen bestod av tre lugna lektion. Skönt!

På lunchen gick jag och Elin och åt kinamat. Jag borde inte äta ute så ofta men det har väl att göra med att jag är kräsen. Efter det gick vi och pratade med Angelica och Irma i vår klass. Mycket trevligt.

Efter att jag hade slutat mötte jag upp Markus och hjälpte han handla en julklapp till en kompis. Sen blev det bussen hem där jag träffade Martina.

Nu blir det till att plugga inför provet imorgon.


Ingen träning

Jag brukar ha träningar på onsdagar men idag var det ingen träning eftersom den är flyttad till imorgon istället. Jag spenderade tiden åt lite pluggande men resten av kvällen blev med Danne. Mysigt!

Onsdag

Igår kom Danne som vanligt och det var lika trevligt som alltid.

Skolan idag flöt på. Först hade jag nationella prov som jag tror gick bra, fast man vet ju aldrig helt säkert. Efter det var det en lugn lektion med företagsekonomi. På idrotten hade vi dans vilket var roligt och en aning annorlunda... Dagen avslutades med engelska.

Eftermiddagen

Jag hade bara två lektioner idag och den ena såg vi film hela lektionen så det var inte alltför ansträngande. På lunchen gick jag och åt med Elin eftersom skolan serverade fisk. Jag har fortfarande inte lärt mig gilla det.

Sen jag kom hm har jag nästan inte gjort någonting, bara pluggat lite spanska. Det har varit en riktigt seg dag.

Tisdag

Sovmorgon är ganska härligt. Fast oftast lyckas jag bli rastlös. Jag skulle verkligen ha sprungit en runda imorse. Det var ju ett bra tag sen. Nåja, dator och musik brukar rädda det mesta.

Träningen

Lite smått irriterande då vår tränare bestämmer att vi ska komma till träningen en och en halv timme innan vi får vår halltid. Vi hann ju ändå inte göra något vettigt på den tiden. Usch jag börjar stressa inför uppvisningen också. Fast vi hann öva på ett litet smågulligt julprogram som vi ska ha. Det var i alla fall enkelt eftersom småttingarna också ska vara med.

MmmMåndag

Skoldagen var lugn och jag fick följe med Elin på bussen på vägen hem. Väl hemma tog jag tag i spansken och nu träning.

Ny vecka

Träning - Två träningar som vanligt. Fast träningarna hamnar på andra tider.

Skolan - Jag har för mycket skolarbete. Tre prov och en redovisning den här veckan.

Vänner/Familj - Träffa Danne så mycket som möjligt. Sen blir det till att träffa mina vänner på lördag kväll. Tingvalla.

Övrigt - Min älskling fyller år den här veckan.

Sunday

Dagen och kvällen har spenderats med Danne. Där emellan har jag spenderat en lite stund med mina föräldrar. Det var helgens sociala med dom. För er som har lite att göra kan ni komma på ett killnamn som slutar på bokstaven A. Lyckas ni måste ni kommentera.

God morgon

Inte trött fast jag har i för sig legat i sängen och kollat på tv ett tag. Fast nu har dagen börjat och om ett tag ska jag nog träffa Danne.

Kvällen

Förfesten hos Annie var trevlig och tiden sprang iväg ganska snabbt. Johan och Tom var snälla och körde oss till festen. Jag hade förväntat mig runt 70 personer men istället var där ungefär 15. Det var ju lite besvikelse men där kom lite folk till. Dock var vi långt ifrån 70 personer. Efter ett tag åkte jag med Danne en runda och sen tillbaka till festen. Där var fortfarande lite folk och det verkade inte komma så många till. Efter ytterligare lite prat åkte jag och Danne hem till mig.

Jag ska aldrig ha stora förväntningar på fester för då blir man bara besviken.

Förväntningar

Nu ska jag snart gå och göra vid mig. Eller rättare sagt fortsätta med det. Det är så lätt att fastna vid datorn.

Ikväll bär det först av till Annie för att ha en trevlig tjejmiddag. Senare ska vi åka iväg till en fest som lovar mycket folk. Det är svårt att inte ha partyhumöret på topp. Hoppas festen lever upp till mina förväntningar för dom är stora! Nu måste jag kila.

D

Danne har varit här ett par timmfar i eftermiddag och visst har dom timmarna varit mysiga. Nu har han åkt men antagligen syns vi mer ikväll.

Morgon

Jag hittade massor av gamla låtar hos Emelie igår. Bland annat massor av Sister Hazel. Det väcker ju en hel del minnen till liv. Lite v-modigt faktiskt. Fast nu finns låtarna även på min dator så medans jag småstädade på mitt rum har låtarna gått på högsta volym.

Fredagsmys

Kvällen kunde knappast bli bättre.

Jag åkte till Emelie vid halv åtta och där blev det prat fram tills idol började. Både jag och Mem fick gåshud när Erik sjöng run to the hills. Sen blir finalen med våra favoriter fast vem av dom som vinner bryr jag mig inte om.

Jag och Mem gjorde som förr. Hon spelade och sjöng vackert medans jag försökte låta bli att sjunga falskt. På tala om förr så är Emelie brunett igen. Det var knappt så man kände igen henne. Fast fint ändå.
Resten av kvällen bestod av popcorn och chokladpudding. Gottigt.

Kvällens kommentar stod Mem för; "Det här är nästan bättre än sex ju"
Haha, om det går att jämföra vet jag inte riktigt.

Annie

När jag kom till stationen mötte jag Annie och hon underhöll mig medans vi väntade på tåget. Sen följde hon med mig hem och spenderade eftermiddagen här med massor av prat. Trevligt!




Annie var riktigt glad och hon hade ett jättestort hål i strumpan som jag fotade.

Fredag

Finns det någon mer efterlängtad dag? Jag tror inte riktigt det.

Jag började dagen med sovmorgon vilket var riktigt skönt. Sen hade jag två lektioner och där emellan hände allt och inget. Roligt hade jag givetvis då. Ett stort plus var att jag slutade redan vid 1. Ett minus var att jag kunde åka hem tidigast en timme och tio minuter senare.











Ursäktar

Det har inte blivit något bloggande på hela veckan. Det är verkligen dåligt men jag har faktiskt knappt haft datorn igång. Jag har haft träningar och massa pluggande som har varit ivägen. Men jag tänkte skriva lite snabbt om hur veckan har varit.

Måndag: Håkan körde mig hem efter skolan och sen bjöd jag han och Markus på kaffe. Lite senare kom även Danne. På kvällen blev det träning för min del.

Tisdag: Skolan flöt på i lagom takt. När jag kom hem pluggade jag inför provet som jag hade i dag ett bra tag och efter det åt jag. Sen kom Danne och spenderade resten av kvällen hos mig.

Onsdag: Vi hade boxning på idrotten. Det är verkligen riktigt kul. Ett minus var att jag fick vätskebrist och blev helt blå/lila i huvudet enligt Elin. Jag kan ju nämna att jag inte mådde helt bra förrän jag hade ätit och druckigt ett antal glas. Direkt när jag kom hem böt jag bara väskor och sen hämtade My upp mig. Vi åkte iväg till Ilinkas skola där resten av töserna i mitt drillteam var. Då provade vi dräckterna vi ska ha och det såg riktigt bra ut. Efter det bagav sig alla till kiosken för att äta. Sen åkte vi direkt till träningen. Puh, en stressig dag. Mamma kom även hem på kvällen eftersom hon hade varit i Stockholm i två dagar.

Torsdag/Idag: Jo, jag har träningsvärk sen igår fast jag är nog en av dom få personerna som gillar det. Dagen började med prov och jag tror att det gick ganska bra. Nu har jag varit hemma ett tag och ikväll träffar jag Danne.