Veckan



Det blir inte helt vanliga planer den här veckan eftersom träningarna har slutat och skolan snart också kommer sluta men några saker jag ska hinna med den här veckan är:

# Fria Annie, och hon kommer ha kaffekalas.

# Gå på smyckesparty (tänk tupawere, fast med smycken så lite roligare)

# Ha brännbollsdag med klassen.

# Ha grillkväll med några av dom roligaste.

# Ha ett prov och en redovisning.

# Fira mamma.

Måndag

Skoldagen gick ganska fort och jag gjorde inte så mycket. På eftermiddagen fixade jag en present till Annie som fyller år på tisdag. Sen jag kom hem har jag inte gjort helt för mycket men det är väl snart dax att ta tag i pluggandet.

Söndag

Jag fick säga grattis till mamma och sen spenderades dagen hemma.

På kvällen kom dock Mikael, Emil, Hampus och Palm förbi. Alltid trevligt.

Erika

Kvällen spenderades hos Erika, där även Nicole var. Det blev god mat, mycket skratt och prat. Och vet ni vad! Jag red! haha, det var faktiskt ganska roligt så jag och Erika ska ut på en längre tur sen någon dag.

För övrigt var jag och Nicole lika galna som vanligt men det blir det inga detaljer på.












Lördag

Jag har inte fått helt för mycket gjort idag. Jag funderar lite på om jag ska åka och kolla på min bror som spelar match idag. Vi får se.

Fredag

Skoldagen gick fort, slutade redan vid 12. Efter det blev det en lugn eftermiddag fram till kvällen.

Sen kom Hanna, Mikael, Palm, Alex, Emil och Markus hit på kaffe. Efter ett tag här åkte vi ut en tur på några timmar. Sen var det tillbaka hit och avsluta kvällen med en film. Trevligt värre.


Klart

Jag har lyckats ta tag i mitt spanska arbete idag också. Det är inte illa. Men jag har ju mer tid över nu än jag hade förr så något vettigt måste jag hinna med. Dock ser rummet fortfarande ut som ett bombnedslag. Det löser jag i helgen...

Kvällens musik har varit Lucky Twice.




Torsdag

Skoldagen slut och jag med.

Nej nu ska jag bara göra absolut ingenting.

Ute

Efter en totalt värdelös kväll, ett trevligt samtal med Mem, och massa smsande fick jag med mig pappa ut på en cykeltur. Det blev 40 minuter cyklande. Härligt. Nu ska jag mumsa i mig jordgubbar.


Onsdag

Dagen flöt på... Mot slutet var jag, Elin, Irma och Angelica totalt slut och vi skulle försöka spela in en film. Det var roligt och vi skrattade mycket, lite för mycket. Det tog en timme att få ihop tre minuter där vi nästan läste innan till.

Jag och Elin hade även världens mest seriösa idrott någonsin. Vi gick till en glasskiosk och handlade vars en glass och sen la vi oss och sola till lektionen var slut. Härlig!

Och, jag glömde nästan att det var picknik-dag på skolan, så det fick ju bli en fika där också. Haha, definitivt inte nyttigt.

Klart

Jag har varit extremt duktig ikväll. Dock ser mitt rum fortfarande värre ut än ett bombnedslag men det är något jag kanske tar itu med i helgen. Nu ska jag i alla fall kränga jordgubbar!

Hitta den

Nu hittade jag min sladd! Därför får jag vara snäll och lägga upp två bilder Irma fotade idag.




Tisdag

Dagen har funkat bra. Jag har fått en hel del vettigt gjort. Provet gick bra. Haha, jag och Elin är grymast på att inte veta någonting och få poäng för det. Vår lärare frågade oss om vem en person var, och det visste vi, men sen frågade han vad som hände med personen när hans företag gick dåligt och jag lyckades slänga ur mig kommentaren att han tog livet av sig. Positivt svar som bara den för det visade sig vara rätt. Sen frågade han var och jag gissade vidare på utomlands, vilket också var rätt! Sen fick vi reda på att det var i Paris han döda sig och då sa Elin att han hoppade från Eiffeltornet, och det var rätt! Stilpoäng och flyt!

Eftermiddagen blev mindre seriös och istället för att arbeta pratade jag om allt och inget med Markus. Sen drog vi vidare till simhallen för att vara lite nyttiga. Men lat som jag är hamnade jag i bastun efter 40 minuter. Nåja, härligt var det.

Sen dess har jag hunnit handla med mamma och läst lite spanska, men har fortfarande mycket kvar.

På tala om saker att göra... Jag borde städa mitt rum för här låg en mobilsladd någonstanns i röran igår, men nu är den borta... Nu måste jag leta, uppdatering kommer.

Veckan



Träning - Det är ju uppehåll med drillningen men imorgon hade jag tänkt simma.

Skolan - Vi har mycket att göra och jag gör lite.

Vänner/Familj - Det blir tjejkväll på lördag men annars är inga planer spikade.

Övrigt - Ingen aning.

Måndag

Skoldagen gick bra fast jag var en aning okoncenterad. Mobilmissbruk... Fast sen dog den och då kunde jag koncentrera mej. Vi fick även kolla på en helt vanlig film idag vilket är ett stort plus.

Nu sitter jag och äter nudlar, mums.

Kaffe och Film

Mikael kom hit en runda på kaffe. Sen fick jag reda på att han aldrig hade sett Pretty Woman! Så jag tvingade honom att sitta och sen den två timmar långa och tjugo år gamla filmen. Fast den är förtfarande bra. Det blev faktiskt en hel del prat också. Hampus tittade även för bi med sin traktor. Det slår grannes moped som kör fram och tillbaka hela tiden.

God natt för mig.

Tyskland

Det blev upp tidigt och sen spenderades dagen i Tyskland. Ganska trevligt men nu är jag ganska slut.

Helgen

Fredagen blev väldigt trevlig. Lördagsförmiddagen spenderades i simrishamn och när jag kom hem, och lite senare, åkte jag till Markus. Där var en trevlig men ganska nykter fest. Det blev hem och i säng tidigt. Men jag får tacka Emil för skjutsen.


Avslutningsfest

Ikväll blir det grillkväll om vädret tillåter. Sen träffar jag inte folket från drillningen på någon vecka.

Fredag

Det blev en riktigt kort dag. Jag hade en timmes lektion och sen var skoldagen slut. På eftermiddagen blev det glass och lite olika ärenden. Markus missade sin buss så han gjorde mig sällskap hem tills nästa kom.




klippt

Resultatet



Ganska risigt och slitet innan så det var välbehövligt. Och nu ser jag mycket sötare ut.

Torsdag

Det blev en tidig hemfärd för min del. Mådde inte alls bra. Tror jag hade vätskbrist eller något sånt och då vägrar min kropp fungera som den ska. Sen jag kom hem har jag sovit i två timmar och suttit lite vid tv:n.

Men nu ska jag iväg och klippas.

Inte vilse

Jag och Elin klarade orienteringen utan att gå vilse. Jag la dock hela kart ansvaret på henne. Sen flöt skoldagen på som vanligt. Viktors kommentar tog dock priset; "Vi får hitta ett rum där ingen ser oss så vi kan filma". ev lite misstolkning men vad gör man. Jag och Angelica bjöd även på en het tango medans Viktor gjorde en flamenco i fleecefiltar. En rolig eftermiddag och himla mycket seriöst pluggande.

Nu har jag spenderat en evighet i duschen och precis kommit ut. Dax att göra något vettigt.

Orientering

Usch säger jag bara. Jag är så disorienterad man bara kan bli. Som pappa säger "Kommer Nina utanför sitt kvarter hittar hon inte". Nej, det kommer inte alls gå bra. Men att irra runt i en skog med Elin låter ju mysigt. Är jag inte hemma vid åtta ikväll så sitter jag och väntar på en stubbe i skogen.

Nåja, vädret är på min sida och vi håller till vid stranden. Sol och bad? Vi får se. Nu måste jag åka.

Tisdag

Dagen började med Np i matte. Från 8-12, men vid 11 kände jag mig färdig så då gick jag på lunch. Sen blev dagens första lektion av och jag och Elin var grymt effiktiva.

När jag gick till stationen var det riktigt vart och skönt så hade nästan planer på att stanna kvar i Ystad fall vädret skulle vara sämre här hemma. Men jag valde att åka hem och vädret svek mig inte. Jag hann sola ungefär en halvtimme innan Annie kom och hälsade på mig.

Vi tog en runda med hennes a-traktor och fick den tvättad. Sen bar det av hem till míg igen där vi spenderade tiden med att prata om allt och inget.

Hon åkte för ett tag sen och jag har hunnit med att äta.



Härligt!



Annie fick tvätta medans jag kollade på.

Avslutning

Sista träningen för den här säsongen är avslutad och jag saknar det redan. Men det ska bli skönt med lite ledighet. Och personerna kommer jag ju träffa på fredag.

Veckan

Träningar - Bara en endaste träning den här veckan.

 

Skolan - Ett prov men för övrigt lugnt.

 

Vänner/ Familj - Tiden försvinner ganska snabbt men det lär bli lite tid med vännerna också får jag hoppas.

 

Övrigt - På söndag blir det en tur till Tyskland och på fredag blir det avslutningsfest.


Måndag

Jag började inte förrän halv tolv idag men innan dess fick jag lite engelska gjort också lunchade jag med Elin. Sen fortsatte skoldagen. Jag gick även tidigare från vår sista lektion eftersom jag var kilar med allt. Sen uträttade jag en del ärenden. Och det tog jättelång tid!

Sen blev det bussen hem. Mikael och Danne hann även titta förbi på en fika. Snart blir det väl träning för min del. Det gillas skarpt!

Dagens låt


annie

Idag plocka Danne upp mig, vi är ju fortfarande vänner i alla fall, och sen begav vi oss till Annie. Lite senare kom även Jocke och Johan. Jag lyckades faktiskt vara ganska tyst idag fast det var trevligt att träffa Annie eftersom vi inte setts på ett bra tag.

Negativt

Det tog slut mellan mig och Danne igår. Inte det roligaste, och jag vet inte hur många gånger jag har ångrat det under dagen, fast det blev nog bäst så här ändå. Nu får vi se hur det går. Bloggen kommer inte uppdateras lika ofta som vanligt på ett tag i alla fall...

Mikael

Som tur var räddade Mikael min tråkiga kväll och den blev ju en riktigt rolig kväll istället. Sång och dans det är något som slår högt.

Sängen nu

Kinamat

Nu är pappa iväg och hämtar kvällens mat. För övrigt är våra grannar här. Jag tror jag kommer sitta och va social ett tag men så får jag se var jag blir av ikväll.

Kristianstad

Dagen spenderades med mamma i Kristianstad. Det blev ganska mycket smycken, en tee och ett linne. En lyckad dag med andra ord.

Fredag

På dagen fick jag så lite som möjligt gjort. Jag lyckades dammsuga tre rum i alla fall.

på kvällen åkte jag till Hanna för en enormt trevlig kväll. Det blev bastu, hon har ju lyxen att ha en sån hemma. Sen lite kuddkrig som nog aldrig varit så kul. Lite läskigt då en kompis fick astmaanfall. Men det löste sig...






















Torsdag

Det blev en ledig dag. Den spenderade jag med att sova helt för länge, gå i pyjamas halva dagen, se en film... Det var en riktigt seg dag med andra ord. Fast sånna dagar är härliga ibland. Jag satt till och med och lekte med mitt smink ett tag. Annars brukar det bli osminkat när man ändå bara går hemma.

På kvällen tittade Mikael och Emil förbi. Väldigt trevligt och massor med konstig musik. Nu har dom kört och jag försöker underhålla mig på bästa sätt - genom att fortsätta spela min annorlunda musik.


Gårdagen

Det blev väldigt stressigt igår. Efter skolan var slut tog jag första bästa buss hem och sen blev det packning, duschning, fix, ätande. Men detta klarade jag av på bara en och en halv timme. Sen blev det en timmes träning. Gjorde vid mig på fem minuter och sen iväg til Mems fest.

Festen blev trevligt och jag somnade sött när jag kom hem.

Danne

Kvällen har spenderats med plugg och en kort runda med min älskling. Mysigt och roligt!

Sol

Nu har jag varit ute och promenerat en runda med mamma. Man får ju passa på då solen lyser.

Tisdag

Skoldagen var ganska intressant. Vi hade någon som hade varit på massor av olika koncentrationsläger som var och pratade om hur det var. Inget man hade velat testa men intressant att lyssna på. Sen var där en som pratade om sin resa till Israel. Sen blev det en lååång stund matte för min del. Jag är verkigen inte så bra som jag har varit.

Träning

Ikväll blir det träning!

Veckan



Träningar - Två drillträningar men simmandet har jag nog nästan lagt på hyllan för den här säsongen. Men jag får väl se om jag kommer ut något om vädret blir bättre.

Skolan - spanska, spanska och åter spanska. Det är verkligen hopplöst.

Vänner/ Familj - Det blir fest hos Mem i alla fall. Sen blir det mycket tid med vännerna i helgen.

Övrigt - Det blir en långhelg på fyra dagar. En av dagarna kommer kanske spenderas i Tyskland.

Måndag

Jag har nog inte ens gjort något vettigt i skolan idag. Lite smått onödigt men skönt att kunna ta det lite lugnt en vecka. Det har ju varit mycket dom senaste veckorn. Har även hunnit köpa present till Memman.

ett år

Söndag kväll och som vanligt kom min älskling. Ett helt år sen vi blev tillsamman. Det är sjukt! Det låter såååå länge men känns inte alls som så länge. Men det blir väl ett par månader till. Så länge jag fortfarande har lika kul som nu och älskar honom.

Mem

Dagen spenderades hos Emelie. Det blev chokladbollar, film och annat onyttigt. Vi städade även lite inför hennes fest på onsdag. Gissar på att det kommer bli en helfestlig kväll som tyvärr inte kommer bjuda på några bilder här.

Kvällen

Ganska lyckad ändå. Vädret var inte på topp men med underbart roligt sällskap blir det alltid roligt.






Idag

Hela förmiddagen har jag legat under täcket och kollat på film. Det finns inte mycket annat att göra när vädret är som det är. Jag har inga planer för hur eftermiddagen kommer att bli men hoppas på att vädret blir lite bättre så att jag kommer iväg till crusingen ikväll.

Kvällen

Det blev en kort, men rolig runda med Mikael och Emil igår. Träffade även Mem en kort stund, men henne lär jag träffa mer imorgon.

Fredag

Skoldagen gick fort men när jag kom hem hoppade jag in i duschen. Skönt att slippa det blåsiga och kalla vädret. Nu fixar jag naglarna lite smått. Den värsta delen av drillsäsongen är ju över nu så risken finns att dom håller. ikväll ska jag även äta årets första jordgubbar för min del. Sen får jag se om jag åker ut en runda också.

Älskling

På kvällen kom min underbara älskling till mig. Mysigt!

Torsdag

Träningen igår var rolig. Det var lite lat träning, men sånt är tillåtet ibland. Skoldagen flöt på, vi kollade på ännu mer fyilm på historian. När vi slutat fick jag stressa till ett tåg som sen ändå var försenat. Sen fick jag skynda mig hem snabbt som attan eftersom My skulle komma. Dock hade hon gått hem om innan hon kom till mig så jag hade aldrig behövt stressa.

Sen blev det prat och lite mixande med musik.

Bilder från dagen






Glömt skriva

Eller egentligen har jag inte orkat. I måndags var det skola och när jag kom hem låg jag mest i sängen. Inte helt hundra friskt. Jag skippade till och med en joggingrunda med folk från drillningen. Febern var i för sig inte jättehög men huvudvärken var värre.

Igår mådde jag bättre. I skolan hade vi Np i engelska och kollade film på historian. Jag fick även veta att jag blev godkänd på hörförståelsen i spanska. Det var sjukt härligt att höra. Sen blev det vg, nästan mvg, på läsförståelsen. Nöjd! På kvällen kom Danne till mig.

Idag har jag bara haft två lektioner. Matte och Svenska. Redovisningen gick bra. Sen tog jag och tjejerna en långlunch på stan. Vi satt och pratade om ingenting i över två timmar. Haha, jag skrattade riktigt mycket åt ett sms Irma fick. Hon trodde ju inte riktigt att jag förstod vad det betydde (läs bosniska) så hon lät mig läsa det. Sen vandrade jag tillbaka till skolan för att ta igen lite i matten. Har legat back nu ett par veckor men nu är jag i fatt igen. Snart får jag gå och äta innan träningen.

Trevligt

Jag fick ingenting gjort innan jg åkte till Josse. Men hos henne var det väldigt roligt. Mycket prat och skratt. Nu har jag dock kommit hem och vet inte riktigt vad jag ska ta mig för. DEt blir nog tv:n med föräldrarna.

Söndag

Nu blir det till att städa undan det sista från igår. Sen får jag nog ta tag i matten innan jagt åker till Josse i eftermiddag/kväll. Jag missar dock att min morbror kommer  i eftermiddag. Men det överlever jag.

Födelsedag

Första maj och jag och min bror blir gamla. Hela förmiddagen gick åt till att städa och hjälpa mamma. Sen på eftermiddagen gjorde jag inte helt för mycket men på kvällen kom det släkt och vänner till familjen. Min älskling kom även förbi en runda.