Garderobrensning

I brist på sol får man ta tag i städning/organiserin. Dock är jag nog den ända i världen som tycker det är kul att städa garderoben.

Jaaaaa!

För Mini är hemma igen!


Bio

Denna regniga kväll ska jag spendera i biomörkret med Erika. Ha en mysig kväll!

Hoppas jag inte somnar under filmen nu...

Idag

Jag är ledig men regnet öser ner, what to do liksom? Jag begav mig med familjen till Nova lund och kom hem med fem tröjor ryikare och en halsduk (inhandlad i juli, svenska sommar...)

Tossingar...

Igår gick jag först ut och åt med ett härligt gäng från jobbet. Efter det drog vi hem till Malin där det blev fest. Några till droppade in och hela kvällen blev lyckad. Ge mig många fler sånna kvällar!

Kvällen

Alle tog körkort så trötta jag fick masa mig ut på en tur och på kvällen kom de även förbi en runda. Det blev mycket skitsnack och en kopp kaffe för mycket så nu får vi se när jag somnar. Imorgon väntar jobbet igen (vilket betyder att mina sjukt intressanta uppdateringar försvinner).

Hemma

Mina två dagar i Kivik blev lyckade, dock hade jag förväntat mig lite mer folk, men å andra sidan gör det inte så mycket när de man träffar är trevliga. Fyndade lite skönhetsprodukter jag använder, men annars var där inget direkt.

Festandet på kvällen var också väldigt lugnt, vad har hänt? Nåja... Trött blev jag idag ändå.

.

Inte sugen på att blogga, men vad gör jag inte för er...

Sen sist har jag jobbat tio dagar i sträck, varit på kulla ytterliggare en gång, varit på festival... Ungefär så ja. Nu är jag ledig och passar på att ta det lugnt. Angelica var här en runda innan och gårkvällen spenderades med fina vänner från jobbet.

Imorgon beger jag mig till Kivik för att sova där så då får ni ingen uppdatering igen. Sen torsdag drar vi igång med jobbet igen...

Vårhallarna

Jodå stranden blev det (eller strand och strand). Vi badade från klipporna och det var riktigt kallt i vattnet fast ändå så jäkla skönt.

Efter det blev det minigolf och fyfan säger jag bara. Vem uppfann sporten? jag brukar inte vara speciellt sur, men när det gäller minigolf finns det nog ingen som har ett sämre humör än mig. När jag var liten gick jag hellre och kollade på när alla andra spelade bara för att jag visste att mitt humör skulle bli så hemskt. Denna gången började jag med en negativ attityd och lyckades slå en hole-in-one, sen gick det dock som vanligt under resten av rundan.

För att mitt humör skulle bli lite bättre körde vi och tog en glass vid hamnen. Sen körde Robin vilse på vägen hem så mitt humör blev sämre igen. Haha...































6 juli

Jo, det blev kulla. Sen dess har jag jobbat, badat med vänner, hängt med de vanliga (Gud, vad de var saknade!)jobbat lite till och nu har jag två ledigar dagar på raken! Inte illa!

Idag ska jag träffa Angelica och imorgon tror jag mitt sockersöta (läs spjuver) kusinsbarn kommer hit. Hoppas på stranden idag!

3 juli

Det var ett tag sen jag skrev nåhgot här... Fast så är det ju sommarlov också. Dock har jag mest jobbat men idag är jag ledig!

Vi var ett gäng från jobbet som spenderade kvällen i Ystad vilket var trevligt. Ikväll drar jag till Kulla för första gången i år, om inte det regnar överdrivet mycket (som det gjorde igår).