Ystad och Bio

Efter lite plugg och lite städande bestämde jag mig för att följa med mina föräldrar till Ystad. När jag kom hem var jag ett par jeans och en tröja rikare. Nu i eftermiddag har jag bara bläddrat i Elle. Känner mig fortfarande väldigt panik-stressad men klarar helt enkelt inte av att plugga just nu, det går bara inte.

Ikväll ska jag i alla fall umgås med Erika som jag ska hämta upp om tio minuter och lite senare ska vi på biomys. Trevlig kväll!

Sunday

Hemma från träningen och tryckt i mig en kycklingrulle, väldigt gott faktiskt. Just nu funderar jag på att krypa upp i sängen och kolla lite på idol. Känns som riktigt höst-mys nu. Känns även som om hösten visar sig på många andra vis... Min förkylning är hemsk nu, men det är väl bara att vänta ut tiden. Sen vet jag inte om hösten har något med att göra att min hud har blivit så fruktansvärt torr nu. Vad ska jag göra åt det? Jag fjällar ju som en solbränd stekare!

Nåja, det löser sig nog, nu ska jag göra det bästa av de sista timmarna på den här veckan.


Igår

Det blev en liten tur till Ystad med min kära moder och med mig hem fick jag ett par örgänge. Nåja, lite är alltid något, visst?

På kvällen var det dax för Markus 18års fest och det var grymt! Jag var nykter under hela kvällen så var ju inställd på att bara ha lagom-trevligt men så fel jag hade. Så nu vet ni det. Festa nykter funkar alldeles utmärkt! Även ett stort pluspoäng till bonagillen, musiken är ju verkligen roligast att dansa till. Inte det som ser bäst ut, men bugg, visst får det en glad?

Sen fick jag tillfälle att vara fylletaxi också, nu har jag en hög med vänner att tigga skjuts av nästa gång.

Jag hann även med en kort visit på en kräftskiva innan det var dax för sista taxi turen. Hemma i min säng klockan fyra somnade jag som en stock. Inte för att det hindrade mig från att vakna vid lite i nio.






















Under veckan

Också har jag varit dålig på att uppdatera igen. Lite smått och gått som hänt i veckan är bland annat att vi varit i Malmö på UF-kichk off med skolan vilket var super-roligt. Jätteduktiga föreläsare måste jag säga! (lärarna borde kanske ta efter detta).

Dagen efter gick vi till banken och skapade ett konto och registrerade vårt företag så nu är alla sånna små detaljer klappade och klara.

I fredags slutade jag tidigt och efter det mötte jag upp min gamla klasskompis Hanna för en efterlängtad fika och pratstund! Så roligt det var, och skönt att få prata med någon som vet lite om mitt tidigare liv. Hon känner ju mig nästan utan och innan. Vi är verkligen väldigt olika men på samma gång lika knasiga. Det pratades även om en lite återträff med några av tjejerna från gamla klassen. Börjar verkligen bli dax nu!


Mer från dagen








.

Var ute på utflykt med familjen idag. eller egentligen bara en liten picknick på stenshuvud. Det är ju ett sånt ställe där alla barn lyckas slå sig. Eller ja, alla barn och jag.




Bilder








Wake me up when September ends.

Ett inlägg i veckan har jag hållt på en ganska jämn nivå nu... Lite illa, men det händer inget intressant i mitt liv för tillfället. Inte konstigt att man saknar motivation till att skriva då. Fast ett inlägg i veckan får jag väl offra, mest så ni vet att jag fortfarande lever.

Igår var det inspark för ettorna och vi hade rent ut sagt skitkul. Först en tidigt eftermiddagsförfest i Sjöbo med bara tjejerna från klassen och sen vidare på den riktiga festen.

Nu idag har jag inte fått ngt gjort. Bara kollat igenom sista skivan på Prison Breaks sista säsong, sorgligt måste jag säga.





Ännu en helg borta

Min lediga tid försvinner ju direkt känns det som. Nåja, lite har jag ju fått gjort  helgen. Umgåtts med de vanliga, shoppat två par skor och en tröja, varit på bio med mina favorit tjejer och kollat på Oliver när han spelade fotboll. Dessutom har jag pluggat en hel del också, plus varit på ett träningspass och om en halvtimme blir det ytterligare ett. Känner mig hyfsat effektiv och nöjd med helgen!