Torsdag

Idag var det skola som vanligt men tiden gick väldigt fort. Den här veckan har dagarna verkligen bara flugit förbi och tur är väl det för jag längtar verkligen till helgen.

På eftermiddagen hann jag även in om Elgiganten och tog hand om ett ärende. Sen satt jag och pratade med Thess innan vi hoppade på bussen.

Träning

Det blev en träning med Robin under eftermiddagen. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på idol.

Onsdag

Idag sprang vi 5 km i skolan, eller sprang och sprang... Nåja, jag kom i mål och är väl glad för det. Sen fortsatte dagen som vanligt. Min sista lektion bestod av klippa och klistra!

Leer

Jag sorterade precis en hel hög bilder. Det känns som det kommer kosta en del att framkalla...

Men så många fina minnen det finns!

Träningsvärk!

Jag är hungrig men kan inte äta för har ont i magen sen träningen igår! Jag är så klen att det bara inte finns och att lägga in styrka på träningen är näst intill plågeri!

Tisdag

Skolan som vanligt. Men fick sluta tidigare!

OCH ETT STORT TACK TILL ELINS MAMMA SOM VAR SNÄLL OCH KÖRDE MIG HEM!




Träning

Nu blir det äntligen iväg på träning!




Måndag

Dagen bestog av två inställda lektioner, en extra lektion, två vanliga... Också en härlig håla på det! På hålan blev det fika, gå i affärer och fördriva tiden med prat. Irma tog hem priset för dagens kommentar "Du ser ut som en blåsfisk... Fast utblåst". Nej, gulligare tjej får man leta länge efter!

Dagen i bilder får det nog bli, men bilderna gör sig inte rättvisa för vi hade mycket roligare!


















Jag överlevde

Step up:en gick jättebra. Det var helt okej och man märkte inte att man var trött förrän efteråt. Roligt sällskap var ju också ett väldigt plus.

Något mindre roligt var sms:et jag fick från Angelica som jag läste efter träningen. Spanska läxa till imorgon som jag glömt bort. Dock planerar jag att göra den någon gång under veckan istället...

Nu blir det idrottsläxa innan det blir tvmys!

Step up

Nu kommer nog snar Emelie och hennes syster och hämtar mig, sen drar vi iväg på step.

Wish me luck!

Memman

Dagen har spenderats hos Emelie. Vi sjöng (jag falskt) och pratade en massa.


Som hittat

Det blev faktiskt inte så mycket shopping. Till och med min bror kom hem med mer än mig, och det säger inte lite. Fast en kofta, en skjorta, bh och strumpor blev det. Sen hittade jag två skitsnygga ringar på ginatricot fast mina fingrar är för pinniga, det är inte rättvist!

Lördag

Nu ska jag iväg på lite shopping med familjen. Får hoppas jadg hittar något!

Fel

Jag gick faktiskt en lite runda innan jag tog mig till skolan.

I skolan blev det en värdelös spanska lektion. Jag visste seriöst inte om jag skulle skratta eller gråta, fast tillslut blev det skratta. Sen fick mina kära vänner stå ut med mitt hemska humör resten av dagen, fast Irmas var på samma nivå idag. Skratt på hög nivå alltså!

Sen blev det en film där vi kunde lugna ner oss, och efter det en effektiv ekonomilektion. Det var faktiskt skoj idag och vi fick sluta tidigare så jag hann med halv fyra bussen. Häligt.

Nu är det gammal mysig rockmusik som gäller.





Matkrig?




Sovmorgon

Musiken på högsta volym - check!

Nu ska jag bara komma på någonting vettigt att göra. Att vara morgonmänniska är hemskt när man har massa luckor i schemat. Man sitter verkligen bara hemma och väntar. Ingenting händer förrän på eftermiddagar, men då måste jag däremot gå i skolan.

Nåja jag får väl fördriva tiden på bästa sätt...

Onsdag

Skoldagen var... förvånansvärt kort. Eller sista lektionen var inställd. Härligt!

Nu i eftermiddag har Viktor varit här och vi har inte gjort så mycket vettigt.

Bättre än väntat

Vi gick inte vilse, jag trillade inte, jag klarade mig faktiskt hyfsat bra.

Efter orienteringen tog jag och Annie oss till Bullen och bönan för en fika. När vi var klara där gick vi hem till mig och slängde oss på soffan. Härlig! Vi var trötta som bara den, och jag är det fortfarande. Nu blir det filmmys!

Orientering

Idag blir det alltså orientering och jag hatar det. Det är inte alls kul. Vi ska gå rundor i högt blött gräs, upp och ner för backar, irra rundor som skogsmullar, och antagligen kommer det regna...

Måndag

Ny vecka, och skoldagen avklarad. Inget kul, men det fick gå. Nu ska jag få lite mat i mig så jag inte är propp mätt innan träningen.

Mikael

Mikael kom efter han hade slutat och spenderade en del av kvällen här. Väldigt trevligt sällskap.

Fotboll

Jag övningskörde en liten runda idag. Först till Komstad för att kolla skor. Hittade två som såg rätt okej ut men vet inte riktigt om jag ska köpa dom än. Jag ska iväg och shoppa nästa helg så tänkte kolla det övriga utbudet lite då. Efter Kostad körde jag vidare för att kolla då Robin spelade match. Dom vann med 6-0 så det var ju ganska kul. Sen körde jag hem igen och nu väntar jag bara på att maten ska bli klar, för så hungrig är jag!


Annie

Annie kom förbi en runda för att lämna lite papper och sånt. Sen blev det en kort pratstund och lite musikletande innan hon åkte vidare.

Morgonen

En slö söndag och jag har spenderat förmiddagen med att bara ligga kvar i sängen och läsa lite. Mysigt!

Ändringar

Det blev ingen tur till ystad och Irma och Angelica på kvällen, och det blev aldrig ett besök hos Erika. Däremot kom Olivia hit på kvällen. Massor av minnen och en zombiefilm. Lyckat.

fotboll

Jag tog tåget till Ystad där Irma mötte upp mig och sen promenerade vi till idrottsplatsen för att kolla på Angelica som hade match. Det blåste som bara den, och det är verkligen inte lätt att vara liten då. Matchen gick inte riktigt så bra som den hade kunnat, men jag och Irma var några hejdundrande duktiga kommentatorer. Vi kommenterade saker ungefär i stil med, "Hon dricker snabbt så antagligen blir hon inte utbytt"... Vi får nog jobba lite innan vi hamnar i tv. Angelica var i alla fall duktig enligt mig, förutom en liten miss.
Efter matchen gick jag tillbaka till stationen och tog bussen hem.














Nyttig

Nu har jag hunnit med att springa en runda också. Det gick sämre än väntat, men så är jag optemist också. Nåja, jag tog mig ut i alla fall. Dax att hoppa in i duschen.




Yoga

Äntligen har yogan börjat igen. Jag gick ju en säsong för ungefär tre år sen... Men det är grymt härligt kan jag meddela. Dock var jag stel som ett kylskåp.

Annie

Gårdagen var väldigt trevlig. Det blev två filmer och prat. Lite senare kom även Elise, hennes syster och Amanda. Elias kom också, fast ännu sernare (efter att ha suttit i köket och pratat med Annis föräldrar ett bra tag).

Sen blev det mörkerkörning hem för min del. Inte fullt koncentrerad men ingen krock.

Fredag

Jag åkte in och fick mina två lektioner gjorda sen var det helg!

Eller det blev ju en kort simtur först. Kvällen kommer spenderas hos Annie.

Höstigt

Nu när det är så värdelöst höstigt väder ute får jag bara ge upp och sitta inne och bara mysa. Det bli en ny Elletidning för min del.

Politik

Det har blivit så mycket politik-prat nu inför valet och jag blir bara mer och mer förvirrad för varje dag. Jag har nog verkligen pendlat mellan nästan alla partierna (Inte SD då). Nu tror jag nästan att jag har bestämt mig, fast det kan ha ändrats helt och hållet tills imorgon.

Skoldagen

Jag åkte in till skolan så jag var där runt elva. Hade verkligen suttit rakt upp och ner och lyssnat på musik i över en timme innan jag åkte, så tråkigt hade jag. i alla fall, när jag kom till skolan såg jag att min första lektion var inställd. Alltså började min skoldag halv ett istället. Fram tills dess underhöll jag och angelica oss på bästa sätt som ni kan se nedanför.

Sen hade jag två lektioner innan jag åkte hem vid halv fem...



Datorer kan vara underhållande... desto tröttare och utråkade, desto bättre.



Blygsamt?



Nejdå!



Likhet? Slående, ellerhur?!

Träning

Följde med min bror till gymmet och tränade lite kort, som vanligt blev det ingen styrketräning från mitt håll. Jag är klen och kommer alltid att vara det.

Ösregn

Vi hade orientering i ösregn och åska idag. Inget kul vill jag lova. För övrigt flöt skoldagen på.





regnigt värre Mini!

Tvmys

Nu ska jag krypa upp i soffan med en stor kopp thé och kolla lite tv. Trevlig kväll.


Haha

Viktor missade bussen så nu har vi en hel timme till att ta död på.

Viktor

Eftermiddagen spenderades med Viktor och massa repriser. Båda två kollar nog aningen för mycket på tv...

What to do?



Just a typical girl, and nothing else...

Träning

Om ungefär en timme blir det till att göra vid sig in för träningen. Sen är det bara till att trötta ut sig rejält.

I alla fall mer än vad jag och tjejerna gjorde på senaste idrotten...


Måndag

Skoldagen var lång men tog till slut slut. Efter det var det bussen hem och sen hamnade jag här. Några bilder från dagen får stå för beskrivningarna.






Söndagkväll

Kvällen spenderades med film, väldigt mysigt. Dock blev det lite funderingar senare på kvällen och jag ska nog börja ta tag i mitt liv snart.

plugg

Tråkiga söndagar och den dag i veckan man tar tag i allt man skjutit upp under veckans gång. Dock har jag inte räknat någon matte som jag skulle, men jag gör det imorgon...

Härligt väder

Nu har jag just sprunning en runda i skogen och även om vädret ser kallt och tråkigt ut var det ganska skönt. För att inte komm helt för långt bort från civilisationen var mobilen min bästa vän under tiden. Tur jag inte behöver kolla på skärmen när jag smsar.


Träning

Först åkte jag med min kära bror Robin när han skulle spela match och efter det drog vi till gymmet där vi (mest jag) tränade. Jag tränade dock inte styka, även om det skulle ha behövts.

Kvällen

Mikael kom och hämtade mig och sen åkte jag någon timma med honom innan vi och dom andra vanliga begav oss till Simon. Där blev det film, tvspel och kaffe. Jag fick även massage, det slår inte lite högt en lördagkväll. Trevligt värre med andra ord.

Ingen träning

Han var för bekväm så efter matchen åkte vi direkt hem. Men vi tar igen träningen imorgon istället.

Nu blir det snart middag och lite senare tror jag Mikael plockar upp mig.

Iväg

Nu har jag bara legat på sängen och slappat i två timmar med en bra bok. Snart ska jag iväg för att kolla på när min bryor spelar match. Efter det skulle det nog bli träning med honom.

Träning

Dagen startade med träning halv nio på morgonen. Härligt, men absolut inte något som jag saknat. Vid lite i tio begav jag mig iväg till självförsvarskursen och var kvar där till ett. Sen blev det till att cykla hem. Jag har verkligen varit aktiv idag. Inte illa!


Dom vanliga

Dom vanliga (Emil, Markus, Mikael, Palm, Alexander, Björk x2, Annie) räddade min kväll. Jag hade lämnat tv:n och satt och tråkade när dom tittade förbi vid halv tio tiden och gjorde allt mycket roligare. Nu har det städats, damsugits och torkats bord och golv, som vanligt. Det bli alltid så städat efter dom har åkt, eller jag får en anledning att göra det. Men vem klagar?

Imorgon blir det upp för en tidig träning. Härligt. Fast innan dess får jag göra någonting vettigt.

Fredagsmys

Nu har jag haft tillräckligt med mys för ikväll. Tända ljus, ett berg av godis (eller chips för min del) som jag krängt tills jag mår illa.

Nu lyssnar jag på Sum 41 som fortfarande har singa gamla underbara låtar. Jag har ju inte lyssnat på den här typen av musik på sjukligt länge.

Simmning

Efter skolan blev det lite simmande med Viktor. Mycket trevligt och intressant prat. Dock lyckades jag aldrig med att dränka honom. Nästa gång så...


Sovmorgon igen

Jag gillar verkligen inte mitt schema. Sovmornar är härligt, men att gå tll fyra är inte lika kul... Vi har gott om hålor och sovmornar men sen är jag hemma ungefär fem varje dag. Det är ingen favorit eftersom jag är en morgonmänniska som gärna hade sluppit den värdelösa tiden där jag inte har någonting att göra om mornarna.

I eftermiddag ska jag i alla fall direkt upp till simhallen så idag blir det utan smink. Härligt!


Idolmys

Iag har jag för en gångs skull inte haft några läxor och bara kunnat ta det lugnt hela eftermiddagen. Den tiden har jag absolut spenderat på bästa sätt, genom att ha legat och läst ett par timmar, övningskört och lyssnat på musik. Nu ska jag snart packa mig ut till tvrummet för att krypa upp i soffan och kolla på Idol med mina föräldrar. Än så länge har jag inte sätt något av årets avsnitt men på något vis käns Idol som en mysig höst grej.


Hemma igen

Skoldagen blev väldigt kort. Min första lektion började halv ett, eller egentligen ett, för den första halvtimmen tog vi oss bara till aulan. Sen satt vi och lyssnade på representanter från olika partier, en del bra, andra mindre bra. representanten från Sveriedemokraterna var väldigt bra på att prata, synd bara att han inte hade någonting vettigt att säga. Piratpartiets representant var nördigt-mesig, nästan gulligt. Usch nej, jag hade förväntat mig någon lite bättre från det hållet. Dom andra höll riksdags-standar, eller kändes som mer vanliga talare.

Sen var jag på en halv lektions företagsekonomi innan min skoldag slutade.





Så här underhållande var hålan under dagen. Lägg märke till vilken tjock rygg man får då man lutar sig fram. Nej, från och med nu ska jag sitta käpprakt.

I skolan

jag kom till skolan för att få veta att min första lektion var inställd. Nu börjar jag inte förrän halv ett. Som tur är har jag Angelica som sällskap.

Sovmorgon

Härligt men nu börjar jag bli uttråkad. Jag börjar inte förrän elva och har inget att göra. Jag lyckades sova, eller i alla fall ligga kvar i sängen, till lite i åtta. Nu är det bara 40 minuter kvar innan bussen går...

Jag hade nog hellre haft lektion på morgonen och slutat tidigare så man hade eftermiddagen fri.

Onsdag

Först blev det ju skola som vanligt och till skillnad från igår fick jag och Irma ganska många läxor gjorda innan vi begav oss till dansen. Fast innan dansen blev det ett stopp hos Irma.

Dansen gick hur som helst bra och var den roligaste typen av danstil jag provat på den här veckan. Jag förväntar mig att träningsvärken håller i sig till imorgon. Förkylningen håller även på att ge med sig.

Bilder från gårdagen

Innan dansen var vi kanske inte fullt så nyttiga.








Blogg

Följ min blogg med bloglovin

Tisdag

Halsontet har nästan försvunnit men jag har fått hosta istället.

Dock var jag lika duktig på att ta det lugnt idag. Jag, Irma och Markus gick nämligen på dansträning i två timmar. Jag får helt enkelt ta det lugnt och bli friskt nästa vecka istället. Jag har inte tid den här veckan för det händer hela tiden för mycket kul saker.

Måndag

Skolan gick, fast än jag var förkyld.

På kvällen blev det en sjuk-träning. Dom andra tyckte jag var vitare än ett lakan men jag klarade mig. Dock fick jag sätta mig ner ett par gånger. Men vad gör man inte för träningen. Det var ju första träningen på en hel evighet.

Iväg

Nu ska jag snart sticka iväg för kvällens planer. Trevlig kväll, för det ska jag ha!

Musik

Äntligen har jag satt igång min kära ipod på laddning. Det har jag skullat gjort några månader men det har inte blivit av. Det få saker som krävs för att göra det här svåra och mycket avancerade är att:

# Sätta igång datorn (som nästan alltid står igång).

# Ta upp kablen som ligger i lådan brevid datorn och koppla in.

Klart!

Detta har alltså tagit ett par månader för mig att orka med. Jag kanske kan räknas som aningen bekväm. Sen är jag dock väldigt duktig på att klaga när den inte är laddad varje gång jag tar den. Men som sagt nu har jag satt den på laddning och till och med lagt in lite ny musik. Senast jag gjorde det var ungefär ett eller två år sen.

Sprungit

Jag har varit ute och sprungit en kort runda. Runt tre kilometer, vilket är ganska lagom med tanke på min värdelösa kondition. Eller egentligen kan jag (och har jag) simmat dubbelt så långt men springa är tio gånger jobbigare.

Plugg

Söndag och slödag. Jag gick upp ganska tidigt ändå men efter frukosten gick jag och la mig och läste lite. Sen la jag boken och bara mös i sängen istället. Härligt, synd bara att man blir så seg efter det.

Tillslut tog jag i alla fall tag i mitt liv och dammsög efter igår. Nu har jag varit så duktig att jag gjort spanska läxan och företagsekonomin. Det är inte dåligt! Sen har jag fixat lite med dokument på datorn och sånt trevligt.

Kvällen

Det blev trevligt, fast det var i för sig någonting jag hade räknat med. Jag åkte även med Simon en kort runda på slutet och det visade sig vara en hel hög med folk i byn.

Uppdatering: Ystadfolket överlevde kvällen.





Mini fick stå för kvällens bilder! När dom andra kom glömde jag att fota.

Kaffekalas

Elin här - check! ("fint folk kommer alltid först"/Elin)
Resten droppar väl in om någon timma. Fast tror möjligtvis att Angelica och Mini kommer om ett par minuter. Sen blir det lite bönder och annat trevligt folk som mina kära ystadvänner ska få lära känna ikväll. Förhoppningsvis blir dom inte ivägskrämda.

Nu ska det kokas kaffe!

Kul

Det var skitroligt! Och säkert bra att kunna för den delen också. Det blev teknik/praktiskt träning också lite teoretiskt om lagar och sånt. Sen varvade vi det med fika och prat om allt annat.

Lördag

Gårdagen var inte helt för intressant. Nu ska jag i alla fall snart göra vid mig för sen ska jag och Emelie iväg på självförsvarskurs. Sånt kan ju alltid vara bra att kunna.

Träning

Jag följde med Robin till gymmet en timme idag bara för att hitta på något innan min träning drar igång och jag gillade det. Dock tränade jag inte styrketräning. Det är inte, och kommer aldrig att vara, min grej. Fast crosstrainer:n är kul.

Nu har jag legat i sängen och degat med en bra bok. Snart ska jag väl krypa ner riktigt och bara mysa.

Torsdag

Det närmar sig helgen och jag längtar. Än så länge har ju skolan inte riktigt kommit igång men jag saknar ändå ledigheten.

Schema ändringar

Min dag har bestått av syo träff, underskrifter, informationsmöten och prat med lärare. Jag har ändrat på en del kurser och imorgon ska jag försöka lägga till en annan. Vi får se hur det går...

Bortsett från den röran har det varit ganska lugn. När jag kom hem gick jag även ut en runda med mamma. Man får ju passa på när det faktiskt är så härligt väder.

Emil och Mikael

Som vanligt blev det besök på kvällen. Också såg vi en film. Mikael gav även mig nackmassage en halvtimme. Jag var grymt nöjd.