Lördag

Gårdagen blev avslappnad med finfint sällskap! Vänner kan vgerkligen konsten att vända ens humör rätt! Och det känns så bra när man själv kan göra det samma för dem, det är nästan ännu bättre.
 
Dagen har fortsatt med plugg och jag tänkte ge det en timme till innan jag slänger en inpackning i håret. Det gäller att kompensera rätt, lite nytta och lite mys!
 

Inte lov?

Dagen har bestått av inget roligare än plugg... 
 
Nu ska jag dock mysa ner mig framför tvn och kolla film. Ikväll hoppas jag på att några kära vänner kommer över. Behöver lite kul efter en sån tråkig dag!

Mina favoriter...


Glöm inte!


Gårdagen

Pigg efter en riktigt kul kväll igår! Inte så mycket folk som väntat men jag är lika glad ändå.
 

Tagga

Ikväll kör vi för fullt!
Start med fina vänner hos mig och sen drar vi ut och dansar bort natten.

Julmusik!

Min favorit-jullåt. Så vacker, fast sorglig.
 
 

Detaljer


God jul allesammans!


Puss.

Fick bland annat det här fina läppstiftet igår. Älskar färgen!
Bjuder på finfina osminkade (förutom läpparna) bilder!
 

Lillejul!

Dagens första mål är att ta sig ur pijamasen, efter det har jag inga planer förrän ikväll då jag ska iväg med familjen till några gemensamma vänner för att fira jul. Trevlig dag och kväll på er!

Gårdagen i bilder

 

Julmys!

Om någon timma beger jag mig till Angelica för julmat, klappar och mys. Stannar även på kvällen då trevligt sällskap tittar förbi för en väldans rolig (förhoppningsvis!) förfest. Trevlig dag/kväll på er!
 

Sen somras...

Plugg, plugg och plugg!

Jag har börjat på universitetet och det gäller ju verkligen att plugga på som bara den, vilket leder till att mitt liv inte är så väldigt intressant. Dock är man student så någon sittning har det i alla fall blivit. Annars har hösten (den lediga tiden) bestått av vänner och lite drillning faktiskt, då vi haft tioårs jubileum och jag varit koreograf till två småtjejer. Nu har jag dock slutat igen.
 

London

En annan sak som inte kommit med i bloggen är tripen till London med två underbara tjejer! (mellan studenten och resan var där bara massa sommarjobb, och utgångar med personalen som helt enkelt är den bästa)
 
 

Bildregn!


I'm back!

Jag har ju verkligen lagt bloggen på hyllan i över ett halvår nu! Men nu ska jag ta upp den igen lagom till bloggens fyraårs dag om nio dagar.
 
Anledningen till mitt avbrott var när jag fick panik på tekniken och mina bilder från studenten inte ville upp. Det var "Jaha, kan jag inte visa årets händelse i min blogg är det skit samma". Men nu saknar jag det igen och behöver få skriva av mig lite. Ska se om bilderna fungerar den här gåpngen. Wish me luck!