Tisdag

Dagen var lång men gick ganska fort. Fast vi fick i för sig sluta femtio minuter tidigare. Inte illa det.

Mikael

Mikael kom och rädda min kväll. Vi drygade oss som vanligt och gjorde ingenting speciellt, fast kul var det.

Lååång dag

Usch, jag var hemma från skolan fem idag. Det är inte helt för kul kan jag berätta. Men vad gör man. Det blir i alla fall lugnare i trean.

Söndag

Idag har jag gjort... Ingenting!
Eller jag har hunnit ta ett lång-bad, måla naglerna, läsa lite och kollat på tv. Däremot har jag glömt bort min engelskläxa, som jag kanse ska ta tag i, vi få se.

Frukost

Snart är det dax för att göra frukost, scones! Mums, det finns inget bättre än nybakat bröd. Dock måste jag vänta tills mamma kommer hem eftersom vi inte hade tillräckligt med mjölk hemma.

Sen blir det långfrukost med filmmys!

Jag och pågarna

Det blev en härlig kväll ute med trevliga personer. Kul och avslappnat som alltid. Killar är faktiskt ganska roliga att umgås med. Jag trivs.

Fredag!

Vi hade vår första lektion idag och gjorde i stort sett ingnting. Dock fick vi läxa men det går nog rättså snabbt att få klart. Om inte jag och Irma pratar bort tiden istället. Det är vi nämligen bra på.

Fotboll

Vid halv fem begav sig jag, Robin, Sara, hennes syster och mamma till malmö för att kolla på Malmö FF- Barcelona FC 17-års lag. André och Joel spelade så det var ju extra roligt när man kände någon. Och det gick ganska bra för dom, 0-0. Inte så illa.



Jag åt helt för mycket chips innan matchen, vilket ledde till att jag mådde illa nästan hela matchen.



Småspelarna fick föla med in och hålla dom riktiga spelarna i handen under invigningen. Ganska sött!



Mobilen gav inte bästa bilderna, fast det är ju bättre än ingenting.

Lek

Andra dagen i skolan bestod av lite leka, för övrigt gjorde vi ingenting. Eller jo, vi hade tre fikapauser. Vem klagar?


Skolan

Dagen blev väldigt lugn. Vi gjorde helt enkelt inget vettigt, men det var ju kul att träffa allt folk igen. Vi hade även fått tre nya personer i klassen, en utbytesstudent.

NU ska jag gå och kolla lite tv med familjen. En gammal favorit kallad fångarna på fortet. Trevlig kväll.

Dax för tvåan

Om ungefär en halvtimme är det dax att bege sig till bussen för att gå första dagen i skolan efter lovet. Lite tråkigt med tanke på att jag gärna hade haft lov en vecka till. Men det är ju bara till att göra det bästa av det. Jag hoppas ju på en lugn skoldag som inte vara helt för länge.


Personalfest

Jag har äntligen fått tag på lite bilder sen i fredags. Kul var där!
















På topp igen!

Efter att gjort någoting roligare ett par timmar, som att vara med Erika tillexempel, försvann mitt hemska humör. Ännu bättre blev det när mobilen bestämde sig för att fungera igen. Nu är det bara lönen jag måste fixa också... Men det är mindre viktigt och kan inte göra något åt det förrän tidigast på torsdag.

Nu går jag och lägger mig

Den här dagen började skit och det ser inte ut att bli bättre. Jag mådde illa och hade huvudvärk när jag vaknade, efter det åt jag en äcklig frukost som gjorde att jag mådde ännu mer illa. Sen dog min mobil och inte batteriet utan hela mobilen dog. Sen fick jag lönebeskedet som visade åt helvete fel. Jag skulle tydligen betala mer än vad jag fick... Nej, jag ska fixa det i eftermiddag. Nu ska jag och min gamla älskling stå ut tillsammans ett tag till, nåja där är ju färgskärm...

Resten av dagen ligger jag och väntar på att dagen ska ta slut. Ses!


Sällskap

Sällskapssjuk som jag är så kom Mikael och Emil hit. Trevligt och lugnt som vanligt. Eller lugnt var kanske lite ovanligt, idag var jag nämligen inte orolig för att husetskulle gå itu.

Nu blir det tv!

Annies

Eftermiddagen har spenderats hos Annie. Mycket trevligt och absolut välbehövligt. Det var så grymt längesen jag pratade med henne.


Klippt

Mitt hår blev en bit kortare och jag blev lite blondare. Blev nog dock inte helt nöjd. Sitter och funderar på den fina utväxten jag antaligen kommer få. Jag får se om jag kan klura ut någon festlig idé tills den dagen kommer. Min naturliga hårfärg är jag i alla fall helt trött på. Den är tråkig och så är det.

Morgon

Vädret är värdelöst men jag leer ändå. Idag vaknade jag ganska tidigt, men så la jag mig också tidigt på grunda av bristande underhållning och fantasi.

Om ett par minuter beger jag mig ner i byn för att klippa mig. Antagligen blir det ingen större förändring men vem vet, jag kanske får en impulsidé!

kluven

Jag är både skit glad och orolig. Men det är kanske bra, jag vet inte. Hur som helst har min eftermiddag varit jättetrevlig även om regnet öst ner.


Morgon!

Uppe med tuppen, eller nästan. Men lite i nio gick jag i alla fall upp. Sen har jag hunnit övningsköra en runda också.

Nu fördriver jag tiden på bästa möjliga sätt.

Grattis Elin

Kvällen bestod av fest hos Rebecka för att fira Elin som fyllde år igår och Rebecka som fyllde år tidigare i veckan. Och fira gjorde vi!

Jag mötte upp Jonte, Thomas och Fredde vid stationen och sen på tåget var där även lite fler personer. Efter det blev det lite shopping på ica innan vi gick till Rebecka där festligheterna började. Grillning, bra musik och trevligt folk. Vi hade ju till och med en bartender på plats. Inte illa!

När jag kom hem somnade jag snabbt i min härliga säng.


Bokat!

Jag behöver inte ens lämna huset för att spendera pengar. Idag blev det en ny klocka och biljetter till Malmö - Barcelona matchen som går på torsdag. Jag längtar!


Långduschar

Jag älskar att ta en evighet på mig! Inpackning, scrub, m.m... Härligt! Dock blir jag illamående om jag står i duschen för länge.

Kvällen

Jag åt en hel bit kräfta! Usch vad det var äckligt!

För övrigt var kvällen rolig.


Kräftskiva

Kvällen består av kräftskiva, väldigt trevligt, men inte gott. Nej skaldjuren skippar jag men kul ska jag ha.

Fredag

Dagen har varit ganska lugn om man säger så. Jag har inte gjort någonting! Bara för att ha något att göra blev det ner om en runda till ica för att inhandla första bästa skvallertidning. Nu vet jag vad eftermiddagen består av.

Trevlans!

Festen blev riktigt lyckad! Mycket folk, trevligt folk (såklart), god mat, grym musik, hyfsat varmt väder och bara en underbar natt!

Om ett år blir det av igen!


Inga bilder kom med, fast det fotades en del under kvällen så jag får se om jag får tag på några...

Personalfest

Nu drar festen snart igång! Bussen kallar...

Music

There was the time I thought you were the one
Having some fun
Getting it done
What an illusion
'Cause you were trying to take control of me
That couldn't be, I need to be free of this confusion
Don't give me a guilt trip, because I'm so over it


Ystad

Mina föräldrar bjöd på kina mat och jag införskaffade mig en skjorta. Inte illa det. Nu sitter jag här hemma och väntar ut tiden...

Ärenden

Nu på morgonen har det blivit lite småärenden och sen bär det av till Ystad.

Emil och Mikael

Killarna som förgyllde min kväll. Det blev film, som vanligt. Tokyo drift, som dom kunde utantill. Jagt har sett den ett par gånger men kan den långt i från utantill.

Shopping

Idag åkte jag med familjen till Ullared. För min del blev det mest smink inhandlat men det är ett bra sätt att fördriva en regnig dag på.

Tisdag

Bilderna glömde jag totalt bort men roligt hade vi. Efter pizzan blev det filmmys och sen drog vi igång stereon på högsta volym och dansade.

Ganska trevlig kvbäll som sagt!

Pizza, töserna och film!

Mysfaktorn är på topp ikväll. Jag, Irma, angelica och Elin ska bunka upp ett helt hav med onyttigheter och kolla på massor med bra filmer! Bilder ska jag försöka få med på ett hörn.

Ärenden

Denna dagen har varit rättså händelselös. Jag har börjat läsa en dålig bok mina föräldrar hade liggande som dom aldrig har orkat läsa. Tydligen skulle den fått bra kritik men jag vet inte hur intressant kåta pensionärers liv kan vara. Nej, den boken var ingen höjdare.

Pappa har även fixat lite fler kanaler till tv:n på mitt rum så det tackar jag för!

För övrigt var jag nere om på apoteket och lämade tillbaka mina arbetskläder. Sen åker jag en tur till Tosselilla för att göra samma sak där.

Gårdagen

En av mina kusiner kom faktiskt och hälsade på igår! Det räddade nog min kväll. Dock gick jag iväg till datorn en del gånger och några sms blev där ju. Vi satt och pratade om lumpen och liknande. Han lät väldigt övertygande om att det var roligt. Vad tror ni om mig som militär? Njaa, det är kanske inte helt hundra. Jag ska dock aldrig säga aldrig men...


Papps

Idag fylla pappa år och då blir det släkten som kommer hit. Sånna här tillfällen har jag lite hatkärlek för. Först stress över att faktiskt hitta en bra present. Sen är det ju kul att träffa släkt och vänner till familjen. Men efter ett tag blir det tråkigt att lyssna på alla vuxensaker. Ungdommar stängs ute ur samtalen ju. Också är jag ju minstingen i släkten (förutom mina kusiners barn), så mina kusiner och liknande följer ju inte direkt med sina föräldrar hit utan har ett eget roligar liv. Jag längtar tills jag blir 18, flyttar hemmifrån, och startar ett eget liv!

Fast nu ska jag gratta pappa!

Höst?

Jag har sommarlov, fast vädret är inte ett dugg somrigt. Regn och åska varvat med massa moln. Det är ju inte kul. Nåja mjukisbyxor, en kopp thé, en bra tidning och jag uppkrupen i soffan. Jag gör det bästa av det.

Mitt rum har även blivit städat!

Seg söndag

Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. Det ända vettiga jag har gjort idag är att duscha och uppdatera mobilen med hyfsat ny musik (den andra var över två år gamal så det var dax).

Jag måste i för sig städa mitt rum, fast sånt är aldrig kul.

Pojkarna

Idag kom dom vanliga folken hit. Det blev en film dom har sett minst 20 gånger. Men den är ju bra...

Ystad

Idag åkte jag in med föräldrarna till Ystad. Jag gick en runda med mamma men hittade inget direkt. Lite senare mötte jag upp Irma och Angelica för en fika. Den fikan tog nästan tre timmar. Men så är det man har mycket att prata om. Eller om alla är tillräckligt sega för att inte fatta vad den andra pratar om så att det behöver upprepas ett par gånger. Haha. Det bjöd på många skratt kan jag säga.

Fredagskväll

Som vanligt, det går faktiskt att skriva det nu nästan, så kom Mikael, Palm och Emil hit.

Sista dagen!

Härligt! Nu börjar lovget på riktigt. Allt jobbande är klart för i sommar!

Mysigt

Kvällen spenderades på hemskt trevligt vis. Det åskade och strömmen gick. Men vem klagar?

Bowling

Det blev bowling med runt trettio personer från personalen på Tosselilla. Alltid roligt vid sånna tillfällen. Dock är bowling inte min bästa sak... Men kul är det ju.




Olivia

Igår kväll blev det en tur till Övraby för att träffa Olivia. Det var nog över ett år sen vi sågs (bortsett från småprat när vi ses i skolan). Fast det var trevligt och samtalsämnena tog inte slut. Vi lyckades även koppla en video till en tv så vi kunde kolla gamla filmer. Men innan vi lyckades hade vi lite otur. Den första tv:n vi hade gjorde så att jordfelsbrytaren utlöstes, vilket gjorde att propparna behövde bytas två gånger. Sen när vi bytt tv, kopplat i videon och satt igång filmen så funkade inte det bandet vi skulle se. Då var det bara till att välja en ny film men tillslut funkade allt.


Usch

Nu hatar jag officellt mat! Jag är riktigt äckligt mätt. Det kan bero på hur mycket glass jag och Hanna satt och käkade i eftermiddag. Det var inte bra. Ännu sämre var det när mamma hade maten klar när jag kom hem. Usch!

Jag och Hanna hade verkligen hur kul som helst. Vi kan verkligen prata om ALLT! Allt onödigt och oviktigt.

Trevligt

Elins besök här var verkligen roligt! Fast det var ju i för sig väntat... Det blev massa prat. Vi behövde ju verkligen uppdatera varandra. Sen blev det filmen repmånad, eller hur man gör pojkar av män. För övrigt sminkade jag Elin och sen tvingade jag henne att sminka mig. Sånt gjorde man mycket oftare när man var liten men det är faktiskt underskattat. Det är mysigt när någon annan sminkar en och blir alltid annorlunda från om man själv hade gjort det.

Elin

Hela morgonen har jag legat kvar i sängen och läst. Det är så mysigt att ligga kvar några timmar extra när man vet att det regnar som bara den utanför.

Om ungeför tio minuter ska jag packa mig ner till stationen för att plocka upp Elin som ska spendera dagen här.

Pojkarna här

På kvällen blev det ytterliggare ett kort besök av dom vanlig. Alltid trevlig, såklart.

Kristianstad

Idag följde jag med papps upp till Kristianstad för lite shopping, jag och mamma vandrade runt i staden i fem timmar utan att tröttna. Med mig hem fick jag fem tröjor, ett par leggings, lite smink och ett halsband.

Kaffe

Först blev det en tur med Mikael där jennifer också åkte. Vi hade världens bästa kalle anka som underhållning i bilen. Efter det drog folket hem till mig på kaffe och drillning. Nåja, mest misshandlade dom varandra men det är alltid något. När dom hade åkt blev det en kort datorstund för mig innan sängen kallade.

Träning och kaffe

Träningen blev mest prat om hur säsongen kommer till att se ut. Plus att vi lyssnade lite på musik och prata lite koreografi. Sen blev det minimalt med träning i slutet.

När jag kom hem tog jag mig ut i trädgården för ytterligare lite drillning. Lite senare kom Emil, Markus, Palm, Jennifer och Mikael på kaffe. Dom provade även på drillning lite smått.

Nu ska jag snart krypa ner i min härliga säng. Jag la även precis märke till att min handled kommer få ett fint blåmärke. Sånt har jag saknat ett tag!

Musik


Längtar

Just nu sitter jag och väntar som ett barn på julafton. Mindre en timme kvar innan jag kommer iväg på träningen. Det ska bli så skönt! Jag har verkligen inte tränar på hela lovet.

Kul

Emil, Mikael, Annie, Markus och Palm kom hit en sväng. Jag har egentligen inte riktigt koll på vad vi gjorde under kvällen. Var nära på att riva mitt rum?
Nej men det blev ju pratande och lite sånt trevligt.

Nu är jag morgonpigg som bara den. Jag borde kanske ut och springa en kort runda om mornarna. Nu är det dock hög tid att börja göra vid sig innan jobbet.

Jag har hemskt humör när det inte är på topp!

Igår hade jag helt för dåligt humör. Mitt huvud höll på att ta död på mig. Jag hade huvudvärk hela dagen och alvedonen hjälpte inte alls. På kvällen kom mina grannar hit på en kort pratstund men jag slocknade ganska tidigt. Någon dator blev det inget tal om.

Imorse hade huvudvärken inte riktig gett upp men den försvann innan jag for till jobbet. Sen jag kom hem har jag pratat med min kära mamma och läst lite. NU väntar jag på Emil som ska komma. Sen är bara frågan när.

Trevlig kväll!

Filmmys

Ikväll åkte jag iväg för att kolla lite film. Väldigt trevligt, som vanligt.

Film och tvspel

Som vanligt blev det en film och onyttigheter, men vad gör man på slöa söndagar?
För att vara lite aktiva i alla fall så spelade vi tvspel. Min hälsa går utför. Nåja, trevligt var det.

Emelie

Om ungefär en halvhtimma kommer Emelie hit. Nu känns det som om det är dax att göra vid sig. Frukost, ja tack!

Energiknippe

Tre och fem år gamla, men dom vägrar somna förrän lite i tolv, och den yngsta var envisast. Det blev lite kubbspelande när vi kom hem till dom och sen gick jag och lovisa en runda med hennes docka. Vi träffade på Mia och Fredrik så det blev en kort pratstund. Sen blev jag hur tjusig som helst när lovisa sminka mig. Glitter är fint, absolut. Även på kläderna jaaaa... Tillslut bled det godis och filmmys. Skönheten och Odjuret. Jag kunde filmen utantill men inte Oliver och Lovisa. Jag är väl ganska liten fortfarande. Dom somnade dock till filmen och när den var slut var det dax att få dom till sina sängar. Efter det kollade jag på det som var kvar av The Green Mile. Som sagt, det är en klassiker.

Vid ett kom min kära kusin och Micke hem. Det blev en timmes prat men sen drog jag mig hem för att sova. Min säng har nog aldrig varit så skön. Dock vaknar jag fortfarande för tidigt men jag lyckades ligga kvar i sängen och bara morna mig ända till lite över tio, det är inte dåligt.

Barnvakt

Efter ett par timmar med lek och skoj här hemma tar jag med mig småskitarna till deras hus och hoppas på att dom somnar snart. För övrigt har ju dagen bestått av linbana, lekplats, bärplockning, bakning, och fika.

Datorfix

Robins dator är återställd, den glömde bort dom redan inkörda drivrutinerna för hur den skulle starta innan... Men nu är det och lite annat fixat. Sen har det väl varit hjälplösa försök med att öka hastigheten på pappas och mammas sega dator, ingen aning om det blev bättre. Min däremot har det gjorts lite små förändringar med men jag ska inhandla en externhårddisk snarast. För att försöka skapa lite bättre plats på datorn så den kanska kan bli något snabbare. Annars finns ju allternativet att återställa den, den blir ju helt klart snabbare eftersom allt onödigt försvinner då, men jag är inte så pigg på att lägga in allt det viktiga sen igen.

Nu ska jag vara social.