I-lansproblem

Dagens problem är mitt utseende. För en gångs skull känner jag mig nöjd, jag ser bra ut idag.
Ska jag då iväg? - Nej, det är söndag ingenting händer i en liten håla då. 
Men kan jag ta en fin bild då? - Nej, det är mörkt ute och med blixt ser jag ut som ett lik och utan så gör min skakiga hand att man ändå inte ser någonting. Jobbigt läge det där...

Men för att ni ska förstå hur jag ser ut idag så... Vit tshirt, vanliga jeans, halsring, röda läppar, naturligt smålockigt hår med en klämma i luggen. Ja ni hör ju själv hur söt jag är.

Ett annat problem som jag dock alltid har är att jag lyckas byta alla a mot e och tvärtom när jag skrivet på tangentbord. Så nu vet ni det.

Höst

Bloggen har väl inte blivit utsliten direkt på senaste tiden men jag har inte känt för det riktigt. Nu kliar det dock i mina fingrar. För tillfället har jag ingen skolan nu ett par veckor. Det är ju lite praktik och lov som kommer ivägen. Det är mer än riktigt skönt, det är underbart!

Min praktik består av två veckor på bank. En vecka är just nu avklarad och jag trivs super. Det känns som om det är någonting jag skulle kunna tänka mig att jobba med i framtiden och under den här veckan har motivationen till att läs vidare efter gymnasiet ökat. Känner mig ganska säker på att det blir något inom ekonomi nu.

Igår skrev jag högskoleprovet och jag har absolut ingen aning om hur det gick. Kände mig mest förvirrad när jag svarade på frågorna. Nåja, jag får väl veta hur bra/dåligt det gick om några veckor.

Idag har jag myst hos min kusin. Hon hade ljus-party vilket kändes lite uppiggande när det är så tråkigt väder ute. Jag köpte inga ljus men fick en läppenna och lite andra ansikts-saker med mig hem som jag hade beställt sen tidigare. Läppennan har jag redan hunnit testa och den får tummen upp. Taco-test är ju nog det hårdaste testet för smink. Allt som överhuvudtaget finns kvar på läpparna i sminkväg efter att man ätit taco är bra resultat.

Resten av kvällen ska jag fortsätta mysa och hoppas ni också gör det!


Höst

Lite förändringa, men jag trivs. Mysigt.


Never on my mind, always in my heart
















250 dagar kvar!


Dop

Mitt kusins barn döptes idag och givetvis missade jag det inte. Kyrkan är väl inte favoriten men för övrigt var det trevligt.


Lördagsmys

Igår begav jag mig till Hanna där även Erika och Nicole var. Vi lagade taco och spelade spel nästan hela kvällen. Såååå mysigt! Det var en riktigt lugn och välbehövlig kväll. Mer sånt!