D

När jag ätit kom Danne hit. Vi såg en sån där film som jag verkligen älskar att hata. Jag behöver nog inte förklara varför men filmen var bra.

Sov gott!

Julskyltning

Jag var hemma ett tag innan jag begav mig ner till torget för att kolla hur det gick för drillningen som stod och sålde glögg. Det hade tydligen gått bra hela dagen. Men jag hoppade in bakom ståndet och underhöll Hanna i en och en halv timme.

Sen hem och nu blir det middag.

Julhandel

Idag åkte jag med familjen till center syd och nova lund. Mamma och pappa handlade presenter till mig och Robin. Dom är verkligen urkassa på att dölja sånt. Fast det gör inte så mycket för det är ju bättre att dom vet vad man vill ha. Sen handlade jag även lite skärp och sånt med mig hem.

En liten bit av delen övningskörde jag.

Mysigt

Ikväll har jag haft lite olika planer på vad jag ska hitta på med. Fast jag tror nog att jag stannar hemma med familjen. Det var ganska längesen jag hade en helkväll med dom. Haha, Danne blev ju nästan helt orolig när jag inte hade några planer för kvällen.

Sen kan ju saker och ting ändras om jag skulle tröttna på familjen ikväll också. Det vet man ju aldrig.

D

När jag kom hem hoppade jag snabbt in i duschen innan Danne kom hit. Han har precis åkt efter att ha spenderat hela eftermiddagen med mig.

Nu kallar dock mamma om att det är mat.

Ystad

På förmiddagen begav jag mig till Ystad med familjen. Jag handlade faktiskt ingenting men jag har en känsla av att där blev en hel del julklappshandlande till mig. Jag vet i alla fall att mina föräldrar handlade till Robin.
Sen åt vi även inne i staden och på vägn hem övningskörde jag.
Det är svårt att erkänna att Robin faktiskt är bättre på att köra än mig.

I was walking in memphis...

Den åten ge mig rysningar.

När g kom hem med Erika så fortsatte vi kolla på idol och pratapå under tiden. Sen flöt kvällen på och eftebara ett kort tag var den slut.

Idol

Kvällen har börjat med idol, som jag har följt alldeles för lite av den här säsongen. Fast jag tycker att alla artisterna (som har sjungit hitintills) har varit bra. Dock är kvällens favoriter än så länge Tove och Erik.

Nu ska jag iväg till bion och hämta upp Erika som precis har slutat.

.


Jag är en nörd


Fredag

Dagen började med sovmorgon och dom två lektioner vi hade idag har flutit på. Jag skrattade massor med töserna från klassen idag också. Efter skolan gick jag en snabb runda på stan innan jag mötte upp en kompis för en snabb fika. Sen blev det bussen hem.

D

När Emelie åkte vid åtta var jag social några minuter med mina föräldrar. Fast sen kom Danne. Vi kollade på tv och jag fick fixa med hans naglar. Dock fick jag inte måla nagelack på dom... Idag i alla fall.
Fast jag fick putsa dom så att dom blänkte. Han kommer nog inte erkänna det fast han tyckte nog det var roligt. Tyvärr fick jag ingen bild på det iheller.

Mem

Just like old times and I love it!

Så kan man ju beskriva dagen. Men för att lägga till lite mer information om min och Emelies eftermiddag kan jag berätta att det blev prat, tvspel och, som alltid, film.

Torsdagen

Dagen var ganska mycket som vanligt plus en massa skratt. Det blev dock inte mycket arbete gjort men sånt finns det andra dagar för. Snart kommer nog Emelie hit.

Dagens underhållning

Absolut piggare nu så vet inte riktigt vad det var med mig innan. Nu har jag i alla fall hittat lite underhållning. Redigera bilder. Jag hittade en japansk (tror jag i alla fall) hemsida där man kunde ändra lite smått på bilder.

Här är ett snabbt exempel.


Trött

Usch, det är inte riktigt bra. Jag kom hem och la mig på sängen direkt. Jag är jättetrött. Fast på ett konstigt sätt för jag är inte sömnigt trött... Nåja det löser sig väl.

Onsdag

Evn lugn dag, som vanligt nu för tiden. En lektion inställd också och prov sista lektionen vilket gjorde att jag slutade 45 minuter tidigare.

Efter skolan tog jag en snabb fika med Erika innan jag åkte hem.


Kvällen

På kvällen kom Danne hit igen men nu har han åkt.

Sov gott!

Tillbaka igen

Det blev bara en kort runda till skolan idag. Jag hade en timmas lektion och sen gjorde jag, Elin och Irma lite uppgifter i historiehäftet. Duktigt!

Men sen blev det dax för mig att ta första bästa bussen hem. Där mötte jag Mikael. Alltid lika trevlig underhållning. Nu sitter jag mest och väntar på Danne.

Med ett leende på läpparna

Idag är en riktigt bra dag och jag vet inte riktigt varför. Eller jo, lite små anledningar finns det ju. Jag kommer träffa min älskling hela eftermiddagen och på kvällen också tror jag. Sen har jag sovmorgon och bara en timmes lektion innan jag slutar.

Dagen blev bättre när jag öppnade min inkorg och hittade ett mejl som sa att SM var flyttat (Det skulle ha varit på min ettårs dag med Danne annars). Kolla! Det går att äta kakan och ändå ha kvar den. Nu gäller det bara att kvala till SM också.

Sen lyssnar jag på riktigt sorglig musik (har ingen aning om varför jag gör det heller). Men jag har nog aldrig tänkt riktigt så långt som att man borde lyssna på glad musik när humöret är på topp. Nåja jag har väl aldrig riktgt varit logisk.

Jag såg precis att det var toppenväder också. Dagen blir nog bara bättre så jag ska göra det bästa av idag och spara alla tråkiga saker till en tråkigare dag. Hoppas alla får det trevligt idag!

Sprudlande glad och ler nästan löjligt sött. Nu sticker jag.


Ny vecka



Träningar - Det blir bara två drillträningar den här veckan.

Skolan - Jag har inte jättemycket den här veckan men det är massor med förberedelser inför prov. Jag vill ha prov man bara måste plugga till dagen innan. Oj, jag glömde nästan bort att jag har ett prov på onsdag.

Vänner/Familj - Lite tid finns det alltid. Om allt går som planerat är min torsdag uppbokad för Emelie.

Övrigt - Inget planerat.

Måndag

Dagen började bra ända tills jag kom till bussen. Eller där jag skulle hoppa på bussen för bussen kom aldrig. Jag fick gå hem igen och ta bussen som gick 45 minuter senare. Fast jag missade inget viktigt i skolan och fick va hemma lite längre. Det är ju i för sig aldrig fel.

Skolan flöt på och jag slutade tidigare sista lektionen så jag hann med bussen som gick en timme tidigare än den jag hade planerat att ta. Lite tur får man räkna med.

Nu har jag varit duktig och tagit tag i geografin. Provet närmar ju sig tyvärr.

Fast nu ska jag inte göra så mycket mer och ikväll blir det träning.

Helt slut

Träningen gick ganska bra men jag är verkligen helt slut. Träningar om söndagar är inget jag rekomenderar. Speciellt inte när det är fullt ös genom hela träningen. Fast det är lika roligt som alltid.
Nu har jag precis duschat och på tv:n visas gossipgirl.

Xoxo

Danne

En kort stund med Danne men nu är det dax för träning.

Good Morning Sunshine

Den här morgonen har jag bara precis varit uppe och ätit frukost sen har jag läst i några timmar. Härligt. För övrigt har jag ingen aning om vad dagen bjuder på.

Kvällen

Igår kom Danne hit och stannade ett litet tag. Kvällen var väl inte den bästa men jag träffade i alla fall Danne.

Promenad

Jodå, jag kom ut en runda. Jag var ute och gick i över en timme.

Träning

Jag gick upp lite i åtta för att va på träningen halv nio. Ilinka är ju i Göteborg så idag tränade jag hennes starter. Två solo och en duett.Det gick väl ganska bra. Jag kom hem lite i elva och efter det åkte jag med mamma och handlade. Idag igen...

Nu i eftermiddag har jag lyssnat på Shakira och andra gamla trevliga låtar. Jag ska ävcen försöka ta mig ut en runda nu i eftermiddag eftersom det är så fint väder.

Kvällen

Danne var här lite mer än en timme innan ikväll men sen skulle han iväg och vara taxi. Nu sitter jag med familjen vid tv:n.

Trevlig kväll.

Handla

Nu har jag precis varit och handlat med mamma. Och nej, jag menar inte kläder ellr annat sånt. Jag har varit i en mataffär och hjälpt mamma med handlandet. Ibland känner jag mig nästan duktig.

Elin

Jag och Elin roade vår lediga fredag på stan. Det blev lite julklappshandling och en ny mascara. Inte helt fel men jag har en hög med julklappar kvar. Ni kan ju alltid testa med att kommentera vad ni önskar er så får ni kanske det.

Efter det pratade vi bort den mesta tiden. Vi hamnade på mysiga kaffet kaffekoppen. Vi besällde in vars en milkshake och satt och pratade vidare om allt och inget. Hon är verkligen en av dom roligaste tjejer jag mött.

Efter ett tag kom Markus och gjorde oss sällskap och lite senare kom även Rebecka. Sen vandrade vi viddare och handlade fredagsgodis innan jag hoppade på bussen hem. Där mötte jag Mikael och Olsson. Jag tror att det blev bestämmt att det var kaffe hos mig ikväll.

Inga lektioner

Jag har precis kommit till skolan och det visade sig att dagens ända två lektioner var utan lärare. Alltså var dom inställda. Fast en tidigare helg borde man inte sörja. Kanske lite typiskt att jag redan har åkt in till Ystad.


Fredag!

Sovmorgon och bara en dag ifrån helg. Visst låter det härligt?

Torsdag

I skolan har det mest varit självständigt arbete vilket var härligt. Mindre arbete och mer prat.

Ikväll kommer nog Danne hit en runda. Mer uppdatering får ni inte för idag.

Onsdag

Tre av fytra lektioner idag. Engelskan var inställd vilket gjorde att jag kom hem två timmar innan idag. Det var int helt fel. Sen jag kom hem har jag mest hamnat framför datorn eller tv:n. Fast jag har även hunnit läsa ut boken som ska vara utläst tills på fredag också har jag gjort lite spanska.

Om en timme befinner jag mig på Ilinkas skola för att sen åka vidare till träningen.

Simma

Efter skolan simmade jag ett par timmar med Markus. Sen åkte jag hem och en halvtimme senare kom Mikael och Danne. Fast dom åkte ganska tidigt...
Resten av kvälln bestod av tv.

Sovmorgon

Det var nu jag skulle ha spanska... Det får jag ta en annan dag. Jag var jättetrött imorse. Kvällsträningen blir ju bara längre och längre nu för tiden... Igår började vi en halvtimme tidigare och slutade en kvart senare. Fast den kvarten hade vi inte bestämt att det skulle vara så och jag ville verkligen hem och duscha. Fast det är väl sånt man får ta då man inte får lämna träningen.

i alla fall har det redan blivit ändringar för den här veckan. Jag ska nämligen ha två träningar till. En på söndag som jag hade glömt bort och sen ska jag träna ilinkas drillisar på lördag morgon. Räknar med en tidig fredag då eftersom träningen börjar halv nio. Fast åtta klarar jag nog att sova till.

Veckan



Träning - Det blir två drillträningar och en simträning. Det låter helt okej.

Skolan - Jag tror inte det blir en jättestressig vecka precis.

Vänner/Familj - Den här veckan känner jag verkligen för att träffa Danne. Jag träffade knappt honom förra veckan ju.

Övrigt - Inget planerat.

Utvecklingssamtal

Redovisningen gick jättebra. Efter den hade jag utvecklingssamtal som också gick bra. Fast det brukar det göra. Där finns ju inte helt för mycket att prata om.

Sen fick jag även köra hem. Nu ska jag kolla tv och ikväll blir det träning.

I skolan

Det var inte riktigt lönt att komma till skolan idag. Mentorstiden var onödig som vanligt och på engelskan har vi vikarie. Jag och Elin sitter med vars en dator och kollar rundor på allt som inte har med skolan att göra. Efter den här lektionen ska vi ha lunch och sen arbetstid. Sen avslutas dagen med redovisning.

Xoxo

Det var evigheter sen jag kollade på gossipgirl. Jag har följt dom första säsongerna slaviskt. Det är absolut den bästa serien just nu. Dock finns det inte mycket som slår vänner och simpsons eftersom dom avsnitten går att se tusen gånger om.

Men det är ändå synd att jag har missat alla avsnitt av den här säsongen, förutom det som gick idag. Fast söndagskvällar brukar jag ju träffa Danne. Den tiden med honom vill jag ju absolut inte dra ner på. Jag kanske får honom att sitta och se serien med mig?

Nu ska jag gå ut och prata med familjen i tvsoffan. Trevlig kväll, xoxo

Dålig uppdatering

Jag har verkligen inte orkat skriva något vettigt idag. I eftermiddags kom Danne men nu har han kört hem igen. För övrigt har jag inte gjort så mycket mer idag. Jag har varit extremt lat och gått i mjukisbyxor hela dagen.

21:an

Efter bion åkte jag till mina grannar där mina föräldrar hade spenderat kvällen. Jag satt och pratade ett tag men sen vandrade jag hem. Resten av kvällen låg jag i sägen och sms:ade tills jag somnade.

Riktigt bra

Filmen var riktigt bra. Elin kom med en jätte rolig kommentar när hon förklarde för sin mamma vad den handlade om.

Elin: "Filmen är säkert jätterolig"
Elin mamma: "vad handlar den om?"
Elin: "Världens undergång."

Nåja, det är ju bara film så man kan ju nog ändå kalla filmen rolig. Jag gillade den i alla fall.
Innan filmen började träffade jag min gamla tränare och hennes pojkvän (som jag hade en termin på högstadiet). Trevligt att prata lite med dom igen. Sen träffade jag även lite personer från klassen. Fast dom hann jag inte riktigt med att prata med innan filmen började.

Bio

Om bara ett par timmar åker jag med Elin in till Ystad för att se filmen 2012. Hoppas på en toppen kväll!


D

Snart kommer nog Danne.

Trevligt

Kvällen igår blev toppen. Vi var ganska många också så det gjorde kvällen bara ännu roligare. Fast där var många av dom nya smådrillisarna som jag inte hade någon anning om vem dom var. Fast det gjorde inte så mycket.

Dom små åkte hem tidigt medans vi andra stannade kvar ett tag till och kollade på gammla drillfilmer. Mysigt! Det känns så konstigt att sitta och se hur små alla har varit en gång i tiden. Sen såg man även hur mycket man hade utvecklats under bara några år. Fast det är ju tur att det blir bättre.

Jag åkte hem ganska tidigt och hann somna runt 12.

Drillfest

Nu åker jag iväg för drillfest. Ser fram emot en rolig kväll. Hörs sen!

Fredag

Skolan var somvanligt. Jag slutade redan vid ett och bussen gick inte hem förrän tjugo över två. Som tur var mötte jag min moster på stan. Hon körde mig hem så jag var hemma redan två. Jag har absolut inte märkt att fredagen den 13:onde skulle vara en otursdag. Fast jag tappade i för sig ett örhänge, men jag köpte nya när jag hade slutat. Så var det problemet löst.


Dagen

Hallå där denna lugna dag. Jag tog en sovmorgon och åkte inte in till skolan förrän lite i nio. Sen var jag ansvarsfull och tog tag i lite arbete i skolan. Vi hade ju två lektioner inställda så min första lektion (där jag hade prov) började lite i två.

Innan dess hann jag med att göra klart geografin och plugga till provet. Sen tog jag och ett par tjejer en tur på stan. Vi åt lunch på kinarestaurangen. Vilken tur att skolan ligger centralt. Efter det hade jag lite spanska.

Sen var det dax för provet och jag tror att det gick bra. När provet hade slutat slängde jag en blick på klockan och såg att bussen gick ifrån stationen precis då så om jag hoppade på två hållplatser senare skulle jag kanske hinna. Sen sprang jag hela vägen och hann precis. Det gjorde att jag var hemma en timme tidigare än vad jag hade räknat med. Det är absolut ett plus.

För att göra dagen ännu bättre väntade Elle på mig när jag kom hem. Så mysigt att kunna sätta sig i sängen och läsa bort ett par timmar. Sen blir det träning ikväll och det är riktigt roligt. Ända minuset för dagen blir att jag inte hinner träffa Danne som jag brukar göra om torsdagar...




Jag fotade Angelica när hon arbetade med spanskan. Själv var jag på alldeles för stimmigt humör för att orka koncentrera mig.

Dagen

Det började med matteprov och jag har ingen aning om hur det gick. Jag har bara räknat halva det kapitlet jag gjorde prov på och är inte säker på att det var det smartaste...

Sen flöt dagen på och ikväll blir det träning.

D

Efter skolan gjorde jag inte helt för mycket. Jag pluggade lite till provet och sen kom Danne. Han spenderade resten av kvällen här och sen gick jag och la mig.

Lunch

Diagnosen var avklarad och det gick hur bra som helst. Nu sitter jag här och slösar bort tiden vid datorn och pratar med folk från klassen. Trevligt!

En lektion kvar på dagen bara. Tyvärr är den lektionen över två timmar!

Veckan



Träning - Jag har tre drillträningar den här veckan så det är ett stort plus. Sen ska jag även simma den här veckan. En bra vecka för träning med andra ord.

Skola - Jag har två prov den här veckan och måste hinna med en diagnos också... Sen var det läxförhör i spanska... Det går säkert.

Vänner/ Familj - På lördag ser jag fram emot ett biobesök med Elin. Sen kommer jag tyvärr inte träffa Danne lika mycket som vanligt.. Inte riktigt lika bra.

Övrigt - På fredag blir det en drillfest. Sånt ser jag fram emot!

Ett halvår




Ett halvår och jag hoppas på en mycket längre tid med Danne. Vi har ju haft både ups and downs men ändå älskar jag honom lika mycket som innan. För mindre än ett år sen tänkte jag inte alls på kärlek, gulliga sms eller att sakna någon person varje dag man inte träffar den. Fast det har ju ändrats med tiden...

Tack Håkson

Jag slapp vänta på bussen och åkte istället hem med Håkan och Markus. Fast först var vi och hämtade glasögo till Håkan. Och det regnade ute och var jättekallt. Fast sen var det varmt i a-traktorn. Håkan släppte av mig här hemma och sen körde dom två vidare.

Nu har jag suttit vid tv:n ett tag...

Jag lovar att jag fotade men min mobilkamera är inte den bästa och därför blir det inga bilder idag heller.

Inden och vatten

Idag gick vi på en föreläsning i aulan som handlade om fattiga länder... Eller egentligen var det bara en liten by i Indien det handlade om. Jag lyssnade inte helt för mycket eftersom jag ansåg att jag aldrig någonsin kom till att ha nytta av vad dom sa. Dom pratade på massor om vatten (säkert 20 minuter) och sen lite om mat. Det var inte underhållande kan jag säga.

Efter det hade vi geografi och sen svenska. Jag och Elin satt och pratade bort hela lektionen och sen bestämmde jag mig för att sluta dagen lite tidigare.

Farsdag

Ett litet grattis hann jag slänga ur mig innan idag. Också fick papps en biltidning som jag satt och bläddrade i med honom. Jag får väl be honom lära mig lite om bilar nu.

Läsning

Ett bra tidsfördriv som inte ger huvudvärk (en hel dag med dator gör det, jag har testat flera gånger) är läsning. Det är faktiskt ganska mysigt att krypa upp i sängen med en bok och bara slänga iväg ett par timmar.

Nu ska jag nog se favoritfilmen.

Dagens leende

Jag kollade runt lite bland olika boggar och hittade den här vettiga texten i Emelies blogg :

tjejer vill ha värme och ömhet.
släng ett element på dem så blir de både varma och ömma.

Färdig städat

Nu har jag gjort allt jag skulle. Jag har även övningskört. Det gick ganska bra idag också men det blev bara en kort runda idag.

Nu är det väl dax att ta igen allt skolarbete... Eller kanske lite paus först.

Städning

Nu har jag precis dammsugat hela huset och torkat alla golven. För att se det positivt är det lite motion och huset blir rent. Jag har även haft musik vilket har hjälpt en del eftersom allt blir mycket roligare med musik. Här är en låt som har gått många gånger i förmiddag:



I eftermiddag ska jag putsa fönster, övningsköra och kanske ta tag i pluggandet.

Fem hemlisar

# Mitt sms-beroende har ökat.

# Jag har ingen favorit mat eller favoritfärg.

# Jag har väldigt dåligt humör ibland.

# Min värsta mardröm är att bli som min mamma.

# Jag har bara varit kär en ända gång.

D

Idag kom Danne. Vi hade en seg och trött dag tillsammans. Fast ha är ändå mysig. Men nu har han åkt och ikväll ska jag till min moster.

Trevlig kväll.

Gårdagen

På kvällen kom Danne, Mikael, Håkan och Mathias. Kaffe och massa prat. Sen åkte alla utom Danne iväg som stannade kvar hos mig. Fast han åkte också ett par timmar senare. Då gick jag och la mig och sms:ade bort hela natten.

Sen vaknade jag sen idag.

Sortera

Nu har jag sorterat bot massa gammla modetidningar. Sånt som är gammalt har man ju ändå ingen nytta av.

Erika

Jag vet inte om sprutan gick på minnet också men jag glömde att berätta att jag hade en jättetrevlig fika med Erika i onsdags och efter det följde hon med mig hem en runda.


Hemma

Den lektionen gick fort. Tur det!

Nu är jag hemma och gör inget vettigt. Ikväll blir det kaffe-kväll med bönderna och jag har nästan lärt mig dricka kaffe helt nu. Det går framåt.

Dagens bloggtips: Elin

Lunch med klassen

Snart ska jag ut och äta med klassen. Det blir säkert jättetrevligt. Sen har jag bara en lektion till innan jag slutar.

Trevlig helg.

Morron

Just nu sitter jag i skolan och jobbar fruktansvärt mycket. Eller egentligen har jag bara bloggat och skickat sms hela lektionen men ibland behöver man ha något lugn lektion också. Jag hade sovmorgon imorse och den tiden ängnade jag till att sova. Eller nästan. Men nu har jag sovit bort min trötthet och är inte sjuk längre. Jag antar att det var biverkningar från sprutan i onsdags. Min engergi har varit på topp hela morgonen och jag har hoppat runder i helahuset och lyssnat på musik.

Idag är jag jättepigg och jätteglad utan anledning. Sånna dagar gillar jag!

D

På kvällen kom min älskling hit och tog hand om mig. Han är extremt snäll.

Sjukling

Imorse gick jag upp och duschade och sen gick jag och la mig igen. Jag var dödstrött och hade jätte mycket huvudvärk. Senare fick jag även feber. Jag sov ända fram till 11 men gick inte upp förrän en halvtimme senare.

Resten av dagen bestod av sovande och film. Lite dator orkade jag också med. Sen fick jag mamma till att köra ner och handla en tidning till mig också. Mkysigt att bli uppassad ibland.

Jag pratade även med Elin och där hade tydligen inte varit alls många personer i klassen idag.


Träning

Jag fick inte anstränga armen så min drillträning blev med endast kropp och ingen stav. Det låter hjälplöst och var ännu värre. Fast vi kom ju vidare med programet trotts att 4 av 6 hade tagit spruta och kunde inte använda vänster arm.

Så kan det gå. Sängen direkt när jag kom hem.

Spruta

Jag kom fram lagom till hålan och efter det var det engelska då vi skulle gå och vaccinera oss mot svininfluensan. Vår lärare var riktigt uppstressad. Jag blev nervös bara av att kolla på henne. Men allt var uppstimmat och lite oseriöst. Ganska roligt. Sprutan gick bra och det gjorde inte alls ont, enligt mig. Dock blev jag väldigt trött av den.

Sen var min skoldag slut.

Info för 9:or

Idag fick jag sovmorgon eftersom jag skulle iväg till min gamla skola och informera niorna om min gymnasielinje. Jag slapp även tre lektioner så det var inte helt fel. Det blev ungefär 3x15 minuters pass och där emellan var det rast. Då passade jag på att träffa personer som jag inte har träffat på evigheter. Jag uppdaterde mig även lite om vilka epor som var nya. Sen åkte jag en runda med Eric.

Efter det blev det bussen till skolan.


Dagen

Sovmorgon imorse och sen har dagen mest flutit på...

Nu sitter jag här hemma och försöker ta tag i läxorna men det går inte speciellt bra så då är det inte lönt att försöka tvinga sig själv.

Dagen

Dagen började med en kort mentorstid och efter det engelska. Sen geografi innan dagen avslutades med svenska. På svenskan hade vi mest information och sen pratade jag bort resten av lektionen. Ganska roligt. Sen blev det dax att ta sig hem i regnet...

Väl hemma har jag hamnat här. Ida kom och hälsade på en kort runda också. Nej, nu ska jag vara duktig och ta tag i min matte så att jag inte kommer efter helt för mycket.

Ikväll blir det träning med Sandra.

Måndag

Träning - Det flyter på som vanligt och den här veckan ska jag iväg och simma. Det betyder att jag inte ska vara lika lat som vanligt. Fast jag missar idrotten i skolan på onsdag.

Skola - Lite småläxor har jag men inget prov eller större arbete. Skönt att kunna ta det lite lugnt. På onsdag har jag bara en lektion eftersom jag ska åka till min gamla skola och informera om min gymnasielinje. Sen när jag kommer tillbaka ska jag vaccineras så den lektionen blir inte så mycket till lektion ändå. Sen ska jag äta med klassen på fredag.

Vänner/Familj - Danne ska jag givetvis träffa och sen på fredag ska jag försöka hitta på någonting med Olivia. En barndomsvän som jag inte umgåtts med på evigheter. Trevligt! Sen får jag inte glömma farsdag på söndag. Kommer inte göra det till någon stor sak men ett grattis är värt att komma ihåg. Och en biltidning.

Övrigt - Jag tror att jag har fått med det mesta.


Lovet slut

Idag börjar skolan igen. Tur att jag har sovmorgon om måndagar. Jag snoozade två gånger. Vilket resulterade till att jag gick upp en timme efter att jag vaknade första gången. Sen stod jag och halvsov minst en halvtimme i duchen. Också en halvtimmes frukost på det. Nu har jag dock gjort vid mig.

Lovet har varit bra men kunde varit minst en vecka till... Nåja, bättre än inget.

D

Igår kom Danne en runda. Det är ganska sjukt att jag inte klarar mig utan honom en ända dag. Förutom dagarna jag har träning.. Fast gårdagen var mysig, som alltid.

Baby girl

Dagens musik




Annie

Nu har jag legat och läst ett tag men sen ringde Annie. Det blev prat i några minutere men sen kom vi fram till att det var lika bra att ses så hon kommer hit om några minuter. Vi har ju inte träffats på hela lovet.

Filmkväll

På kvällen kom Danne en runda men sen åkte han igen. Resten av kvällen såg jag på två filmer. Den ena filmen gick på tv och den handra var en dvd så i pauserna såg jag på dvd-filmen och för övrigt den andra. Kanske en smart lösning på hur man slipper pauser eller så är det ett extremt filmberoende.

Nåja, film är bra tidsfördriv.

Film

Förmiddagen gick till att göra ingenting men sen på eftermiddagen kom Mikael och Danne på kaffe. Vi såg även en film och det är ju inte speciellt ofta som det händer. Jag hade nog faktiskt inte klarat mig en vecka utan att se en film...