Morgonpigg

Jag vaknade riktigt tidigt idag. Det kan i för sig bero på att jag hade sagt till pappa att han skulle väcka mig innan han körde till jobbet.

Så nu har jag spenderat hela morgonen med att bara gå runt och ta det lugnt. Robin har sovit så jag har haft hela huset tyst och för mig själv. Eller kanske inte tyst precis, jag har ju spelat musik. Men jag gillar mornar, dom är mycket roligare på något vis också är jag alltid piggare på morgonen.

Men nu vaknade nog Robin så jag ska gå och säga hej till honom och sen kommer nog Danne snart.

Ha en trevlig dag!

Annie's

Danne kom tillbaka igen och sen åkte vi till Annie. En liten stund senare kom Håkan och Hampus också. Sen begav vi oss ut för att köra en liten runda. Vi mötte upp Alex, Emil och Julia.

Sen avslutades kvällen hos mig.


D här idag.

Danne slutade tidigare idag och sen har han varit hos mig hela eftermiddagen. Vi har inte fått något alls gjort utan bara suttit och pratat en massa. Men nu åkte han precis hem fast han kommer förmodligen en runda sen ikväll också.

God middag

På förmiddagen har jag inte gjort för mycket. Jag tog ett härligt långbad. Fast det slutade som vanligt med att jag mådde illa... Jag vet faktiskt inte riktigt varför, för jag älskar att bada i kallt vatten men i varmt klarar jag mig bara några minuter för sen mår jag illa. Inte spyfärdig men jag blir helt yr. Fast sen är det ju ändå jätteskönt med bubbelbad... Jag har verkligen svårt för att bestämma mig för vad jag ska tycka om att bada bubbelbad...

Nu sitter jag i alla fall här och lyssnar på Christina Aguilera.

Snabb text om dagen.

Det blev en heldag med Danne. Han kom hit vid halv elva och sen fortsatte dagen. Vi åkte hem en runda till honom för att släppa ut hans hundar. Sen lekte vi lite med dom också och jag blev riktigt avundsjuk för jag vill också ha en hund...

Sen åkte vi till Håkan en kort runda. Annie och Lenny var också där. Alltid trevliga som vanligt. Men sen åkte vi hem till mig igen och då spelade vi lite kubb. Det spelet är verkligen beroendeframkallande. Dock var jag riktigt dålig idag. Sen åkte vi till Dane en runda till och sen en runda till mig igen... Mycket körande fram och tillbaka alltså.

Men sen åkte Danne hem och då passade jag på att övningsköra. Det gick faktiskt riktigt bra. Senare på kvällen komm Danne igen. Då blev det film som vanligt.

Det fick räcka med ett inlägg idag eftersom att jag knappt har haft tid för datorn. Men jag lovar att ta igen det bloggandet en annan dag.

Sleep tight

Jag har absolut mest tur av alla. När den tråkiga kvällen höll på att ta slut vid halv tolv kom min älskling hit. Innan dess hade jag roat mig med två filmer.

Fast sen åkte han igen vid ett...

Godnatt!

Hemmakväll

Nu har jag precis kommit hem från Danne. Vi såg på den senaste Wallander och den var i samma klass som dom andra. Absolut en bra svensk filmserie.

Ikväll kommer det bli en hemmakväll för min del. Jag vet inte riktigt om jag ser fram emot att bara sitta hemma men det behövs väl några sånna kvällar också. Men ni som ska hitta på något ikväll får ha roligt för mig också.

Nu ska jag gå. Det kanske kommer ett inlägg senare om jag har tråkigt.

Sjungit mig hes

Jag orkade aldrig skriva om hur kvällen blev igår. Men jag kan berätta lite om den nu.

Det blev jättegod mat, där var mycket trevligt folk och humöret var på topp. Vi pratade om allt från spindlar till skånska och namn. Sen sjöng vi singstar. Det blev ABBA och Queen för hela slanten. Vid ett tiden kom jag hem och sen var det tid att krypa ner i sängen.

Tröttheten tog ut sin rätt idag för jag sov till nio men orkade inte gå upp förrän halv tolv idag. Det är väldigt olikt mig. Sen hoppade jag över frukosten och åt middag direkt istället. Jag har faktiskt inte pratat så mycket idag eftersom jag varit så hes efter allt sjungande igår...

Men nu ska jag iväg till Danne.

Ha det bra!

20års fest

Nu har jag gjort vid mig så jag är helt färdig. Nu väntar jag faktiskt bara på att tiden ska gå. Jag är en hel kvart tidig idag och det är något som är ovanligt. Jag brukar ju alltid bli klar precis i tid men inte en minut för tidigt.

Ikväll ska jag iväg till grannarna för att fira Ida som fyller 20 år på söndag. Men det firas som sagt ikväll. Nej nu ska jag stänga musiken och datorn och ge mig iväg. Hoppas ni får en rolig kväll för det ska jag ha!



Hittade ett par snygga klackar i mammas garderob. Helt min stil, också har vi samma skostorlek! Annars är det svårt att hitta snygga skor i storlek 35-36.

Kubb igen

Hela dagen har spenderats hos Danne. Den här gången var vi ju tvugna att testa om hans gräsmatta var bättre att spela kubb på. Jag vet inte riktigt vad jag tycker. Det gick mycket bättre för mig då vi spelade hemma hos mig (läs jag hade jättemycket tur hemma hos mig) men annars kanske jag bara hade otur idag.

Men sen var jag tvungen att åka hem eftersom jag ska bort ikväll.

God natt

Kvällen spenderades med Danne och vi har nästan fått som vana att spela kubb. Sen såg vi även en film och åkte ut en runda.

Men nu ska jag gå och sova. Sov gott.

Lite nytt...

På CenterSyd hittade jag absolut ingenting. Jag var verkligen sämst på att gilla ett ända plagg. Min bror däremot hittade saker som han ungefär skulle ha hittat på ett halvår i vanliga fall.

Men som tur var åkte vi ju till NovaLund och där hittade jag en tröja, en kofta och en bikini. Inte så mycket nytt men det blir ju alltid något. Men om ungefär två-tre veckor blir det en tur till malmö och lite senare blir det ännu en.


Shopping

Förmiddagen har jag spenderat framför datorn men nu ska jag göra vid mig och sen åker jag med familjen + Danne iväg till Centersyd och Novalund för lite shopping. Förhoppningsvis hittar jag något.

Småtrött

Det blev en jobbig träning. Fast ändå rolig så klart. Uppvärmningen var inte lika lång som den brukar men så hann vi med mer stavteknik och lite olika contacts. Vi fick testa många nya saker och bättra på tekniken på dom gamla...

Men nu ska jag sova.... God natt!

Danne här idag med.

Danne kom hit efter att han hade slutat. Sen fortsatte vi med kubbspelandet. Dock var det inte i samma lag den här gången.

För en stund sen åkte Danne så nu får jag gå och göra vid mig inför träningen idag. Idag kommer Frida att hålla i träningen så jag tror att vi kommer lära oss massor av nya saker.

Kubb

Jag och Danne såg endast en film idag! Det brukar ju nästan alltid bli fler. Fast sen underhöll vi oss med att spela kubb. Jag, Danne och Robin var i ett lag. Sen mötte vi mamma och pappa. Det var ju inte lite irriterande när dom vann.

Men kvällen var trevlig.

Emelie dag.

Jag funderade ett tag på att ringa till Emelie men hon hann först. Så jag åkte till henne i eftermiddags. Vi pratade och sen pratade vi ännu mer. Samtalsämnena tog ju aldrig slut. Det märks att vi inte hade träffats på länge. Men hon är också en sån vän som aldrig känns främande hur länge man än är ifrån varandra.

Jag fick även en hög med nya filmer. Så nu har jag ett antal timmars fimtittande framför mig. Men sen åkte jag hem för att träffa Danne och Emelie gjorde vid sig för att gå på bio med ett par vänner till henne.


Snart höst...

Ny dag idag och jag har verkligen inte haft mycket att göra. Men så kom den nya H&Mkatalogen så den har jag suttit och bläddrat igenom. Förhoppningsvis dröjer det inte länge innan höstkläderna kommer till butikerna... Någon dag denna veckan ska jag försöka komma iväg och shoppa.


En tur till Ystad

Mitt tangentbord slutade fungera så idag var jag inne i Ystad och fixade det problemet. Sen gick jag en runda på stan men hittade ingenting... Däremot hamnade jag på kinarestaurangen med min familj. Maten var som vanligt lika god.

Men nu kommer snart Danne.

Hemma igen.

Jodå där var ganska trevligt. Men kvällen började ju inte riktigt där...

Först åkte vi till Håkan där ett litet gäng redan var. Men det splittrades ganska snabbt för att köra vidare. Jag och Danne åkte hem till Christian och var där en kort stund men sen åkte vi tre vidare till Johan. Men det var också sista stoppet innan kulla.

På kulla träffade jag en del folk som jag kände. Men det var inte många. Och musiken var faktiskt inte helt hemsk och det regnade aldrig så det blev en ganska positiv kväll ändå. Fast det blev inte lika mycket dansande som jag hade hoppats på. Fast å andra sidan så kan jag inte dansa.

Nu är Danne och jag hemma hos mig. Men han åker nog om ett tag eftersom han ska jobba imorgon och då får jag väl gå och lägga mig.


Filmberoende

Jag hann också gå bort om till Ida och fixa nio nya filmer som jag ska se på någon dag. Men nu är Danne här så nu ska vi köra.

Kulla ikväll.

Nu var dagens sysslor klara, så då kom Danne hit. Han har varit här hela eftermiddagen och han är alltid lika rolig att ha här. Men nu ska jag duscha och göra vid mig eftersom jag ska till kulla ikväll. Kulla är en nöjesplats, eller ett utomhusställe där man dansar. Dock spelar dom mest dansband så jag undrar hur länge jag kommer stå ut där. Ikväll ska det i alla fall vara Perikles som spelar. Men det blir säkert trevligt!

Från katastrof till ganska bra

Det är förstås min övningskörning jag pratar om. Jag har ju inte kört på jättelänge och den första halvtimme var jag absolut klassad som en katastrof. Ingenting gick som det skulle! Men när jag väl började lära om mig, eller började vänja mig vid att köra igen, så gick det bättre. Så turen avslutades faktiskt riktigt bra. Ingen krock den här gången heller alltså.

Njaa... Okej.

Jag hade nog förväntat mig mer av den här filmen. Det var helt klart den sämsta av alla Harry potter- filmerna än så länge. Men sällskapet var som tur var trevligt. Men jag kan tyvärr inte rekomendera den här filmen. Den hade ingen spänning och varade i två och en halv timme! Om ni funderar på att se den, så släng pengarna på något annat istället.


Bio ikväll

Nu ska jag bara göra vid mig och sen åker jag till Danne en rundda innan vi åker iväg på bio. Vi ska möta upp Erika och Håkan där och sen ska vi se Harry Potter. Förhoppningsvis är den bra.

Men nu måste jag sticka.

Tillbaka till Annie

En ny dag och jxag är lite småtrött. Filmen slutde två igår och sen skulle jag göra vid mig och sånt så somnade int förrän lite i tre. Om ett tag åker jag och Danne iväg för att hälsa på Annie en runda. Det var ju inte riktigt längesen vi var där men hon är en trevlig prick.

Kvällen hos Annie

Efter att jag hade duschat och ätit något kom Danne och hämtade upp mig. Sen åkte vi till Annie. VI var där inte jättelänge men där var lika trevligt som vanligt. Efter en liten stund där åkte vi till byn och körde några varv där.

Men sen åkte vi hem och nu ska jag och Danne snart kolla film.

En härlig dag på stranden

Jag åkte med familjen till det gammla vanliga stället vi brukar vara på. Det är ungefär tio minuters biltur innan man är vid stranden. Där var redan en hel hög med släkt och vänner till familjen. Vi brukar alltid vara ett gäng som alltid kör dit och det är ju faktiskt mycket roligare att vara några stycken.

Idag var även mitt kusinsbarn med så jag fick möjligheten att vara lite barnslig. Fast det hade jag nog klarat bra ändå. Men däremot hade jag sluppit blivit nergrävd i sanden om inte han hadde varit med.

För övrigt var dagens aktiviteter att kasta en boll som studdsar på vattnet till varandra och strandtennis. Strandtennis är faktiskt mycket roligare och enklare än vanlig tennis. Fast det kan ju bero på att man inte har något nät...

Sen hade jag en bok med mig också så då hann jag läsa två kappitel men resten av tiden gick till att bada och sola.

När Danne hade slutat vid tre kom han också ner vid stranden. Fast han är inget vattenmonster som mig.

Sen började folket att droppa av en efter en och tillslut var det bara jag och Danne kvar där. Men vi packade också oss hem. På vägen hem visade han mig var han jobbade och jag blev förhörd på olika växter. Som jag faktiskt hade alla rätt på!

Nu ska jag hoppa in i duschen!










Cykeltur

Idag fick jag för mig att jag skulle cykla en runda. Jag har inte använt cykeln på evigheter men idag kände jag verkligen för att ta en tur. Där var knappt luft i däcken och cykeln var helt dammig. Menmen, sånt går ju att fixa. Fast jag tvättar den nog ordentligt en annan dag.

Jag cyklade en runda på ungefär en halvtimme. Mer blev det tyvärr inte. Men blir det fint väder igen någon dag så ska jag ta en längre tur och tvinga Emelie med mig. Nu måste jag gå och göra vid mig så att jag kan ta mig till stranden. Det var ju faktiskt den anledningen som fick mig att komma tillbaka från cykelturen så snabbt.

God natt allihopa

Nu har Danne också kört. Kvar väntar ett avsnitt av Harpers Island men sen ska jag sova!

Marknader = karuseller och träffa folk.

Inget handlande på den här marknaden iheller. Men där var ju många personer vi gick rundor med där inne. Det tog oss ungefär en timma innan vi ens började köra till Sjöbo. Sen tar det ju tid att köra också. Då vi kom dit åt dom flesta och sen gick vi en kort runda. Inga karuseller blev det iheller. Nu förlorar jag vuxenpoäng här men karuseller är ju halva meningen med marknader. Den andra halvan är att träffa folk. 
 
Efter ett tag gick vi till campingen och pratade med dom vi kände där. Sen körde vi hem till mig och nu är Danne här.


Sammlingsplatsen innan vi åkte














Hemma om...

Danne har precis släppt av mig men snart hämtar han upp mig igen. Vi ska åka iväg till Sjöbo marknad. Innan idag var det den första marknaden för i år och nu bara några timmar senare ska jag iväg på min andra.

Fast innan dess ska jag slänga i mig något att äta och byta kläder...

Marknadsdag.

Det blev inte en jättelång runda men några timmar blev det i alla fall. Jag hittade ingenting på marknaden men det förväntade jag mig inte utan marknaderna brukar jag gå på för att träffa folk. Dock var där verkligen inte många som man kände idag. Och varmt var det verkligen!

Efter ett par timmar lämnade jag Emelie och Allis som jag spenderat tiden på marknaden med. Sen hämtade Danne upp mig och vi åkte hem till honom.


Också var det morgon igen

När man sover går tiden för fort. Om man tänker på det är det ju jättemånga timmar av sitt liv som går åt till att bara ligga och blunda. Det är så himmla mycket man missar. Det borde uppfinnas något effiktivare sätt att sova på så att man kunde vara vaken längre.

Fast idag är det ju en ny dag så nu hade jag tänkt göra vid mig så att jag kan ta mig till marknaden sen.
Hoppas ni får en bra dag!

God natt på er!

Nu kryper jag ner i sängen och kollar på tv. Hörs inte förrän imorgon!


Bättre sent än aldrig.

Åttonde och förmodligen sista inlägget för kvällen. Grannarna har gått hem men fortfarande väntar Harpers Island. Jag satt och kollade igenom bloggen och märkte att jag hade skrivit att jag skulle sätta upp fem mål för det här året. Dom skulle jag ha skrivit för två dagar sen... Men bättre sent än aldrig så nu får jag börja tänka. Här kommer dom.

Ordna bland egenfilmade dvd:er.
Sortera bland mamma och pappas bilder.
Lära mig att spela in på dvd:n.
Fixa bland mina bilder.
Fotografera och filma oftare.

Hellst ska det vara klart det här året.

Nu hamnade jag här igen...

När datorn står igång och bloggen ligger uppe är det svårt att låta bli att skriva några rader. Jag har faktiskt varit riktigt duktig på att skriva inlägg idag. Fast jag behövde nog skriva av mig lite. Gästerna är fortfarande kvar och fortfarande lika pratglada. Men sånt gillar jag. Tysta människor blir så jobbiga att prata med.

Om bara 40 minuter börjar Harpers Island så då ska jag gå och se det. Fast innan dess måste jag försöka få tag på Emelie och höra lite noggrannare om hur det blir imorgon. Det är ju marknad då. Hon skulle ringa då hon kom hem men hon har en förmåg att vara glömsk. Jag får ju vara snäll och påminna henne. Sen får jag se om Julia loggar in så att vi kan fixa lite till på hennes blogg.

Nu ska jag gå och fortsätta vara social...

Lite trevligt folk här hemma

Det blev en hyfsat snabb, fem minuters dusch. Jag har aldrig varit typen som orkat stå och duscha länge. Efter simmträningarna tre gånger i veckan ville man ju bara hem och då hade man ju inte tid att duscha i evigheter. Men nu är ju träningarna slut så nu har jag börjat vänja mig vid att duscha lite längre ibland.

Nu ska jag gå ut och hälsa på våra grannar som har kommit förbi för en kopp kaffe och lite prat. Måste ju höra hur det var i Grekland och så.

Lagom jobbigt

Första träningen var riktigt tuff men den andra var betydligt lugnare. Nu den tredje sommarträningen var precis lagom. Uppvärmningen tog inte hela träningen, vi hade en halvtimme längre träning idag och allt var lagom jobbigt. Vi fick även öva massor med svåra tricks och kast. Det är alltid roligt att lära sig nya saker. Sen kan jag ju inte påstå att det gick bra. Jag har ju alltid varit en person som velat lyckas direkt och inte stå och öva för mycket. Men vem lyckas egentligen på första försöket?

Nåja, vi gjorde ju lite gamla saker också. Jag har verkligen haft lov. Inget gick riktigt på rutin idag. Men det kommer ju när säsongen drar igång på riktigt.

Nu blir det duschen.

Stress och iväg

Resten av eftermiddagen var Danne här. Vi kollade på film (som vanligt) och sen blev det en liten tur på studdsmattan. Nu får jag nog slänga i mig några mackor innan jag åker iväg på träningen. Men en uppdatering om hur träningen gick kommer efteråt.

Bloggandet tar tid!

Om jag bara visste hur lång tid det tar att fixa en blogg... Att bara fixa färg och en layoutbild samt teckensnitt och storlek tog över en timma! Men det är ju faktiskt lite småroligt. Sen det mesta får man ju testa sig fram med. Men vi pratade bort lite tid om hur skolan skulle bli till hösen och vad som hade hänt på Kiviksmarknad. Jag missade ju den... Annars var det mest allmänt prat.

Efter någon timma så lämnade jag Julia med en halvfärdig blogg. Fast jag har lovat att fixa den ifrån min dator när jag har bättre tid. Men när jag lämnat Julias hus hämtade Danne upp mig på vägen hem och nu sitter vki båda här...

Lite tid för att umgås med broren.

Förmiddagen gick åt skogen. Eller den var ganska trevlig men nu är den borta och jag har inte gjort något vettigt. Jag spelade en runda kort med min bror när det åskade och sen såg jag Harpers Island med honom för att han missade det igår. För övrigt har jag bara suttit vid datorn.

Om ett tag (efter det här inlägget) ska jag bege mig till Julia för att hjälpa henne med sin blogg. Men det är väl lika bra att kila nu.

tv, dator, film.

Hela kvällen spenderades med Danne. Vi kollade på fast and furious 4 som faktiskt var riktigt bra.  Sen fortsatte kvällen och vid 11 åkte Danne hem. Efter det satt jag vid datorn blandat med tv:n. Kvällen avslutades med Harpers Island.

Om man läser det här verkar jag ju verkligen inte göra annat än att sitta framför en skärm. Jag får nog dra ner på filmtittandet...

Sol ute och Jag på stranden

Det blev för fint väder för att bara sitte hemma och inte göra någonting. Därför tvingade jag pappa att följa med mig till stranden. Han klaga väl inte speciellt mycket fast han hade nog ändå inte haft något val.

Vi blev på stranden ett par timmar, fast jag hade kunnat stanna där några timmar till. Jag hann ju bara bada två gånger och har inte hunnit bränna mig än. Fast förhoppningsvis blir det stranden imorgon också.

Men nu ska jag ut och sola lite i trädgården.

Moped tvätt.

Pappas tjatande har äntligen lönat sig för idag tvättade jag mopeden. Den var ju nästan inte ens smutsig. Fast i för sig blev vattnet skitigt. Jag tvättade hela själv men när pappa började prata om att torka den också för att där inte skulle bli kalkfläckar gav jag upp. Så roligt var det ju inte. Men jag torkade den lite snabbt fast det godkände inte pappa så han gjorde det istället. Ni kan ju bara gissa hur många gånger jag har dragit nytt av att veta att om man inte gör det 100% ordentligt gör han det. Men nu är den i alla fall fin. Robin gjorde mig även sällskap och tvättade sin.




Min



Robin tvättade sin



En cross är betydligt finare men absolut inte lika praktisk. Haha, jag föärsöker nog mest övertala mig själv. Robin och jag kunde inte heller riktigt låta bli att skvätta ner varandra när vi tvättade.

Godmorgon

Idag är energin verkligen på topp! För bara någon minut sen segade jag mig ur sängen men nu har jag riktig överskottsenergi.

Idag har jag inga spikade planer riktigt än. Jag kanske ska iväg till Julia och hjälpa henne med hennes blogg. Sen är det ju fint väder så jag kanske åker till stranden. Eller blir det kanske en runda till Ystad.

Men nu får jag kila iväg och göra vid mig.

D dag = Danne dag

Det blev inget monopol idag eftersom Danne kom. Vilket betyder att jag slapp förlora. Det har alltid varit lite tävling med min tvillningbror så det är riktigt irriterande när han är bättre på någonting. Men det är kanske rättvisast så.

När Danne kom kollade vi lite på film och tillslut hamnade vi som vanligt vid datorn. Sen var han tvungen att åka hem om en runda men kom nästan lika fort igen.

Pappa har suttit och kopierat över gamla filmade VHS band till DVD från då jag var liten så när Danne såg det hamnade vi framför tv:n. Jag försökte tvinga bort honom men då pappa sa att han fick kolla hur mycket han ville hade jag ju inte så mycket val, utan fick ge upp. Typiskt pappa att göra tvärtemot vad jag vill. Men sen satt jag och längtade utomlands när vi såg film från turkiet. Och Danne skrattade inte åt mig rent för många gånger.

Sen när det bandet var slut drog vi oss in på mitt rum, tack och lov, men då började han kolla igenom gamla bilder. Haha, datorn åkte av och på ett par gånger och jag fick brottas (fast jag var mycket svagare). Jag har verkligen en hel del knasiga bilder på min dator som inte är menat för männskligheten. Mest bilder från roliga dagar med vännerna och drillningen. Nästan inga seriösa bilder eller bilder som man kallar fina.

Sen klagade Danne på att det alltid var han som började skicka sms så jag får väl skicka iväg ett sms tidigt imorgonbitti innan han hinner vakna. Tur han har sovmorgon.

Nu ska jag gå och kolla på Harpers Island, som faktiskt är tv 4 mest populära program just nu även om det går tjugo i tolv på vardagskvällar. Ni som inte orkar se det får sova gott, ni andra får göra desamma om någon timma.

Dannes inlägg (:

Jag har jobbat idag sen varit hos Nina. Hem och åt, sen tillbaka vi kollade på film när Nina och hennes familj var i Turkiet. Ibland är Nina taskig till mig eftersom det alltid är jag som får börja med att skriva sms till henne. Men nu ska vi gå och se film och dricka kaffe. Men Nina har inte lärt sig att dricka det än. Imorgon börjar jag klockan åtta och slutar förhoppningsvis lite tidigare, sen ska jag äta, duscha och kanske köra till Nina om jag får lov. Nu måste jag gå.


Ny dag och nya händelser.

Eller vadå händelser?

Än så länge har ingenting hänt här hemma. Jag håller verkligen på att somna så tråkigt jag har. Och för er som känner mig lite bättre vet ni hur tråkigt jag tycker det är att sova. Det finns liksom inte så mycket mening med det. Man sover för att man ska kunna vara vaken och sen räcker det.

Idag har jag bara vandrat mellan datorn och tv:n. Det är ju inte det mest underhållande man kan hitta på med en ledig dag på lovet... Så för att roa mig har jag suttit och drömt mig iväg till lyxliv. Dax att börja spika framtidsplanerna nu så att jag kan få livet som jag vill. Fast då jag inte riktigt vet jag vill är det svårt. Jag har nog för lite mål för tillfället. Jag är verkligen ingen person som bara kan vandra igenom vardagen utan att ha något mål med den. En stressigare vardag är betydligt bättre än det här, för då får man chans att göra något eller lära sig någonting nytt. I eftermiddag ska jag nog sätta upp fem mål som jag ska uppnå detta året. så får ni följa bloggen och se hur jag lyckas. Hur låter det?

Sen vill jag verkligen ha en makeover. Någon som har något tips av vad jag hade klätt i? Hör bara av er i bloggen.

Nu ska jag gå och spela monopol med Robin. Hoppas på tur idag, eftersom jag brukar förlora.


Sov gott

Nu orkar jag inte vara uppe längre. Eller rättare sagt så finns det inget roligt att hitta på med. Jag funderar lite på att gå och se en film men vet inte riktigt vilken jag ska se i så fall... Så mycket film som jag ser så har jag ju nästan sett alla mina filmer mer än en gång. Sen kan jag alltid gå och lägga mig och läsa, fast då kommer jag nog att somna...

Jag kom aldrig iväg till mina grannar ikväll. Mamma var sjuk så jag stannade hemma och underhöll henne. Nåja, ett litet tag för sen hamnade jag vid datorn. Och nu kom jag på att jag måste överraska mina föräldrar med frukost någon dag nu när dom är lediga. Jag brukade faktiskt göra det då jag var liten men det var ett tag sen nu. Men det betyder att jag måste gå upp på morgonen innan dom hinner fixa allt. Jag kanske ska hålla mig till "Det är tanken som räknas" och aldrig komma till handling? Nej, en dag på lovet får jag nog klara av.

Nu blir det sängen för min del.

Saknar bad och sol nu.

Jodå Danne kom och hämtade mig och sen var jag hos honom hela eftermiddagen. Som vanligt blev det film. American pie. Nu har jag nog sett alla American pie filmerna som finns tror jag. Fast när vi kom ut märkte jag hur fint väder det var och kom på att jag inte har varit och badat på evigheter.

Så nästa vecka satsar jag på att komma iväg till stranden så mycket som möjligt.

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Tror att jag ska iväg och prata med grannarna som precis har kommit hem från Grekland. Gissar på att dom är bruna av all sol.
Sucktar efter sol...


Sovmorgon

Idag sov jag ganska länge och sen gick jag upp om och åt frukost. Pappa och jag började diskutera tidningen Elle. Han sa attt halva den bara var reklam, men jag höll inte riktigt med. Men jag fick ge mig då 99/ 207 sidor i en tidning var reklam. Typiskt mig att vara så envis att jag inte ger mig förrän någon har bevisat att jag har fel. Nåja, tidningen är i alla fall värd att läsa.

Efter frukosten gick jag tillbaka och la mig i sängen och läste lite, fast en bok den här gången. Sen har jag även hunnit duscha och göra vid mig så nu kommer nog Danne snart.

Hoppas ni har en bra dag!

Nu har jag farit hemma hos Håkan

Efter jag hade ätit kom Danne och hämtade upp mig igen. Sen blev det en kort tur i byn innan vi åkte hem till Håkan.

Jag har gått i samma klass som Håkan dom tre senaste åren och innan dess gick vi i paralellklass men jag har nog aldrig varit hemma hos honom innan. Lite konstigt faktiskt. Fast där var trevligt. Killarna drack kaffe men jag klarade absolut mig utan det.

Efter det åkte vi en liten runda och sen blev det hem till Annie där mer kaffe serverades. Kvällen avslutades också där med filmen Ondskan. Det är förmodligen den bästa svenska filmen som någonsin gjorts.

Väl hemma igen och nu kallar sängen.



Lenny



Danne



Elin och Håkan

Solig eftermiddag i alla fall.

Nu får vi nog reda ut mitt förra inlägg eftersom dom flesta sakerna där var väldigt osäkra. Jag åkte aldrig iväg på loppmarknaden och tur var det för där hade tydligen varit totalt kaos. Istället kom Danne hit och vi kollade på en och en halv film. Vi satt även och diskuterade geografi med mina föräldrar och vi kom fram till att jag var överlägset sämst på det. Pappa mobbade mig ganska rejält. Sen hittade vi en gammal inspelad film (från 2005) om eporna i byn och en intervju där Håkan var med. Vad liten han var frör en gångs skull!

När halva eftermiddagen hade gått åkte vi till Annie. Då hade ju solen också börjat titta fram så vi satte oss på trappan och solade. Efter det kollade vi igenom Annies skivor men sen blev det tid att ta sig hem.

Nu luktar det mat i hela huset.. Eller, nja. Utifrån i alla fall, för jag tror att vi ska grilla. Mums!


Många kanske...

Jag använder verkligen ordet kanske alldeles för ofta och idag är det mycket som kanske händer. Jag ska kanske till Spjutstorpsloppmarknad. Inte för att loppmarknader är roliga men där brukar vara en del folk som man känner. Också ligger badet alldeles precis intill. Sen ska jag kanske till Danne, men det får vi se. Eller kanske till Annie. Sen är det ju helt okej väder så jag åker kanske till stranden...

Men för att kunna gör något av det måste jag göra vid mig. Hörs och Ses!

Trötter

Just nu känner jag mig som trötter i snövit (yes, jag var en sucker för Disney då jag var liten). Jag och Danne höll på att somna här ett par gånger fast nu har han precis kört hem så nu ska jag göra vid mig och sen krypa ner i sängen.

Kväll med Eporna

Åkte först hem till Danne där det blev film och efter det blev det ut med eporna. Nu sitter jag här och bloggar medan Danne håller på att somna på sängen.


American pie

Danne åkte för ett tag sen och sen dess har jag inte fått så mycket gjort. Jag har ätit och duschat men inte kommit längre med bilderna. Snarare fått mer att göra. Mamma och pappa tyckte att jag kunde passa på att sortera alla deras bilder också någon dag. Nåja, jag får väl nöja mig med att dom inte har lika många. Men det ska jag inte göra ikväll. Ikväll ska jag hem till Danne och vi ska sitta och se massa American pie filmer och sen kör vi nog ut en runda också.

Paus i sorteringen

Nu är bilderna på datorn klara, men nu kom Danne så nu får jag nog pausa med det här. Skriver mer senare.

En timma har gått och jag har inte hunnit så långt...

Nu har jag sorterat klart bland bildera. Lite grann i alla fall. Fast jag tror att jag sorterar lite mer bland dom senare kanske. Sen har jag även sorterat bland musik. Nu har jag bara musik i två mappar, istället för åtta som jag hade innan. Fast det kommer ta ett tag att vänja sig var alla låtar finns sen. Jag hade ju ordning i min oordning innan. Under tiden jag har suttit och sorterat har jag lyckats trycka i mig ett 100g marabouchoklad. Men nu kom jag fram till att jag måste fortsätta med bilderna om jag ens ska vara i närheten av att bli färdig idag. Jag kom nämligen på att jag har en del vanliga fotografier som jag behöver få ordning på också... Och när allt det är klart så finns ju som sagt garderoben, även om jag tror att den får vänta tills nästa gång jag är på städhumör. Fast jag måste nog dammsuga mitt rum också... Nåja, lika bra att börja nu så att jag inte fastnar här allt för länge.

Tråkigt väder... Inne dag.

Än så länge har dagen börjat väldigt lugn. Jag gick upp och åt frukost och gjorde vid mig men eftersom det var så tråkigt väder kröp jag ner i sängen med en bok istället. Nu är den boken slut... Idag är jag på sortera humör så jag ska nog sortera bland bilder på datorn och kanske lite bland musiken och övriga mappar. Sen tror jag att jag sorterar garderoben. En del (läs väldigt mycket) kläder använder jag nästan aldrig. Dom tar mest bara plats. Fast så är det det där värdelösa med att sortera kläder "Jag har ju knappt andvänt" eller "Kommer kanske andvända någon gång..." Det är mest onödigt för har man inte andvänt det innan så varför nu? Nej, jag ska slänga så att jag får plats till att köpa lite nytt. Hoppas alla får en trevlig dag, även om vädret inte är så perfekt. Men det är en perfekt dag att få något gjort!

Roliga smycken

Satt precis och kollade på olika sidor när jag hittade riktigt sockersöta smycken från märket Mi Lajki. Munkarna med strössel är nog min favorit.


Annie bjuder alltid till kaffe

Vi var ute och körde rundor ett tag men bara efter en liten stund slängde jag iväg ett sms till Annie. Någon minut senare var vi påväg hem till henne för att dricka kaffe. Idag blev vi bara åtta personer men alla är ju trevliga så det räcker absolut.

Kvällen avslutades tidigt så nu har jag gott om tid att bara dega framför tv:n och sitta och kolla bland alla olika bloggar. Kanske det dyker upp fler guldklimpar bland bloggarna. Annars ser jag kvällen som ganska avslutad men imorgon kommer en ny rolig dag!

I bloggens värld

Nu sitter jag här vid datorn igen. Jag har hittat massor med nya och intressanta bloggar. Man fastnar liksom verkligen i den här egna lilla världen. Det börjar hela tiden sprudla upp nya idéer i mitt huvud om saker jag kan blogga om och fingrarna kliar konstant efter att få blogga om något vid vissa tillfällen. Oftast är det tyvärr när jag inte riktigt har tid.

Om man bara ger sig tid att kolla rundor bland alla tusentals bloggar lyckas man faktiskt leta fram en hel del riktigt bra. Mitt intresse av att sitta vid datorn steg nog ytterligare något nu. Bloggar finns ju för alla intressen och smaker och är väldigt varierat. Men nu måste jag slita mig fårn alla bloggar för ett tag eftersom jag ska ut en runda med Danne.

Men ni kan ju gissa vad första måstet blir när jag kommer hem?

Enjoy

Jag gillade verkligen Beyonces nya låt, ni får själva lyssna och skriva vad ni tycker!


Vad skulle jag göra om dagarna utan pojkvännen?

Danne har precis åkt hem om men han kommer nog senare ikväll igen. Igår var första dagen sen han kom hem från Turiket som vi inte sågs men så har han varit hos mig hela dagen idag istället. Alltså har nästan hela mitt lov sen han kom hem bestått av att vara med honom. Men jag är knappast den som klagar. Idag har vi även två månader. Fast det tror jag inte att han vet om. Haha, jag får väl överraska honom med att han hade glömt det efter tolv någon gång.

Som vanligt blev det filmer idag med..

Träningen

Precis hemma och utkommen från duschen. Att sätta mig vid bloggen är nästan det första jag gör. Kan det kallas beroende?

I alla fall så gick träningen hur bra som hellst. Uppvärmningen var lite kortare idag, som tur var. Vi hann faktiskt med mer än uppvärmning idag. Fast jag hade ju ställt in mig på en riktig tuff uppvärmining så nu kändes träningen lite för lätt. Fast det var ju såklart roligt hela tiden. En annan positiv sak är att träningen kommer till att vara en halvtimme längre i fortsättningen. Två timmars träning är nog faktiskt ganska lagom.

Efter uppvärmningen tränade vi på en av mina fovoriter. Rullar! Då lär man sig verkligen att ha kontroll på staven, plus att det är bra tålamodsträning. Annars hade ju exchanges (kast där man byter stavar med varandra) också varit roliga eller tricks (kast + gymnastik)... Men det kommer ju på andra träningar.

Nu får jag nog ha pratat klart om träningen så att jag inte tråkar ut alla. Eller det är kanske försent?

Nu ska jag gå och krypa ner i sängen och kolla på tv.


Lite underhållning så länge.

Medans jag är borta så tänkte jag ge er lite underhållning att lyssna på...


Brum, brum...

Vi såg en film men sen tyckte vi att vi hade varit inomhus för mycket så vi åkte ut en runda med våra mopeder. Emelie fick ju körkortet igår och det var vi tvugna att inviga rejält. Ävgen om hon hade kört med mig innan hon fick kortet.

Men efter en liten runda var det dax för mig artt dra mig hem och äta. Nu ska jag däremot göra vid mig för snart är det den efterlängtade träningen som gäller. Sen är jag inte tillbaka förrän ikväll och då får ni uppdateringar om hur träningen gick idag.

Tackar!

Nu har jag och Emelie (http://emeliesjuicydetails.blogg.se/) suttit och lärt oss massor av nya sätt att göra min blogg lite roligare. En del kunde hon innan, men annars har vi fått leta oss fram. Bloggen är inte bara snyggare nu, utan nu går det att spela musik också. Så tråkigt och tyst annars. Låtarna kommer bytas ut lite då och då, och sen ska jag försöka leta fram lite andra roligheter.

Det här tog ju ett par timmar, men det var ju ändå ganska roligt. Nej, nu ska vi gå och se en film.Ännu ett tack till Emelie som hjälpte mig!

Emelie idag.

Harpers Island var ett antal timmar försenta igår (eftersom höll minnestund för Michael Jackson) så jag missade hela avsnittet eftersom jag trodde att dom inte skulle sända det. Dock hade Robin suttit uppe till tre och sett det så han uppdaterade mig om vad som hände nu på morgonen.

Idag har jag redan hunnit ringa och väcka Emelie men hon fick somna om igen och ringa upp mig när hon vaknar istället. Nu väntar jag bara på att hon ska vakna så att vi kan hitta på något idag.


Kaffekalas hos Annie

När Danne kom lyssnade vi lite på musik och så men efter ett tag åkte vi iväg för att gå på kaffekalas. Annie och Catja hade dragit ihop ett gäng på 15 personer. Det blev alltså ännu en trevlig kväll hos Annie. Fast jag borde kanske lära mig dricka kaffe snart? Nej, innan jag fyller femtio är mitt mål så jag behöver inte stressa med det. Vid halv tio skulle dom andra iväg och bada men jag och Danne åkte hem till mig en runda istället.

Han stannade till elva ungefär men sen var han tvungen att köra eftersom han ska jobba imorgon. Men då hade Robin och mina föräldrar kommit hem så då roade jag mig med att prata med dom. Robin hade sprungit ett lopp och tydligen hade det gått hyfsat bra.

Nej nu blir det snart Harpers Island med Robin.











Stranden

Lite sent ute bestämde vi oss för att åka till stranden. Idag badade jag i alla fall! Man kan faktiskt inte låta bli havet i två dagar... Men nu kommer Danne snart.


Bra ös.

Innan jag åkte in i staden stannade jag till på max för att äta och där passade jag även på att bestämma en mötesplats med Erika.

Hela staden var helt full av folk så jag är glad att pappa har parkering i garaget fhör annars hade det kunnat ta lång tid att hitta en parkering. Men sen gick jag iväg för att hitta Erika och Ungefär kvart i åtta träffade jag henne på stortorget. Vi drog oss ganska snabbt in i massorna och försökte komma så nära secenen som möjligt. Vi hamnade ungefär tio meter ifrån så vi såg faktiskt ganska bra.

Artisterna drog igång klockan åtta och då började ett förband som hette Ramsells. Dom körde olika coverlåtar som var riktigt bra, kända låtar som brukar spelas på radion. Efter det var det made in sweden- Janet, gamla klassikerna Style, made in sweden- Kim (Han var dock mycket bättre på gitarr än att sjunga) och star pilots. Sen kom min kvälls favorit som var velvet. Hon fick verkligen igång publiken och det var nog inte en enda som inte sjöng med. Efter velvet var det dax för Ola som, även han, gjorde ett bra framträdande. Allt avslutades med E.M.D, men då dom började, började jag att packa mig bort från secen.

Det var nog tur att jag inte stannade framme vid secen tills dom hade spelat sista låten för man hörde ju muiken över hela torget och det tog riktigt lång tid att hitta mina föräldrar som jag skulle åka med hem. Mobilen var inte till någon användning. Det gick inte att ringa och sms:en kom fram ungefär en timme försent. Men tillslut hann jag ringa dom och bestämma en mötesplats innan samtalet bröts.

Redan vid elva (Det skulle enligt hemsidan vara till tolv) hade jag kommit till bilen så sen var det bara att åka hem.

Nu ska jag gå och se Harpers Island med Robin och efter det blir det sängen för min del.

(Bilder kommer senare)

Mer stress

Danne har precis åkt. Han kunde inte stanna så länge idag eftersom jag åker till Kristianstad om bara några minuter. Alltid bara några minuter på mig och inte en evighet. Fast det är nog så jag vill ha det. Det är ju tråkigt om man skulle vara tvungen att bara sitta och vänta ut tiden.

Ikväll ska jag i alla fall möta upp Erika i Kristianstad och sen ska vi gå på Rix FM-festival 09. Det är ju Kristianstadagarna nu så där lär nog vara mycket folk.

Men nu måste jag gå!

Tiden flög för fort...

Oj, vad pratglada min kusin och hennes man var. Vi pratade nog om allt från barn till bilar och renovering... Tiden gick väldigt fort kan jag säga och vilken minut som hellst kommer Danne.


Kusinen

Det blev faktiskt fin väder vid stranden. Det blåste kanske lite mycket men det gjorde inte mig någonting. Dock blev det inte mer än två timmar där nere och då badade jag aldrig. Det är nog faktiskt första gången det har hänt...

Men nu ska vi åka och se om kusinen är hemma, för i så fall kommer eftermiddagen att spenderas där.

Stranden

Det blev en tidig morgon som började med lite sms. Sen låg jag kvar ett par timmar till innan jag gick upp. Nu har jag sett ungefär en halv fim men mer hinner jag inte se för nu måste jag gå och byta om. Idag blir det stranden. oppas på fint väder!

Regn?

Det var faktiskt riktigt fint väder imorse när jag vaknade, eller nja, pappa drog upp mig. Sen åt vi frukost i uterummet. Lite lyx eftersom frukosten togs på beställning medans jag vaknade och allt var framdukat när jag kom ut.

Men sen gick dagen vidare och lite senare var det bara moln. Danne kom hit och var här hela eftermiddagen som vi spenderade med att kolla på film eftersom det regnade ute. Eller vi var ute och körde en runda också. Sen var han tvungen att åka hem om men kom tillbaka en stund senare. Då blev det mer film och vid tio körde han för han skulle jobba imorgon.

Men nu ska jag också gå och lägga mig.
God natt!

En heltrevlig kväll

När Danne kom åkte vi ut en runda och efter ett tag hörde Catja av sig och tyckte att vi kunde hämta henne. Så det gjorde vi, (så hon slapp gå hela vägen med sina stackars ben). Vi åkte till Bertils så att hon kunde äta efterson hon inte vågde göra det själv och jag och Danne fick vara trevligt sällskap. Efter det åkte vi hem til Catja igen där Danne drack kaffe.

Efter ett tag hos Catja åkte vi vidare till Annie. Där var en hel hög med människor. Jag tror att vi var runt 15 personer. Vi satt ute och pratade hela kvällen och varvade pratet med att hoppa studdsmatta. När det blev lite kallare ute packade vi oss in framför tv:n. Det sociala dör ganska snabbt då man sätter igång en tv och man märkar faktiskt hur trött man egentligen är. Några åkte hem och lite senare gjorde även jag och Danne det. Men det blev en lyckad kväll.

Jag somnade nog hyfsat tidigt för tio över ett kom jag i säng och sen gick det nog inte så lång tid...




Danne gillade inte när jag fotade honom hos Catja.



Catja



Annie och Catja



Eric och Christian



Lenny



Jesper var tvungen att styla för fotografen



Att kolla mopeder/A-traktorer/Epor/Bilar är ett måste



Henrik och Catja

Inget händer här hemma

Det blev en liten runda tvspel och sen var vi faktiskt ute ett tag också. Men nu har han åkt och nu sitter jag mest och väntar på att Danne ska komma så att jag kommer här ifrån. Vi ska till Annie ikväll och det är tur för just nu är jag väldigt trött på att vara hemma.

Kim kommer

Idag har jag gjort absolut ingenting men jag pratade precis med Kim och han kommer nog snart hit för att spela lite tvspel. Jag kände verkligen för att spela tvspel idag. Det är ju jättefint väder och jag borde vara ute men jag orkar inte. Fast nu blir det nog tvspel på hög nivå  hela eftermiddagn.

Kvällsdopp i Ystad

Kvällsdoppet som aldrig blev av igår hände idag. Vi åkte först till Annie en kort runda och sen åkte jag, Annie, Håkan, Danne och Johan vidare till havet där vi badade. Det var faktiskt inte alls kallt i vattnet och havet är mycket roligare än en pool.

Efter det åkte vi till McD och åt och sen körde vi rundor i Ystad. Vi mötte även Lenny och Eric men sen åkte jag och Danne hem till mig. Resten av kvällen spenderades med film och mys.



 



 





Marknad

Vid ungefär tolv kom Annie hit och lite senare kom Danne. Efter ungefär en timme kom också Håkan och sen åkte vi iväg för att gå på marknad. Det var riktigt varmt på marknaden och nästan inga folk man kände så vi stannade inte så länge. Efter det körde vi tillbaka hit här och nu sitter vi mest och pratar.






Ändrade planer.

Jag vet egentligen inte om det är någonting som fortfarande stämmer från förra inlägget. Jag ska inte sova hos Annie ikväll/natt och till Ystad för ett kvällsdopp blev det inte utan det blev till badet istället. Men just nu är vi hemma hos mig för kaffe...

Att prata är jag bra på.

Hemma från Annies igen och där har vi inte gjort mycket annat än pratat. Prata är ju absolut någonting jag är expert på. Men nu är jag hemma om ett tag och vilar lite för ikväll blir det tillbaka till Annie för jag ska sova där inatt och ikväll bär det nog av till Ystad en runda till. Förhoppningsvis blir det ett kvällsdopp i havet också!


Ingen shopping mellan säsongerna

Annie mötte upp mig på stationen och efter det började vi gå runder i affärerna.. och sen gick vi lite till.. och lite till..! Där fanns absolut inget roligt att handla! Annie köpte ett par skor efter som hon hade skoskav. Men det var det ända som köptes. Vi gick till och med in i affärer vi aldrig brukar gå i... Det är ju nästan alltid så mitt på sommaren. Det mesta är rea och väldigt utsorterat, men visst kan man ha tur och fynda fast det brukar jag inte ha tålamod till.

Efter ett tag ringde Annie sin vän Aaron och vi bestämde att vi skulle träffa honom. Han var ute och gick med sin hund då vi kom så vi följde med honom på en promenad men efter det gick vi till hans lägenhet. Vi blev där ett litet tag men sen gick jag och Annie vidare.

Jag och Annie tog oss till hennes mormor och hälsade på där men efter det åkte vi med hennes mamma hem till mig.

Nu ska vi ta min moped till Annie och sen får vi se hur dagen fortsätter.

Ystad med Annie idag.

Om några minuter ska jag ta mig till stationen för att hinna med tåget till Ystad där jag ska träffa Annie. Sen blir det väl en dag med lite shopping och massa roligt.

Nej nu måste jag kila..

Finns det något bättre?

Det tog två minuter av träningen innan jag insåg hur mycket jag hade saknat den. Till och med att springa var riktigt roligt. Haha, jag var nästan som ett barn på julafton, sprudlande, sprallig, glad!

Och det blev bara bättre då det inte var någon lat sommarträning utan en riktig där man faktiskt tog ut sig. Ett annat plus var att vi hade en hel del nya saker på schemat. Fast jag behövde gå ungefär 20 minuter tidigare och då hade vi precis hunnit med uppvärmningen (en timme) för kroppen, vilket betyder att stavtekniken var kvar... Men det flyter väl på bättre efter några gånger. Nu hoppas jag nästan att vi kommer ha tre timmars träningar till hösten.


Träning ikväll

Danne har precis kört och han har varit här hela eftermiddagen. Eftermiddagen hade gärna kunnat varit längre...

Men snart ska jag gå och göra vid mig och packa inför träningen. Äntligen har upppehållet slutat och sommarträningen börjar ikväll. Det blir ju inte lika mycket träning som till hösten men det gör inte så mycket bara jag får träna. Och sommar lovet är ju vad det är, man vill ju göra andra saker då också.

Efter träningen ska jag direkt till min morbror så jag får packa med mig saker så att jag kan göra vid mig där istället...

Sömnig morgon.

Jag har verkligen inte fått någonting gjort nu på morgonen... Jag gick upp sent och sen dess har jag suttit framför tv:n. Nej nu får jag gå och göra vid mig för snart kommer Danne hit.