Jobb

Gyllebo igår var riktigt trevligt! Så otroligt mysigt det var mitt ute i ingenstans. Dock fick jag ta mig hem då jag skulle jobba idag. Det var väldigt segt på jobbet måste jag säga. Jag jobbade som badvakt idag och under dagen gjorde jag två observationer...

Ett:



Hur lite jag faktiskt hade att göra.

Två:



Hur likt ett fängelse vårt lunchrum är.

Gyllebo

Pigg och vaken. Nu ska jag bara göra vid mig och i eftermiddag ska jag plocka upp Erika innan vi drar vidare till Gyllebo. Inte riktigt någon aning om vad vi ska gör där men det blir säkert roligt. Trevlig lördag!

Midsommar

Jag ställde upp som frivillig chaufför! För övrigt firade jag min morbror och sen blev det vidare till minakusiner för att få lite yngre sällskap också. Där blev det till att dansa wii. Vi kan ju alla konstatera att det inte är min starka sida... Glad midsommar!


Liseberg

I torsdag for jag till Liseberg med jobbet (inget dåligt jobb det). Det blev mycket karuseller och fritt fall i 110 km/h. Trodde dock den skulle vara lite läskigare men den var kul ändå. Berg-och-dalbanor är nog ändå min favorit. Bussresan var även den ganska underhållande. I brist på bilder får ni bara se några få.










Angelita

Igår kom Angelica förbi, vi lagade gino, kolla film, spelade kort, pratade, gick och handlade... Ja, väldigt mycket helt enkelt. Jag visade henne även lite gammal musik som jag lyssnade mycket på förr och hennes reraktion såg ut så här:



Aningen skeptisk tro? (bildkvalitén får ursäktas)

Förstår inte riktigt felt med den här musiken:


Mina favoriter

Eftermiddagen har spenderats i Ystad med Elin, Irma, Angelica och Elins kille Jonas. Ett linne och en ny mascara blev där inhandlat. Alltid något.

Nu hoppas jag att vi ses redan imorgon igen för på torsdag åker Mini iväg till Bosnien och kommer hem lagom till sommaren är slut, buhu. Ja, sakna henne kommer jag absolut att göra. Nu gäller det att ta vara på tiden innan hon åker.

Nej, nu är jag faktiskt hemma och hungrig. Borde kanske övertala pappsen att handla hem thai (mamma ej hemma ikväll...) .

God morgon!

Nu är jag väldigt pigg, kanske beror det på att jag somnade hyfsat tidigt och faktiskt gick upp när jag vaknade. Den här dagen kommer förhoppningsvis inte bli lika seg som de två förra.

Igår började åska och jag kom på den fantastiska idéen att kolla på bilder från då jag var liten. Så mysigt! Jag var verkligen helt underbar då, var försvann den biten under tiden jag växte upp?



Lika duktig på att baka nu som då. (lägg märke till mjölet på golvet)



Raggarbrud!

Dagen

Jo, jag ville bara meddela att jag har lika lite att göra idag som jag hade igår. Dock kom jag upp ur sängen mer i vettig tid idag så jag hann få en timmes sol innan molnen kom fram och förstörde det roliga. Dessutom sitter jag med inpackning i håret och en ansiktsmask som doftar jordgubb, sommrigt! Jag såg även en typisk tjejfilm innan.

Sammanfattning, verkar dagen tråkig så gäller det att pyssla om sig själv. Det tar gott om tid.


4 av 5...

.. Kakor lyckades jag med idag! Inte illa för att vara mig. Dock har jag precis röjt undan bombnedslaget och sista plåten står i ugnen. Jag lyckades även klämma tån på dammsugaren! Hur lyckas man?! Det är omöjligt!

Nåja, nu får jag komma på ngt annat jag kan göra idag.

LEDIG

Inte ett dugg har jag fått gjort idag. Bara solat någon timma och hamnat framför tv:n. Just nu är det musik som gäller. Jag kan verkligen bara sitta och lyssna i evigheter. Pinsam fakta: Jag älskar att leva mig in i låttexterna.
Låtarna blir ju mycket roligare då! Dock funkar det bara när jag är själv ;)



Mina fräknar börjar titta fram lite smått. Nu är det sommar!



Har egentligen en riktig ful-dag (osminkad förutom läpparna och risigt hår) men bloggen ska inte få lida så bilder blir det.





Ett leende gör susen! Usch, nu känner jag att min rastlöshet får gå ut över bloggen...



Puss till de som står ut!

Ni kan ju även få lyssna på en del av de låtar som spelas just nu, så ni kanske får lite förståelse för bilderna. Fast antagligen kommer jag bara förvirra er ännu mer...






Trött

Runt 10.000 besökare på jobbet idag, en halvtimmes övertid och nu är jag rätt sliten. Dags att bara ta det lugnt, se på någon film och sen inga mer planer för ikväll. Såå skönt ska det bli!

Igår

Igår var det jobb, sen hom och äta och iväg och bada. Riktigt skönt var det i vattnet! Angelica följde också med och sen blev det vidare till Markus på kaffe med resten. Toppen kväll!

Lite bilder från igår blev det ju också...



I brist på annat fota jag karusellen jag stod vid hela dagen.



Lite fotboll innan badet. Jag kollade väl i för sig mest på...









Student

Grattis till Palm som tog studenten igår (eller firade den då). Kvällen blev riktigt lyckad!



























Ett år kvar..

Angelica

Nu har angelica precis åkt men vi har hunnit med en hel del. Vi har ätit glass, solat, spelat fotboll, ätit kakor, pratat, kört en runda, ätit glass igen och pratat och skrattat lite till. En härlig dag alltså. Nu är det dax att göra vid sig inför ikväll.




.

Om en stund kommer den här pärlan hit och räddar min dag!


Kvällen...

...Spenerade med mina älsklingar, massa prat och skratt! Ge mig mycket sånt i sommar.


Avslutningen

Igår tog jag sommarlov och OM det känns härligt! Bjuder på en bild på mig och Thess. Det finns ju såklart andra också men de ligger gömda och kanske glömda på Minis kamera. Jag vet inte när jag får se dem och tror inte ni får se dem alls.

Efter avslutningen tog jag en shoppingrunda med Robin. Egentligen var det mest han som handlade. Det ända jag handlade var två presenter.


Onsdag

Jag stannade aldrig kvar i skolan för att kolla på volleybollen idag men vad gjorde väl det när solen sken. Istället åkte jag och hälsade på en vän. Ännu en lyckad dag med andra ord. Nu längtar jag grymt mycket till skolavslutningen imorgon.

Dagen före avslutning

Lite förberedelser innan volleybollen.












Vad jag gjorde i fredags!?

Lite bilder som kommer några dagar för sent. Titta och njut!
















































Dagen

Lite utflykt med klassen och ettorna. Det var väl helt okej.
















Kvällsdopp

Det finns nästan inget bättre än ett kvällsdopp på badet. Givetvis med trevligt sällskap som jag misstänker tittar förbi här hemma snart också. Sen jag lämnade badet har jag hunnit trycka i mig en bit pizza och tagit en varm dusch. Sommartider!

Saker jag haft för mig idag...










Arkiv

Hittade lite onödiga bilder från i fredags och kände ett behov av att visa upp dem. Kvalitén har aldrig varit bättre.









Ville egentligen måla ett McD M på Alex högra tumme eftersom de skulle dit där sen. Det hade sett så fint ut när han skulle betala sen. Visst hade det?

Idag

Låg i solen två timmar men det kändes som en mindre evighet! För övrigt har jag kollat film och bara tagit det lugnt. Nu ikväll firas mamma med släkt och vänner (som jag tar en paus från just nu). Dock fyller hon inte år förrän imorgon.




Igår

Först var det jobb, sen hem och äta, plus göra vid sig på en timme för att sedan åka till Hanna. Där blev det förfest och sedan sommarnatta. Dock hade jag väl förväntat mig något mer men jag får helt enkelt skylla på att jag var seg efter arbetsdagen.

Jul?

Nej! Jag har lyssnat på julmusik på jobbet idag. Så väldigt fel! Linus/Fernando spelade flera jullåtar på rad! För övrigt hade jag ju väldigt kul, som vanligt. Där var väl inte så jätte mycket folk men vi hade saker att göra ändå.

Stek

Min ända lektion idag bestod av en timmes beachvolley och sen slutade vi. Jag och tjejerna tog en kort runda på stan och idag inhandlades bara en present för min del. Efter det fick vi den fina idéen att bege oss till närmaste park med vars en iskaffe (frapino och ischai). Riktigt härligt och några timmar med sol och skitsnack flög snabbt förbi!