Eftermiddag

Nu har Danne precis kört. Vi har mest kollat film idag. Men det var ganska mysigt med en slödag... Även om vi har det väldigt ofta. Usch, vad jag låter lat. Jag får väl försöka övertala mig om att bara för att jag har träning ikväll är det inte okej att ligga i sängen framför tv:n hela dagen. Vi får komma på något som är lite av en aktivitet.

Nu har jag rensat bland alla bloggar som jag läser. Det blev i alla fall runt tio bloggar som försvann. Mest på grund av att det tar så mycket tid att sitta och kolla igenom dom varje dag (ibland fler gånger) även om dom inte uppdateras ofta. Nu har jag bara några få men intressanta kvar.

God morgon

Igårkväll följde jag som sagt med familjen bort till grannarna. Pratade ett tag men sen bestämde jag och Robin oss för att kolla på Jim Carrey filmen The number 23. Det känns fortfarande lite konstigt att se honom i en film som inte är en komedi, fast han gör denna filmen lika bra ändå. Jag kom hem lite efter tolv och sen väntade bara syängen på mig.


Den här dagen starta jag med frukost och sen lite läsning. Jag börjar bli riktigt duktig på att ta tag i det nu. Fast nu sitter jag med en inpackning i håret. Vi ska snart äta men sen kallar duschen.

I eftermiddag ska jadg antagligen träffa Danne.


Ikväll

Jag följer nog med mamma och pappa bort till grannarna till att börja med men sen får jag se vart jag tar vägen ikväll. Nu ska jag i alla fall gå och äta. Trevlig kväll.

Tidsfördriv

Just nu har jag suttit och kollat lite på kläder på olika hemsidor och lite inspiration får man ju.

Det ska ju vara mycket jeans och blått till våren. Jag vet inte riktigt om man ska satsa på en jeansblus eller skita i det. Enligt mig har jeans nästan alltid varit ett tyg för byxor... Men det är ju kul att överraska och bryta mönster.

 

Sen finns det alltid lite svart som jag vill ha. Det är nog absolut den bästa klädesfärgen. Lättmatchat och alltid diskret men snyggt. Fint både till fest och vardags är det också.

 

 

Och jag har även hittat lite snygga badkläder. Fast det dröjer nog ett tag innan jag kan få nytta av dom med tanke på hur hemskt vädret ser ut just nu.


D

Nu kom Danne hit så nu ska jag ta och lämna datorn ett tag. Sen kommer eftermiddagen spenderas med honom.

Smakråd

Just nu ängnar jag mig åt något som antagligen inte så många tycker är roligt men som jag absolut gillar, nämligen garderobsrensing. Fast inte min garderob för där är det nog max ett par tröjor/tee's och byxor som kan sorteras bort, utan jag hjälper pappa att sortera i hans garderob. Han har verkligen högar med kläder som han inte använt dom senaste säsongerna. Nu får jag fortsätta...

Ingen träning

Jag vaknade för andra gången idag vid åtta. Vaknade vid två inatt också och insåg att jag hade somnat med mobilen i handen. Det kallas inte mobilberoende väl. Sen hade jag ju ett par sms som väntade på svar så det var ju lika bra att göra det direkt.

Nu på morgonen hade jag tänkt gå på yoga men på grund av det dåliga vädret kunde instruktören inte ta sig dit så det blev inget med det. Det var ju nästan ett år sen jag gick på yoga sist. Fast det kommer ju fler gånger.

Istället kröp jag ner i sängen igen och läste ett par timmar. Fast jag varvade mellan två böcker. Parallell-läsning funkarfaktiskt ganska bra för då tröttnar man inte på böckerna lika snabbt.

Men för att göra något vettigt av min dag ska jag nog gå och spela tvspel eller kolla runt lite på datorn. Jag måste även fixa min mms-funktion eftersom den måste ominstalleras sen jag fick mobilen lagad. Har inte kunnat kolla på ett mms från en vän som just nu är i fjällen. Jag vill också iväg. Att ha snö där måste vara roligare än att ha snö här. Och med tanke på hur mycket det blåser och snöar här så är det ju inte roligt att gå ut. Fast det kanske blir lite snowboard med min bror när vädret har lugnat sig. Sen träffar jag nog Danne idag också.

Danne

Det blev en mysig kväll med Danne för min del. Vi gjorde väl inte helt för mycket men trevligt var det.

Fredag

Skoldagen är slut och nu väntar bara en underbar helg! Jag har nog inga planer direkt men det känns ändå jättehärligt.

Glad

Träningen var sjukt rolig! Tror faktiskt att jag aldrig har känt mig så glad som jag gjorde efter träningen igår. Trött var jag också... Men där fanns inte ens tävlingsnerver som förstörde och tävlingen är bara en vecka bort nu.

Torsdag

Torsdagen flöt på och jag fick hur mycket som helst gjort. När jag kom hem fortsatte jag med att va duktig och läste lite. Nu blir det träning eftersom gårdagens var inställd.

Mys

Nu ska jag krypa ner under täcket och läsa ett par timmar och försöka glömma bort det hemska vädret.

Snöstorm

Jag som verkligen hoppades på att snön skulle försvinna. Nu snöar det så mycket så att jag nog inte kommer träffa Danne ikväll. Jag får väl glädja mig åt att jag har en hel hög med skolarbete som jag måste göra, och nu kommer hinna eftersom jag inte kan träffa Danne. Nej, det hjälper verkligen inte att tänka så... Jag gillar helt enkelt inte snö.

Träningen inställd

Efter många om och men så har jag fått reda på att träningen är flyttad tills imorgon på grund av all snö. Lite mer tid för plugg vilket kan behövas... Jag börjar känna mig stressad. Min kalender är helt nerklottrad med anteckningar!

Onsdag

Dagen började med Matte och jag avslutade Matte A-kursen idag. Kändes riktigt skönt att veta att jag inte kommer behöva öppna den boken igen. Fast jag får en ny bok på fredag.
Efter det hade vi företagsekonomi och sen idrott. Jag räknar med träningsvärk imorgon kan jag säga.
Sen hade vi lunch och då passade jag även på att plugga till provet vi skulle ha efter lunchen. Jag drack även en kopp kaffe helt utan socker eller mjölk. Det var inte bra kan jag säga. Jag är helt uppdragen nu. Jag kan verkligen inte sitta still och jag som hade tänkt skriva spanska nu... Nåja, provet gick nog bra men jag var lite eftermiddagstrött så jag räknar med en hel del slarvfel. Sen stressade vår lärare hem oss eftersom vädret var så hemskt. Jag hoppas på att slippa skolan imorgon.

Nu ska jag plugga...

Danne

Kvällen spenderades med min Älskling! Inget mer med det. :-)

Fika

Det blev ett trevligt besök på bullen och bönan. Lika mysigt som alltid. Jag och Hanna pratade på ett bra tag men sen gick hon till stationen och jag till mammas arbete för att åka hem.

Det var ett tag sen jag kom hem men jag har fortfarande inte börjat plugga till engelskprovet imorgon. Det här blir inte bra kan jag säga. Nu ska jag försöka börja, men jag lovar inget.

Dagen

Idag har jag bara haft matte och just nu häller jag på med historia, som är min sista lektion. Jag har jättemycket att ta igen känns det som men det börjar gå framåt.

När jag har slutat tar jag bussen för att fika med Hanna på Bullen och bönan. Mysigt.
Sen blir det till att stressa hem för att plugga spanska och engelska.

Ikväll ska jag kanske träffa min älskling.

Veckan



Träningar - Tre träningar den här veckan och sen blir det nog yoga. Fast det är lördag morgon, men det var jättelängesen sist.

Skola - Jag har ett prov men för övrigt inget.

Vänner/Familj - Det blir fika med Hanna imorgon annars är inget plnerat. Men Danne lär jag träffa ändå.

Övrigt - Har inget planerat.

Måndag

Det blev en riktigt lugn måndag. Jag hade sov morgon och sen tre lektioner där jag faktiskt inte gjorde ett dugg. Ikväll blir det träning. Hoppas på en riktigt bra träning ikväll.

Söndag

Jag åkte iväg för en tidig träning imorse och sen jag kom hem har jag inte orkat med ett dugg. Jag var verkligen helt slut. Jag dissade både snowboard åkning med min bror och en mysig eftermiddag med Danne. Det är inte likt mig.

Ikväll blir det i alla fall till Danne.

Kväll

Det blev en trevlig kväll, god mat, spel, prat, och skratt. Tyvärr avrundades kvällen tidigt eftersom Erika åkte till fjällen imorse och jag hade träning imorse.








Eftermiddagen

På eftermiddagen träffade jag Danne en runda. Vi spelade tvspel och sen gjorde vi nog inte så mycket mer. Men nu ska jag i alla fall gå och göra vid mig inför kvällen. Det blir tjejkväll hos Veronica med några andra tjejer från min gamla klass. Ska bli lite smått trevligt att träffa alla igen.

Skolarbete

Det är lördag förmiddag och försöker ta tag i lite skolarbete som måste göras. Vi ska skriva e uppsats om varför 2010 kommer att bli ett bra år och jag har ingen aning om vad jag ska skriva om. Fantasibrist till tusen. Nej nu måste jag koncentrera mig och inte sitta och göra något roligt förrän det är klart.

Danne och Mikael

På kvällen kom först Danne hit och lite senare Mikael. Fast efter några timmar åkte Mikael iväg för att träffa sin fjälla och jag och danne satte igång en film. Och sen tvingade han i mig ostbågar hela kvällen. Eller5 jag tvingade nog i honom nästan lika många.

Dagen

Dagen bestod, som alltid, av två lektioner. Matte och Svenska. Där emellan hade jag sjukt roligt med mina trevliga vänner. Jag har inte skrattat åt så mycket onödigt på vädigt länge.

Sen var det i alla fall tid för mig att ta bussen hem så det gjorde jag, nästan. Danne hämtade upp mig på stationen också åkte vi hem till honom istället. Jag stannade bara ett kort tag för sen skulle han fixa lite med a-traktorn. Läs, inget jag förstår mig på och därför blir det tråkigt.

När jag kom hem hamnade jag framför tv:n och nu har jag hamnat här. Det är verkligen inte någon bra vana. Jag måste börja hitta på något lite vettigare ibland.


Danne

Kvällen spenderades med Danne. Fast jag låg riktigt tyst och var jättesnäll nästan hela kvällen. Men han och Robin såg på en tråkig krigsfilm.

Livet är hårt

Fick precis det här småroliga mailet från min tränare:

"Jag vill att ni i fortsättningen på träningarna har ungefär samma kläder, för att ni ska bli så enhetliga som möjigt.
Jag vill att ni har svarta leggings, dom beiga drillskorna och ett svart eller mörkt linne. (Detta gäller inte i tennishallen eftersom där e så kallt.)
Jag vill även att alla sätter upp håret ordentligt. Luggen ska sättas upp med klämmor och håret ska upp i typ en knorr (Jag vill inte att det är en hästsvans som hänger ner.) , bak upp på huvudet, inte i nacken. För att det inte ska vara i vägen."

Haha, drillningar inte att leka med. Riktigt strängt, fast det fanns även lite beröm om hur duktiga vi varit på träningen igår.

Skolan

Dagen flöt på ända tills vi kom till Bengts lektion. Det tog en timme att bara gå igenom uppgiften som alla utom Bengt redan hade gjort. Med andra ord lärde vi vår lärare idag. Jag hade kunnat sluta runt elva om det inte hade varit för den onödiga lektionen. Men så kan det väl vara ibland. Nu ska jag i alla fall göra något vettigt.

träningen

Först åkte jag till ilinkas skola där jag lyckades få en spåga i foten på 3 centimeter. Men My tog fram en nål och började sprätta. Efter extrema blodförluster var hela spågan borta. Sen åkte jag hem om och åt innan jag for iväg på träningen.
Träningen gick väl bara sådär. Det kunde varit bättre men kunde varit betydligt sämmre också. Det bästa är i alla fall att allt börjar sitta nu. Tur det för det blir Borås om två veckor.

Skoldagen

Två lektioner var inställda. Men eftersom jag var tvungen att se film i spanskan kom jag inte hem tidigare än vanligt. Och filmen var inte den bästa...

Nej, nu ska jag försöka vara lite positiv.

Bloggdesigne

Nu känner jag för att ändra min bloggdesigne lite fast jag vet inte hur. Jag har ju en ny kamera nu som tar betydligt bättre bilder och min gamla header är taget med mobilkameran. Fast jag kanske borde vänta tills snön har smällt bort.

D

Ikväll kommer nog min älskling hit. Trevligt värre.

Jag borde

Just nu sitter jag och sorterar lite på datorn fast egentligen borde jag göra lite engelska eller matte. Nåja det finns det ju fler dagar för...

Elin

Det blev ingen skola idag så jag och TElin hade en trevlig dag hemma hos mig istället. Först handlade vi lite godsaker, läs Ben&Jerry's och choklad. Sen gick vi en omväg hem till mig och när vi kom hem till mig kollade vi på film och åt vår glass. Mossor med prat blev det också och ansiktsmasker på slutet. Jag ska bjuda på en bild men vi är inte allt för söta. Rebecka kom även hit om en stund på sin lunch och senare då hon hade slutat. Då hade hon även Jonathan med sig.

elin var tvungten att åka eftersom hon skulle jobba idag. Lite tråkigt men bara en halvtimme senare kom Danne och underhöll mig. Vi åkte hem till honom och spenderade lite tid där men nu är jag tillbaka hemma.

        



Lermask med chokladedoft

Möta Elin

Träningen igår var katastrof så när jag kom hem la jag mig för att sova och försöka inte vara så irriterad.

Nu blir det till att möta Elin.

Inte här

Jag behöver verkligen skriva av mig nu men jag vill helst inte skriva allt här. Bloggar är ju inte privata direkt. En dagbok låter så... barnsligt? Ja, faktiskt. Men jag behöver någonstanns att skriva ner tankarna där meningarna inte riktigt hör ihopa. Jag får se hur jag löser det problemet men jag mår inte helt okej just nu så jag får se om det blir bättre. Min hjärna behöver en dejt med sig själv.

Hemma

Skoldagen är avklarad och nu har jag hamnat här.

Positivt

Det blev många glada nyheter den första halvtimmen i skolan. Vi fick reda på att det blir en ledig dag imorgon. Då ska Elin komma hem till mig och underhålla min dag. Sen på onsdag är två lektioner inställda vilket gör att jag slutar tidigare. Sen planeras en Köpenhamnsresa med klassen i maj. Härligt!
Men sen fick vi reda på vår studiedag den 26 april också. Det är absolut inte helt fel att starta dagen på.

Nu sitter jag och har engelska och borde ta tag i min uppsatts.

Bussen

Nu måste jag stänga datorn och ta mig till bussen.

Ny vecka



Träning - Tre träningar den här veckan och sen får vi se om jag orkar simma imorgon eller inte.

Skolan - Ganska lugnt den här veckan tror jag.

Vänner/Familj - Inget planerat. Eller jag får se hur det blir med fikan med Hanna. Sen måste jag ju även träffa Danne lite.

Övrigt - Inget än.

Danne

På kvällen träffade jag även Danne. Mysigt!

D

Danne kom och hämtade upp mig på eftermiddagen och sen åkte vi iväg till Viktor där massa andra folk var. Det kom några folk till men sen åkte vi iväg till Bollerup för att kolla på öppethus. Dock kom vi 20 minuter innan det stängde men vi kollade lite på hästar och sen fick även ett flertal bönder åka lite häst och vagn. Sen blev det en tur till affären och sen tillbaka till Viktor. Sen åkte jag och Danne hem.

Ystad

På morgonen/förmiddagen åkte jag med mina föräldrar in till Ystad. Jag gjorde väl egentligen inget vettigt där men då det var tid att åka hem övningskörde jag och det gick faktiskt riktigt bra.

En liten stund

Danne kom hit ett par timmar men sen åkte han iväg till Viktor på fest. Själv stannade jag hemma eftersom det verkade vara mest killar på festen.

16/1

Idag har Danne varit här. För övrigt har jag hunnit vara med mamma och handlat. Ikväll tror jag att jag kommer träffa Danne men man vet ju aldrig.

Examen

Ikväll ska jag iväg på Julias examensfest!

Min älskling

Det dröjde inte mer än några minuter innan Danne kom till mig efter det att jag hade kommit hem. Jag var dock riktigt elak till honom och jag är absolut ingen bra flickvän, mest så att alla vet. Fast Danne är lika bra för det och bara blir bättre och bättre.
Nu har han åkt och jag saknar honom jätte mycket.













15/1

Dagen började med ett prov och jag har absolut ingen aning om hur det gick fast jag hoppas det gick bra. Innan provet var jag även duktig och jobbade spanska. Jag missade min sovmorgon för att jobba och det händer inte ofta kan jag tala om. Fast jag ligger nog fortfarande efter....
Efter svenskan hade jag lunch och eftersom det var gröt i skolan pinnade jag och Elin iväg och åt på ett annat ställe. Sen var jag tillbaka vid spanskan men fick inget gjort.
Dagens sista lektion var matte och där skötte jag mig hur bra som helst.

Myskväll

Igår kom Danne till mig och vi hade en jättemysig kväll. Eller jag hade i alla fall. Han tyckte kanske att jag var jobbig eftersom jag råkade ha lite överskottsenergi igår och visste inte riktigt var jag skulle ta vägen. Men fler sånna kvällar önskas!

Dagen

Skolan flöt på som vanligt och efter skolan följde Annie med mig hem. Vi fixade mest lite med låtar och sånt. Men det blev en hel del prat också. Jag hade ju inte träffat henne i år innan idag så där var ju en hel del intressanta saker att prata om.

Rolig träning

Vi blev bara tre personer som tränade. Det var ju inte riktigt positivt. Men en sak som var positiv var att det var en grymt rolig träning. Vi hann gå igenom jätte mycket och allt var allmänt bra. Nu har jag dock träningsverk. Gutt! Då vet jag ju att jag gjorde något vettigt igår.


Dagen

Det var verkligen en lång dag i skolan. Dagen segad sig fram men idrotten var i alla fall rolig. Sen jag kom hem skulle jag ha börjat läsa igenom lite geografi till imorgon men istället hamnade jag vid datorn och nu är det försent att börja. Ikväll blir det träning och nu måste jag gå och byta om.

Dagen

En ganska lugn skoldag. Två lektioner ocgh jag slutade en timme tidigare på den sista. På lunchen åt jag och elin ute eftersom det var fisk i skolan. Absolut inte min favorit direkt.

Efter skolan gick jag och handlade en ny eyeliner eftersom min gamla börjar ta slut. Sen tog jag tåget hem. eller hem och hem. Jag gick direkt från stationen till simhallen. Det var riktigt härligt att simma idag och jag har inte gjort det på evigheter.

På kvällen kom min älskling hit och varje gång jag träffar honom blir jag överlycklig, som ett litet barn på julafton. Jag älskar honom lika mycket hur lång tid det än går. Han blir aldrig tråkig och får mig alltid glad.

Veckan



Träning - Två träningar den här veckan. Och simma blir det nog också.

Skolan - Ingen mjukstart men jag har nog inte jättemycket just nu. Ett prov på fredag.

Vänner/Familjen - Julia har sin examensfest på fredag så då ska jag dit och fira henne annars är inget speciellt planerat.

Övrigt - Inget.

Träningen

Usch vad jag var dålig på träningen. Jag var totalt ur form. Två veckors uppehåll är inte riktigt bra... Men det var härligt med lite lov och lika härligt att börja träna igen.

Skola

Det blev ingen lugn start precis. Vår svenskalärare frågade oss om vi ville ha prov idag men vi flyttade det till på fredag. Sen fick vi läxa i ett annat ämne. Nu sitter jag hemma och prata i telefon med älskling.

Sista dagen på lovet

Och hela dagen spenderades med Danne. Det blev film och mys. Trevligt!


jag längtar inte tills imorgon...

Torgare

Det blev Danne på eftermiddagen och på kvällen.

På kvällen satt vi här ett kort tag men sen åkte vi ut en runda. Efter ytterligare ett tag åkte vi och drack kaffe hos mina gudföräldrar. Det låter som lite smått annorlunda lördagskvälls underhållning men Danne led nog aldrig. Min gudfar och Danne pratade dock inte så mycket grävare som han hade hoppats på.

Efter det blev det ännu en tur. Det båste inte lite kan jag säga. Vi körde hem till mig en runda till och såg slutet på scary movie. Sen åkte han vidare men jag blev hemma.

Vi hade även 8 månader idag. 9/1-10

Grannarna

Det blev en kväll hos grannarna med familjen. Jag höll mig mest till tv:n och let's dance men pratade lite då och då.

Nu på morgonen har jag kollat på en film. Sen vet jag inte vad eftermiddagen bjuder på. Antagligen Danne.

Dagen

Danne har varit här nästan hela dag och myst med mig. Nu har vi bara en skiva kvar av första säsongen i prison break. Sen har vi även spelat och brottats som vanligt.

Just nu pratar jag med Elin och hör hur det går med hennes förberedelser inför en fest jag tyvärr inte kan ta mig till.

Innan jag somnar

Just nu pratar jag med en gamal kompis på msn. Jag vet inte riktigt varför vi slutade ses. För lite tid och andra kompisar. Men nu planeras en fika i alla fall. Dock vet jag inte om vi hinner med det på lovet. Men planen finns.

Nu ska jag snart gå och sätta igång en film och sen kallar sängen.

Kväll

Danne kom igen. Det blev lite tv och socialt prat med mina föräldrar men sen drog sig alla ut till köket för att förtsätta spela. Lite beroende av spelet blev vi.



Jag hann få en bild på Danne idag. Min sötnos.

Spel

Danne var här idag med. Men för att variera dagarna lite, och inte bara sitta och kolla på prison break, så spelade vi spel. Ganska roligt och en och en halv timme försvann ganska snabbt. Sen hann vi även mett ett prison break avsnitt.







Haha, det ser kanske gulligt ut men det här är faktiskt en full brottningsmatch.

Morron

Igår kväll var Danne också här ett tag. Vi gick upp på backen och åkte lite. Sen var jag kall och mina byxor var helt snöiga efter den fina och mycket skickliga vurpan som jag gjorde. Men det var faktiskt den eller ett träd och jag stukade bara foten lite smått vilket jag inte erkände. Hur som helst hade nog en krock med ett träd skadat mig mer.

Nu på morgonen/förmiddagen har jag inte gjort ett dugg vettigt. Jag låg vaken ett par timmar i min säng innan jag gick upp. Frukost har jag inte ätit än men jag väntar nog till middag.


Danne

En mysig eftermiddag med Danne. Vi har nu klarat av att se fyra av sex skivor på säsong ett av prison break. Vi börjar nästan bli för lata men än så länge kan vi skylla på det dåliga vädret. Jag vill verkligen ha bort snön och lite vår.

Komstad

Jag åkte iväg en runda tilol Komstad med familjen. Jag gjorde väl egentligen inget vettigt där men så kan det vara ibland. Nu är min morbror här och snart kommer Danne så nu måste jag kila.

Kvällen

På kvällen åkte jag till erika. Vi var duktiga och lagade taco och efter det blev det prat, tvspel och filmer. När jag kom hem kollade jag lite på film innan jag somnade.








Dagen

Danne kom redan vid elva. Så det blev mys framför prison break och sen lite middag och sen mer mys.

Bilder från 22 dec

Jag har äntligefn fått lite julbilder från då jag var hos Emelie och firade jul. Givetvis visar jag några få i bloggen.








Danne

Dagen har spenderats med Danne. Vi såg vidare på prison break och vi har ju faktiskt börjat komma en bit nu.



Min älskling fotade lite med min kamera för ett tag sen.

Sådär

Filmen var inte alls min typ men efftekterna (såg 3D) var på topp. Den gick absolut att se en gång och var väl ganska trevlig. På bion träffade jag även Elin, Angelica, Bella, Rebecka, Sara, Pontus, Fredde och Johan. Väldigt trevligt!

När jag kom hem blev det pizza och kycklingsallad.

Bio

Nu åker jag iväg med familjen för att se Avatar.

Danne

I eftermiddag har jag varit hos Danne en runda och efter det åkte vi till mig. Kollade på filmer från när jag var liten. Njaa, underhållningsvärdet på det är väl inte på topp. Menmen... Lite prison break blev det också.


Trevlans

Fest blev det ju inte riktigt. Efter massa drop-outs fanns det bara några få kvar. Men det gjorde inte så mycket eftersom dom som faktiskt var där är bland dom trevligaste. Vi åt supergod mat som Allis och Emelie hade lagat. Sen pratade vi om allt! Allt från bröst till kukar och massa mer. Vi klippte även Allis i förbifarten så numera har hon lugg. Fint blev det.

Sen åkte jag hem och sussade sött.

Kvällen

Ikväll ska jag åka iväg till Emelie på fest. Ingen sprit följer med men ändå ser jag fram emot festen. Emelie har jag ju inte träffat på hela året. Men sitt inte uppe och vänta för det här blir dagens sista inlägg.

I got a feeling...


Ny favorit


Danne

Min älskling kom hit och vi fortsatte kolla på prison break. Jag älskar verkligen att ha honom hos mig. Det finns inget som toppar den känslan.

bad

Morgonen började med ett långt och härligt bubbelbad. Precis vad jag behövde.

Kvällen

Danne har varit här en liten stund och vi har börjat se prison break från början. Vi har lite att hitta på kan man säga. fyra säsonger att ta sig igenom.

Nu sitter jag mest och fördriver tiden. Snart ska jag nog lägga mig i sängen och läsa lite.

D

Grilla var trevligt men när jag började frysa för mycket åkte jag och Danne hem till honom. Sen spenderade jag hela eftermiddagen där. Hans föräldrar övertalade mig att åka med till vitaby och äta pizza, vilket jag gjorde. Gott var det men man fick jättemycket mat. Jag vet inte om man ska kalla det negativt men jag åt en tredjedel av mitt och var mätt för ett helt år framöver. I alla fall kändes det så.

Hemma och nyduschad.

Jag tog med mig kameran men så fort jag satte igång den dog batteriet...

Grillning

Nu ska jag snart ut i skogen för att grilla. En mysig traditon och grillad korv smakar aldrig så gott som på nyårsdagen. Mums. Jag har även lurat med Danne i år.

Måste åka nu.

Förväntningar

Så många nyårslöften, men ändå lika många brutna. Det är inte lönt så jag har inte lovat något. Möjligtvis att jag kommer fira nyår nästa år också. Sen finns det alltid v-mod och förhoppningar. Man vill inte lämna det gamla året samtidigt som man hoppas på ett bättre nästa år. Fast egentligen är det bara klockvisaren som ändrar sig och det blir ny dag. Nu ska jag bara fortsätta ta dagen som den kommer och se var jag hamnar.

1 år

Idag har min blogg en ettårsdag. Det har ju faktiskt hänt lite under året ändå. Förra året var jag singel och nu är jag inte det. Trivs som både och, men just nu älskar jag Danne och vill inte ändra på något. Under året har jag även börjat på en ny skola och träffat massor av nya trevliga människor. Fast träffa nya människor kommer jag garanterat göra under 2010 också. Lite ändrinjg på hårfärgen har också skett. Har även fått nya släktingar och några har gått bort... Inga allvarliga skador under 2009 och det tackar vi för.

Nej nu ska jag göra något vettigt men bloggen följer med under detta året också.

2010

Först följde jag som sagt med mina föräldrar till några vänner till familjen. Där åt jag god mat och drack vin. Som faktiskt inte smakar alls lika illa längre. Vitt är dock bäst. Vi hade även en frågesport om året där jag kom på delad andraplats.

Men sen var det tid att ta sig vidare till festen. Där var dock inte lika mycket folk som jag hade räknat med men det gick ju bra ändå. Vid tolvslaget fick jag min nyårspuss av älsklingen. Sen började alla bli lite smått trötta och vid två kröp jag ner i min säng.