I bet her mama never told her why


Julskylt

Hemma från en lagom trevlig julskyltning i Ystad. Lite otur med vädret men vad gör väl det när mitt humör är så underbart. Fick även reda på att mitt högskoleprovsresultat blev 1.0. Tror det är ganska okej så här första gången ändå.











Ny helg och spännande väntan

Nu helg och det njuter jag av! Veckan har flutit på bra trots två prov och en redovisning.

Igår var de vanliga favoriterna här vilket resulterade till att jag kom i säng vi halv tre (tål att nämnas att det var väldigt skönt att kunna ligga kvar i sängen lite extra imorse).

För övrigt går jag och är sjukt nervös nu om dagarna. Resultatet från högskoleprovet kan ju komma in vilken dag som helst! Jag vill ha mitt resultat nu, nu, nu!

200 dagar kvar! (minus en)

En dag försent men nu närmar sig studenten med stormsteg. Känns som om det var alldeles nyss som jag skrev att det var 250 dagar kvar, galet!

Hur som helst bestod min helg av mys med favoriterna. Vi hann även med att befinna oss på ytterligare ett öppet hus. Just nu är det ganska mycket med plugg och humöret går som det vill så bloggen får lida. Nåja, pluggat klart för ikväll har jag så nu ska jag bara mysa framför tv:n resten av kvällen.


Bilder från dagen, del 2
















Bilder från dagen, del 1

Vi fotade som sagt idag.






















Öppet hus

Idag körde jag en sväg till elin för att fotografera lite till vårt UF. Någon minut efter det att jag hade kommit dit ringde våran lärare och sa att han sagt fel datum till oss och att det var öppethus ikväll! Vi fick ju brottom att packa med oss det viktigaste och bege oss till skolan - på ett lov!

Allt gick i alla fall bra på öppethus och tiden gick fort. Nu har vi haft vår första "mässa" och sålt en del varor. Vi fick även vars en biobiljett för att vi ställde upp och kom.

Fika

Igår blev det en mysig fika som varade i tre timmar! Jag, angelica och Niklas - vi är nog bland de bästa på att få tiden att gå.


Ikväll

Idag ska jag fira min moster och sen drar jag vidare till Simon som är i Skåne för en gångs skull. Det var riktigt längesen jag träffade honom och nu har han fixat med förfest och grejer. Kul! Får se om jag drar mig hem efter förfesten eller om det blir ut och svina... Fick ju aldrig  min utgång igår så är lite småsugen idag. Men de besluten tar jag på plats. Trevlig dag!


Myyyys!

Igår jag var på middagsbjudning hos Angelica. Jag har ett ord som beskriver kvällen: MATKOMA! För så gott var det. Sen hamnade vi i soffan och kollade på idol och pratade om livets alla bekymmer. Egentligen var en eventuell utgång planerad. Men nej, matkoman kom helt klart ivägen. Dock fick jag en mysig kväll med underbara brudar!