Träning

Emelies huvud var tyvärr inte helt hundra så hon följer inte med på träningen ikväll. Nu ska jag själv försöka vara duktigt och asa mig dit ändå. Vi får se om jag kommer iväg.

Söndag

Musiken igång och jag börjar äntligen vakna till liv. Nu ska jag göra vid mig och sen ska jag övningsköra.

Tv

Nu ska jag och Robin avsluta kvällen med gårdagens avsnitt av Spartacus - blood and sand, tur det finns Internet.

Lördag

Dagen till ära har jag pluggat, usch, jag som har lov nu! Men så är det väl när man skjuter upp allt till sista stund.

Ikväll ska jag fira min kära moster och ser fram emot en trevlig kväll!


Fredag kväll

Fredagkvällen bestod av fyra roliga vänner, kaffe, och två Ace Ventura filmer.


Äntligen lov!

Då var skoldagen slut och äntligen har lovet börjat!

Träningen igår var väldigt rolig och sen blev det hem till tvn och duschen. Imorse sov jag nästan till åtta, väldigt mysigt. Sen fick jag göra vid mig så jag hann till bussen. Skoldagen började med brandövning. Dagens roligaste var när Johanna lyckades tappa in halva sin mobil (mobilen minus skalet och batteriet) under en låst dörr och sen var hon tvungen att gå ut eftersom brand övningen var igång.

Sen var det engelska och matte.

Efter det åkte jag hem och nu har jag äntligen blivit klar med dagens Nk-arbete. Med andra ord har jag lyckats börja med det arbete flera i min klass redan är klara med.


opps...

Bloggen blir bortglömd ibland. Jag är väldigt glömsk av mig, det är inte bara bloggen jag glömmer utan även vänner (känner mig fortfarande taskig över att ha glömt bort att möta upp en kompis förra veckan). Det är inget bra men för att berätta om något kul kan jag dra igenom veckan.

Efter träningen i måndags var jag glad, stressad, illamående, taggad, och allt på samma gång! Anledningen var att jag och My äntligen fått en tränare men vi måste vara med och tävla, annars ställer hon inte upp. Det gör mig mer nervös. Men nu ska vi ge gärnet och göra det bästa av det. Bara fler träningstider som behövs, men det känns som alla sånna problem lossnar lite mer nu. Hälften av bitarna på plats ju.

I tisdags blev det bara två riktigt lugna lektioner i skolan och på kvällen en nästan, om än omöjligt, lugnare träning på kvällen. Dock träffade jag Mem då så det var ju ändå kul.

Igår var det skola och jag kommer knappt ihåg någonting från dagen, den var bara allmänt seg. Ett plus var lekarna på idrotten. Jag är ju fortfarande ganska liten av mig.

Idag däremot är mitt minne bättre! Med andra ord har jag inte hunnit glömma det än.
Jag åkt in tidigt för att plugga spanska, dock fick jag nästan ingenting gjort. Fast så är det när man har kul sällskap. Dagen avslutades med två sega lektioner och regnigt väder. Mikael höll mig sällskap medan vi väntade på bussen.

När jag kom hem blev det tv, och maximalt lite plugg. Nu måste jag nog dock kila iväg från datorn och göra mig redo för träningen ikväll. Plus att min mobil vibrerar hela tiden så där är lite sms att kolla på. Jag hade inte överlevt utan den. Ett nytt, kortare, inlägg kommer imorgon.

Ny vecka

Vaknade upp med fantastiskt humör. Det är bara en vecka tills lovet!

Igår blev det träning med Emelie, det gick väl sådär (jag fick panikont i magen och kunde knappt röra mig).

Idag flöt skolan på som vanligt, ganska lugnt med andra ord. Om en timme ska jag bege mig till träning och hoppas på lite goda besked där, det är dock tveksamt.

Söndag

Kväll igår var läskig? Vi kom in på helt sjuka samtalsämne och skrämde upp varandra. Men ett roligt tjejgäng. Jag hoppas kunna hitta några bilder eftersom där fanns kameror på plats.

Idag blir det plugg för min del... Usch! Jag är sugen på tvspel ju.

Kvällen

Om lite mer än en timma ska jag bege mig till Emelie för en trevlig kväll. Nu gäller det dock att hoppa ur sina myskläder, göra vid sig och slänga i mig någonting...

Lördag

Jag låg vaken utan att gå upp helt för länge idag. Då blir jag alltid så seg och tar inte tag i någonting, usch!

Nu ska jag i alla fall få pappa att övningsköra lite med mig eftersom jag inte orkar plugga till proven riktigt än...


pågarna

På kvällen kom Robin in och sa åt mig att min mobil hade sms som väntade men att de vanliga hade ringt han istället och sa att de kom på kaffe. Sagt och gjort, några minuter senare var dem här, utan mitt svar på smset. Sen blev det prat, tvspel (där jag vann över både Robin och Mikael, då är man stolt).

Simmat

Mamma slutade om middag så vi hann med en del ärenden. Ett stort plus för min del eftersom jag inte behöver betala när hon är med.

Vid tre tiden tog jag mig till simhallen för att göra någon nytta av dagen.

Ledig

Träningen igår var mycket enklare än väntat. Visst var det kul men inte så ansträngande.

Idag har jag legat och myst i min säng extra länge bara för att jag kan. Sen har jag arbetat lite med naturkunskap men det går segt... Jag har ju givetvis varit så skicklig att jag har samlat all fakta på engelska vilket nu gör sorteringen mycket lättare. Nåja, jag lär mig kanske någonting.

Nu har jag precis lämnat tvn och ett trevligt simpsons avsnitt. Nu är det middag och matlagning som gäller. Nudlar blir det eftersom det är maxgränsen på vad jag klarar av att inte misslyckas med.

Mem

Om någon minut droppar emelie förbi här innan vi drar iväg på träning.

Skoldagen var inte ansträngande. Två lektioner där jag inte gjorde någonting och ett prov som jag tror gick bra. Plus att jag slutade en timme tidigare.

Sen jag kom hem har jagdäremot jobbat på bättre. Jag har skrivit ett helt arbete och lämnat in det. Alltså en sak mindre att göra sen.

Sovmorgon

Då var det dax för fjärde sovmorgonen den här veckan. Ganska härligt men lite irriterande när man inte klarar att sova länge.

Snart blir det skolan och sen tar jag helg! Eller... Vi har ganska mycket plugg...

Ses!

Morgon!

Om sisådär en timma beger jag mig till bussen. Nu sitter jag dock och lyssnar på en härlig skiva jag brände ut för ett tag sen.

Tjohej

Igår blev jag väldigt besviken, och arg. Det blir inget lyckat år för mig med drillen, mest för att styrelsen och föreningen bara skiter i mig och My. Riktigt illa. Nästa år får jag väl se mig om efter en annan sport tyvärr... Säsongen ut ska jag i alla fall fundera ut någonting att göra.

Skoldagen idag har varit kort och därför bra. Jag och Elin smet ifrån skolan någon timme och gick på stan istället.

Nu har jag kommit hem och funderar på att ta tag i det berg med läxor som kväver mig. Men så klart ska jag försöka komma på en bra anledning till att inte göra det först.´

Ikväll blir det kanske träning med Emelie.

Helgen

Bowlingen var väldigt rolig och det gick väl helt okej. Det har ju gått bättre men även sämre. Träffade även en hel del tossingar där, vilket var roligt.

Lite mindre roligt var bråk och rörigheter som varit en stor del av min helg... Ibland kan man önska att man var mer självständig.

Igår kväll kom Erika hit och lös upp min vardag. Vi har ju inte haft tid att ses på evigheter så vi hade ju en del att sitta och uppdatera varandra om. Sen kollade vi på en B-film och krängde chips (mest jag).

Idag har jag varit hur duktig som helst. Jag har pluggat företagsekonomi, idrottsteori och övningskört. Snart får jag väl ta tag i engelskan och ikväll blir det träning med Emelie. Och där lär nog bli väldigt mycket prat har jag en känsla av.

Nej nu har jag suttit vid datorn över en timme (dock har den varit stängd både i fredags och lördags!).

Onsdag, torsdag, FREDAG!

Bloggintresset har inte varit på topp, men nu kommer ett inlägg.

Sen förra inlägget har jag hunnit med att ha ett sjukligt jobbigt idrottspass i skolan, dock myglade jag en aning. Sen har jag även varit väldigt ordentlig (för att vara jag) med läxorna. Inte illa.

Igår fick Angelica näsblod och jag har nog inte skrattat så mycket på evigheter. Fast man hade nog behövt vara där för att förstå det roliga. På kvällen var det träning med Emelie. Vi förväntade oss ett arobicspass och fick ett pass styrka. Men vad gör väl det, kul hade vi ju!

Nu är det fredag! En redovisning och en mattelektion består dagen av och sen tar jag mig till simhallen. Kvällen kommer atagligen bestå av bowling.

Trevlig helg!

Tisdag

Skoldagen gick fort fast den varade helt för länge. Om ungefär en timma beger sig jag och Emelie till träning.

Måndag

Igår blev det ett riktigt jobbigt step up pass med Emelie.

Idag har jag än så länge bara hunnit med skolan men nu blir det snart träning.

Annie

Annie drog med mig ut på en tur till nästan alla småbyar det finns i närheten. Jag kände mig vilsen men hon hade stenkoll på var vi befann oss. Sen hann vi ju prata ganska mycket som vanligt.


Night

Viktor spenderade en liten stund av kvällen här och då blev det film.

Lördag

Det blev väldigt mycket övningskörande för min del idag också fick jag ett par skor. Alltid något!


Fredagskväll

Fredagen spenderades med kaffe hos mig och sen drog jag och pågarna ut på en tur i byn. Där var dock ganska dött så efter lite mer än en timma ute körde Alex hem mig igen. Sen somnade jag gott.

Ledig!

Idag är jag ledig vilket är väldigt härligt, fast som vanligt är jag uttråkad.

Torsdag

Igår var jag nästan inte alls vid datorn (därför ingen uppdatering) men å andra sidan gjorde jag ingenting vettigt då heller. Jag var och tränade och sen höll Christian mig sällskap på stationen.

Idag blev det skola, men gud vad underbar min sovmorgon var! Sen flöt skoldagen på...

Viktor kom en kort runda ikväll och nu ska jag bara slösa bort kvällen framför tv:n.

Tisdag

Skoldagen var som vanligt och jag fick sluta tidigare. Nu sitter jag här och trycker i mig kakor, för min dag har varit extremt nyttig (middagen bestod av morötter och knäckebröd, samt choklad).

Ikväll blir det träning med Emelie. Dock vet jag inte rikigt vad det är vi ska göra, men det märker jag när jag kommer dit.

Måndag

Ganska lugn dag och jag har varit riktigt effektiv idag. Verkligen mycket mer än jag brukar. Det kan dock bero på att mobilen var hos Thess i nästan två timmar...

Uppdate: Söndag

Bilder från Robins match.






Uppdate: Lördag

Bilderna får säga det mesta.




















Träning

Om ett tag plockar Emelie och hennes syster upp mig och sen blir det hård träning.

Ystad

Det blev en tur till Ystad för att träffa Irma och angelica. Vi skrattade extremt mycket, men så här i efterhand har jag ingen aning om vad vi skrattade åt.

Efter det kollade jag på då Robin spela fotboll och dom vann serien så grattis till dom.

Söndag

Gårdagen var rolig trotts att festhumöret inte var på topp. Men jag träffade gamla trevliga människor som jag inte sett på evigheter.

Höstfest!

Annie kommer och hämtar upp mig vilken sekund som helst. Nu, är det dax att göra vid sig!

Viktor

Viktor kom hit och höll mig sällskap en halvtimme. Eller egentligen höll jag honom sällskap eftersom han väntade på sin buss.

Ystad

Det blev en tur till Ystad med mammi. Jag fick en ny kofta och lärde henne äta bagles. Plus att det blev en del övningskörning för min del.

Äntligen!

Vad härligt med helg!

Dock var den här skoldagen väldigt lång... Få lektioner och mycket hålor så det blev en lång dag. Inte det roligaste men nästa fredag slutar jag nog vid halv tolv, det låter bättre.

My

My kom hit för att fixa lite musik. Letandet gick bra och vi hittade två låtar som båda faktiskt gillade, och det är en stor bedrift! Vi har inte varit ens i närheten om en ända låt innan. Dock tog letandet och möjligt vis pratande ganska mycket tid så där blev aldrig tid för att klippa till låtarna. Menmen... Ett steg framåt i alla fall.

Måste även tillägas att My och jag har samma knäppa humor!