Upp och ner

Mitt humör har verkligen gått som en bergochdalbana idag. Nu är i alla fall humöret positivt så det är ju ett hyfsat sätt att avsluta dagen. Fast det blir datorn ett tag till och sen krypa ner i sägen till en film.

Träningen gick även helt okej idag. Jag blev helt slut.

Erika

Nu ska jag ner på stationen och hämta upp Erika sen spenderas kvällen med film, godis och prat.
Här kommer en låt som får beskriva dagens humör.


Tisdag

Igår gjorde jag inte speciellt mycket. Danne var här en kort runda och på kvällen blev det träning. Idag tror jag inte att det händer så mycket mer. Men dagen har precis börjat så vi får ju se.

Helgen

Hela helgen har bestått av kurs. Jag har knappt hunnit vara hemma. Och nästan inte alls suttit framför datorn eller tv:n. Badbevakarkursen har bestått av ganska mycket simmande så jag har varit helt slut om kvällarna men det är sånt man fiår ta. En förkylning och lite heshet har jag dragit på mig.


Fredag och lov

Jag övningskörde in till skolan. Sen när jag väl kom in gjorde jag spansktestet och sen var min skoldag slut. Härligt. Det blev en väldigt kort dag och en bra början på lovet.

Efter det gick jag till farmors lägenhet och hjälpte till att tömma den. Fast jag kom precis i slutet så efter ungefär en kvart körde jag och pappa hem igen. Sen jag kom hem har jag inte gjort helt för mycket men dagen fortsätter.


Torsdag

Jag åkte in till skolan och hade en redovisning. Efter det skulle vi ta tag i filmen. Men eftersom alla bitar där jag skulle vara med var klara åkte jag hem istället. Mitt humör var som sagt inte på topp.

Eftermiddagen har spenderats här hemma med pappa. Jag har i alla fall lyckats läsa ut svenska boken.

Onsdag eftermiddag

Det blev inget inlägg efter skolan men det har sin anledning. Dock får jag väl uppdatera gårdagens händelser idag. Vi börjar med det positiva. Jag fick sommarjobb igår. Det var ganska härligt att få veta. När jag kom hem fick jag dock ett mycket sämmre besked. Fick reda på att farmor hade gått bort under dagen. Som tur var hälsade jag på henne i tisdagskväll. Alltså var det något jag visste skulle hända ganska snart men det känns givetvis ändå för jävligt.

På kvällen åkte jag på träning för att skingra tankarna men det blev inte så mycket bättre.

I skolan

Just nu sitter jag i skolan. Har precis börjat ta tag i spanskaarbetet. Men just nu känns det som om det kommer att ta en hel evighet att gå igenom faktan. Snart börjar dagens sista lektion och sen blir det hem för min del.

Tisdag

Skolan flöt på. På sista lektionen spelade vi in delar till en film vi håller på att göra på historian. Riktigt roligt är det. Och jag som aldrig riktigt kan vara seriös trivs som bara den. Nu blir det i alla fall lite pluggande.

Veckan



Träning - Det blir ingen träning ikväll för den är inställd men jag hoppas att det blir av på onsdag. Simmande blir av i helgen och då är det verkligen HELA helgen. Det är nämligen badvaktskurs.

Skolan - Jag har tusen saker att göra just nu känns det som. Det är verkligen intte lönt att nämna vad för jag kommer antagligen bara glömma hälften.

Vänner/Familj - Inte helt för mycket tid över. Helgen är ju stom sagt redan bokad med annat.

Övrigt - Inget så.

Annie

Hela eftermiddagen spenderades med Annie. Hon är verkligen sjukt rolig och glad person. Fast jag fick se henne gråta idag! Haha, vi kollade på en riktig sorglig film, My sisters keeper. Den är absolut värd att se. Sen blev dä givetvis massor med prat också.

Måndag

Skoldagen gick bra. Det blev ganska mycket gjort under dagen om jag har rätt för mig. Sen fick vi sluta tidigare vilket inte heller är helt fel.

Ajdå

Där blev inga fynd idag. Lite tråkigt men så ätr det. För övrigt har inte min dag varit på topp precis. Men vad gör man åt det? Livet går vidare...

Söndag

Förmiddagen har spenderats hemma, helt ensam. Fast det var ganska härligt. Jag behövde inte göra någonting, kunde spela hög musik och gå klädd hur som helst. Nu är dock familjen tillbaka hemma och vi ska snart åka iväg till nova lund.

Erikas

Ikväll ska jag iväg till Erikas. Hennes pappa hämtar upp mig om ungefär en halvtimma. Sen bjuder kvällen antagligen på massa prat, någon bra film och en allmänt rolig kväll.


Så glad var jag igår morse innan skolan


Eftermiddagen

Sen jag kom hem har jag tagit tag i min svenskabok. Har jag tur slipper jag den på lovet (Jag har redovisning direkt efter). Men nu har jag runt 60 sidor kvar men dom sparar jag till en annan dag.

Morgon sömntuta!

Jag har varit vaken i snart två timmar och har fortfarande inte fått så mycket gjort. Men det är ju lördag. Humöret är på topp fast solen inte skiner. Om ungefär en timma måste jag åka iväg för att hjälpa till på drillningen. Sen kommer jag inte hem igen förrän vid två. Snart börjar det nog bli dax att ändra om lite på bloggen men jag vet inte om jag ska vänta med till lovet. Nu får jag sluta fundera så mycket och göra något vettigt istället.

Irriterande

Imorgon åker min mobil iväg på lagning. Skärmljuset släcks lite när det känner för det så att man inte ser någonting. Lite irriterande. Tredje gången mobilen åker på lagning nu.


kvällen

Det blir en hemmakväll för min del. Tror jag ska leka lite med smink och sånt. Precis som när man var liten. Trevlig kväll!

Äntligen fredag

Skoldagen var väldigt kort. Började med film och sen ett hälsosamtal efter det. Det gick hur bra som helst. Dagen avslutade med ett matteprov som jag tror gick bra.

Efter skolan blev det en tur med töserna på stan. Sen blev det tåget hem.

Torsdag

Dagen har varit som dom flesta andra skoldagar. Stressig! Vi har verkligen alldeles för mycket att göra nu. Men det får väl gå på något sätt. På sista lektionen fick jag enormt sug efter saft. Det är en konstig sak jag har börjat med nu. Alltid dom dagar som jag vet att jag ska simma efter shkolan blir jag törstig på sista lektionen. Det är lite märkligt. Fast jag överlever nog. Jag köpte i alla fall med mig en dricka till badet.

Jag och Mem hade väl inte helt för seriöst simmande för oss. Vi simmade i ungefär en halvtimma och sen blev det 40 minuters bastu. Man var riktigt avslappnad när man kom ut. Och varm! Sen blev det lite simmande till innan vi gick upp.

Nu sitter jag här och vet inte riktigt om jag borde ta tag i något skolarbete eller hitta på något roligare. Vi får se vad det blir.

Onsdag

Skoldagen flöt på. Fick sms om att kvällens teoriträning blev flyttade till Hannas istället, för Jossan var sjuk. Fick ytterliggare ett sms om att kvällens teoriträning var inställd för Hanna och Emma var sjuka. Det blev inte så lyckat. Men nu fick jag en ledig kväll istället. Jag fick även sluta tidigare eftersom engelskan var inställd. Alltså vart jag hemma redan vid ett.

Sen jag kom hem har jag läst lite i svenskan men det slutade jag med för ett par timmar sen. Kände mig lite yr och kall, men feberfri. Hoppas bara på att jag inte blir sjuk. Sånt har jag inte tid med nu. Har ganska mycket i skolan just nu och nästa vecka är det ju som sagt badvaktskurs. Nu får jag se om jag ska ta tadg i spanskan eller slöa bort resten av tiden framför tv:n. Det lutar nog mer åt det senare alternativet.

Simma

Efter skolan simmade jag en kort runda. Kvällen har spenderats med Danne. Väldigt mysigt. Det blir inget längre inlägg för jag orkar inte sitta vid datorn mer nu.

Morgon

Nu har jag sovmorgon. Riktigt härligt. Måste dock göra spanska. Attans. Skriver senare idag.

En tur

Efter många minuter (som blev över en timme) blav jag klar med engelskan. Efter det kom Danne och hämtade mig så jag kunde åka med honom en runda. Ganska händelselös och nu är jag tillbaka här. Jag ska avsluta kvällen med lite tv nu hade jag tänkt.

Veckan



Träning - Det blir bara teori-träning med drillningen och sen får vi se hur mycket jag simmar den här veckan. Minst en gång i alla fall.

Skolan - jag har ett prov och en redovisning, men sen har jag massa småsaker jag måste fixa.

Vänner/Familj - Inget planerat men jag får väl försöka hitta på något roligt.

Övrigt - Inget så.

Hemma

Nu har jag kommit hem och ska snart ta tag i något vettigt. Måste klippa ihop en film till engelskan, göra lite på geografiarbetet och lägga in filmer. Sen ska jag inte plugga mer idag. Eller jo, jag måste läsa träningsteorin också. Attans. Jag som nästan hade glömt den. Nåja, stressigt blir det men det ska väl gå ändå. Tur det inte är träning ikväll.

I skolan

Just nu sitter jag i skolan och håller på med geografi. Vi har precis börjat med ett nytt arbete. Som vanligt blir det lite lagom halvseriöst men som tur är handlar vårt arbete om Audi så jag räknar med lite hjälp från pappa när jag kommer hem. Nu får jag försökac se duktig ut dom sista minuterna av lektionen...

Drill

Idag blev det drillning för hela slanten. Det började hos Hanna vid halv sju och slutade för några timmar sen här hemma. Där emellan var jag i Staffanstorp. Ganska roligt och så men jag är inte riktigt nöjd. Det kunde ha varit bätte. Fast silvret får jag väl försöka nöja mig med...

Sen övningskörde jag i alla fall hem. Och nu är jag så grymt trött. Jag har i alla fall morgondagen ledig från träning så jag får se vad jag hittar på med då.


Lördag

Efter träningen åkte jag hem och upptäckte att mina grannar var där. Det blev en snabbdusch och god mat. Sen hamnade jag framför tv:n. Melodifestivalen har dock inte lyckats underhålla mig riktigt bra så jag tog en paus från det och landade vid datorn istället. Där hittade jag en av Lady Gagas antaligen mest bisarra musikvideo.




Sol

Jag har legat i uterummet (där är 22 grader ute idag) och läst modetidning och bara lagit det lugnt i ungefär en timme nu. Fast jag började få lite huvudvärk så det var lika bra atrt gå in. Om ungefär en halvtimme blir det dax att ta sig till träningen och sen är jag hemma vid sju tiden.

Garderobsrensning

Sen förra inlägget har jag faktiskt gjort lite vettigt. Hjälpt Elin med hennes svenska arbete, övningskört, och nu har jag precis rensat garderoberna. Där är faktiskt kläder kvar. Det blev bara några tröjor och linnen som åkte. Också lite leggings och strumpbyxor. Men där är i alla fall bättre plats nu än innan. Men den platsen ska fyllas igen i vår.

Morron

Jag har inte en aning om vad dagen bjuder på men närmare kvällen blir det träning. Det låter helt hemskt för man borde verkligen inte ha träningar en lördagkväll. Men man får ta det för vad det är. Jag kommer ju träffa trevliga personer i alla fall.

Fredagsmys

Det har blivit tvkväll för min del. Nu ska jag fortsätta med en film.

God natt, för det här blir nog sista inlägget för idag.

Eftermiddag

När jag kom hem tog jag det riktigt lugnt. Vi har inga läxor eller prov att tänka på just nu. Riktigt härligt. Jag spenderde lite tid med modetidningen och sen var det tillbaka till datorn.

Fredag

Det blev ingen sovmorgon för min del eftersom jag var tvungen att åka in till skolan och skriva prov. Det gick nog inte allt för bra men jag får väl hoppas på det bästa. Efter det var jag och Elin duktiga. Vi arbetade på vår nyhetsredovisning som vi ska ha nästa vecka. Sen började ytterligare en tråkig svenska lektion. Lärarstudenten är verkligen så tråkig att hon lyckas få alla i klassen att tappa intresset. Men sen hade vi lunch som tur var. Dagens sista lektion blev matte.

Jag tog bussen hem och nu sitter jag här.

Grattis

På kvällen kom Danne. Han hade under dagen klarat uppkörningen så det är bara att säga grattis ju!

Simma

Jag hann med en tidigare buss och efter det gick jag till Emelies skola. Vi var kvar där tills simhallen öppnade men pinnade sedan iväg för att simma. Det är så grymt härligt. Också är det ganska roligt att prata med Emelie också. Nu har vi ju fått in ett system där vi ses en gång i veckan. Nu gäller det bara att fortsätta. Fast det lär ju komma veckor som vi inte kan simma. Trött och hungrig som bara den åkte jag i alla fall hem.

Torsdag

DEt blev en dag med mycket film. Det passar mig perfekt. Dock sitter man inte allt för bekvämt i skolans stolar men det är sånt man tål. Jag fick även en rejäl chock idag när Bengt lät oss sluta hela 20 minuter tidigar.

Träningen

När jag kom hem från skolan blev där ingen tid över för datorn. Jag var fullt upptagen med att plugga inför spanskaprovet. Sen var det dax för träning. Det gick inte lika bra den här gången men hoppas det sitter på söndag.

I skolan

Jag började tidigt idag så det blev aldrig något inlägg på morgonen men här kommer ett nu istället. Igår var Danne hos mig och det är tur att vi fungerar som vi gör för jag hade inte klarat mig utan honom.

Nu har vi företagsekonomi men här är inte helt för mycket arbete. Snart idrott och sen lunch. Jag är redan hungrig.


Simma

Skoldagen flöt på hyfsat bra och efter skolan blev det en fika med töserna från klassen. Vi firade Angelica lite smått som fyller år idag. Trevligt värre. Sen tog jag bussen och när jag kom till stationen gick jag och Markus till simhallen.

Nu sitter jag här och gör inte allt för mycket.

Sovmorgon

Jag skulle egentligen plugga spanska nu men jag har glömt boken i skolan. Nästan typiskt mig. Fast jag har faktiskt suttit vid datorn och gjort internetuppgifter i nästan en kvart. Nu får jag försöka klura ut vad jag ska hitta på med.

Träning

På kvällen blev det träning och mot slutet kom även några kompisar till mig och kollade. Det gick väl inte helt bra och blev rörigt eftersom en var borta idag. Men som sagt är träning inflr publik något som jag behöver öva. Danne tyckte i alla fall det såg dumt ut och att det var ganska meningslöst men lyckades hålla sig för skratt.

Veckan



Träningar - Nu blir det fullt med träningar den här veckan också. Jag kommer ha tre drillträningar (en kommer vara lördagkväll!). Sen kommer jag kanske simma två gånger den här veckan men vi får se om jag hinner.

Skolan - Jag har ett prov men för övrigt är det ganska lugnt.

Vänner/Familj - På tisdag fyller Angelica år så jag får väl försöka komma ihåg det. Annars blir det inte alls mycket tid över för vänner.

Övrigt - Det blir RM på söndag. Usch, varför skulle jag lägga märke till det precis. Nu kommer jag ju vara nervös resten av veckan.

Måndag

Dagen har varit lång. Jag är helt trött efter en så tråkig och lång skoldag. Det har inte riktigt hänt helt för mycket den här dagen heller. Nu har jag lyckligtvis kommit hem och har som vanligt hamnat framför datorn.

Annie och Danne

Först kom annie en kort runda men hon stannade inte så länge eftersom hon skulle hem till sitt och kolla på film sen. Ett tag senare kom Danne och det var ungefär så jag avslutade min kväll.


Danne

Eftermiddagen har spenderats med Danne och prison break. Väldigt trevligt. Vi får se vad kvällen bjuder på.

Söndag

Vaknade hyfsat tidigt idag. Jag var fortfarande lite hes sen igår men det har aldrig hindrat mig från att prata på som en galning. Sen kollade jag på en film. Dax för mat.

Utgång

Kvällen började hos Emelie. Hon sprang runt i hela huset och packade med sig ungefär en veckas garderob till Fredrik. Rebecka och André var också där och höll henne mer stressad än vanligt. Sen åkte vi vidare till förfesten hos Fredrik. Det blev ganska lugnt med drickan men sjukt bra ös ändå. Roligt folk som bara den. När tiden hade gått var det dax att ta sig till valla. Bliturer har nog aldrig varit roligare. Väl vid valla rullade kvällen igång. Det var hur roligt som helst. Jag träffade en hel del folk jag kände och hade allmänt roligt. Musiken var bra och Niclas, som uppträdde, var även bra. Kvällen avrundades vid halv två i min säng.




















Bilder lånade av Mem.

Drillningen

Gårkvällen spenderades med Daniel. Idag åkte jag till Emma redan vid nio. Det blev lite fixande till drillningen och sen åkte jag hem igen vid ett. Sen dess har jag stått en evighet i duschen och nu sitter jag här med inpackning i håret som jag snart måste gå och tvätta bort.

Framor

Skoldagen gick bra. Jag var på en halvseriös lektion idag och en som inte alls var seriös. Men en fredagseftermiddag kan man inte koncentrera sig. Istället pratade jag bort hela lektionen.

När skoldagen var slut åkte jag inte hem utan gick till sjukhuset istället. Farmor har legat där i en vecka ungefär så det var dax att hälsa på henne tyckte jag. Plus att min eftermiddag var ganska tom på planer. Jag fick reda på att hon hade kol i lungorna och att det inte går att bota. Inte så roligt men det blir säkert hyfsat bra ändå. Efter det tog jag bussen hem och nu måste jag göra lite geografi. Sen tar jag helg!

Kvällen

Spanskan kommer nog gå skit imorgon. Men det får bli som det blir för jag får inte in mer i min hjärna just nu. Ikväll blir det en lugn kväll för min del. Daniel kommer nog också en runda.

Torsdag

Skolan flöt på och det blev en hel del skratt. Irmas fina kommentar "Om man kör fel på autobahn, då är man körd" höll bara humöret ännu mer på topp. Och ja, det är på den nivån vi lägger vår humor. Efter skolan fixade vi lite smått till Angelicas födelsedag och sen tog jag tåget för att simma. Emelie mötte upp mig vid hallen och sen blev det en och en halv timmes simmande. Vi hann prata i massor och sitta i bastun ett bra tag också. Nu sitter jag här helt själv hemma och funderar på var resten av familjen är. Mamma är i Stockholm, pappa någonstans påväg hem från jobbet tror jag men han vägrar svara på mobilen och min bror har jag inte koll på. Jag är verkligen en sällskapsmänniska som behöver någon att prata med eller i alla fall någon som för oväsen. Men nu borde jag plugga lite spanska. Skriver senare.

Glad som bara den

Träningen gick mycket bättre än den förra, och den förra gick som sagt riktigt bra. Allt börjar falla på plats nu och det mesta känns säkert. Dock finns det ju ett orosmoment kvar. Publik! Nu hoppas jag på det bästa på måndag. Börjar nästan skaka bara jag tänker på det.

Dagen

Dagen har väl flytit på ganska bra. Jag glömde idrottskläder men som tur var hade jag ett extra linne och kunde låna Robins shorts. Fick även reda på att mitt slutbetyg i matte A blir Mvg. Det sitter inte helt fel. Sen jag kom hem har jag varit halvt hjärndöd. Jag borde plugga spanska men får äta först så jag har det gjort innan träningen.

Trevlig dag

Jag hade egentligen sovmorgon idag men jag var tvungen att fixa lite saker så jag åkte till Ystad redan vid åtta. Efter sakerna var fixade satt jag och skrattade bort lite tid med tjejerna från klassen. Vi har faktiskt exakt samma humor när det gäller vissa saker.

Sen flöt skoldagen på... På sista lektionen blev jag extremt sugen på saft. Det var riktigt sjukt. Men jag fick Elin till att följa med och handla saft. För alla som inte vet så dricker jag saft ungefär varje dag. Det är sånt jag aldrig har planerat att växa ifrån.

Sen skulle vi ta tåget men det visade sig vara inställt så istället fick vi ta en ersättningsbuss. En dubbeldäckare! Det är något jag aldrig gjort förr. Men någon gång ska vara den första med allt.

Jag hann aldrig hem om för jag skulle direkt till simhallen för att simma med My, Josse och Markus. Eller dom böt av varandra för Markus kom då dom andra två åkte. Det blev ett lugnt tempo men jag simmade ganska länge. Det blev även en lång stund i bastun. Sen var det dax för mig att åka hem. Efter det dröjde det inte många minuter innan Danne var här. Vi kollade på nya simpsonavsnitt som började idag. Det går verkligen inte att tröttna på dom programen. En solklar favorit. Nu har dock Danne åkt hem för han måste upp tidigt imorgon. Men jag får väl försöka stå ut utan honom till fredag eller senare, vi får se.



Utsikt från dubbeldäckaren. Inte den bästa kvalitén



Elin.

Kul

Träningen igår var absolut jätterolig. Allt gick jättebra för min del så gick uppvisningen dåligt gick det här jättebra. Fast det brukar gå sämre när där är folk som kollar på. Det behöver jag öva på. Hur som helst, på något vis slutade det med att på måndag nästa vecka kommer lite folk jag känner och kollar. usch vad läskigt. Jag hatar verkligen att visa upp.

Mötet var för den delen helt onödigt.

Klart

Nu är geografin klar och snart är det dax att gå och göra vid sig inför träningen.

Veckan



Träningar - Det blir en härlig vecka. Det blis som vanligt två drillträningar men jag tänkte även simma två gånger den här veckan.

Skolan - Jag måste göra geografiarbete, svenskaberättelse också har jag ett glosprov på fredag. Sen är där alltid lite småsaker.

Vänner/Familj - Jag träffar Emelie på torsdag då vi ska simma för övrigt blir det nog inte så mycket tid till allt annat. Jag kanske skulle med Emelie till Valla på lördag också men det märker vi först på lördag.

Övrigt - På lördag ska jag till Emma för att fixa en del saker till drillningen.

Måndag

Ny vecka, ny tag och tillbaka till skolan. Dagen började med lite mentorstid och sen engelska. Efter det hade vi geografi fast utan lärare så jag pratade mest bort tiden med Annie. Där var mycket nytt och intressant som jag fick reda på. Men det är givetvis hemligstämplat. Sen började jag lite smått på mitt arbete ändå. Dagens sista lektion var svenska där vi hade sagostund. Eller vi började arbeta om myter och sånt. Det vill säga att läraren läste för oss. Det är verkligen skola på min nivå. Jag kunde även ta bussen en timme tidigare eftersom matten var inställd. Nu är jag hemma och måste ta tag i arbetet innan mötet och träningen ikväll.

Drillning

På eftermiddagen åkte jag iväg till sporthallen för att ha uppvisning vid fem. Det var bättre än sist det var uppvisning men mycket sämre än senast tävlingen. Men nu tycker jag att jag borde tömma hjärnan på minnen. Ikväll kommer i alla fall Danne, som vanligt.