Snart iväg

Igår var jag grymt duktig. Efter vi hade slutat satt jag kvar för att gå på två extra mattelektioner! Inte illa, men jag ligger fortfarande efter och förstår inte helt för mycket av det jag räknar. Nåja sånt löser sig alltid.

Efter det blev det träning med de små och sen hem till mer plugg. Spanska stod på schemat men klämde även in lite tid för att fixa med talet som vi har i svenska. Jag behöver fixa mer fast det hade varit skönt att bara gå upp och fantisera ihop allting på redovisningsdagen.

Nu på morgonen sov jag ut rejält! Gud vad underbart det var. Jag vet att mina vänner kommer klaga då jag bara sov till sju och sen låg kvar till åtta ungefär, men det är ändå sovmorgon för mig. Jag hann få in sista läxan i spanska precis så nu börjar min helg ljusna upp och se lite mer pluggfri ut!

Trevlig dag!


Pluggstress

Måndag igen var det. Den pluggfria helgen är som bortblåst. Nytt projekt i psykologin, ligger efter som bara den i matten, spanskläxa (dubbel för min del eftersom jag glömde den förra), och lite annat smått och gott. Sen är det ju teori, träningar och vänner som ska med på ett hörn.

Det var bra jobbat av mig då jag änvände en två timmars håla till att sola och snacka skit idag.

Matkräng

Nyttigheten själv har under den senaste timmen ätit både chips, ostbågar, godis, glass och matmuffins (lite nyttiga för de innehåller paprika, alltså de är inga söta sockerkaksmuffins). Det tål att tilläggas att idag är det måndag och helgen därför är slut. Skärpning! Jag får intala mig att det beror på att skolmaten smakade ungefär en deciliter salt och sen inget mer. Plus att det blir drillträning ikväll. Den sista träningen för min del...

Nåja, jag har ju småttingarna kvar.

Burlesque

Kvällen har än så länge spenderats ensam och då har jag sett filmen Burlesque med Cher och Christina. Den var en riktigt grym film. Med andra ord tål den att ses fler gånger, kanske redan ikväll?

Dock tror jag att Alle och Emil kommer förbi en runda ikväll, men det ska nog gå och övertala dem. Trevlig kväll.

Memelie

Just nu väntar jag på att Mem ska asa sin röv hit så jag får någonting att hitta på. För övrigt ska vi träna ikväll och annars händer inte så mycket mer i mitt liv.

Imorgon ser jag fram emot en långfrukost med Elin, väldigt mys och en härlig start på dagen.
Trevlig kväll!

Företag för en dag

Idag hade vi inga lektioner. Ändå befann jag mig i Ystad halv åtta. Varför? För att baka 80st semlor. Vi hade företag för en dag och då skulle vår grupp (Mini, Angelica, Elin och jag) baka och sedan köra ut till olika företag. Det gick hur bra som helst. Som tur var hade vi två ugnar. Ett plus i kanten var det trevliga sällskapet och att vi var klara redan vid två. Sedan blev det en middag på McD och efter det massa prat och skratt hemma hos Angelica. Jag kunde knappt andas så mycket jag skrattade.




















Avslut på dagen

Dax att krypa upp i sängen för ett avsnitt DH. Imorgon ska jag vara i Ystad halv åtta vilket betyder att jag måste upp extra tidigt. Sov gott!

Som kompensation

Det blev ytterligare en tur ut i solen. Fast vem kan sola utan att bada? Precis. Därför hoppar jag nu i bubbelbadet (då havet ännu är alldeles för kallt). Så mysigt istället för att plugga. Och ja, jag vet jag kommer få ta igen det här sen. Typiskt mig...

Vårkänslor!

Jag slutade tidigt idag vilket passade mig perfekt när vädret är såhär underbart. Jag slogen även på stort och tog mitt plugg med mig utomhus... i BIKNI! Utan att frysa tål att nämnas, så härligt det var! Jag låg där en timme men sen blev plugget mindre och mindre effektivt... Just nu överväger jag mellan att ta tag i matten, teorin, eller en runda till i solen? Äch, Solen skiner inte alltid. Vi ses!


Kvällen

Hade täkt ta det lugnt, bädda ner mig i soffan framför tv:n och bara kränga chips. Visst låter det underbart? Men nej så blir det inte.
Just nu ser jag istället fram emot en kväll liknande den igår. Man ska ju inte klaga i för sig.

Trevlig kväll på er!

Bakdag

Idag har jag varit inte lite huslig! Jadg har åkt och handlat, bakat muffins, bakat kärleksmums och städat undan efter mig! Det är inte dåligt vill jag meddela. Har jag tur hinner mina kökskunskaper bli riktigt grymma innan jag flyttar hemifrån. Ikväll ska jag även stå för lagandet av maten. Gratinerad fläskfilé med potatisgratäng, mums!

Nu tillbaka till mitt eviga pluggand...

Gårkväll

Det blev mina trevliga vänner som kom på besök igår. Det blev väl ungefär som de andra kvällarna. Massa skitsnack, lite halvslappt kort/poker-speland och kaffe. Men det är jag nöjd med! Så avslappnat och härligt.

Håla

Elin åkte hem, Angelica och Irma åkte till Malmö för att shoppa, resten av klassen sitter på en lektion som jag vägrar gå på. Lärarna kan inte bara känna för att lägga till en lektion bara för att det var sjuka på den förra! Därför sitter jag nu här helt själv och har ingenting för mig i en halvtimme till. Jag borde hitta ngt intressantare att göra...

Hur som helst är helglängtan riktigt stor nu!


Ikväll...

Får jag sällskap av Emil och Palm. Det blir säkert bra. Trevlig kväll på er andra. Haj!


Torsdag

Jag gjorde mitt prov som gick helt okej. Fick reda på att sista lektionen var inställd vilket gjord att jag slutade halv tolv istället för fyra. Ganska bra om man säger så men tanke på att jag ej hade förberätt ett dugg inför redovisningen imorgon.

Efter det drog jag med mig Elin till Esspresso house. Där hittade jag min nya kärlek, Mocca Latte. Mums! Sen var det bussen hem. Jag han börja och nästan göra klart inför redovisningen.

Dock fick jag trevligt sällskap under någon timma men efter det avbrottet var det tillbaka till pluggvärlden. Numera är texten inför redovisningen imorgon klar men jag väntar med powerpointen tills imorgon. Det löser sig alltid (jag väntar fortfarande på den dagen jag lär mig planera min tid bättre).

Påminnelse: Aldrig mer en STOR kaffe. Jag får för mycket överskottsenergi och kan INTE vara still en sekund. Sjukt! Koffein är inte min grej. Chai hade varit en bra idé ändå...

På tur

Större delen av dagen spenderades i Angelicas bil. Första gången jag åkte med henne och jag blev aldrig rädd. Det är bra betyg!




Desperate housewives

Ikväll kommer jag strunta i plugget och sitta bänkad framför en favorit. Trevlig kväll.

Malmö

Vi hade en lektion (utan lärare dock) innan vi for iväg på mässa i Malmö. Det var ganska trevligt, stannade dock bara 45 minuter för att sedan ta mig hem och iväg på teorilektion.

Nu är jag helt hemkommen och klar med alla teorilektioner. Härligt! Kan även meddela att jag bokat halka ju. Det närmar sig... Nåja, ett tag till tar det ju.

Nu hoppar jag i ämnena, men för att gå tillbaka till mässan så var där massa uf(ung företagande)-företag som ställde ut. Man fick lite idér och kanske en som håller för vårt projekt nästa år. Får hoppas det går i lås, men det blir mer om det då. Kul är det i alla fall!


Nu blir det mat. Mums!



Småstadsbor hittade en hög med polisbilar...

ändringar

Jag åkte aldrig på träning. Inte Emelie heller. Däremot åkte jag hem till henne en sväg och pratade massa skit. Välbehövligt och mysigt. Yes, hon är pärla!

Bra jobbat, Nina!

Nu går det utför. En dålig söndag och får ingenting gjort. Tur Emelie ska på träningen ikväll.

Plugg

Usch jag är så dålig på att ta tag i saker. Har försökt börja på min engelska nu men det går verkligen segt. Sen har jag ju en del andra saker som måste göras.

HUr som helst blev det en trevlig lugn kväll igår som bestod av kortspel, film, prat (och massa youtubeklipp). Vid två försvann killarna och då var jag sjukt trött.

Kvällen

Om några minuter (när som helst) kommer Markus och Emil hit. En trevlig kväll med andra ord. Nu får jag sluta lyssna på Beyoncé (som spelats exakt hela dagen här hemma) och sätta igång någonting roligare annars kommer de nog klaga.

Nu kom de!

Lördag!

Hunnit plugga trafikkunskap, engelskan får bli en annan dag (läs tisdagkväll fram till 23.59). Om ett par minuter tittar min kusin, hennes man och deras småttingar förbi. Trevlans!

Mysigaste någonsin!

Går kvällen var verkligen toppen! Bilderna kommer nog förklara det mesta, blir helt glad när jag ser på dem. Tjajor, ni gör mitt liv mycket roligare!



God buffé på bryggeriet. Mums! Dock fotade vi ingenting där inne men bilder där ute blev det.





Veven var en favorit för töserna. Mini slog sig själv. aj, aj..





Konsert bjöds det också på!













Kisskiss!







Här går det utför...


Iväg

Tänkte lägga upp en kvällens outfit. Väldigt tjusig om jag får säga det själv. Det är lite brådis så mobilkameran och en skitig spegel fick duga (påminn mig att putsa den imorgon). Nu ska jag fira min pudding!


Glömde nästan...

Solen skiner idag!


(så mycket bättre än pissvädret igår)

Positivt!

Så mycket går som jag vill just nu och det är bara väldigt kul just nu! Jag gillart!

I onsdags klarade Angelica körkortet och fyllde år på samma dag! Grattis till henne tål att nämnas så här i efterskott. Bloggtorkar i några dagar nu så har ju inte haft tillfälle att säga det innan.
Redovisningen igår gick även super. Körkortsplugget och körningen går också fram så det är också bra.
Och det som fick mig att skina som en sol igår var beskedet om att jag fick mitt sommarjobb! Perfekt, nu vet jag där blir pengar till en finfin resa nästa år.

För att avsluta en riktigt bra vecka ska jag ikväll först ut och äta med några kära för att sedan festa hos Angelica. Trevlig helg!

Bilder från dagen




Drill

Eftermiddagen har spenderats i en sporthall där mina småttingar har haft uppvisning. Givetvis gick det hur bra som helst. Nu är det dax att ta tag i plugget!


Igår kväll

Efter det att jag hade släppt av Mini på stationen blev det en snabb vända hem om innan det blev iväg på fest hos Macke. Lite bilder blev det och en väldigt trevlig kväll.








Äntligen färdigt!

Mini kom till mig under dagen och vi fixade klart de sista detaljerna. Fy vad jag var trött i hjärnan efter det. Dagens ord var kreativt! Jag spyr över det ordet nu!



Positivt: Vårvädret börjar komma, det blev fika i uterummet!

Vår!

Jag var ute och gick en runda med mamma, (nu när jag ändå fick lite tid över). Och visst känns det som vår idag. Det var plus och snön smälte för fullt. Härligt!

Haha

Så typiskt Irma! Hon missade bussen den stackaren.

Tanken var att hon skulle befinna sig hos mig klockan halv ett idag men istället såg hon bussen köra rakt framför näsan på henne. Haha! Lite kul är det faktiskt.

Nu ger vi det ett nytt försök runt två och hoppas det går bättre.

Igår

Här kommer lite bilder och ett extra tack till töserna som höll min hand under skräckfilmen!






Ensam igen

Vi fixade en hel del men sen gav vi efter för glass, godis och en bra skräckis! Jag har lite bilder från kvällen, men de kommer inte upp för då avslöjar jag ju lite av Angelicas present. Eller jag får leta igenom kameran imorgonbitti för att se om där är någon bild som kan få synas här. Det blir så träkigt utan.

Nu ska i alla fall sminket av, mjukisbyxor på och sen mys framför tv:n.

Mys

Ikväll kommer mina älsklingar hit. Eller ja, inte Angelica för hon är i Spanien, men lika bra det, eftersom vi ska fixa lite inför hennes födelsedag. Sen hinner vi ju med prat, film och massa annat.


Äntligen!

Fredag, yes yes!

Idag har jag bara haft ett prov i skolan men åkte in tidigar så jag fick tid för att prata lite skit med mina kära vänner också. Sen jag kom hem har jag hunnit tömma diskmaskinen och dammtorkat + dammsugit mitt rum (utan att någon sa till). Pluspoäng!


Torsdag

Helt slut, huvudvärk och alvedon. Jag hoppar träningen ikväll och pluggar till provet imorgon istället. Får hoppas det går bättre än sist. Sen måste jag hitta någon tid där jag kan plugga spanska och psykologi... Stress! Det är för mycket prov på gång nu helt enkelt. Får hoppas det löser sig...

Småttingar

Hade träning med de små och gud vad kära de är. Det är något visst med små barn, det är atomatiskt charmiga. Men de spralliga och pratglada är helt klart roligast. Fast som sagt är det himla härligt med vara en time i veckan. Det är lagom. Nåja denna veckan blir ju det lite mer eftersom de ska ha uppvisning. De var faktiskt riktigt duktiga på träningen så det ska nog gå bra.

Men nu till det verkliga problemet. Vad ska man ha på sig? Jag tävlar inte och träningskläder på en uppvisning med fotografering efteråt passar ju inte.  Jag kommer ju synas eftersom jag måste vara med de små ute på golvet. Min första tränare hade alltid kjol men jag har fått för mig att jag inte klär i det så de får nog vara. Kanske leggings och en lite längre tröja/linne? Vi får se på söndag.

Riskettan

Jag skippade skolan eftersom jag var lite halvsjuk (så länge man inte känner sig död är man inte sjuk enligt mig) men stack iväg på riskettan istället så nu har jag det gjort. Sen hade jag min andra körlektion idag också och jag insåg att det inte är så långt kvar innan jag fyller år och vill jag ha mitt kort får jag nog snabba på och skaffa körtider. Dock var två veckor helt fullbokade...

Efter det skrev jag lite pärmar och sen en teorilektion. Nu är jag helt slut i huvudet, min hjärna är fullmatad för idag!

Tisdag

Träningen igår var faktiskt ganska kul. Jag velar fortfarande fram och tillbaka om jag ska sluta träna eller inte nu när jag inte har något att kämpa för längre. Men å andra sidan tycker jag fortfarande det är för kul. Vi ger det några veckor till.

Fast nu i efterhand så borde jag inte ha tränat igår. Innan träningen hade jag redan ont i foten och handen. Dessutom var jag extremt seg och nästan illamående på träningen i söndags så då borde jag ju tagit det lugnt igår. Fast jag fungerar helt enkelt inte så vilket resulterade till att jag hade dragit på mig hosta, feber och... träningsvärk i hjärtat? Ja, så kändes det i alla fall. Inget farligt för det är borta igen. Men lite orolig blir man ju.