Barabambam.. Bam.

Jag vaknade vid sju så det blev i alla fall fem timmars sömn men sen var det till att gå upp och göra vid sig för att hinna till träningen klockan nio. Vi var inte så många där idag men det var bara tur för då blev det inte lika jobbigt och dom flesta var väldigt trötta.


Fredags Festa!

Sen jag kom hem har jag suttit vid datorn och gjort vid mig inför ikväll eftersom jag ska till Valla då. Det blir förfest hos Hanna med ett litet gäng folk och sen bär det iväg till Valla. Ser ut att bli en rolig kväll! (bilder komer kanske in senare)

Men så finns det ju en dagen efter...
Träningen börjar klockan nio och varar i tre timmar. Jag kommer till att vara trött!
Men fick precis en Negativ/positiv nyhet, My var på rehab med sitt ben igår och dom tyckte hon kunde vila sitt ben ett tag så eftermiddagsträningen blir inställd så då får jag kanske chans att ta igen lite sömn då.


Helg igen!

Först musik, jätteroligt. Sen på idrotten hade vi bad, som var roligt det också även fast vi hade vikare och inte så mycket simmning utan mest lekar. Sen var det dags för provet. Jag hade himmla tur med frågorna eftersom det inte var några datum eller om hur facismen kom till. sen resten av dagen flöt på som vanligt, fast det var den lååånga fredags-hålan idag.

När vi slutat fick jag skjuts hem av Mikael!


Eftermiddagen.

Efter badet var det ju som sagt tid att plugga. Jag läste i ungefär tio minuter och sen började jag prata med mamma, något som inte händer jätteofta förutom då jag egentligen ska plugga. När jag pratat med mamma kom jag fram till att jag inte orkade plugga så jag gick och målade naglerna och satte mig vid datorn. Där blev jag ju fast ett tag...

Sen kom jag på att det var Sveriges sista match i VM för i år, och den kunde jag ju absolut inte missa. Det var mot Serbien och Sverige vann, och blev sjua i världen. Inte dåligt med tanke på hur det gick förra VM:et.

Nu är matchen också slut och jag borde börja plugga, men så är det inte det roligaste. Men snart kommer min bror och pappa hem så då får jag väl en anledning till att inte börja plugga igen!

En annorlunda skoldag.

Dagen började som vanligt, men på lunchen hade vi kockar som gjorde en jättegod nudel och kyckling wook. På eftermiddagen var det invigning för ett aktivitetsrum på skolan och där fanns lite olika saker att göra. Men det kändes ju inte riktigt som vår skola. Från att vara ett riktigt rivningsobjekt till att verka helt okej? Men helt klart en positiv förbättring, fast det där med god mat varade nog bara för idag...

På hålan gick jag och Hanna iväg för att äta lite glass, onyttigt men gott!

Annars har resten av dagen också flytit på.. Sista lektionen var bild och där skulle vi rita ett inreporträtt. Jag jättesvårt för att fantisera ihop något som ska spegla mitt inre, mina tankar och mitt inre ändras ju nästan en gång i minuten!
Men jag får väl försöka.

Nej nu har jag gått hem och frysit hela dagen så nu tycker jag att jag förtjänar att lägga mig i jacuzzin ett tag innan jag börjar plugga inför So-provet imorgon!



Morgonpigg!

Nu sitter jag här... igen. Jag får snart börja fundera på något vettigt jag kan göra om mornarna istället för att bara sitta här.

Det blir en lång dag idag men jag har i alla fall en håla. Sen är det lite saker jag måste fixa idag, wish me luck!



Utan shopping en månad?

Riktigt lugn dag idag. Jag slutade skolan vid halv två och sen blev hem om en runda och sen åkte jag med mamma för att handla lite kläder. Och det gick ju inte så lyckat. Där var inget roligt i affärerna och med tanke på att jag inte skulle handla något svart gick det ännu sämre att hitta något. Så nu ser det faktiskt ut som om jag kommer klara av att inte handla några kläder i hela januari!

Ikväll blir det träning som vanligt!






Även gratts till Ronja som fyller år idag.

Telefon!

Vad skulle man gjort utan en så bra uppfinning? Nu har jag spenderat en stor del av kvällen som förr, alltså i telefon med Mem. Det var riktigt längesen vi pratade så länge fast vi fick ju bevisat ikväll att vi fortfarande kan prata om precis allt och ingenting i evigheter.
Och precis som förr kom mamma in och avbröt vårat viktiga samtal. (När ja hade lagt på kom jag inte ihåg vad vi just hade pratat om).

Fast det är nog lättare att prata mycket i telefon då man inte har möjligheten att ses. Då vi lärde känna varandra gick vi inte på samma skolor så då pratade vi länge i telefon varje dag men sen båda började på högstadiet har telefontiden nästan försvunnit helt. Fast nu då det är sista året på skolan för min del och våra scheman inte alls matchat och jag har jätte mycket träning på eftermiddagar/kvällar har telefontiden börjat komma tillbaka lite i alla fall.
Och då kan man ju bara glädjas åt att det inte är jag som betalar telefonräkningen då jag börjar på gymnasiet!

Nu har jag även sett den sista halvleken av handbollsmatchen. Det gick ju bra idag! Mer Tv för min del ikväll..



Telefontid med Emelie är helt klart en favorit!

Träning idag...

Träning som vanligt idag, och vi har faktiskt ansträngt oss hela 4 träningar i rad nu!

Innan det var det skolan och det behöver ju inte kommenteras.

Nu har jag inte så mycket att skriva men jag får väl lägga upp en blid istället eftersom jag har varit ganska dålig på det den senaste tiden.


Första dagen på veckan... igen.

Dagen i skolan gick bra och jag har inte jobbat för mycket.
Under spanskan började vi prata om Artificiell intelligens, först fattade jag absolut ingenting men sen fick jag reda på att det var skapad intelligens och sen började vår lärare berätta mer invecklat men jag tror jag förstod lite av det han sa i alla fall. Och det var spanska vi hade den lektionen, fast AI var faktiskt roligare.


Sen matte och då räknade vi bara vidare, inget speciellt då alltså...
På Svenskan hade vi förberedelser för nationella proven och jag börjar nästan bli lite nervös. Men det går ju säkert bra, kan ju inte hoppas på annat!
So var ungefär lika händelserikt som matten..

På banken fick vi mest basic information om hur man ska ta lån och så vidare... Men det är ganska roligt ändå. Och lika bra att kunna det eftersom jag ska bli rik! Sen ska jag bara komma på hur...


God Morgon!

Nu har jag gjort vid mig och snart är det skolan som gäller men tills dess så ska jag försöka dryga ut tiden här hemma. Jag brukar alltid lyckas med att vakna för tidigt...

Dagens schema:

Spanska
Matte
Svenska
Lunch
Samhällsorientering
Håla
Hem och konsumentkunskap

På sista lektionen ska vi till banken för att prata om ekonomi och det är ju något av det i skolan som jag tycker man kommer ha nytta av så det blir förhoppningsvis roligt!

Eftermiddagen kommer kanske spenderas med Emelie om hon är frisk annars får jag se till att hitta på något annat. Nu blir det i alla fall till att fixa det sista och sen iväg till skolan.

Simhallen.

Jodå, det blev simhallen, för första gången i år dessutom. Jag simmade tre kilometer och känner mig riktigt stolt över det. Kan ju passa på att nämna att hastigheten inte försämrats på tre kilometer i alla fall, nästan så att tiden var bättre, men det var ungefär samma. Efter det blev det en snabbdusch utan att sitta i bastun och sen hem.

I eftermiddags har jag spelat yatzy, fast jag förlora hela tiden och jag som tycker jag brukar ha tur i spel.. Men men, någon gång måste man vkäl ha otur också. Fast det blev ju inte lika roligt att spela då man förlorade.

Sen blev det ju till att se matchen, Sverige - Ungern, fast Ungern vann med 31-30.. Och då behöver jag knappast nämna att matchen var jämn?
Nästa match som Sverige spelar är på tisdag mot Slovakien.

Nu ska jag gå och hjälpa till att laga mat!

Söndag.

Nu har jag precis varit ute och sprungit en runda och min kondition är riktigt hemsk! Fast så är det inte ofta jag tycker det är roligt att springa så då jag väl känner för det har min kondition redan gått ner till noll så jag hinner aldrig träna upp den.

Jag vet inte riktigt vad som händer i eftermiddag men förmodligen blir det upp till simhallen en runda.

Träning.

Dagen började vid halv åtta då jag gick upp och lagade en rejäl frukost! Efter det gjorde jag vid mig och vid nio åkte jag iväg till träningen.

Träningen gick bra men den var ganska lugn, men det gör ju inte så mycket när det är morgonträningar. Det var första gången i år som vi var hela teamet så det var riktigt roligt då man kunde göra alla kast och sånt. Hanna har varit i Thailand nu i tre veckor så hon var jättebrun, jag kände mig som ett spöke! Men själv får man väl vänta på sommaren och hoppas att man blir brun då.

Vid tolv tiden åkte jag hem för att äta lite middag och ta det lugnt men vid ett var det dax att börja nästa träning.
Jag kände verkligen för att träna idag och tydligen gjorde My det också för allt flöt på riktigt bra och vi fick jättemycket gjort! Så duktiga har vi nog aldrig varit på en träning utan att man behövt skälla på oss för att vi inte ska prata för mycket.

Vid halv fyra kom jag äntligen hem och in i en härlig dusch och sen hamnade jag här.

Lyckad kväll igår!

Först kom vi till pizzerian men alla var trötta på pizza så vi beställde kebab i stället. Under tiden vi satt där pratade vi inte rent för mycket eftersom Tv:n stod igång. Tänk så osocial man kan bli! Men när vi väl lämnat pizzerian började vi prata igen.

Vi gick en runda till fritidsgården och kollade om där var något roligt. Men där var inte så många så vi gick vidare till statioen och där lämnade jag och Sofie resten för dom skulle med tåget hem. Efter det tog jag mej hem till mitt och Sofie till sitt. Resten av kvällen spenderades vid Tv:n.



Kvällen räddad!

Då var planerna för ikväll lite halvfärdiga, jag ska möta upp Sofie, Hanna och kanske fler vid pizzerian vid 6 tiden. Så kvällen ser ju ut att bli lyckad för det är ganska svårt att ha tråkigt i deras sällskap. Men det blir mycket pizza idag eftersom det var pizza till mat i skolan idag... Men det tränar jag bort imorgon. För det är riktigt gott med pizza! eller ibland, det beror ju på dag..
 
Men nu får jag kanske gå och göra vid mig lite inför ikväll, bilder kommer förmodligen senare!

Fredag!

Äntligen Fredag! Jag har längtat efter helgen i evigheter nu känns det som! Dagen började med att jag kom till skolan men musiken var inställd så jag gick och mötte Veronica på stationen och sen drog vi oss tillbaka till skolan. Dagen flöt på ganske bra men en håla på nästan två timmar är lite drygt men det får ju gå.

Efter skolan åkte jag med Henrik och Christian till Bilax och därefter hem till mig och dricka kaffe. Fast det har jag fortfarande inte lärt mig, men innan 50 är nog ett lagom mål. För ett tag sen åkte dom vidare och nu sitter jag här och funderar på vad det blir av kvällen!

Torsdag.

Dagen började med skola och efter skolan kom Tommy hit här. Vi pratade mest om massa onödigt och sen såg vi handbollsmatchen. Severige - Kroatsien, fast Kroatsien vann så nu blir Sveriges nästa match mot Frankrike.

Onsdag.

Skoldagen flöt på ganska snabbt och sen jag kom hem har jag suttit framför tv:n och kollat på alla tusen serier som går där...

Ikväll kommer det inte att bli någon träning för My är skadad men jag hoppas hon kommer gå på sjukgymnastik och att det snart blir bättre för vi behöver träningarna.

Ikväll.

Ikväll kommer jag nog mest sitta framför tv:n och ta det lugnt. Pappa har inventering idag så jag ska försöka hålla mig uppe tills han kommer hem någon gång inatt. Annars skulle jag egentligen gjort mitt No-arbete, men no-ämnena är fortfarande inte det bästa jag vet och inlämningsdatumet har skjutits upp ytterligare så nu behöver jag inte ha det gjort förrän på Torsdag. Att sitta och lägga upp några inlägg extra på min blogg är definitivt roligare!

Blod, svett och tårar.

Det blir en lång text om träning för jag behövde få skriva av mig lite men jag tänkte vara snäll att förvarna dom som tycker att jag pratar för mycker om min träning.

Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva dagens träning? Jag är nöjd och inte nöjd,  glad men besviken och arg...

Det började med att jag kom dit två minuter innan träningen skulle börja och då var det ingen där så då ringde jag upp tränaren för att kolla att hon var på G och hon sa att det var träning och att hon bara skulle hämta upp vår extra-hjälp-tränare-som-är-med-lite-då-och-då. Ett par minuter senare kommer My, min duettpartner, och jag får förklara att Sandra kommer strax och att hon bara ska hämta upp Anja. Ett par minuter senare kommer dom också och träningen kan börja.
 
Det blir en snabb uppvärmning och vi får lite tips på hur vi ska förbättra stavtekniken.
Efter det ska vi gå igenom alla kast och man lär sig en hel del så det känns som jag har lärt mig exakt alla fel jag gör idag. Jag har i alla fall inte lärt mig något jag gör rätt... Fast det jag gör rätt behöver dom ju inte berätta precis. Och det blir kast, efter kast, efter kast...
Då man tar staven blir man ju glad, den första gången, men resten av gångerna så är inte det godkänt att bara ta staven för placeringen på staven existerar inte så då försöker man placera staven vilket leder till tapp, efter tapp, efter tapp... och det känns som stavarna blir sämmre och sämmre.

Om det hade gällt mental-träning hade jag nog vunnit för att bara se staven trilla i golvet mitt framför ögon fast man hade kunnat sträcka fram handen och ta den är extremt frustrerande. Att sen samtidigt veta att man inte får ge upp för det kommer ändå inte bli någon paus den här träningen gör att man tvingar sig att stänga av känslorna och lägga all energi på drillningen.

Efter ungefär halva träningen ser man My som har helt sammanbitet ansikte och tårar i ögonen och jag vet ju direkt att det är benet hon har ont i eftersom hon har haft problem med det ett tag nu. Jag frågar om hon vill vila men jag får ett snabbt och tyst nej till svar så vi fortsätter träna vilket innebär att jag måste tvinga henne att gör splitthopp-hjulning och belasta hennes ben ännu mer. Men hon kämpar vidare i ett par minuter till och haltar fram på golvet. När det gör så ont att hon inte längre kan hålla borta tårarna sätter hon sig ner och vilar benet. Jag var rikigt glad att hon gav upp där, annars hade hon kunnat slita av sig benet vilken sekund som helst. Jag sätter mig ner hos henne och tränarna frågar varför vi slutat träna. Vi säger att My har ont i benet och hon får lite sjukmassage på benet medans jag får träna vidare. Efter ett tag får My börja träna igen på dom få stillastående saker vi har, och jag får fortsätta med kast.

Mot slutet av träningen får vi köra till musik och My tvingas belasta knäet igen... Då träningstiden slutat fortsätter vi träna och andra folk börjar komma in i tennishallen. Tio minuter efter träningen var slut får vi gå och jag börjar samla ihop mina saker, säger hejdå till My, Anja och Sandra som faktiskt gjort ett bra jobb med att vara hårda mot oss och verkligen sett till att jag har gjort vad jag kan. Jag går mot hallen och där möter jag min gamla lärare och jag tvingar fram ett leende och ett snabbt hej för att sen försvinna så fort som möjligt.

Sen kommer jag till bilen och är totalt slut och kommer på att vi inte ens fått tid till att gå iväg och dricka.. jag tar och dricker lite vatten man magen känns så tom att det känns som om jag dricker mer kommer jag spy upp det igen. När vi åkt några meter märker vi att däcken inte rullar som dom ska.. jaha då var det punktering och vi får parkera bilen och gå hem... Min träning var tydligen inte över!

När jag kommer hem märker jag att det har bödigt på mitt finger, vilket jag inte har märkt tidigare. Men blodet har torkat så det måste har varit på träningen någon gång.

Nu sitter jag hemma och har ätit och nu har jag berättat färdigt om min träning. Och för er som orkat läsa hela texten kan jag bara säga att ni nog är envisare än mig.

Men jag kom på att jag har motbevisat att drillning inte bara är att stå och snurra på en pinne! Nästa träning kommer imorgon.

Tisdag.

Dagen har varit riktigt lugn, jag har bara haft fyra lektioner. Jag åkte och sladdade runder lite i byn med bönderna mellan lektionerna. Vi slängde ut Håkan ur hans bil då polisen kom, vi var ju inte rikigt lagligt antal där... också på med bältet var dej ju!

Efter skolan gick jag hem och nu ska jag snart göra vid mig för att sticka till träningen.



Det blev en runda inne på biltvätten också!

Måndag..

Igårkväll kom Håkan och Mikael hit och ville att jag skulle med ut och åka en runda, men det orkade inte jag så dom fick följa med mig in och dricka kaffe istället. Vid lite över tio åkte dom hem och sen kollade jag lite på tv innan jag gick och la mig.

Skolan igen...

Visst finns det alltid någon fördel med att vara sjuk? Nu har jag ju sluppit skolan i några dagar och bara kunnat ta det lugnt. Men det blir ju alltid mycket att ta igen, fast oftast slipper man ta igen en del saker.

Idag var det alltså skola igen för min del och det gick bra. På sista lektionen hade vi konsumentkunskap och det var riktigt roligt eftersom jag redan kunde det mesta (mamma jobbar på bokföringsbyrå och pappa i butik så det är något jag fått växa upp med) och det känns som om jag verkligen gjorde rätt då jag valde gymnasieval förra veckan. För min del blev det Samhällsvetenskap med inrikting på ekonomi och det är nog något som jag kommer stå ut med.

Efter skolan gick jag hem och fixade lite varmt te till mig och sen satte jag mig här för att blogga lite. Får se om jag slänger in något inlägg senare men ikväll kommer jag nog mest sitta framför tv:n. Det är ju både VM-match (Sverige-Spanien dessutom, och det kommer nog bli gruppspelets bästa match) och Idrottsgalan.

Äntligen Frisk!

Idag var det första dagen på hela veckan som jag var helt feberfri! Känns riktigt skönt att vara frisk igen.

Jag började dagen med att gå igenom alla mina klänningar och jag kom fram till att jag hade alldelse för många svarta klänningar, så år 2009 kommer jag inte att inhandla några sånna. Annars så blev det massa provanden och det var riktigt roligt att klä sig till fest även om det var vardag. Men en del klänningar vet jag inte riktigt när jag ska ha och då kan man ju börja undra varför jag kastade pengarna på dom i stållet för ett par snygga jeans?
Men under tiden jag letade igenom gardroberna efter klänningar hittade jag skor! Massor av skor... Så efter jag hade provat klänningar blev det till att prova skor så nu har jag gått runt i klackaskor nästan hela dagen. Inte för att jag går så snyggt i klackaskor eller för att jag har så många klackaskor att prova... Men ett par snygga vårpumps blir något att inhandla!

Så när förmiddagen hade gått var det tänkt att jag skulle börja på mitt No-arbete eftersom det ska vara inne på tisdag. Men det är så extremt tråkigt! Så nu, ett par timmar senare har jag satt mig för att börja på mitt arbete men jag kan ju inte påstå att det går bra.. Jag måste vara expert på att hitta på anledningar att inte jobba. Undertiden jag har skullat jobba har jag; ringt någon, skickat sms, suttit vid msn och pratat, gått på toa, gått och kollat hur det går med nerladdningarna på den andra datorn två gånger, lagt in bilder från mobilen, raderat bilder från kameran, kollat vad det är på tv, gått en runda i huset och till och med frågat hur det är med mina föräldra eftersom jag har smittat dom!
Nej nu blir det allvar! Nu måste jag ta tag i arbetet eller tänka ut ett sätt att fjäska så jag får lämna in arbetet senare...

Fast så spelar Sverige VM-match mot Syd Korea idag, och det vet jag inte om jag kan missa... Jag får nog ta tag i arbetet en annan dag ändå!



Idag..

Ska jag till träningen en kort runda och mest kolla på eftersom jag fortfarande har feber, men det blir bättre och bättre. Efter träningen kommer det vara ett litet möte om tävlingarna som kommer nu till våren och sen kommer hela eftermiddagen spenderas framför tv:n skulle jag tro. Fast jag har ju ett inlämningsarbete till tisdag som jag inte ens har börjat på eftersom jag har varit sjuk, och innan jag blev sjuk gjorde jag inte så mycket arbete på lektionerna, något jag får ångra nu...

Sjuk.

Fortfarande sjuk, men det blir bättre i alla fall. Idag hade jag bara 39 graders feber så jag har kunnat vara vaken nästan hela dagen. Fast det är inte så roligt att vara vaken då man bara kan vara hemma.
Som underhållning för dagen har jag kollat på filmer från då jag var liten. Riktigt söt och smart var man!

Feber.

Hela dagen igår bestod av feber och idag var inte mycket bättre...
Träningen fick ställas in och jag har tagit alvedon hela tiden tycker jag. Nu är det bara till att hoppas på att det blir bättre.

Stranden och Kusinen.

I Eftermiddag har jag gått en runda vid stranden, fast det blåste och var kallt så den längsta biten blev i skogen.

Efter det åkte jag hem till min kusin Tina och pratade lite och lekte med Lovisa. Vi byggde pussel och kollade på pippi också fick jag sätta upp hennes hår. Och den ungen kan prata om något! Hon blir nog nästan värre än mig...
På vägen hem från Tina stannade jag till hos Mia för att lämna lite filmer, och nu kan det inte vara långt kvar innan jag får ännu ett kusinsbarn för hon var jättestor.

Kvällen kommer nog spenderas framför tv:n  och imorgon blir det skola.


Slö Söndag.

Idag finns det absolut inga planer och det känns som om jag verkligen borde göra något. Hela förmiddagen har jag bläddrat i Elle och lyssnat på musik men jag kommer ju inte få eftermiddagen att gå om jag inte kommer på något annat. Söndagar är oftast väldigt lugna och tråkiga eller så har man upp över öronen att göra.. finns det aldrig något mitt emellan?
Jag får väl försöka komma på något och göra, annars finns det ju alltid tråkigasaker som städning och sånt, men det undviker jag helst.



Singstar.

När jag kom bort på kvällen blev jag genast med dragen för att sjunga singstar. Jag som inte ens kan få en ton rätt! Men jag protesterade aldrig eftersom det är jätteroligt, och jag vill ju inte påstå att någon av dom andra kunde sjunga heller.
När vi började bli hesa så lämnade vi spelandet och gick och pratade med resten av personerna som var där...

Hejdå

Sa precis hejdå till min tvillingbror som åker iväg till kläppen ikväll. Själv ska jag vara hemma medans han är och åker skidor en vecka med sin klass... Jag kommer nog ha tråkigt här hemma. Hatar att erkänna det men kommer nog att sakna han lite. Det kan gå nästan en vecka utan att vi pratar med varandra eller så bara stör jag mig på han och allt han gör men han kan vara rolig ibland. Fast jag får väl se till och spela lite tvspel nu då han är borta så att jag kommer förbi han.

Hmm, nu började jag fundera på hur det hade varit om man inte hade varit tvilling utan haft ett vanligt syskon. Vad tråkigt! Tänk om man hade varit tvungen att fira sin födelsedag helt själv och när man firade sin bror hade man inte själv fått några paketer. Fast så är det för dom flesta syskon och dom överlever ju det fast för min del låter det mest konstigt att fira sin födelsedag ensam.
 Eller då man växte upp... Jag hade ju alltid någon att leka med, även om vi bråkade mycket. Mamma och pappa berättade att när jag och Robin inte kunde prata så att dom förstod kunde vi ändå prata med varandra, som ett eget språk. Det är nördigt-gulligt!
Men tvillingar är absolut inte lika enligt mig, eller i alla fall inte tvåäggs. Vi är ju olika både till utseende och med vad vi gillar. Fast det är irriterande då folk jämför oss och det händer ofta. Våra föräldrar försöker att inte jämföra oss och det är ju tur, men ibland gör dom det ändå... Men det är bra att bli jämförd ibland, för då vill man ju se till att vara den bästa av oss!
Men jag är extremt glad över att jag är tvilling för annars hade jag haft jättetråkigt!

Men nu när det känns som alla åker utomlande eller på skidresor, eller bort överhuvudtaget får jag väl nöja mig med att jag ska sno Robins rum för en vecka eftersom det är större än mitt!

Nu ska jag bort till några av familjens vänner!


Träning!

Nu har jag kommit hem från en tvåtimmarsträning som gick ganska okej. Ända skadan idag var min tå och lite blåmärken... My var sjuk men hon spydde inte under tiden det var träning, men hon satt mest och tog det lugnt tills vi började öva programet. Under tiden hon satt och mådde illa övade jag på kast, fler kast, och andra kast...

Sovmorgon!

Idag var det ingen morgonträning så jag gick inte upp förrän vid 9, åt frukost och gjorde vid mig och sen blev det iväg en runda till ystad. Nu ska jag gå och laga lite mat för sen blir det träning!



Själv igen.

Nu har Tommy gått till stationen...
Här spelade vi tvspel, och som tur var det inte gh3 vi spelade idag! Idag blev det SSX, och jag vann! Jag är ganska stolt tvspelsgeek.



Tommy letade igenom mitt rum och hittade Lisebergskaninöron från klassresan i sexan, borde jag slänga en del saker från mitt rum?

Fika!

Idag hade vi en lång håla på nästan två timmar så jag och några tjejer från klassen bestämde oss för att gå och fika! Vi hade mycket trevligt och pratade lite om klassresa och om lite allt annat också. När det bara var en halvtimme kvar till sista lektionen för dagen började vi gå tillbaka till skolan.

Nu är jag hemma och snart kommer kanske Tommy...

























Gottigt!

Jag vill utomlands!

Jag vaknade lite i fem och kvart över sex ringde jag till Hanna eftersom jag hade lovat att ringa hon så att hon hade någon att prata med på flygplatsen. Hon åkte till Egypten idag och jag kunde inte låta bli att vara lite avundsjuk. Isället för att frysa hemma i Sverige hade man kunnat legat på en varm strand och fått en snygg bränna...

Skola igen.

Nu är lovet slut och idag var det den första dagen på den sista terminen på högstadiet. Tiden har gått fort! Skolan kommer jag inte direkt sakna men klassen kommer jag absolut att sakna. Två och ett halvt år och det känns som några veckor.. . Men jag får väl se till och göra det bästa av tiden, fota mycket och spendera så mycket tid med personerna från klassen som möjligt. Också hoppas jag på klassresa denna terminen. Annars kommer det ju vara spexfotot att se fram emot, har lite små idér på hur jag kan se ut men än så länge är det hemligt och inte helt bestämt! Kommer ha ny mentor, i år igen, fast han kommer vi inte ha i något ämne så det gör inget. Sen ska jag se till och höja betygen eftersom ett vad står på spel!  En termin kvar och  sen bär det av till gymnasiet!

Jag var förvånandsvärt pigg första dagen med tanke på att jag knappt hade sovit något inatt. Vi började dagen med so, följt av matte och sen hade jag en håla och sen fortsatte dagen med svenka, engelska, no och dagen avslutades med bild! Vi fick rita lite vad vi ville så jag satte mig och började rita av Hanna men det fick jag sluta med då Jocke kom och drog iväg med oss... Sedan var dagen över och jag gick hem i kylan.

Hemma blev det varm choklade och tv!




















En tidigare bild där jag ritat av Hanna (till  vänster)           

Ändringar...

Nu har jag kommit tillbaka från träningen och den gick ganska bra. Fast fick reda på att det inte blev någon tävling i Borås eftersom det hade blivit fel då dom skulle betala in pengarna och nu var det försent att skicka in. Menmen, nu kan vi ju få programet att bli riktigt bra!

När jag kom hem satte jag mig och tog det lugnt med ett glas glögg och kollade på tv. Ikväll blir det till att lägga sig tidigt, för imorogon börjar skolan...

Gäääsp!

Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg innan jag åker iväg till träningen.

Dagen har spenderats i sängen för min del. Vaknade ganska normal tid men låg kvar till lite över elva och då satte jag på tv:n och kollade på Veronica Mars. Från lite över elva till nu har jag haft Veronica Mars-maraton och det har blivit ganska många avsnitt. Har bara gått ifrån för att äta så nu efter allt tv-tittande har jag fått huvudvärk! Menmen, det kan inte hjälpas..

En huvudvärkstablett och sen iväg på träningen.


;S

Kom hem från träningen för ett tag sen och nu är jag ganska redo att sova..

Borde kanske ta allt från början? I alla fall så gick träningen hur bra som helst, allt flöt på och det var roligt. Men så fick jag reda på att vi är anmälda till tävlingen som är om en månad och det var tänkt att vi skulle prata om vi ens skulle vara med i den idag, men det hade inte jag någon rätt att bestämma tydligen. Så den 7 februari åker jag till Borås för att göra bort mig. Kom inte dit och kolla! Programet sitter inte och vi har inte börjat fixa med kläder och sånt än, vi vet inte hur vi kommer upp där eller var vi ska bo.. Men det löser sig får jag hoppas annars behöver jag inte boka in något annat den helgen. Väldigt okänslig annars men då det är tävlingar blir jag värsta mesen och blir nervös innan och jättelack på mig själv om jag misslyckas. Så nu är det bara till att hoppas att träningen imorgon bli den bästa hitintills.
Nog pratat om träningen...

Ikväll blir det nog bara se på tv och ta det lugnt, kanske prata lite med Jimmy och Robin.




Inte än.

Lugn dag!

Kvällen igår blev lyckad men jag blev förvånad när jag fick reda på att två andra av mammas syskon + familjer också var bjudna. Blev liiite drygare att vara där då men det gick ju. Stannade till ett och sen blev det hem och se ishockey.
Sverige förlorade med 1-5...

Nu ska jag gå och se en film som inte gick så bra att se förra gången eftersom jag bara kollade på 20 minuter av ungefär två timmar.

Andra planer idag är träning på två timmar i tennishallen så just nu hoppas jag att där är plusgrader.





Mhmh.. släkten.

Dagen har varit lugn och härlig men nu ska jag snart iväg till min moster och hennes man på lite middag. Vet inte vilka som ska dit men det blir nog trevligt. Annars brukar det ju vara ganska tråkigt att umgås med släkten, eftersom man träffar dom år efter år och egentligen är DNA:t det ända man har gemensamt med dom, men ikväll känns det nästan som om det kan bli riktigt lyckat. Kanske jag börjar bli lite gammal? Haha, neej men min moster är rolig och känns faktiskt inte lika gammal som resten av mina föräldras syskon. Förhoppningsvis kanske mina kusiner och deras barn också kommer. Små barn är riktigt jobbiga men ändå ganska roliga och påhittiga!

Ikväll spelar Sverige jr. VM- final  i ishockey mot Canada! Det blir nästan ett måste att sitta uppe och se.

Men som sagt blir det iväg till min moster ikväll och då borde jag gå och göra vid mig nu!




(:

Träning..

Nu längtar jag efter att få komma igång med träningen efter allt slöande på jullovet men jag har ingen träning förrän imorgon och simhallen har julstängt så dit kan man ju inte åka. Men så har jag börjat tänka på hur träningen kommer se ut längre fram i vår och det blir ju 4 drillträningar, kanske en boxträning och kanske lite simmande varje vecka. Plus att jag ska försöka hinna med att springa lite då och då när det blir varmare.  Just nu är det inte så roligt att springa för där är is på vägarna och minusgrader, men längre fram i år. Men längtar tills träningen kommer igång på allvar!




Drillning!

Uttråkad!

Denna dagen har bara känts dryg och tråkig. Ingen har velat hitta på något kul och min fantasi har inte varit på topp. Tillslut hamnade jag vid tvspelet och där blev jag kvar ett bra tag.
Jag höll nästan på att lyckas med att gå en kilometer i mitt eget hus så rastlös jag var, men tillslut begav jag mig till närmaste Ica och köpte en OKEJ-tidning. Sen jag kom hem har jag bara legat på sängen och bläddrat i min tidning och lyssnat på min ipod. Kändes nästan som om jag behövde lite uppdatering av musik, så nu går nerladdningen för fullt här hemma.

Tror inte att kvällen kommer ha så mycket att erbjuda heller så det är nog bara till att börja längta tills nästa dag!




Då en skvallertidning räddar dagen är det kris!

Filmer!

Jodå, jag hade ganska rätt för mig då jag skrev att vi skulle kolla på film. Hela tre stycken blev det!
Vi började med Disturbia, som var Emelies favoritfilm. Den var riktigt bra och vi kom fram till att den var en komedi, romantik och skräck på samma gång.
Efter den filmen så gick vi ner och fixade marängsviss, massor med marängsviss. Så nu kan man officelt kalla oss för tjockisar! Än en gång kan jag vara glad över att nyttighet inte var ett nyårslöfte.
Vi gick upp igen och satte igång den andra filmen för kvällen, The notebook. Den var väldigt bra och nu Emelies nya favoritfilm. Den var så pass bra att Emelie grät flera gånger medans jag bara satt och skrattade åt henne. Jag har aldrig riktigt lyckats med att gråta till en film.
Efter en sån snyftare tyckte vi att vi behövde lite komedi, så vi satte igång filmen Disaster movie. Och den filmen lever ju upp till sitt namn. Det var en parodi på det mesta, men vi kände igen nästan alla filmer och personer som dom gjorde parodi på. Men oj vad regissören till filmen måste ha haft fantasi !
Efter alla tre filmerna blev det lite prat och sen åkte jag hem och kollade lite på tv och sen i säng.





Marängsviss!

Snö, snö och regn!

Har spelat lite mera playstation och nu regnar det och snön har börjat smälta bort så det blir ingen snowboard ikväll. Men som tur var så ringde Emelie och räddade min kväll. Om någon timme åker jag iväg till henne och sen får jag se vad vi hittar på med. Det blir förmodligen en film och ta det lugnt fast det är ju aldrig någon garanti när det gäller oss.
Det är tur att det finns lov för annars hade jag och Emelie knappt haft tid och ses men nu på lovet har vi setts rättså många gånger, fast det blir första gången vi ses i år.

Berättar kanske mer om vad vi hitta på med senare!



Mem!

Snö, snö och åter snö!

Idag hade jag inget planerat så jag satta mig framför mitt gamla playstation 2 och började spela snowboardspel. Det gick ganska bra idag fast än det var längesen jag spelade. Jag nördade ett par timmar och kände mig som en äkta spelnörd, annars brukar ju min bror stå för den biten... När jag slutade spela märkte jag att det hade börjat snöa ! Haha, var så inne i spelandet så jag hade inte sett det.
För att få dagen att gå vidare såg jag på en film, Camp Rock, där the jonas brothers var med. Och nu efter filmen snöar det fortfarande!
Hmm, snön lyckas alltid komma några dagar efter jul och så snöar det ända fram till våren! Det hade varit bättre om den kom i November då man ändå inte har något annat för sig... Och om det ändå ska komma snö kan det ju se till att komma mycket, annars är det inte kul !
Jag kommer nog gå tillbaka till mitt playstation snart men om det snöar mer så får jag ta och köra snowboard på backen i stället för på tvspelet.
Hahaha, jag är lite stolt att jag kan köra en snowboard! Riktigt roligt är det och definitvit värt att rammla i snön för! Skidor har jag aldrig provat men kommer nog ändå hålla mig till snowboard eftersom jag tycker det ser mycket roligare ut! Hade jag kunnat hade jag nog åkt snowboard bra mycket oftare! Men så är det det där med snön... om det inte kommer någon snö kan jag ju inte åka snowboard... Förra året kom det inte tillräckligt med snö så det var två år sen jag åkte! Men det får jag se till att ändra på i år!


Jag se det snöar, jag se det snönar... Hoppas det fortsätter så!




SSX måste vara ett av dom bästa ps2 spelen! Roligt tidsfördriv i timmar...

Charmigt!

Dagen spenderades, som planerat, med Hanna! Fast tiden blev framflyttad så hon skulle slippa gå till stationen i minusgrader.
Men när man ändå hade gått upp var det onödigt att gå och lägga sig igen så jag satte mig och spelade schack med Robin och drack cappuccion. Han vann alla gångerna men jag får nöja mig med att jag vann då vi spelade för några månader sen...
Vid halv två mötte jag upp Hanna på Bullen & Bönan och vi tog vars en baugette, ost & skinka, som vanligt. Vi satte oss och pratade om allt och inget i över en timme, men sen gick vi vidare för Hanna skulle få sin spruta innan hon åker iväg till Egypten. Kan inte låta bli att känna mig lite avundsjuk, speciellt då man vandrar runder i minusgrader!
Vaccinationen gick snabbt och sen bar det iväg hem till mig.
Hemma hos mig spelade vi massa av gamla låtar... ändan sedan 2000 var vissa! Ganska roligt eftersom man kom ihåg texterna till flera av dom. Sen blev det lite nyare musik som alesana och även någon låt med darin, haha. Skrattade oss trötta vid datorn och när vi var trötta på det såg på filmen Twilight. Den var bra, men hade förväntat mig bättre.
Efter filmen blev det mer pratande och sen lämnade jag henne vid stationen och nu har jag kvällen ledig och kommer förmodligen bara sitta och ta det lugnt!

Men en charmig dag var det allt!




När man är den datanörd som man är får man tåla att dom flesta bilderna tas framför datorn





Hanna lös verkligen upp min dag med alla charmiga och roliga kommentarer!





Det var tur att man inte gav något nyårslöfte om att vara nyttigare, för i så fall hade det inte gått så bra!

Meem :)

Nu har mem hjälpt mig med att fixa min blogg, de där småsakerna :)
Så nu är min blogg världsfin, tack vare henne :)
ily <3

Mums med korv!

Nu har jag kommit tillbaka från skogen och precis tagit en snabbdusch. Man luktar ju ganska mycket rök då man har varit där...
Först gick vi en liten runda medan en del latisar stannade kvar och satte igång grillen (riktigt lägereld), så att då vi kom tillbaka var det bara att börja grilla korv. Och så gott har nog aldrig korv smakat ! Det var riktigt gott när man halvfrös så grilla korv på vintern får ett stort plus. Sen värmde jag mig även med varm oboy. Haha, barnsligt gott med oboy är det!

Nu ska jag lämna datorn några minuter och hitta på med något annat.


                              

Första dagen på året

God morgon 2009!

Nu sitter jag med en stor filt om mig och försöker få dagen att komma igång fast att det blev sent igår. Snart ska jag gå och äta frukost med familjen, fast det blir nog bara lite te för min del. Vad skönt det egentligen är att bo hemma vissa tillfällen. Frukost framdukad och klar, väckning när man känner för det och inga tankar på handla eller städa. Fast det är ju klart skönt att kunna klara sig själv också. Men jag flyttar väl om något år då jag har gymnasiet klart... Oj! Det var framtidsplaner det! År 2009 har precis börjart och jag pratar om att flytta om några år! Skärpning, tillbaka tillverkligheten...

Idag ska jag följa upp min, familjens och några av familjens vänners traditon, nämligen att grilla korv ute i skogen första dagen på året. Ganska konstig tradition eftersom man ska vara där ute tolv och kan inte gå och dryga hela dagen då man festat på natten, sen är det oftast väldigt kallt. Fast det är i för sig mysigt och det är ju inte ofta man får stå och grilla korv i snö. Sen är det trevligt att träffa folket från festen eftersom dom också ska dit och grilla...

Men nu måste jag kila och äta frukost och sen göra vid mig, berättar hur grillningen gick sen!


Gott Nytt..

Nu var klockan över tolv och dax för mig att starta en blogg. Nytt år, nya händelser !

Nyårsafton började lite tveksamt för min del... Började med näsblod och sen huvudvärk. Men nu dom första minuterna på året är det bara ett minne.
 Firade tolvslaget med min familj och vänner och kvällen blev mycket lyckad eftersom den bjöd på många skratt också lever jag fortfarande. Brukar inte vara rädd för raketer men dom åren man firar uppe på backen känner man sig verkligen som en måltavla!
Ser tillbaka på 08 som bjuder på massor av härliga stunder att skratta åt, kan inte låta bli att bli lite nyfiken på vad som ska hända 2009. Kommer Börja gymnasiet och lämna min högstadie klass, känns lite v-modigt att tänka på det nu men samtidigt så läängtar jag något enormt!
Nu är i alla fall raketerna uppskjutna och det är dax för att skåla i Champagne!

Kom precis på att jag inte har något nyårslöfte, men det får väl bli att starta en blogg. Och det har jag lyckats ganska bra med!

Gott Nytt År!

En glad nyårsafton för min del!